Jump to content

Patiesība par Triatel internetu.


biiskaps
 Share

Recommended Posts

Gribēju padalīties savā pieredzē ar šo kantorīti. Iepriekš lietoju Lattelecom internetu, bet ar viņu man bija patstāvīgas problēmas ar signālu(pie vainas bija samērā lielais attālums no "kastes" līdz mājai). Līdz ar to 2015. janvārī nolēmu izmēģināt Triatel internetu. Paņēmu bezmaksas testa pieslēgumu uz 14 dienām, lai patestētu, kā viņš man mājā iet. Ar ātrumu viss bija ok...download ap 1MB/s griezās(kas bija ~2x vairāk kā varēju izspiest no LTC) un principā biju apmierināts. Pirmie pigori sākās jau 7-8 dienas pēc testa pieslēguma paņemšanas. Vienu vakaru, pārnākot mājās, pamanu, ka mans testa pieslēgums ir ticis ierobežots un man ir jāievada sava parole(kas nozīmē, ka piekrītu slēgt līgumu uz 2 gadiem) no līguma, lai piekļūtu internetam. Tā kā līdz šim viss apmierināja, to arī izdarīju. Tajā pašā laikā, aizrakstīju viņiem jautājumu - kas par "figņu"? Atbildē bija rakstīts, ka testa periodā man esot bijusi intensīva datu apmaiņa utt. Kas gan ir tikai loģiski, jo tāpēc tas ir testa periods, lai es varētu pārbaudīt, kā man viss darbojas. Lai gan testa līgumā, nevienā punktā nav norādīts par datu ierobežojumu.

Nākamie joki sākās aprīļa vidū, kad pēkšņi pamanu, ka torrent ātrums ir ~80-100 kB/s. Taisu speedtest - viss normāli, 8-9Mbit/s, Pamēģinu kaut ko lejupielādēt caur web - tas pats....Steam arī, tikai caur torrentiem neiet(portus mainīt arī mēģināju - 0 izmaiņu). Pa gūglēju, jā - neesmu pirmais tāds, izrādās šie pie kaut kāda mistiska datu apjoma ierobežojot ātrumu. Rakstu šiem, protams, ka atbilde ir: Jūsu izvēlētajam datu tarifam nav ierobežojumu, ja Jums ir kādi tehniski bojājumi, zvaniet uz tādu un tādu nr. Negribējās lieki kasīties un nolēmu pārliecināties par to vai tiešām bloķē - sagaidīju 1.datumu un....šeku reku, ātrums atkal ir normāls...secinājumi? Aizrakstīju viņiem par šo situāciju, ka: Ja vēlreiz kas tāds atkārtosies, par to, kāds meļu un krāpnieku kantoris ir Triatel, uzzinās daudzi. Atbildi nesagaidīju, bet tas arī nebija tik būtiski, jo cerēju, ka viņi nāks pie prāta un negribēs bojāt savu, tā jau šaubīgo, reputāciju.

Bet nu, protams, ka es kļūdījos un dažas dienas atpakaļ atkal ātrums tikai nogriezts. Tā kā ar šo mans pacietības mērs ir pilns, nolēmu turēt savu solījumu un to visu uzrakstīt. Tādā veidā ceru pasargāt kādu no uzraušanās uz šo krāpnieku piedāvājumiem.  Stulbākais ir tas, ka īsti nezinu, kā to visu pierādīt PTAC, jo es netaisos tagad 2 gadus maksāt 20 eiro mēnesī par daļēju pakalpojumu.

Link to comment
Share on other sites

Lai gan personīgi atbalstu tavu nostāju un arī domāju, ka operatori melo un sasola brīnumus, bet...

 

situācija ir tāda, ka gandrīz aiz jebkura mobīlā operatora neierobežotā interneta piedāvājuma stāv Godīgas lietošanas noteikumi kuros tā nemanāmi ir atstāti tie paši limiti un nemaz tik neierobežots tas internets nav. Protams LMT vairāk piever acis, bet nav garantijas ka nenogriež. 

