Jump to content

Datu bāze, softs priekš Skype


Paramount
 Share

Recommended Posts

Situācija sekojoša. Darbības sfēra pārsvarā balstās uz Skype kontaktiem, reizēm, telefona zvaniem. Ir nepieciešams softs, kas atpazītu skype kontu vai konkrētu Vārdu Uzvārdu, vai citas frāzes, kas tiek rakstīta no attiecīgā konta. Softs ir spējīgs dot izlecošo vai kādu citu paziņojumu ar tekstu vai krāsas kodu. Pieņemsim - patstāvīgais klients - zaļš, klients, kuram vienkārši patīk parunāt par neko - dzeltens utt. Paziņojumiem ir jābūt manuāli rediģējamiem, attiecīgi, es pats varu veidot konkrētas piezīmes, konkrētam kontam. Visiem ierakstiem ir jāsaglabājās kopējā datu bāzē, kuru jebkurā brīdī var apskatīt un rediģēt. Softam jābūt aizsargātam ar paroli un vēlams lietotājvārdu. Softs ir nepieciešams lielākoties tam, lai lieki netērētu laiku ar klientiem, no kuriem nav bijusi nekāda jēga, nerokoties un nepārskatot katru saraksti. 

 

Ja kāds programmētājs vai entuziasts uztvēra domu un ir spējīgs ko šādu uzmeistarot, gaidīšu vēstuli PM. Par samaksu - nekādu problēmu, vienosimies, varu veikt arī daļēju priekšapmkasu, ja šaubas māc.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Paramount

Projekts tika pabeigts, pateicoties lietotājam Joyride. Viss strādā lieliski. Bija pāris aizķeršanās darba gaitā, bet lietotājs lieliski prata tās novērst un pabeigt lietu līdz galam. Paldies vēlreiz.

   
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...