Jump to content

«Tele 2» nāk klajā ar jaunu tarifu plānu


ggg97
 Share

Recommended Posts

Kā LMT klients esmu no maija. Bija izdevīgs piedāvājums - uz 12 mēnešiem Brīvība + Neatkarība 9.97 mēn.(respektīvi 50% atlaide) Ko iesakiet pēc tam? Šo atlaidi var kaut kā "pagarināt"? Rakstīju e-pastu, teicās ka nevar.

Labots - MasteR's
Link to comment
Share on other sites

Neko nesaku. Kas telefonu lieto līdzīgi kā datoru, tiem svarīgi, lai būtu daudz megabaitu. Man telefons ir zvanīšanai. Darbā visa diena pie datora, no datora varu ieiet internetā, nevajag man internetu telefonā, mājas arī, ja vajag ieiet portālos, pieeju pie datora, nevis eju internetā caur telefonu...

Mani izbrīna tavi 2 + GB mēnesī caur telefonu tieši tāpat, kā tevi izbrīna mani padsmit MB mēnesī caur telefonu.


Šis biedram erny, kā atbilde uz viņa jautājumu #120 komentārā.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Mani izbrīna tavi 2 + GB mēnesī caur telefonu tieši tāpat, kā tevi izbrīna mani padsmit MB mēnesī caur telefonu.

Sēdi arēnā, skaties spēli. Piepēži gadās interesanta epizode. Paver http://straume.lmt.lvun paskaties atkārtojumu.

Link to comment
Share on other sites

Blakus stāvēji, ka dzīvot māci?

Kur saskatīji lielīšanos, vari paskaidrot?

 

Vienas 90 min filmas skatīšanās youtubē jau ap 500MB uztaisa, bez HD pat.

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Pirkss ar to nav jālielās. Būtu labāk dzinis bērnu ar draugiem spēlēties.

 

Tev pašam bērni ir, vai tik tā filozōfē? Dzīt kaut kur bērnu ir nenormāli pedogoģiski. :D Skaidrs, ka jārūpējas, lai bērns nepaliek par datoratkarīgo, bet mūsdienu tehnoloģiju laikmetā megabaiti ātri aizplūst arī salīdzinoši reti lietojot internetu. Mana jaunkundze pārsvarā lieto mājās caur WIFI, bet ārpus ma'jām, kaut mašīnā braucot un youtubi paskatoties, ātri izkūst limits parastais. Un vispār:   :D

 

Labots - Racer
Link to comment
Share on other sites

 Puiši, tie lielie MB un GB jūsu "plaukstdatoros ar zvanīšanas iespēju" ļoti viegli apgūstami. Man tāda plaukstdatora nav, man ir telefons ar podziņām, zvanīt ar viņu ļoti ērti, toties skatīties internetā interesantas epizodes, youtube filmas HD un bez HD kvalitātē... tas nepavisam nav ērti, tam vajag tādu telefonu, kā jums. :) Ja ierasts pie tāda telefona-plaukstdatora, vēlreiz, neko nesaku, nekas tur nav nepareizi, tad, jā, jums vajag tos daudzos MB un GB. Tie ir jūsu ieradumi, tas ir labi, jūsu telefoni jau būvēti tā, lai pēc iespējas vairāk MB un GB tiem varētu cauri izlaist ( 3G, tad 4G...), tač izmantojiet tās iespējas, foršas ir tās iespējas, tās ļoti labi noder. Tik mazlietiņ vairāk jāmaksā mobilo sakaru operatoram, par datu lietošanu, un datu plāni ir visādi, ir ko izvēlēties... Zinu, ka LMT bezlimita datu plānu piedāvā telefonā, kur vēl lielāku laimi, tikai 9,99 mēnesī... Vēl jums slikti? Redz, iedeva 250 MB pa virsu pie 3 eiro atlaides, slikti... Slikti ir tas, ka ar santīmpišu nodarbojaties. Brīnos, kā vēl tiem operatoriem nav piegriezušies šitie visi - es eju prom, tad viņu lūdzās, neej prom, paliksi, mēs tev 250 MB pa virsu, uz to deguns jārauc? Kas es? Rižijs? Gadiem maksāju standarta cenu, nemainu operatorus, kā kāds bišķi lētāk, tā uzreiz pie tā... Man vajadzētu to 3 eiro atlaidi mēnesī, nevis tiem visiem turpu šurpu staigātājiem.

