Jump to content

Lietota iPhone iegādes ieteikumi


vovanslv
 Share

Recommended Posts

Autor, pie telefona apskates tikšanās laikā nejauši nomet telefonu zemē tā, lai kaut kas ieplīst. Tad ar taisnu seju piedāvā nopirkt to telefonu par 100eur.

 

win-win situācija, gan Tev gan pārdevējam. 

Link to comment
Share on other sites

Ar līku un sarkanu seju, nopirksi par visu štuku!

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

 

 

Tā nav normāla situācija, kas ņem nomaksā kaut ko, kam pat tuvu nepietiek naudas. Nomaksa ir domāta tikai un vienīgi tam, lai neiesaldētu dotajā brīdī piķi - ja nav pat tuvu tik daudz naudas kontā, lai nomaksātu to trubu, nafig tādu nevajag pirkt.

 

BOOM! šāviens kājā!

situācija iz dzīves, man bračkam noplīsa autiņš (gana daudz ielikta nauda iekšā, lai remontētu velreiz), nonācām pie secinājuma, ka jāņem jauns autiņš uz līzinga (tātad - uz nomaksu). Nauda nedz man, nedz viņam, nepietika, lai uzreiz varētu samaksāt par visu. Tātad, pēc tevis teiktā, viņam tagad būtu jāizmanto sabiedriskais transports (gan pilsētas, gan starppilsētu), jo redz, jams nevar uzreiz paķert autiņu par tā pilno cenu? Neesi idiots un nolaidies uz zemes. Un te nav starpība par to, par ko ir runa - par auto, kas pilda savu funkciju un palīdz samazināt savus tēriņus vai arī random hipsters (ne uz paceltās tēmas autoru attiecināms) grib paķert trubu un darboties ar viņu. Tu viņam kas esi, lai ņemtu un nosodītu? Viņš tavā makā naudu skaita? NĒ! Nu tad atpisies no viņa.

ZB jau šitie debīlie daiļdčibriki. simts krāni, ka pašam kkas ne pārāk vajadzīgs ir kredītā... un protams, vari nemaz nestāstīt, ka nav :)

 

 

 

Penža izbrīns- vai tiešām gandrīz tūkstotis eironaudiņu ir adekvāta cena par tehnisku gadžetu ar kaučkādām unikālām iespējām, jebšu tikai neizbēgama "nodeva" par prestižu modes un statusa aksesuāru... :sorry::yahoo:

Ja tev telefons ir nepieciešams priekš darba/biznesa, etc. esi daudz maz atraktīvs, kas darbojās ar naudas lietām, tad ābola trubas ir tik tiešām uzticams pasākums salīdzinājumā ar kkādiem četstūriem un zaļiem robotiem.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

gana daudz ielikta nauda iekšā, lai remontētu velreiz

Nujā, pareizāk ir ielikt daudz naudas un pēc tam pa lēto pārdot :D 

Link to comment
Share on other sites

ka jāņem jauns autiņš uz līzinga

 

Jauns autiņš līzingā ir okey, bet ne jau 15 gadīgs paņemts iekš mogo veidīga kantora, kur kredīta procenti sastāda 100% + no paņemtās summas.

Labots - ricijs
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

nu nez, man liekas stulbi nolocīt štuku par 128GB versiju, ja tā atšķiras no 16GB versijas, kas maksā 650 EUR, tikai ar atmiņas apjomu
 

pirkt 16 gb iphone ir tikpat labi kā izmest 650 eur miskastē un vispār tie iphoni stipri nožēlojami ir, jo pa 100 zaļajiem ir ķīniešu androīdi ar vismaz 32gb iebūvēto un vēl sd kartes vietu

Link to comment
Share on other sites

 

 

jo pa 100 zaļajiem ir ķīniešu androīdi ar vismaz 32gb iebūvēto un vēl sd kartes vietu

 

Rādi šurp :mrgreen: Drīzāk max 8gb 

Link to comment
Share on other sites

 

 

a kam tev to lielo atmiņu vajag? ko tu tur glabā? PC backupu?

