Jump to content

Paciņa aizgājusi pie cita adresāta.


ArtūrsB
 Share

Recommended Posts

Labvakar, sūtu lietas no no ebay un aliexpress jau gadiem, taču šāda situācija pirmo reizi. Tikko iečekoju pasūtīto preču tracking nummurus un skatos, ka mana paciņa nosūtīta uz citu pilsētu, izsniegts paziņojums, un sūtījums jau parādās kā piegādāts. Rīt došos uz pastu skaidroties, bet pirms tam, varbūt kādam ir bijusi līdzīga problēma?

Link to comment
Share on other sites

Kā paciņa var tikt piegādāta pavisam citā vietā, ar pavisam citu pasta indeksu? Paskaidro šo mistiku, kā tas, tavuprāt, varēja notikt. Ja arī kādam ir gadījusies līdzīga situācija, domāju, kaunēsies atzīties.

Link to comment
Share on other sites

Mikhail

kāpēc domā, ka tracking ir īsts? paciņas foto redzēji?

Link to comment
Share on other sites

Iespējams, ka paciņas sūtītājs ir iedevis nepareizo izsekošanas numuru. Maz ticams, ka Latvijas Pastā strādā vairāki cilvēki ar tik sliktu redzi, ka var sajaukt gan pilsētu, gan ielu un mājas numuru, gan vārdu un uzvārdu.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Man kaut kas bija līdzīgi. Skatos, ka mana paciņa bija aizsūtīta uz citu pastu nodaļu, konkrēti Mārupe. Pēc tam šie mārupes pastnieki bija izsūtījuši aicinājumu adresātam (interesanti kam?). Pēc divām dienām tomēr kāds ierauga kļūdu un parādās, ka sūtījums ir nepareizi novirzīts un tas tiek sūtīts atpakaļ uz šķirošanas punktu. Pēc nedēļas paciņa ir jau pie manis. Pārbaudīju uz paciņas uzrakstīto piegādes adresi, viss bija pareizi.

Un kā var pastā izņemt svešu paciņu/sūtījumu, ja prasa uzrādīt persona apliecienošus dokumentus?

Link to comment
Share on other sites

Par sīkpakām bez maz vairs neprasa. Vismaz man mazai paciņai iedeva tik lapeli aizpildīt par saņemšanu, un nekādu dokumentu neprasīja. Iespējams, kaut kas iet tūtā, jo nebija atnesuši pat paziņojumi, tīri pēc trackinga redzēju, ka ir nodaļā.

Labots - ju
Link to comment
Share on other sites

ArtūrsB
(labots)

Tā nav sīkpaka, bet telefons, pirms tam biju manījis, ka paka varbūt kļūdas pēc ir aizsūtīta citur, bet beigu beigās, tā kā adresāta tur nav, tiek pārsūtīta uz manu pasta nodaļu. OK, ļoti cerams, ka norādīts nepareizs tracking nummurs, sazināšos ar pārdevēju.


Jā, pārdevējs norādījis nepareizu tracking nummuru.

Labots - ArtūrsB
Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...