Jump to content

Viedtālruņa iegāde, ieteikumi līdz 300euro


Recommended Posts

 Tātad derētu pāriet uz jaunu telefonu, mans jau ir novecojis. Cenā, kurā vēlos iekļauties ir 300eiro. Skatos uz androidiem, esmu ieskatījies, ieinteresēts viedtālruni Oneplus one http://www.gsmarena.com/oneplus_one-6327.php, vienīgi biedē lielais izmērs. Varbūt ir kādas atsauksmes par šo telefonu? Kādus variantus vēl varētu man piedāvāt? Prasības, īsti nezinu pat ko teikt, laba kamera, android.

Paldies!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Lietoju OPO jau pus gadu. Ar jaunāko, pliko oxygen 1.0.0 un andri 5.0.2. viss lido, sūdzību nav. Pie izmēra var pierast. Ja bieži gribas izmantot tikai vienu roku, tad gan vajag baigo lāpstu rokas vietā, bet visādi citādi kā telefons apmierina.

Link to comment
Share on other sites

Labs vairants :) Tikai LV baidos ka zemāk pa 400 eirikiem nedabūsi ;) Ja nu vienīgi SSka ...

Skatos piektais galaksis ir pa līdzīgu ciparu, var to apdomāt. Pats lietoju jau pusgadu, lielisks aparāts, tagad 5 andrīts ar visu 4G atnāca :)

Par izmēriem runājot, kād pārgāju no 3,2 uz 4,8, pirmās dienas likās kaut kas kosmisks :) Tagad paskatoties uz to mobu  liekas kas tā mazu spēļmantiņu :) 

Link to comment
Share on other sites

M@R$$, kā ir ar to S5 5.1 inches ekrānu? Ir operējams ar vienu roku, jeb tomēr nē? Ir doma nomainīt esošo HTC 4.3 inches pret kaut ko jaudīgāku. Roka maza nav, bet tas izmērs varētu būt nepierasts vienai rokai / džinsu kabatai.. :)

Link to comment
Share on other sites

Roka vidēja,telefons asus zenfone 2 ar 5.5 collām,esmu pieradis un visu varu izdarīt ar vienu roku,pie izmēra ātri pierod,mazām rociņām telefonā ir speciāls režīms kad uzklikšķinot 2x uz home attēls ekrānā samazinās līdz Tev vajadzīgajam izmēram un tad jau pat ar maziņu roku nav problēmu.

Link to comment
Share on other sites

Pankucins

M@R$$ itkā skatījos oneplus.net, tur viņš ir pa 299eur (64gb), bet visi izpirkti. Visi tie galaxy liekas tik vienādi pēc dizaina, gribas, kaut ko atšķirīgu, bet paskatīšos .

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

OPO pāri par gadu, bija cm pēdējais, bet gļukoja, tad izmēģināju oxygen tas vispār izbesīja, jo vājprātā apgraizīts salīdzinot ar cm un mobīlais internets negāja principā, tad pārgāju arpakaļ uz cm11 ar root un laime pilnīga viss iet, darbojas, lido, vienīgais digitaizeri laikambgan esmu nedaudz patraumējis, jo uz visām os darbojas nestabili um ir 2 cm2 kuros pa lielam nedarbojas pieskāriens, a dažreiz darbojas. Nu nav arī brīnums pa lielam, jo ekspluatēts tiek diezgsn nežēlīgos apstākļos - atstātsvtiešos saules staros, ņurcīts pa kabatām, mētāts un locīts

Link to comment
Share on other sites

Var mēģināt BMā uzjautāt Jānim, tur savulaik pa 350E dabūju 64Gb OPO

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Nu nezinu, man sanāk bez problēmām, kā ar labo, tā kreiso roku, pat šo tekstu speciāli uzrakstiju pusi ar vienu pusi ar otru roku ar otru maisot tēju. Esmu iemanījies, tiesa gan swipe vai kā nu sauc to ātrrakstīšanu gan nelietoju

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...