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

vvv, es esmu LMT klients kopš 2001.gada. ne reizi neesmu lēkājis uz citu. vienmēr ir pieticis aprunāties ar operatoru lai atrastu abpusēji izdevīgu variantu. šoreiz diemžēl LMT nebija gatavs uz salīdzināmu risinājumu, jo arguments ka varēšu zvanīt uz 52 tīkliem (kaut arī pēc pēdējā mēneša saruna izdrukas vienīgais zvans uz svešo tīklu ir bijis LG 155 kontaktu tālrunis - 7min tā arī bez savienojuma).

un vispār pārejot pašam sievai kā pārcēlējai arī pieejams šis zz tarifs - rezultātā ieguvums ir dubultā - man ieguvums 9,95 ->3,99  sievai 7->3,99 = tātad kopā 10EUR/mēnesī ietaupījums un ģimenē vairs nav jāuztaucas par internetu telefonā.

 

P.S. Iesaku uzzvanīt operatoram  un aprunāties, gan jau arī dabūsi ko labu kā ilgstošs uzticīgs LMT klients.

Link to comment
Share on other sites

Nu paga, bet kāda santīmu centu seksuāla izmantošana? Operatori mēģina, nezaudējot klientus, gūt maksimālu peļņu, kamēr klients mēģina tikt pie sev izdevīgāka dīla. Katrs velk to deķīti uz savu pusi. Ir drusku neloģiski sēdēt pie viena operatora, ja citi par krietni zemāku summu piedāvā to pašu un vēl vairāk. Protams, ir cilvēki, kas tādēļ regulāri laksta starp pieslēgumiem, bet tā jau ir otra galējība.

Link to comment
Share on other sites

 Paldies, Racer. :)

 Interesanti, ja visi masveidā tagad sāks uzbāzties saviem operatoriem ar "es eju prom, citur lētāk, dodiet man bezmaksas GB...", tad, pēc jūsu domām, kās notiks? Tarifi kopumā kļūs lētāki, vai tarifi kopumā kļūs dārgāki? Nedomāju, ka kļūs lētāki. Tādi, kas maksā savus 9,99 mēnesī, esmu pārliecināts, nedaudz pārmaksā, bet tādu dēļ operatori var atļauties uzturēt visu to apkārt staigātāju varzu, var piešķirt viņiem uz laiku kaut kādus liekus MB, var piešķirt viņiem kaut kādas atlaides... Nepārprotiet, nevienam neko nepārmetu, nav tur nekā slikta - izmantot iespējas, ja tādas ir. Man vienkārši nav laika ar to noņemties, runāt man iznāk daudz, to naudiņu, ko mēnesī samaksāju par mobilām sarunām, neuzskatu par lielu, pat par neadekvāti mazu norunāto minūšu daudzumam būtu jāsauc, vidējais mobilo pakalpojumu izmantotājs tik daudz nenorunā, nu man tā ir, un ik pa laikam iznāk zvanīt uz visādiem mazajiem tīkliem arī.

 erny, tu atradi sev atbilstošu piedāvājumu, tev sanāk ietaupījums, tas taču ir labi. Tev acīmredzami LMT piedāvājums nebija tas atbilstošākais, toties tagad tev būs tavām vajadzībām atbilstošs pakalpojums, kas tevi visādā ziņā apmierinās. Es savukārt ļoti labi zinu, ka man atbilstošākais ir tagadējais, es netiecos uz lieliem datu daudzumiem, šie Brīvības 50 MB man pietiek atliektiem galiem, toties zvanu es bez bēdas uz visiem tīkliem.

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

viesturs0711
toties zvanu es bez bēdas uz visiem tīkliem.

 

+100

 

Par šo es arī LMT maksāju nedaudz vairāk, kā pie bites un teles, bet nav uztraukumu, ka varētu saskriet rēķins, lielāks par 10 eurikiem! 

