Jump to content

[Pārdod] Vairākas Asus NVIDIA GTX 980


kroko

Recommended Posts

Sveicināti,

 

Viena projekta ietvaros bija nepieciešams iepirkt 9 Asus NVIDIA GTX980 GPU.

Konrētais kartes modelis STRIX-GTX980-DC2OC-4GD5

Tās ir lietotas 4 nedēļas - pielietojums bija interaktīvas instalācijas darbināšana. Mint.

 

Iekšējām uzņēmuma vajadzībām pāris jau ir aizgājušas, 3 vēl paliek uz izķeršanu.

 

Pārdodam vienu gabalu par 371.90 EUR + 21%PVN (450 EUR iesk PVN).

Esam juridiska persona, varam pārdot gan juridiskai, gan privātai personai. Pretī būs rēķins.

 

Ja interesē - rakstīt uz space[at]warp.lv, PM nečekoju.

 

 

gjrtpmpw2dednlbl3nia.jpg

  • Patīk 1
Link to comment
versatile

Kāds viens gads mīnus mēnesis? Tak firma ar rēķinu tirgo. 2 gadi. Pēdējos 13 mēnešus nodrošina tirgotājs. I viss.

protams, ja pircējs fiziska persona.

Labots - versatile
Link to comment

Man nav nekādu šaubu, ka visādi toļiki ņems no lētākajām i-bodēm, kuras atmazgā pvn, bet šeit bija runa par amazonu utml.

Link to comment

Esi izliecies vai kā? Dod to pašu strix modeli nevis kaut kādu zotac krapu. Un no veikala, kur nebūs čakara garantijas gadījumā.

Link to comment
Esi izliecies vai kā? Dod to pašu strix modeli nevis kaut kādu zotac krapu. Un no veikala, kur nebūs čakara garantijas gadījumā.

Dataleks ir viens no labākajiem datortehnikas veikaliem un zotac nav tā sliktākā no videokaršu firmām. 

Labots - Toļiks
Link to comment

Tad vari iedot linku vai nē? Mums pat neinteresē, cik laba vai slikta ir zotac attiecībā uz videokartēm un cik klusas skaļas ir to dzeses. Un kāds būs čakars zotac gadījumā, ja tas joprojām iet caur leišu acc distribution.

Labots - nnoname
Link to comment
Tad vari iedot linku vai nē? Mums pat neinteresē, cik laba vai slikta ir zotac attiecībā uz videokartēm un cik klusas skaļas ir to dzeses.

Ir vel Gigabyte Windforce X3 par tādu pašu ciparu un reference kura ir klusāka par gigabyte un labāk izskatās.

Labots - Toļiks
Link to comment

 

 

Gigabyte Windforce X3 par tādu pašu ciparu un reference kura ir klusāka par gigabyte

 

No shit, un abas pie 2d režīma nomet ventus mierā? Kuru zirgu pis, kā viņa izskatās slēgtā kārbā izņemot toļikus?

Link to comment
No shit, un abas pie 2d režīma nomet ventus mierā?

Nu un tik un tā atšķirības tur vispār nav.

 

 

Kuru zirgu pis, kā viņa izskatās slēgtā kārbā izņemot toļikus?

Beidz lagot, lager.

Labots - Toļiks
Link to comment

@nnoname, tikai tā starp citu, tā ir salīdzinoši vienkārša procedūra iestatīt 0RPM idlē/2d režīmā/līdz noteiktai čipa temperatūras sasniegšanai. Nevajag pat biosu aiztikt.

Link to comment
Rihardss
tā ir salīdzinoši vienkārša procedūra iestatīt 0RPM idlē/2d režīmā/līdz noteiktai čipa temperatūras sasniegšanai

Apstāstīsi, kā to panākt un vai tas nesamazina čipu dzīves ciklu?

Labots - Rihardss
Link to comment
Apstāstīsi, kā to panākt un vai tas nesamazina čipu dzīves ciklu?