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Tā arī ir, kā Ricijs saka. Visi interneti, kuri iet pa gaisu (atskaitot kaimiņa WiFi) lielajiem kačokiem tiks ierobežoti (ar maziem burtiem līgumā). Tāda ir dzīve, pagaidām skarba. Ja esi kačoks, vismaz pagaidām nesaceries pārāk uz mobilajiem internetiem.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

biiskaps

Par Godīgas lietošanas politiku zinu - gadus 3 atpakaļ planšetē lietoju BITE internetu pa ~10Ls, kurā bija iekļauti 15Gb. Bet starpība ir tāda, ka tur man līgumā viss bija norādīts un parakstot līgumu par to visu izstāstīja - ne tā kā šajā kantorītī, kur tas viss tika slēpts(kā arī tagad tiek turpināti meli par to, ka nekas netiek ierobežots).

P.S. Nemaz tāds "kačoks" neesmu - spēles neesmu vilcis jau kādu 1,5mēnesi...tik cik pa kādam seriālam, šad tad...nedomāju, ka tas ir kaut kas traks!

Link to comment
Share on other sites

AlCohol

LMT testa periodā trafiks tika iekurināts pa nopietno - pāri 1TB uploads. veljoprojām, pagājis, pusotrs gads, internets tiek lietots pilnīgi visām iegribām un vēlmēm, neesmu sastapies pilnīgi ne ar kādiem ātruma/apjoma ierobežojumiem. ir gan bijuši tehniski niķi, bet uzzvanot uz apkalpošanas centru, viss tiek novērsts dažu minūšu laikā.

Labots - AlCohol
Link to comment
Share on other sites

Daudz kasīsies, atsūtīs Tev policiju pārbaudīt datora saturu uz nelegāla satura esamību! Kā zini, ar autortiesībām aizsargātu filmu u.c. satura lejupielāde ir krimināli sodāma.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

biiskaps

Starp citu, jā, paldies par ieteikumu....drošības pēc jāizšķiro viss, jo netaisos likties mierā.

Link to comment
Share on other sites

raiviic

 

 

...īsti nezinu, kā to visu pierādīt PTAC...

 Kā nezini - vaļsirdīga atzīšanās vienmēr mīkstina spriedumu.  Tā arī saki - Triatels neļauj nospert ar autortiesībām aizsargātas filmas/softus :sarkasms: .

 

 

... tikai caur torrentiem neiet...

   Varbūt PTAC par tevi nepaziņos BSA :butcher: .

Link to comment
Share on other sites

 Kā nezini - vaļsirdīga atzīšanās vienmēr mīkstina spriedumu.  Tā arī saki - Triatels neļauj nospert ar autortiesībām aizsargātas filmas/softus .

 

torentos ir arī legāls bezmaksas softs, to pašu ubuntu var ņemt caur torentu.

 

kā arī tas ir p2p file sharing serviss, regulāri izmantoju ar kolēģiem, lai komandā dalītos ar 10-40 GB lieliem arhīviem un datubāzēm

Labots - Guest
Link to comment
Share on other sites

biiskaps
(labots)

Īstenībā, kad rakstīju, tad jau zināju, ka uzradīsies norējēji, kas tieši par torrentu tēmu runās...lai gan tajā pašā laikā paši, droši vien, velk visu pēc kārtas. Bet nu, ko gan var gribēt, ja latvietim labākais ēdiens ir cits latvietis...

Labots - biiskaps
Link to comment
Share on other sites

Tufjord

Kā ir ar to triatelu,tu kad ielogojies savā profilā neredzi cik esi iztējis un cik atlicis konkrētā mēnesī? Tieši tāpat ir arī skandināvijā viņu veidīgā tīklā tikai ātrums tiek nogriests visam uz 125/125 kB/s. Agrāk vispār ar pilnu ātrumu bija tikai 6gb ,tad pamazām pacāla ar ieslēguma veidu bez limita uz 15gb. Bez limita viņu prāt nozīmē tikai ,ka netiek atrubīts nets pēc konkrēto gb daudzuma izmantošanas.

 

tik cik pa kādam seriālam, šad tad...nedomāju, ka tas ir kaut kas traks!
Pilnīgi noteikti pietiek lai ierobežotu :) .

  Vienīgais nesaprotami un par ko vari pārmest tas ir tieši ,ka neesi bijis informēts pirms līguma stāšanās spēkā. Jeb tiešām palaidi gar ausīm un vienkārši neizlasīji visu līdz galam. Neko ,tāda dzīve no vilka bēgi uz lāci trāpīji :) . Tiešām Tev nebija pat 3G zona piejama,ja šito izvēlējies?