Labots - viesturs0711
Link to comment
Share on other sites

Un vēl. Dzīvojot lielā pilsētā var nejust atšķirību starp LMT, Tele2, Bite. Man ir ģimenē Bites pieslēgums, bija kādu laiku atpakaļ Tele2. Pie mums LMT ir labāki sakari. Pats daudz apkārt nevandos, bet tepat, pa ciemu pastaigājot LMT zona ir visur, Bitei vietām nav, kā ir tagad ar Tele2 zonu, nezinu, pāris gadus atpakaļ, arī vietām nebija. Vēl mani vērojumi, cik sanāk braukt ar mašīnu, vismaz pa tiem ceļiem, kur man jābraukā, LMT ceļā nepazūd, Bite gan pazūd. Ar tiem, kam Tele2, sanāk garāka saruna, sarunu biedrs pie stūres, runājam - saraustīta saruna, sarunu biedrs ar savu Tele2 regulāri nezonai cauri izbrauc. Protams, protams, nav tik izteikti tas, kā bija gadus atpakaļ, bet tomēr. Lai tur kā, ir LMT asinssūcēji :sarkasms:, bet sakari LMT labi. Tas no maniem laukiem skats, citur varbūt savādāk.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Paldies, Racer. ...  Es savukārt ļoti labi zinu, ka man atbilstošākais ir tagadējais, es netiecos uz lieliem datu daudzumiem, šie Brīvības 50 MB man pietiek atliektiem galiem, toties zvanu es bez bēdas uz visiem tīkliem.
 

 

Nu katram savs - manis teiktais jau nav jāuzskata par uzbraucienu par Tavu pieeju attiecībā uz mobilo operatoru piedāvātajiem pakalpojumiem. Vienkārši propoganda par pogu telefoniem bez interneta kā ideālo variantu izsauca mazliet sarkastisku attieksmi. ;)

Neesmu lēkātājs starp operatoriem, bet ja mēnesī padsmit eiro var ietaupīt, nezaudējot komfortu, tad kāpēc nē? Protams, ja nav tāda vajadzība, tad nav ko iespringt, bet manā gadījumā patērētais laiks, lai izprastu nianses un izdarītu pasākumu noteikti bija tā vērts ilgtermiņā.

 

Pilnībā piekrītu (arī par galējībām):

 

 

 

Operatori mēģina, nezaudējot klientus, gūt maksimālu peļņu, kamēr klients mēģina tikt pie sev izdevīgāka dīla. Katrs velk to deķīti uz savu pusi. Ir drusku neloģiski sēdēt pie viena operatora, ja citi par krietni zemāku summu piedāvā to pašu un vēl vairāk. Protams, ir cilvēki, kas tādēļ regulāri laksta starp pieslēgumiem, bet tā jau ir otra galējība.
 

 

 

 

 Interesanti, ja visi masveidā tagad sāks uzbāzties saviem operatoriem ar "es eju prom, citur lētāk, dodiet man bezmaksas GB...", tad, pēc jūsu domām, kās notiks? Tarifi kopumā kļūs lētāki, vai tarifi kopumā kļūs dārgāki?

 

Mazliet tai dīķī esmu padzīvojies un tici - kļūs lētāki. Bite riktīgi sajauca ūdeņus un (lai gan man ir subjektīva nepatika pret Biti) jāsaka paldies, ka ienāca Latvijā un piespieda LMT un Teli sarosīties. ;) 

Link to comment
Share on other sites

 

 

Mazliet tai dīķī esmu padzīvojies un tici - kļūs lētāki.

Cilvēki grib 4G, grib lielus ātrumus, grib maksāt mazāk.

Par kādu naudu tos torņus cels? Sākumā var par kredīta naudu. Ko tālāk?

Link to comment
Share on other sites

 

 

Vienkārši propoganda par pogu telefoniem bez interneta kā ideālo variantu izsauca mazliet sarkastisku attieksmi.

Es nevienā vietā nepropagandēju pogu telefonus kā ideālo variantu. Es ļoti labi saprotu un absolūti piekrītu, ka jūtīgais telefons ar lielu ekrānu dod pilnvērtīgāku iespēju lietot internetu telefonā, skatīties filmas, fotogrāfijas... Tik man pašam, manām vajadzībām un manai pašreizējai situācijai - pogu telefons ir tas, kas atbilst vislabāk, jo man nevajag bildes telefonā, filmas telefonā, weblapu skatīšanos telefonā... Un nesaku, ka nevajag internetu, tur jau ir mana drāma, man vajag internetu, nedaudz (tie padsmit MB mēnesī), lai varētu telefonā e-pastu lietot, ja nevajadzētu internetu, tad es daudz priecīgāks pa dzīvi soļotu, jo telefonu modeļi ar podziņām, tikai zvaniem un SMS ir vēl pietiekoši, nav tādu, kādus man vajag - ar podziņām, bet ar internetu e-pastiem.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Par kādu naudu tos torņus cels? Sākumā var par kredīta naudu. Ko tālāk?

