Jump to content

WIndows 8.1. valodas nomaiņa!


Tuubijs
 Share

Recommended Posts

Fiksais jautājums - kā nomainīt valodu Windows 8.1., ja pamatvaloda ir poļu? Vajag vai nu uz LV vai ENG.

Gūgle nelīdz, tam, kas pateiks priekšā kā visu izdarīt (ja sanāks), alus no mana bračkas.

Link to comment
Share on other sites

Vadības panelis, Valoda, Pievienot valodu, izvēlies latviešu valodu, tad tev būs jāinstalē latviešu valodas paka... Gan jau tiksi galā, pilns internets ar pamācībām.

Nezinu, vai poļu variantam bija, bet ir tāda lieta, kā Windows 8.1 single language, tāds bija ķīniešiem (dators tikai ķīniski) un angļu valodai (angļu valoda kā vienīgā iespējamā valoda), ja gadījumā tev ir, pieņemsim, W 8.1 single language Polish (tiešām, nezinu, tādi ir vai nav), tad bišķi grūtāk, nav gluži legāli, bet var. Citādi, valodas maiņa datorā sākot jau ar W8, tad W8.1, tagad W10... ir ĻOTI VIENKĀRŠI.

Link to comment
Share on other sites

Problēma tāda ir, ka nevaru lejupielādēt valodas pakas (skatos yt video), vienk. tāda opcija nav, ir kkāds random teksts, ko nevaru iekopēt (izmantoju team viewer).

Bļin, toč bračka dabūs rīt nest atpakaļ uz bodi, lai samaina valodu. grrr... stulbie astotie windowsi.

Link to comment
Share on other sites

W 8.1 uzlikt citu valodu ir elementāri. Pirms kāda mēneša paziņai vācisko 8.1 pārvērtu latviskajā (bija ko burties, kamēr vāciskajā interfeisā sapratu, kas ir kas, kaut vācu valodu cik necik protu).  Ja nesanāk - tātad kaut ko ne tā dari, ne tur meklē. Nekāda paka tev nav jānovelk - windows pats novilks izvēlēto un pēc restarta būs tev angliski/latviski/ķīniski - ko nu būsi izvēlējies.

   Hmmm, ja pirki Latvijā, tad divi varianti - pie pirmās startēšanas pats esi nepareizo valodu norādījis, vai arī pirkts kādā kaktu bodē, kura visu velk no Polijas.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Polijā pirkts dators? Man viens ir vācu lapsis. Valodu nomainīju, bet vienalga pie updeitiem sistēma raksta vāciski lai ārā neslēdz kamērt notiek updeiti.

Link to comment
Share on other sites

tajā video, 2.35 - piedāvā vilkt valodas paku, bet te sākās problēmas - manā (mūsu) gadijumā tūr neko nepiedāvā vilkt, ir tikai kkāds teksts poļu valodā, par kuru man nav nemazākās nojausmas, kas tūr ir rakstīts, jo copy/paste nedarbojās.

 

Lapsis pirkts LV, šodien.

Labots - Tuubijs
Link to comment
Share on other sites

Iedomājos. Tāds riktīgs terorista gājiens būtu, nu kādam, kuram stipri gribi ieriebt, pieej pie viņa W8.1 datora, un fiksi pārtaisi to ķīniski, vai korejiski, tā lai hieroglifi tik paliek... Ķīniešu valodas nezinātājam būs gandrīz neiespējami tikt atpakaļ uz saprotamu valodu. :)

Link to comment
Share on other sites

Tuubijs, nesteidzies. Tā valodas pakotne, var gadīties, uzreiz nepiedāvāsies, ir man tā bijis. Pārstartē datoru, apskaties vēlreiz, varbūt pēc tam parādās.

 

bet vienalga pie updeitiem sistēma raksta vāciski lai ārā neslēdz kamērt notiek updeiti.

Ja gribi, lai vairs nav nekā no vācu valodas, vajag iekopēt valodas iestatījumus arī Esiet sveicināts ekrānam. Vadības panelis -> Reģions -> Administratīvi -> Kopēt iestatījumus -> tad apakšā tos divus kvadrātiņus ieķeksēt, redzēsi, pārbaudi vai tajā logā visās rindās tik latviešu valoda palikusi, spied Labi, laikam prasīs restartēt datoru, būs vācu valoda pazudusi...

Link to comment
Share on other sites

Lai slavēts allahs, nestādos priekšā, ko īsti saspaidiju, bet beigās pēc restarta viss notiek.

Un tomēr, paldies visiem biedriem par palīdzību.

Aliņu, manuprāt, neviens nav nopelnijis, bet ja kāds uzskata, ka ir pelnijis jamo (poh kādu), tad lai raksta man privāti, šito bodi klopēju ciet :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...