Link to comment
Share on other sites

Īstenībā, kad rakstīju, tad jau zināju, ka uzradīsies norējēji, kas tieši par torrentu tēmu runās...lai gan tajā pašā laikā paši, droši vien, velk visu pēc kārtas. Bet nu, ko gan var gribēt, ja latvietim labākais ēdiens ir cits latvietis...

 

es uzskatu, ka viņi dara pilnīgi pareizi, ja gribi tik daudz kačāt, liec ltc un velc uz nebēdu, mobilie interneti ir stipri ierobežoti (tornis laiž cauri tik cik viņš laiž), un lai tādi kačātāji kā tu nefistu dzīvi visiem pārējiem, kam tas internets vajadzīgs tikai, lai palasītu ziņas, nosūtītu epastus, tad tādi kā tu ir jaierobežo, savādak tas internets nav lietojams nevienam, jo paris gudrinieki 24/7 ar 100000 savienojumiem konstanti aizdirš visu trafiku.

 

protams sūdīgi, ka sasolīja bezlimitu internetu, bet tomēr mazliet vajag domāt ar galvu, ko tāds mobilais sūds vispār var piedāvāt.

Labots - Guest
  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

biiskaps

...un lai tādi kačātāji kā tu nefistu dzīvi visiem pārējiem, kam tas internets vajadzīgs tikai, lai palasītu ziņas, nosūtītu epastus, tad tādi kā tu ir jaierobežo...

 

Es atvainojos, bet vai Tu tiešām esi zābaks vai kā? Ja es teicu, ka downloadoju dažreiz kādu seriālu utt, tad tā arī tas ir domāts - nav jārej kā blusainam sunim, ka es bez maz vai visu internetu gribu novilkt!!!

Link to comment
Share on other sites

raiviic

 

 

Tiešām Tev nebija pat 3G zona piejama
Un ???  Bezvadu nets ir bezvadu nets un kačāšanai nav domāts.  LMT pieredze to labi pierāda. Sākumā visiem 4G lidoja, saradās "gudrīši" - nu tik kačās - rezultātu visi zinām, vakaros knapi kustas. 
Link to comment
Share on other sites

 

 

Es atvainojos, bet vai Tu tiešām esi zābaks vai kā?

ne jau es pērku mobilos internetus un gaidu brīnumus, ka būs stabils, ātrs un pilnībā neierobežots :D

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Tufjord

 

 

Ja es teicu, ka downloadoju dažreiz kādu seriālu utt, tad tā arī tas ir domāts
  Saprotu tevi,ja biji pie vada kur nebij nekādi ierobežoumi un tagad ops! :shok: . Bet seriālu kačāt tas jau ir daudz..
Link to comment
Share on other sites

Gan jau ne tikai kačā, bet arī 24/7 sīdo. Būtu interesanti redzēt ikmēneša up/down trafiku

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

nu pag pag.. internetu jau nenoslēdza pavisam.. tātad nelimitēts tas darbojās, vienīgais limits tika noteikts ātrumam.. pats vainīgs, ka neizlasi līgumu un pat nepaskaties viņu mājaslapā.. visi mobilie operatori daudz maz ierobežo p2p un lielos kačātājus ātri piegriež, tad par ko vainot operatoru?

 

Piedāvājumā iekļauts:

  • Stabilais bezvadu internets
  • Neierobežots ikmēneša datu apjoms
  • Modems / Wi-Fi rūteris
  • Bezmaksas tests
  • Datu pārraides ātrums līdz 14,7 Mbit/s

Turklāt no tava apraksta izriet, ka nekas no šā nav pārkāpts.. datu apjoms nav ierobežots.. tu vari turpināt kačāt tāpat.. tikai ar zemāku ātrumu.. ātrums arī ir norādīts LĪDZ.. tātad.. rezumē.. pats vainīgs.

 

http://triatel.lv/upload/pages/files/Datu%20parraides%20pakalpojumu%20specialie%20lietosanas%20noteikumi.pdfnoteikumu 2.3.1.2 p. 

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Ja jau mēs dalām grupās kačātaji, nekačataji, ziņu lasītāji un to kuram pienākas mobīlais internets, tad vispār vajadzētu izskaust mājas lietotājus (ar datoru) no operatoru tīkliem. Atstāt šo internetu tikai planšetēm un telefoniem.

 

Bet mājās, katrs veic vienreizēju investīciju par vairākiem tūkstošiem un velk optiku, telefonlīniju. Dizainera krānus, podus un flīzes pa 50€ m² var atļauties, kāpēc gan nevarētu optiku ievilkt.

