Jump to content

kā atiestatīt paroli


pcruksis
 Share

Recommended Posts

1. Izveidoji Microsoft akkountu ? Apsveicu :devil: . Nahrenizē un izveido lokālo (tas gan neglābs no spiegošanas, bet problēmu mazāk). Tad arī varēsi ņemties ar paroles novākšanu.  Vispār - kāds sakars Google Maps ar paroles uzlikšanos? Hvz ko tur esi vēl sadarījis.

2. LV valoda W10 jau ir - atliek tikai izvēlēties Latvian Standard un būs tev laime.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

raiviic, tiklīdz mēģināsi ieiet piem. mārketā, tā lokālā konta autorizācija atkal tiks aizstāts ar microshit kontu, tas pats, ja piem. autorizācija iepriekš bija ar pin kodu - tiklīdz ielogosies mārketā tā uzreiz izmaiņas kompja login screenaa. Neesmu pētijis, iespējams arī šo var atslēgt, jo man tas īsti netraucē 

Link to comment
Share on other sites

 Ak Dievs, vēl vairāk nevarēji tāskbārā sakrāmēt ?  Man tur vispār 3 šortkati.

 

 

tiklīdz mēģināsi ieiet piem. mārketā, tā lokālā konta autorizācija atkal tiks aizstāts ar microshit kontu,

Hvz, nevaru vairs pārbaudīt, jo pēc apmēram 2 gadu  legāla W8.1 un 1 nedēļas W10 lietošanas, esmu atpakaļ pie legālā W7 :pooh_go:  un, domājams, uz ilgu laiku, bet cik atceros - no W8.1 ar lokālo kontu varēja mierīgi marketā darboties.  Tiesa, gan W8, gan W10 instalējot jau atslēdzu visu, ko var atslēgt un protams, tikai lokālais konts, nekādu M$  garo degunu man nevajag, tāpat kā visādus mākoņus, dropboksus, Google diskus u.c. drazu.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

... hm, man nupat tajā 8.1 storē bez microsoft konta ar lokālo kontu nekas labs neizdevās (redz - solitaire kāds sagribēja). rezultātā .... datorā turpina darboties nemainīgi tas pats lokālais konts, store ir samurgots kaut kāds microsoft konts, bet solitaire tāpat tika atrasts citur ne pie microsoft, jo storē atrastais izrādās nav priekš windows, bet priekš xbox. nu vispār murgs.... un labākais ceļš arī manuprāt, protams, ir pie 7 pagaidām.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

zebrlāci, lokālais tiek nomainīts uz win10 , iekš win8.1 varēja izmantot lokālo paralēli orģinālajam . Iespējams, kaut kur var nomainīt, neesmu pētījis, jo nav vajadzības, ar paranoju neslimoju.

Link to comment
Share on other sites

 

 

... nav vajadzības, ar paranoju neslimoju...
Nu ja tev būtu 4G internets, tad gan jau slimotu. Nav ne mazākā vēlēšanās ziedot trafiku M$ "garajam degunam", vai mākoņu lietošanai, pat ja man būtu vienalga (bet nav un nebūs), ka kāds manis fotografētās bildes vai video izmanto bez manas piekrišanas.
Link to comment
Share on other sites

pcruksis
(labots)
ebrlāci, lokālais tiek nomainīts uz win10 , iekš win8.1 varēja izmantot lokālo paralēli orģinālajam . Iespējams, kaut kur var nomainīt, neesmu pētījis, jo nav vajadzības, ar paranoju neslimoju.

 

 

Man arī Microsoft konts nav vajadzīgs, pieslēdzos lai paskatīties kas būs.

Es vispār tūlīt nospļaušos un pāriešu atpakaļ uz Windows 8.1 !

Labots - pcruksis
Link to comment
Share on other sites

raivīc, man ir 4g internets un to arī aktīvi izmantoju. Mākoņus arī aktīvi izmantoju. Tajā pašā laikā, man ir pilnīgi vienalga ko par mani uzzina, jo nekā TĀDA, par ko man vajadzētu uztraukties - nav. Jā, es ļoti labi zinu, ka ievāc statistikas datus, gan gps koriģēšanai, gan no vietām, kur iepērkos - bet man īsti vienalga, statistika ir un paliek statistika, tā palīdz organizēt un uzlabot, ja ir pareizajās rokās.. Tikpat labi paranojai jābūt arī izmantojot piem. rimi kartes/statoel kartes (extra kartes jau tagad apvienotas ar tavu numuru un norēķinu karti). Takā pilnīgi pofig uz to visu, galvenais lai neuzzin konf. informāciju, piem. paroles un t.t., bet pret to esmu jau nodrošinājies.  Un jā, es zinu, ka arī nosūtot sms var uzzināt kur pēdējo reizi piem. numura lietotājs ir atradies un kad pēdējo reizi numurs ir bijis onlinē un Tu neuzzināsi, ka tev šada sms nosūtīta, nezinu kā latvijā, bet piem. vācijā silent sms daži operatori aizlieguši savos tīklos kā sugu, ja vien sūtītājs nav saistīts ar drošībniekiem.

