Jump to content

Nexus 7 2013 ieslēgšanas problēmas


SoHappy
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Tiem, kam patīk lasīt:

 

Tātad iesākums tāds, ka planšete pirms pusgada tika ievietota kopā ar venden ūdens pudeli (tā, kas ir saucamā "sporta"), un sanāca nelaime. Planšetdators tika uzreiz žāvēts un dabūts pie dzīvības, varēja redzēt ka aiz stikliņa ir ūdens, bet nu neko, kas izdarīs tas izdarīts. Planšetei lagoja skaļuma un ieslēgšanas pogas. Tika pieļauta kļūda, un planšetei ļāvu izslēgties, jo nebija ne jausmas, ka šīs minētās pogas atteiks strādāt. Diemžēl planšetei nav tāda opcija kā iphonam, kad to uzliek lādēties, tad tas arī automātiski ieslēdzas. Nevarot dabūtu nexusu pie dzīvības, atļāvos to nolikt atvilktnē un aizmirst par to. Pagāja divi - trīs mēneši un izdomāju, ka jāpamēģina, kas nu notiksies. Tātad pielieku pie lādētāja, palādēju, pēc brīža gribu slēgt iekšā un izmet recovery mode vai kā to logu sauc, kurā planšete izvēloties opciju Power on, startējas safe moda. Izslēdzot un vēlreiz ieslēdzot planšeti tā izmet to pašu logu un ir neiespējami tikt ārā no šī safe mode. Nebūtu jau problēmas viņā būt, ja būtu iespējams lejupielādēt kādas aplikācijas, tomēr šobrīd tādu opciju nav un planšete kļūst bezjēdzīga. Vai ir kādas iespējas tikt ārā no šī safe mode varbūt caur datoru vai kā? Cik esmu sapratis, tad lai palaistu to recovery mode tad vajag izslēgt planšeti un turēt pēctam power pogu un volume down pogu. No tā noprotu, ka man šī skaļuma poga ir iesprūdusi, tādēļ nevaru normāli ieslēgt planšeti. Ir kādi varianti? Paldies par atbildēm!

 

 

Tiem, kam netīk lasīt:

 

Nexus 7 2013. g. modelis ir ticis ūdeni un šobrīd ir iesprūdusi volume poga, tādēļ planšete slēdzas tikai safe mode. Kādi varianti tikt ārā no safe mode? Paldies!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
AndrisBB

Izvilku no atvilknes gadus 3 nelietotu Nexus 7.

Uzliku lādēties, bet nav nekādu dzīvības pazīmju arī pec 2 stundu gaidīšanas. Ir cerība ka atdzīvosies? Va arī batereja galīgi nomirusi?  

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...