Bet tie, kas daudzdzīvokļu mājās, lai operators cerot uz peļņu velk pa saviem līdzekļiem optiku, kabeli.

Link to comment
Share on other sites

@@ricijs,nav jau runa par to kas un kuram pienākās, bet mobilajos tīklos tomēr nākas ievērot godīgas lietošanas principu, lai nav tā, ka dēļ viena cilvēka pārējiem 100 pat ziņas nesanāk izlasīt..

gribi kačāt.. velc vadu netu.. optiku vai tml.. un izpaudies tik cik lien iekšā. 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

tad vispār vajadzētu izskaust mājas lietotājus (ar datoru) no operatoru tīkliem

 

Tur es Tev piekrītu. Tie mobilo operatoru mārketinga speciālisti sen nav sisti, par smadzeņu jāšanu.  Bet šeit mēs tomēr esam kaut cik necik tehniski domājoši cilvēki un kaut nedaudz saprotam, no kurienes mobilajam netam kājas aug.

Link to comment
Share on other sites

Pilnīgas muļķības. Nu ko var *irsti. Iztīri savu PC no "šmarām" un tad bezdi. Bieži vien P2P iet ātrāk, nekā tiešais down no kaut vai tā paša Ubuntu spoguļa. Reizēm jau "aizrijas", bet tā var notikt ar jebkuru savienojumu, nav svarīgi, vadu vai bezvadu.

Link to comment
Share on other sites

Vienmēr esmu domājis - kā torrentu ierobežošana pēc xxGB uzlabo interneta kvalitāti pārējiem lietotājiem?

1. datumā nullējas visiem skaitītāji, tad kačātāji kačā, līdz pienāk viņu stunda (limits) - tur 5..10. vai 21. datums.

Vai nekačātāji mēneša sākumā sūdzas, ka internets par lēnu??? Kur loģika?

Labots - marizo
Link to comment
Share on other sites

raiviic

 Tu esi jocīgs, vai tikai izliecies (vai arī sēdi pie optikas)? Paskaties, ka notiek vakaros, apmēram starp 17 - 24 ar jebkuru mobilo netu. Ātrums samazinās bezjēgā. Kāpēc ? Nu ja nepielec, pamēģini daudzstāvu mājā pirmajos stāvos atgriezt visus ūdens krānus un paskaties, kas notiek augšējos stāvos.  Tieši tāpat ar internetu - vienlaicīgi pārraidāmais datu apjoms nav un nebūs bezgalīgs un ja starp 100 lietotājiem būs pāris kačātāji - pārējiem ātrums būs kā pagājušā gadsimta iezvanpieejai.

  • Patīk 4
Link to comment
Share on other sites

kā torrentu ierobežošana pēc xxGB uzlabo interneta kvalitāti pārējiem lietotājiem?

Tieši tāpat kā viena gudra, kurš tur ūdens krānu atvērtu vaļā 24/7 un tecina bezjēgā, ierobežošana, uzlabo ūdens spiedienu pārējiem. 

raiviits jau pateica.

Un ja tādu bezjēgas tecinātāju ir daudz, tīkls nosēžas jo viena lieta, ja resursus izmanto šad un tad, bet pavisam cita, ja tādu nonstopa tecinātāju ir daudz. Diemžēl Latvijā daudziem nets=torrenti 24/7 un nekas vairāk.

Operatoram ir resursi, katram tornim ir zināma kapacitāte gaisā un aplinka jauda.

 

Nav gluži precīza analoģija bet derēs:

 

Iedomāsimies, ka tornis ir WiFi AP ar 1Gbit aplinku un teiksim n standartu un 2 antenām.

Teorijā pa gaisu sanāk līdz 300Mbit.

Mājas lietotājiem ar operatora doto modemu sanāk visi 300. Protams teorijā un tikai tad, ja neviens cits šī AP zonā absolūti neko nelieto. Kas protams ir nereāli.

Nu un tā kā WiFi ātrums apmēram simetriski sadalās starp klientiem, tad nav grūti izrēķināt, ka ar 10 konstanti aktīviem klientiem, katram paliks tikai 30Mbit. Un ja tādu 24/7 pumpētāju ir nevis 30 bet gan 100, tad ir pavisam švaki. 

