Jump to content

AKG K451 vs BOSE Soundtrue On-ear


rouzy
 Share

Recommended Posts

Kungi, vai Jums ir bijusi iespēja salīdzinãt šīs abas austiņas?

Manām ausīm Bose skan labi un uz ausīm turas perfekti, bet AKG nekur LV nav atrodamas un paklausāmas. Internāta apskati, lielākoties, saka, ka Bose skan vidēji un ir neadekvātas cenai, savukārt, AKG ir ilggadīgs līderis konkrētajā cenu segmentā. Bet ko saka forumiešu ausis?

Meklēju tieši on-ear nevis over-ear dēļ kompakta izmēra, jo daudz ceļoju, vēlos izmantot arī darbā un mājās. Nepieciešama arī pasīva skaņas slāpēšana gan sev, gan apkārtējiem. Klausos no klasiskā roka līdz mūsdienu elektronikai. Avots smartfons vai npc. Budžets līdz 150eur.

Paldies par viedokli jau iepriekš!

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Ja gribās dzirdēt Akg, man ir k551, vari piebraukt ar savu laptop mūzikas izlasi un paklausīties, bet bose ir līdzīgi beats, tām ir piecelts bass un ir boomīgas, ar akg gan tā nebūs un sākumā var likties dīvaini!

Link to comment
Share on other sites

varu ieteikt paklausīties Philips fidelio m1 , iespējams patiks, vismaz man, kas ir in ear cienītājs pat neatteiktos no šādām, likās ļoti ērtas un skaņa arī ļoti patika.... Domāju, ka euronics un elkoros ir iespēja paklausīties...

Link to comment
Share on other sites

rouzy, ja gadījumā nopērc AKG k451, lūdzu, padalies par iespaidiem! Savulaik arī metu acis uz šīm, jo arī meklēju labu salokāmu un (palielā) kabatā ieliekamu on-ear variantu. Cena gan ir virs mana budžeta. Bet, ja būtu labas, tad jau varētu arī nenožmiegties. Palasot review, tipiski par šīm ausīm tiek tecināts silts gar kāju, bet ir lasītas arī iznīcinošas atsauksmes, kuras rakstījuši hifi čaļi ar stāžu. Kaut kur pat bija teikts, ka cenā divreiz lētākās Sony MDR-ZX610AP/B izpogājot šīs... Neesmu nopircis ne vienas, ne otras. Pagaidām mans atskaites punkts ir Sennheiser HD202, kas kalpo jau apm gadus 15, bet nu nav jau pārāk ērtas. Gribētos, lai austiņas ap 100 € neskanētu sliktāk. Vai Kaspara piedāvātais k551 nav jau gluži cita līga?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

update par manu iesākto tēmu:

- Njam, kaspars12 modelis nav gluži tas pats kas k451. Pats nepamanīju modeli un testēt pat nav īpaši lielas jēgas.

- Visu cieņu, bet man ir kkāds tabu pret Philips brendu, it sevišķi, ja ir runa par premium produktiem.

- AKG K451 lokāki paklausīties tā arī neesmu atradis.

- Tuvojas ziemassvētku vecīša vēstules rakstīšanas deadline un izskatās, ka tur būs rakstīts Bose Sountrue On-Ear 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

esmu palicis parādā atbildi - ziemassvētku vecītis tomēr atrada AKG k451 un jau gandrīz gads riņķi kā lietoju un esmu sajūsmā gan par izstrādājuma augsto kvalitāti, gan skanējumu!

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Kaspars paardod AKG K551, loti labas ausis, bet ja esi klausiijies leeta gala, tad pirmais iespaids buus diivains par skaneejuma kvalitaati. Es nesen atpakalj mekleeju pats bluetooth austinjas over ear. Un panjeemu Parrot Zik 3. Skaneejums ir ljoti patiikams, trokshnju slaapeeshana gandriiz tuvu Bose QC35, bet ne tik perfekti. Miinuss ja velies kontroleet ekvalaizeri, noice canceling, atjauninaat firmware, tad nepieciesham Android vai iPhone. Uz Windows Phone nestraadaa.

Labots - Rizla
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...