Jump to content

windows xp ask before open and deskope


atlans
 Share

Recommended Posts

http://www.bildites.lv/images/3kscmflb7tptc2ks7q4.jpg

 

OS: windows xp sp3, domāju ka atbildei jābūt reģistrā, pašam ir pa rokai windows disks bet zaudēt programmas un settingus negribās, doci gan uz d stāv. reinstal nav atbilde.

 

šis strā'da tikai uz d disku, kompis koplietotais gribas uzlikt ķeksīti atpakaļ lai arī uz c diska un deskopa prasītu šo izvēlni. Gribas lai jautātu kad atveru exe failus win xp sp3. Ja nav atbildes tad centīšos pierast ka man nejautā. 

 

izmeklējos visu googli bet neatradu kā atjaunot uz exe failiem jautāšana, jo kāds cits būs izņēmis ķeksīti uz deskopa. šīs ir labs kad jautā jūtos drošak, vecā versija user accountam čekingam. 

Link to comment
Share on other sites

Būs tev gpedit.msc jāpaspēlējas, ja tev ir Pro versija.

Link to comment
Share on other sites

Tas paziņojums tiek radīts no interneta novilktam konkrētajam failam. Pamatā tas attiecas uz EXE un MSI failiem. Un ja, attiecīgajam failam vienreiz izņem ķeksi, tad ielikt to atpakaļ vairs nebūs pārāk vienkārši, jo tas „ķeksis” glabājās pašā failā kā ADS ar nosaukumu „Zone.Identifier”. Man slinkums tagad baigi pētīt šo lietu, bet ir aizdomas, ka „Zone.Identifier” pievienošana failiem ir atkarīga Interneta zonu iestatījumiem iekš „Internet Options”. Vismaz tur figurē parametrs „Launching application and unsafe files”, kur var "atļaut", "aizliegt", vai "prasīt atļauju". Nezinu gan vai citi Interneta pārlūki ņem vērā šos iestatījumus.
Tas vai fails rādīs brīdinājuma loga nav atkarīgs no diska, uz kuras tas atrodas. Izņēmums ir USB Flash, CD, DVD diski kuri nav NTFS, jo citas failus sistēmas neatbalsta ADS (maz ticams, ka ir vēl kāds mazohists, kurš cieto disku fomatēt uz FAT). Tāpat brīdinājums netiks radīts, ja EXE fails atrodas arhīvā un tas ir ticis atpakots jau uz gala lietotāja datora.

Labots - Firza
Link to comment
Share on other sites

Tikko pārbaudīju - par „Zone.Identifier” pievienošanu failiem tiešām atbild Interneta zonu iestatījumi iekš „Internet Options” un šo parametru ņem vērā arī FireFox.

Link to comment
Share on other sites

A pričom te FF? Tak exe failiem pirms instalēšanas tas logs lec.

Labots - Zuxters
Link to comment
Share on other sites

(labots)

gribās lai dekopa (darbavirsmas) ikonas piem. opera prasītu lai palaist varētu.

mu online shortcut need to ask ir run or cancel?

 
ser Configuration->Policies->Administrative Templates->Windows Components->Internet Explorer->Internet Control Panel->Security Page
This policy setting controls whether or not the "Open File - Security Warning" prompt is shown when launching executables or other unsafe files.
Labots - atlans
Link to comment
Share on other sites

 

 

A pričom te FF?
Tas logs protams parādās pie EXE faila palaišanas, bet par to lai tāds logs EXE failiem vispār parādītos atbild „Internet Options” iestatījumi. Man nez kāpēc likās, ka šie izstatījumi attiecas vienīgi uz Internet Explorer, bet izrādās, ka zonu iestatījums ievēro arī citi interneta pārlūki (vismaz FireFox to ievēro).

P.S. Tiiko ieraudzīju, tēma ir par Windows XP. Tā, ka pilnīgi iespējams, ka tas ko te sarakstīju uz Windows XP neattiecas.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...