Jump to content

Fitnesa aproce - ko variet ieteikt?


Richjuks
 Share

Recommended Posts

Ir iestājies Breksits un te notiek pamatīga loterija ar PVN maksāšanu par precēm no EU (daudzi veikali vienkārši vairs neko nesūta). Redzēju internetā, ka citi saka ka tikuši cauri bez PVN, tapēc izdomāju, kapēc neietauīt pie reizes.

 

Visam kas tiek sūtīts no EU, kurjeriem ir jāiekasē PVN pa virsu + kaut kādas komisijas. Problēma tāda ka kurjeriem vienkārši tam visam nav resursu, tapēc ir 3 iespējamie varianti:

 

* Veikals ieksē par preci bez PVN (mans gadījums), nosūta ar kurjeru, kurjeram nav laika čakarēties un sanāk ka tiek cauri pa lēto.

* Veikals ieksē par preci bez PVN, kurjers aprēķina PVN un iekasē no saņēmēja. Tas kā tam jābūt pēc likuma.

* Veikals neko nezin par PVN, iekasē no pircējiem pa pilno. Kurjers seko likumam, iekasē pa virsu UK PVN no pircēja. Šie gadījumi tagad pilnas avīzes, kad pircēji kautko nopērk EU, atnāk paka un vēl jāmaksā papildus, tapēc nikni.

Pirms 9 minūtēm , kaads teica:

kad mēnesi palietosi, pateiksi kā ir

 

Pagaidām izskatās ok. Īpaši daudz nav ko komentēt. 

Daudz vieglāks nekā biju domājis. Ekrāns arī neizskatās pārāk maziņš. No sākuma domāju ka tas ekrāns izskatīsies smieklīgs, jo tikpat liels (1.2'') cik uz Fēnix 6s, bet fēnikss ir jūtami mazāks. Parastais Fēniks 6 ir tik pat liels cik šis, bet tam displejs lielāks. 6x displejs vēl lielāks, bet pats pulkstens ar lielāks.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...