Jump to content

Fotogrāfijas uz kartes online


d3m0n
 Share

Recommended Posts

Sveicināti! Meklēju kādu interneta vietni kur būtu iespējam augšupielādēt bildes ar gps datiet un tās redzēt bildes uz kartes kur tās bildētas. Interesē tāda vieta kur var vienlaicīgi vairākas bildes augšupielādēt. 

Bet atzīmei jābūt ar spraudīti lai maksimāli precīzāka vieta + ja ir pārsimt metru tuvumā nakamā vieta, tad lai nerāda skaitli cik tuvumā bildes, bet konkrēti katru atsevišķi.

 

Paldies, cerams mans jautājums ir saprotams un kāds spēs palīdzēt!

Link to comment
Share on other sites

Bans man nav, bet to ko man vajag es atradis neesmu. Esmu atradis kur pa vienai bildei parāda uz kartes, bet neesmu atradis kur ielādē teiksim 20 bildes un visas uzreiz parāda uz kartes! Vienīgi atradu savām vajadzībā programmu Zoner, tā praktiski atbilst visam, tikai 2 mīnusi, simbols ar ko apzīmē uz karte ir liels, līdz ar to tuvumā blakus objektus atzīmē ar skaitli nevis ar dažādām norādēm.

 

bilde priekštatam 
ff0b2t.png

Labots - d3m0n
Link to comment
Share on other sites

 Un arī neatradīsi, jo nav iespējams mazā laukumā parādīt vairāk, kā vienu norādi.  Kas traucē piebraukt tai 3 vai 5 bilžu zīmei krietni tuvāk ? Tad arī neparādās? Bet vispār - šādam darbam Lightroom būs krietni noderīgāks.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...