Protams, torni operators, iespēju robežas var apgreidot, šajā gadījumā - pielikt vēl vienu antenu un dabūt N standarta teorētisko maksimumu - 450Mbit, ar 3 antenām. Taču vienalga - tas neglābj, ja būs daudz nonstopa kačātāju. Tāpēc operatoram ir šie "soft limiti", pārsniedzot kurus, klientu sāk novērot - vai jams tos pārkāpj regulāri vai tikai paretam. Un ja tas ir regulāri - pie zināma apjoma pārsniegšanas, klientu nošeipo.

Kāpēc ne uzreiz? Jo operatoram nav tādu tiesību.

Vēl par to sūdzēšanos - ļoti daudzi nesūdzas vispār. Kad lokālajā LMT tornī bija gļuki, vakaros bija zem 1Mbit. Kaimiņi, kuri arī lieto LMT, pukstēja, taču operatoram nezvanīja. Paradokss. Un tad no operatora viedokļa arī sanāk, ka viss ir kārtībā, jo  sūdzas tikai viens. Pārējie lamājas virtuvē, vai forumos. Īstā vieta kur to darīt. Noteikti uzlabo situāciju.

 

Taču ja tīklam ir brīvi resursi, kāpēc tos neizmantot? Tāpēc LMT arī nelimitē pat mājas interneta 3 lietotājus uz 20/20

Attēlā test.lmt.lv lapas dati patreiz:

kFmaj1h.jpg

līdz Ādažu centram savi 5km pa gaisu. Rajons pietiekami blīvi apdzīvots. Spriežot pēc LMT īsziņām, tornī ir veikti kapacitātes uzlabošanas darbi.

Pirms tam bija daudz švakāk.

Telefonā esmu redzējis pat 100 uz leju, Rīgā, Daugavas stadiona rajonā, 4. maijā ap 19 vakarā.

Labots - Pirkss
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

skolnieks_2

CAPs ļoti labi visu paskaidroja un pie tam ar visiem uzskates materiāliem.

Es saprotu arī lietotāju, ir rūgtumiņš sirsniņā..bezlimita un bremzē.

BET - seriālus var kačāt dažādi, 340mb ripu vai 3,4GB sērijā. 

Padomā, kā tas izskatās no operatora puses - katru dienu, 2-3 sērijas, kas sanāk mēneša beigās? Aizdomīgs tipāžs...

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Stulbākais ir tas, ka īsti nezinu, kā to visu pierādīt PTAC, jo es netaisos tagad 2 gadus maksāt 20 eiro mēnesī par daļēju pakalpojumu.

vēstuli PTACam jau aizsūtīji? Kad sola atbildēt?

Link to comment
Share on other sites

Vispirms, mūsdienās neviens normāls cilvēks neparaksta "verga" līgumu uz diviem gadiem! Mobila interneta lauciņā ir pietiekoša konkurence, lai dabūtu sev daudz izdevīgākus nosacījumus. Sūdzēties arī ir bezjēdzīgi. Galu galā, nav tak darīšana ar  monopolistu, nu ķipa Latvenergo, kuram nav alternatīvas. Tagad tikai vari meklēt, paša parakstītajā līgumā, kautkadu variantu, kā to lauzt. Ar Lattelekomu to izdarīt ir ļaoti viegli, bet kā ar Tiatelu, jāpaštuko. Nu nevajag mūsdienās, kad tehnoloģijas tik strauji mainās, parakstīt tik ilglaicīgus līgumus!

Ja par kačāšanu, tad to var atļauties tikai pie kabeļa pieslēguma .Mobilais internets dod mobilitāti un ērtumu, bet tas nekad nebūs domāts milzīgu failu pārdzīšanai.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Rigadons

Didzi, uzraksti, lūdzu, ātro versiju par Lattelecom līguma ļoti vieglo laušanu! ;)

Link to comment
Share on other sites

Negribās to publiski rakstīt, bet sistēma darbojas nekļūdīgi.

Link to comment
Share on other sites

Nu vienalga nebija atbilde uz manām pārdomām..

OK, runāsim par ūdeni. Kādas ēkas 1. stāvā es un citi man līdzīgie sāk tecināt ūdeni mēneša 1. datumā, 15. mums ūdeni atslēdz.

No 1.-15 datumam 7.-12. stāvā dzīvojošie dodas pēc ūdens uz citurieni. Tad kā?

 

Nu nav runa par to, ka vajag ierobežot, bet par to, ka visiem uzskaites periods ir 1 kalendārais mēnesis, kura sākumā ierobežojumi ir noņemti un visi mokās.