 

 

Rezumē - ir lietas par ko paranojai nevajadzētu būt, ja vien netaisi sūdus. Datus par Tevi ievāc visi, kam nav grūti. Arī šajā forumā, varu derēt, ka pa šiem gadiem par Tevi iekrājusies laba statistika - gan ip adrešu klāsts no kurām esi logojies, gan izmantotie lietotājvārdi, gan cik bieži apmeklē (kaut readOnly režīmā) un ar kādiem citiem kontiem ir sajūgts tev viss pasākums, attiecīgi, ja veiktu pilnu analīzi, tad varētu noteikt kurās dienās kurš no foruma lietotājiem dzerstās, un kurš až no dzimšanas ir dunduks, attiecīgi izskaitļot darba vietas ip adresi, mājas ip adresi un ja nepieciešams arī mīļākās un t.t.  :)

Labots - HTC
Link to comment
Share on other sites

it.kroplis

Spiego, jo to ir viegli darīt. Useri paši palīdz to darīt. Pietiek tik dažus algoritmus piemērot, un bilde par cilvēciņu skaidra. Kur atrodās nočeko ar ko guļ nočeko kas patīk/nepatīk nočeko. 

Ja kādam ir paranoja, tas nenozīmē ka jums neseko. Pierodiet. Būs tikai sliktāk.

Link to comment
Share on other sites

Takš ir rīki ar kuriem atslēgt win10 "spiegošanu" un kāda vaina MS kontam? Manuprāt mazāk spiego kā Google ar savu kontu.. bet nu.. par šo bezjēdzīgi runāt.. Kamēr tu esi pieslēgts netam, tikmēr par tevi vienmēr būs zināma info..

Link to comment
Share on other sites

Visi apgalvo, ka nav ko slēpt. Vai tad filmas, mūziku ne viens nekačā? Visiem programmas arī tikai licenzētas?

Link to comment
Share on other sites

Aigars, kāpēc gan? Tie kas nodarbojas ar pirātismu - lai slēpjas, tāpat, ja gribēs pieķers :)

 

a) Mūzika - spotify, 6 euro mēnesī un pofig, klausos ko gribu, vai vienk. youtube playlisti skan augu dienu

b) Filmas- online/popcorn versijā, lai gan pat tās neskatos, man pietiek ar tv un ja tiešām laba filma solās būt un treileri apmierina tad arī uz ķinci var aiziet aliņu pasūkt (to gan līdzi somā stiepju, netaisos pārmaksāt x reizes, lieku reizi var iejaukt tomātu sulas pakā šņabsi ar tobasko,soju... un to palakt filmas laikā...) 

c) programmatūra ko izmantoju - iegādāta, tiesa, man nekas īsti nav nepieciešams- winda + sublime + sourcetree  + gimp + filezilla un varbūt vēl kaut kādas sīkās, bet tām arī licences maksā ap 20usd/30usd, ja tomēr sanāk kaut ko specifisku darīt, tad var atrast alternatīvas

d) spēles, legāli iegādātas iekš steam / origin / xbox, labāk nopirkt nekā meklēt triperi laužot tās un mokoties ar multiplayer versijām

 

Domāju, ka nu nav vairs tie laiki, ka vajadzētu krāt entos arhīvus ar pirātisko mūziku/filmām no kurām labi, ka 2 reizes kādu noskatās.. piekam pietiekoši arī jaunās filmas pa tv rāda, tikai jāpaciešas. 

Link to comment
Share on other sites

snukurinjs, vasarā, ja nemaldos, uz elizabetes ielas tiek rīkotas filmu skatīšanās pagalmā, krēsls + pleds + austiņas + kokčiki ... nav ar auto, bet atpūsties var... filmas rāda ne tikai standarta ķinčos, ja pagooglē/pameklē tad var atrast arī citas vietas uz vasaras sezonu :)

Labots - HTC
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...