Jump to content

Ieliektie (curved) televizori.


ticket2
 Share

Recommended Posts

Jema, skaidrs, ka Samsung konstruktoru birojā duraki nesēž, bet mūsdienas ne jau tehniskie cilvēki nosaka, būs noiets mantai vai nē. Tak desmitiem dažādas konstrukcijas iekārtas var nosaukt, kuras neaizgāja lielajā tirgū. Kādi tik nav bijusi CRT televizori, bet visvairāk tika pārdoti tie, kuriem plakana virsa un var puķupodu uzlikt, vai kaķis apgulties :sarkasms: Liektā ekrāna vājā vieta ir tas, ka to pie plakanas sienas nepieliksi. Neaizmirsīsim, ka plakanie ekrāni nokoda CRT teļukus un monitorus ne jau ar savu labo attēla kvalitāti, bet ar to, ka mazāk vietas aizņēma. Sākumā LCD pavisam švaki rādija, bet cilvēki pirka. Vai pirks liekta ekrāna televizorus, to laiks rādīs. Es domāju, ka tas nebūs masu produkts, tāpat kā 3D, kurš arī, pašreizējā briļļi variantā, skatītājiem nav vajadzīgs.

Labots - Didzis
Link to comment
Share on other sites

Liektos TV dzīvē neesmu redzējis, līdz ar to nekomentēju, bet biju prezentāciju liektajam monitoram, tas gan tika prezentēts vairāk kā spēļu, jā sākumā jocīgi, bet man kopumā patika viss, izņemot cenu. Tagad varbūt viņa ir zemāka, jo laiks ir pagājis.

Link to comment
Share on other sites

Liektā ekrāna vājā vieta ir tas, ka to pie plakanas sienas nepieliksi.

 

Es gribētu redzēt tādu sienu pie kuras nevarētu pielikt curved tv.Var pielikt,jo izliekums jau neaiziet pusmetru uz priekšu.Tie ir pāris cm.Pat ja izliekums aizietu uz aizmuguri arī tad varētu pielikt.

Labots - Valduha
Link to comment
Share on other sites

Bez stresa. 

Tiem kam patīk lasīt lūdzu šeit

Skaista grāmata par optiku : 

Binocular Vision and Stereopsis

Un wiki šeit

Samsung ir pārāk ieliekti un to pierāda augstāk minētie materiāli. Ko nodara pārāk ieliekts TV, velku paralēles ar to pašu ko nodara 65'' Full hd un no 2m distances skatamies izzi analogo kabeli - rada riebumu skatīties


P.s. 

Īsumā

Horoptera teorija pierāda perfekto izliekumu uz ko ir patīkami skatīties no jebkuras distances un no jebkura leņķa. Uz doto brīdi LG, Philips un Sony ir tie ražotāji, kas pie šī pierādījuma turās.

Labots - Prime
Link to comment
Share on other sites

Valduha, protams,ka izliektais ekrāns nav kā pusmuca, bet stāsts jau ne par to. Ne jau ražotāji noteiks, kas pircējiem patiks. Patreiz modē ir plānāks, un lielāks. Nezinu nevienu, kurš būtu sajūsmā par 3D, jo skatīšanās ir ļoti neērta. Tāpat no smart funkcijam izmanto lielākoties filmu skatīšanos no ārejā disk, bet internetā brauzē ļoti retais, jo bez klaviatūras baigais čakars to darīt.  Vārdu sakot, tehnoloģijas atļauj daudzko, arī liektu ekranu, bet vai tas patiks skatītājiem, to rādīs laiks. Domāju, ka standarta dzīvoklītī, tāds televizors neiedzīvosies.

Link to comment
Share on other sites

bet vai tas patiks SKATĪTĀJIEM, to rādīs laiks. 

 

Tieši tā un tikai tā.Un nekādi Binocular Vision peperdoni.

Labots - Valduha
Link to comment
Share on other sites

 

 

Te vispār ir kāds vai kāda,kam pieder tas curved un būtu kādu nedēļu patestējis?

 

Galīgi garām - ja Tev tāds pieder un pēc nedēļas (patestējot) Tu konstatē, ka garām, tad vienlaicīgi konstatē, ka esi izmetis naudu, paļaujoties tehnoloģiju mārketinga spiedienam. :p Ja ir nopietna vēlme tādu iegādāties, tad jāmoka veikala pārdevējs, lai parāda bildi ar dažādiem signāla avotiem un izšķirtspējām, jāpskatās dažādos leņkos un tad var vismaz vispārēju priekštatu iegūt vai tādu vajag. Principā, tāpat kā ar neieliektajiem. Tādu izpēti neesmu veicis, jo paskatoties uz pāris veikalā izliktajiem izliektajiem ar demo video, kurš pieļauju ir speciāli radīts kā demo, absolūti pazuda vēlme pētīt tālāk - varbūt jānogaida un pēc pāris gadi būs vērts.

 

 

 

Tāpat no smart funkcijam izmanto lielākoties filmu skatīšanos no ārejā disk, bet internetā brauzē ļoti retais, jo bez klaviatūras baigais čakars to darīt. Vārdu sakot, tehnoloģijas atļauj daudzko, arī liektu ekranu, bet vai tas patiks skatītājiem, to rādīs laiks. Domāju, ka standarta dzīvoklītī, tāds televizors neiedzīvosies.

 

Nedomāju, ka šādi televizori ir tuvakajā laikā paredzēti standarta dzīvokļiem, drīzāk tehnoloģiju frīkiem, vai turīgiem cilvēkiem kā interjera elements. :)

 

P.S. Par to klaviatūru - lielākoties daudzmaz jauniem televizoriem ir pieejamas aplikācijas viedtālruņos - ņem un klavierē cik tīk. Es to piemēram izmantoju, ja jāatrod kāds video youtubē utt.

 

Starp citu, pirms kādi 3-4 gadi bij prezentācija, ja nemaldos LG 3D TV bez brillēm, bet ar nosacījumu, ka jāsēž konkrēta vietā attiecībā pret TV. Kaut kur pačabēja plaša patēriņa sērijveida ieviešana...

Link to comment
Share on other sites

Tieši tā un tikai tā.Un nekādi Binocular Vision peperdoni.

Tas nebija domāts personīgi.vienkārši jebkuras tehnoloģijas popularitāti nosaka tomēr patērētājs.Un tici man,ka tavus linkus tv pircējs nepētīs.Labākajā gadījumā viņš aizies uz Elcor muzeju un paprasīs lai noliek priekšā divus tv viemāda izmēra tv-vienu curvu un otru necurvu un ieslēdz virszemes tv kanālu uz abiem.Un ja viņam patks curva,tad curvu,ja necurva,tad necurvu.Vismaz es tā darītu.

Labots - Valduha
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...