Link to comment
Share on other sites

Tufjord

 

 

uzskaites periods ir 1 kalendārais mēnesis
Pa lielam ko tas maina? (varbūt pāc pāris mēnešiem sāksi plānot cik un kad kačāt).Citam operatoriem ir tas datums kad pirmo reiz pieslēdzi pakalpojumu, jebkurš mēneša datums. Pat to piemēru par ūdeni nesi sapratis ,jeb nav nekāda saprašana kā rodas interneta ātrums gala lietotājam. Kaut te vairākos veidos apgaismots. :)

   Par to līgumu. Tu vispār esi informēts cik tieši ir bez ierobežojuma GB? Ja tiek vienkārši nogriesti kad pamana kad daudz lejuplādē tad tā cita lieta. Ja nav nekur līgumā limits minēts bez ātruma ierobežojumu tieši cik vai no cikiem līdz cikiem tad iespējams sarunu ceļā labrātīgi vienojoties vari lauzt līgumu. Tur jau arī tikai cilvēki aprunājies normāli (Iespējams sarunāsi no 24/06 pa nakti ka neierobežo) un velc savus seriālus ,pirms pa forumiem raudi un bezmaz vai uz policiju skreij,ka esi ap...s ;(

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

nu redz, ja operators katram dotu reālus ātrumus. kādu spēj nodrošināt uz galvu, tad jau nesanāktu uzvārīšanās, jo tomēr labāk skan tie 20mbit, nevis 2mbit  :sarkasms: ja vēl pirms 10 gadiem varēja apmētāt torrentu lietotājus par to ka bremzē tīklu, šobrīd visi akmeņi jāmet operatoram, jo to tik prot, kā melot un taisīt reklāmas par visas ģimenes internetu, "mifi" (pie treilera vesela čupa cilvēku netā sēž) vai reklamēt, ka laukos jāskatās p0rn  :sarkasms:

 

Bet kad visi šei servis jānodrošina tad tik nogriež ātrumu!

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

marrtins

Nu kur mūsdienās problēma nošeipot "brālīgi"?

Ā? Ir vienkārši pieslēgts pārāk daudz klientu? Hmmm... Vainosim torrentistus!!

:sarkasms:

Link to comment
Share on other sites

Labi un lēti ir tikai bitei.

 

Ja jūzeri 20 eināru vietā būtu gatavi maksāt piemēram divus tūkstošus, arī ātrumi būtu citi.

Link to comment
Share on other sites

@@marrtins

Painteresējies, cik maksā garantēti 20Mbit līdz Zviedrijai.

Nevienam pasaules operatoram nav 1:1 šeipa mājas klientiem.

Tiešām domā, ka Lattelecom ārzemju trubas apjoms ir 100Mbit x klientu skaits? :)

 

Tas ko tu prasi ir vēlme lai sabiedriskais transports eksistētu tev vienam, piebrauktu tev vēlamā laikā un brauktu pa tev vēlamu maršrutu.

Īsi sakot - taksis par autobusa biļetes cenu.

 

Un vaino nevis svētdienas torentistus, bet gan 24/7 psihopātus, kuru vienīgā vēlme ir iedabūt visu internetu savā datorā.

Labots - Pirkss
  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Par to arī runāju.

Katrā ziņā, visiem apbižotajiem ir iespēja izveidot savu ISP, ar 1:1 šeipu, kurš piedāvās par 10€ mēnesī ikvienam absolūtu 1Gbit bezlimitu vismaz līdz Londonai vai Stokholmai.

Link to comment
Share on other sites

marrtins

Kāds te sakars ar garantēto?

Var jau arī palaist vienu busu visos maršrutos un vainot kādu citu.

Tas, ka operatoreļi saslēdz par daudz klientu uz vienu trubu ir klientu vaina?

Link to comment
Share on other sites

 

 

Tas, ka operatoreļi saslēdz par daudz klientu uz vienu trubu ir klientu vaina?

Cilvēki spiež cenas un leju, un operatori audzē klientu skaitu. Ne viens, ne otrs nav īsti apmierināts.

Link to comment
Share on other sites

marrtins, beidz purkšķināt bezjēga, ej uz SPRK ņem licenci un piedāvā visiem apdalītajiem ātru bezlimitu bezvadu internetu.

Ierīkošanas izmaksas ir smieklīgas, tehnoloģisku limitu nav, klientu loks nebeidzams, pēc mēneša peldēsies eirikos.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...