Kad karte nav pie slodzes viņa ir nedzirdama neredzu nekādu jēgu to darīt. Sasniedzot apmēram 60 grādu limitu ieslēdzas video kartes ventilatori MSI un ASUS kartēm.

Labots - Toļiks
Link to comment

@Rihardss, varu izstāstīt, bet uzreiz gribu teikt, ka vakar būšu kaut ko saputrojis šajā lietā, jo lielākai daļai karšu bez oriģinālā BIOSa tweakošanas iztikt nevarēs, manuprāt. Problēma būs tāda, ka parasti minimālo apgriezienu vērtības kartes BIOSā nav nulle. Līdz ar to softiski ir grūti kaut ko izdarīt bez šo vērtību nomainīšanas uz nulli. Īsumā tas ir darāms tā:

ar GPU-Z ir jāsaglabā kartes esošais BIOS(ja tas nav jau saglabāts);

ar BIOSa tweakošanas tūli (Maxwell BIOS tweaker, atradīsi) nomaini minimālo apgriezienu vērtības pa nullēm. Tev vajadzētu uzreiz varēt pateikt, kuras tās ir, jo tās pēc default būs viszemākās. Galvenais ir nomainīt minimālo procentuālo vērtību uz 0(0%) un ventilatoru apgriezienus minimālajā procentuālajā vērtībā uz 0(0RPM). Saglabā tweakoto BIOSu ar citu nosaukumu.

Tad ar NVflash pārflašo uz jauno BIOSu kā tas tiek standartā darīts. Apturi kartes draiveri! Pieļauju, ka pazīstama procedūra, ja tomēr ne, izstāstīšu.

Ieslēdz atpakaļ draiveri.

Ar MSI Afterburneri tagad var saregulēt dajebkādas propeleru līknes vēlies.

 

Lai arī BIOSa tweakera nosaukumā redzi 'Maxwell', tas nenozīmē, ka tūlis der tikai maxwell kartēm.

 

Jā, ar atslēgtiem ventilatoriem temperatūras būs mazliet augstākas, un pie augstākām temperatūrām GPU mūžs saīsinās, bet te der atšķirt vienu lietu. Pieņemsim, ka ar ventilatoriem ieslēgtiem tu idlē ap 30C, bet ar izslēgtiem - ap 35C. Toties pie slodzes GPU temperatūra būs, teiksim, 70C. GPU pastrādājot dažas stundas tajos septiņdesmit grādos mūžš samazināsies ievērojami vairāk, nekā nedēļām un nedēļām ilgi sēžot uz tiem 35C. Es par to noteikti nesatrauktos, kamēr idlē GPU temperatūras nepārsniedz kādus 45C.

 

@Toļiks, tā gluži nav, ka karte ir nedzirdama, bet jēga tiešām ir salīdzinoši minimāla, jo liela daļa moderno dzešu ir klusas idlē, bet, piemēram, fanless sistēmā karte vienalga būs labi dzirdama.

  • Patīk 1
Link to comment
Toļiks, tā gluži nav, ka karte ir nedzirdama, bet jēga tiešām ir salīdzinoši minimāla, jo liela daļa moderno dzešu ir klusas idlē, bet, piemēram, fanless sistēmā karte vienalga būs labi dzirdama.

Idlē videokarte nebūs skaļāka par parastajiem korpusa ventilatoriem kuri būs tik un tā jeb kurā korpusā nemaz nerunājot par cietajiem diskiem utt. 

 

Vismaz manā sistēmā idlē visskaļākais ir barošanas bloks, pie slodzes barošanas bloks un procesors.

Labots - Toļiks
Link to comment

@Toļiks, varu pasniegt tev gatavu gadījumu - savu situāciju. Test bench variants, bez jebkādiem liekiem ventilatoriem, sistēma un visas galvenās programmas uz ssd, baroklis negriež ventilatoru līdz pat kaut kādiem 350-400 vatiem. Rezultātā sanāk kas? Video karte(s) būs dzirdama(s) arī idlē. Tas, vai tas ir traucējoši, ir jau cits jautājums. Man ir vienalga, mani personīgi nesatrauc pamatots troksnis ne idlē, ne zem slodzes, bet es tādēļ nesteidzos uzskatīt, ka arī citi to uztver tāpat.