nenovirzies no tēmas, kāda atšķirība kam vajadzīgs, runa ir par to ka apple skaitās normāli tirgot telefonu bez paplašināmas atmiņas ar 16gb pa 650 eur

 

 

 

Rādi šurp  Drīzāk max 8gb 
 

http://www.aliexpress.com/item/Original-TAKEE-1-5-5-FHD-Gorilla-Glass-MTK6592-octa-core-Android-4-2-3G-WCDMA/32450738216.html?spm=2114.01020208.3.76.Xu3iY6&ws_ab_test=searchweb201556_4_21_79_78_77_92_91_22_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9

Link to comment
Share on other sites

 

 

Telefons tiešām ir piesiets LMT tīklam, bet pērkot var palūgt, lai noņem piesaisti - kaut cik tur to dienu laikā tas ir izdarīts un telefons ir lietojams visos tīklos

Viņu mājas lapā, kad pasūti, vari atķeksēt, ka telefonu nelietosi ar LMT SIM karti. Un viss. Apsveru pēc gada izmantot LMT piedāvājumu, jo Bite ir iestrēgusi pie 16 GB versijas un man tas ir bišku par maz. 32 GB būtu ideāli, bet, diemžēl, nākamais solis jau ir 64 GB. Ir cerība, ka nākamgad septītajam iPhonam minimālā atmiņa būs 32 GB, tad būs super. Bet pie Bite/Tele2 vienalga iznāk dārgāk, kā pie LMT.

Link to comment
Share on other sites

Nujā, pareizāk ir ielikt daudz naudas un pēc tam pa lēto pārdot :D

Jā, nopirka autiņu, uzreiz uz servisu, visu salabot, un tad tirgot nost pa lēto. Kārtējais lašariks, kam domāšana notiek ar tūpli!
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Jautājums īsti neatbilst tēmai, bet..

Ir doma "iecelt" Iphone 6s pie LMT. Drīzumā.

Vienīgi paskatoties cenas 9.oktobrī

http://www.boot.lv/tehnika/mobilie-telefoni/lmt-uzsak-iphone-6s-tirdzniecibu

un tagad 24.decembrī.

http://www.lmt.lv/lv/telefoni?action=filter#2

Tās ir tādas pašas!

Interneta veikalos tās ir zemākas (kritušās), bet tur nē.

Jautājums - janvāra sākumā (pēc svētkiem) tās smagi kritīsies!?

Vai kad tas notiks? Pasakiet, lūdzu, precīzi!!!

Tak būtu drīz jābūt lētāk? Negribas paņemt šodien, ja rītdien būs par velti!

Kāds nav pētījis tirgus tendences?

Link to comment
Share on other sites

Tu vienmēr tici tam, ko izlasi? Vai spēj lasīt starp rindām un saprast ironiju?

Paldies par atbildi!!!  :drinks: 

Link to comment
Share on other sites

Es teiktu ka jāņem tagad, kamēr vēl cena nav smagi kritusies un jācer ka arī nekritīsies, savādāk nebūs vairs tas.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

smagi, kritīsies un atsitīsies, tu pat nepamanīsi, kad cena būs jau nomainijusies, un tā notiek ikreiz, kad novērs acis no datora! Es pārbaudiju!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nu jau cenas ''bissku'' ir nokritushaas. Tas pats iPhone 5s jau maksaa 369 naudinjas.Ja gribas ''staipit'', protams var pirkt ko daargaaku, bet taa, ja ir vajadziiga kvalitaate, buus ljoti okei. Piem. ( mdata.lv/products/lv/369/77628/sort/1/filter/0_0_0_0/APPLE-Apple-iPhone-5S-16GB-Space-Gray-ir-uz-vietas-Mob%C4%ABlais-telefons.html  )

Pirkt ''no rokaam'' ir sameeraa riskants variants. Protams pirms pirkt ir jaapadoma, - vai taa summa patieshaam ir taada,ko vari atljauties, lai nav muuzzu jaadziivo liizingos:) Ja kaadi 300-400 tugriki uzreiz nav paceljami, tad droshi var njemt kadu no Lumia modeljiem, jo tie katraa zinjaa ari straadaa ljoti stabili un nav ne vainas:)

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...