Link to comment

Ļooti retos gadījumos pat ar biosa modificēšanu ir iespējams nobīdīt zemāko robežu uz 0, parasti kartēm tā dzelziski ir iešūta uz 15-20% un augstāk. Turklāt pie pilnīgas nomešanas mierā nevajag aizmirst arī par radiatora dzesēšanas spējām un gaisa plūsmu kārbā.

Link to comment

Tad lūdzu tevi paskaidrot, ko tu saproti ar

 

dzelziski ir iešūta
 

Runājot par radiatoru dzesēšanas spējām, lielākāi daļai mūsdienu aftermarket dzesēm ir gana labi radiatori, lai varētu pasīvi dzesēt GPU ne tikai idlē, bet pat pie samērīgas slodzes, neaizejot bīstamās temperatūrās. Protams, jāņem vērā arī VRM un atmiņa, tādēļ ar tādu eksperimentēšanu standarta jūzeriem es gan neieteiktu aizrauties.

Link to comment

To, ka nav iespējams pat ar nibitor un pārējiem tūļiem uzlikt un pāršūt zemāku šo te robežu, ja ražotājs ir tā izdomājis.

Labots - nnoname
Link to comment
baroklis negriež ventilatoru līdz pat kaut kādiem 350-400 vatiem

Bija man vienreiz līdzīgs baroklis corsair TX650M arī it kā negriezās līdz tiem 350w - 400w bet bija viens bet viņš taisīja šausmīgu coil whine skaņu laikam no tā paša ventilatora kas likās daudz pretīgāk nekā ja baroklis griestos visu laiku.

Skaņa bija tieši šāda.

Labots - Toļiks
Link to comment

coil whine var gadīties ar praktiski jebkuru barokli un tam nav nekāda sakara ne ar ventilatoru, ne ar tā griešanās algoritmu

Link to comment
coil whine var gadīties ar praktiski jebkuru barokli un tam nav nekāda sakara ne ar ventilatoru, ne ar tā griešanās algoritmu

Bija 2 šādi PSU abiem bija tieši tāda paša problēma! 

Noskaties video ventilators ir vainīgs!

Labots - Toļiks
Link to comment
man nevajag skatīties nekādus video lai zinātu

Nu ja nezini tad vismaz nestāsti pasakas video lieliski parādīts ka apstājoties ventilātoram uz reiz paradās tā skaņa arī pašam bija pieredze ar viņu tā kā.....

Labots - Toļiks
Link to comment

@nnoname, esmu vienreiz mēģinājis eksperimentāli pārcelt minimālo kartes ventilatoru apgriezienu robežu uz 0RPM, un vienreiz man tas ir izdevies. Bet droši pastāsti, kā gan ražotāji gandrīz visām video kartēm dzelziski ir ierobežojuši minimālo apgriezienu robežu tā, ka ar BIOSa pārflashošanu to nevar nocelt zemāk.

Labots - Emilz
Link to comment

Man tiešām slinkums meklēt atsauces, bet esmu to darījis ne vienu reizi vien, un kaut kā neatminos nevienu karti, kura ļautu to nolaist līdz 0%, tiesa maxwell neesmu mēģinājis, iespējams tur kaut kas mainījies.

Link to comment

Arī Kepleriem un GCN var pārlikt uz nulli. Es pats personīgi to izdarīju tikai ar Maxwellu, bet zinu, ka tas izdarīts arī ar, piemēram, Tahiti, kas ir uz GCN vai GK110, kas ir Keplers. Nedomāju, ka arī vecākām arhitektūrām ir problēmas, jo GPU arhitektūrai kā tādai nav tiešas saistības ar spēju vai nespēju pāršut BIOSu uz citiem iestatījumiem. Cits jautājums ir par to, vai ir pieejami tūļi, kas to visu atļauj izdarīt.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
×
×
  • Izveidot jaunu...