 

Skaidrs, ka operatori paši sevi dzen stūrī, bet, acīmredzot pagaidām resurss ir pietiekams lai izpildītos ar akcijām, kuras visticamāk nav īsti ekonomiski pamatotas, bet ir balstītas uz klientu savākšanu.

 

Vispār jau pats esmu konservs riktīgs un uzskatu, ka tie stratēģiju modeļi, kas šobrīd tiek piekopti daudzos it kā veiksmīgos uzņēmumos, ilgtermiņā sataisīs ziepes. Nbet pasaule mainās un ir vai nu jāpukst, vai jāpielāgojas...

Link to comment
Share on other sites

 

 

Skaidrs, ka operatori paši sevi dzen stūrī, bet, acīmredzot pagaidām resurss ir pietiekams lai izpildītos ar akcijām, kuras visticamāk nav īsti ekonomiski pamatotas, bet ir balstītas uz klientu savākšanu.

Gan jau neviens sevi stūrī nedzen. Tik, apskatījos, tie visi saldie piedāvājumi no Tele2 ZZ, tas taču tikai uz 12 mēnešiem. Paies tie 12 mēneši. Pēc tam atkal jāiet pie cita operatora?

Link to comment
Share on other sites

Latvijā salīdzinoši maz klientu, mazs iedzīvotāju blīvums, mazs tirgus. Jācīnās par tiem pašiem, no kuriem liels īpatsvars vecu cilvēku, kuri internetu telefonā nelieto. Latvija atrodas 175 vietā no 229 pasaules valstīm. ES, 4 no beigām iedzīvotāju blīvuma ziņā. Pie kam, mums salīdzinoši nav tik daudz dzīvošanai nepiemērotu vietu.

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

Paies tie 12 mēneši. Pēc tam atkal jāiet pie cita operatora?

 

Tak nē, jau rakstīju iepriekš - apskaties piedāvājumu salīdzinājumu bez bonusa akcijām un viss nostājas savās vietās - LMT nav ne ar ko pārāks.. OK, man kolēģi vandās pa visu Latviju un tiešām, nekurienē LMT ir vislabākais - cepuri nost, bet ja ikdienas lietotājam jādzīvojas pa pilsētu centriem un netālām nomalēm, tad īpašas starpības vairs nav. Neaģitēju uz operatora maiņu, jo pēc būtības, ja normāli pelni, tad izdevumu optimizācija ir minimāla, bet tas ir līdzīgi kā ar spuldzēm - pārejam uz LED un ilgtermiņā atmaksājas, nezaudējot esošo komforta līmeni. :)

Labots - Racer
Link to comment
Share on other sites

Racer, tevis ieliktajā saitē nevar pilnvērtīgi vērtēt, jo tur neparādās opcija zvaniem uz Lattelecom, citiem fiksēto sakaru tīkliem. Tur tikai zvanu sadalījums starp LMT, Bite, Tele2. Es pat neskatos, uz kurieni zvanīt, zvanu, galā tāpat 9,95. Ja būtu Tele2 vai Bite, viena saruna nejauši uz nepopulāru tīklu, skat, viss mēneša ietaupījums vējā, ja garāka saruna, tad ar zaudējumiem.

Link to comment
Share on other sites

 

 

LMT nav ne ar ko pārāks

Kā nu nav labāks? - zona ir visur, un savus stabilos 3-6Mbps dabūsi visur tā, ka pat youtube kadrus nezaudēs.

Link to comment
Share on other sites

marizo

T2 ilgi neesmu lietojis, bezmaz gribas pamēģināt :D

Ja par LMT vs BITE- pusgada laikā pa 1x esmu bijis katra operatora bezzonā.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Ja būtu Tele2 vai Bite, viena saruna nejauši uz nepopulāru tīklu, skat, viss mēneša ietaupījums vējā, ja garāka saruna, tad ar zaudējumiem.

 

Praksē tā nav, bet labi - neesmu sludinātājs, kas aicina mainīt ticību.:) Respektēju vēlmi palikt pie LMT, jo neapstrīdami, ka LMT ir plašākais pārklājums un stabilākie sakari. 

Link to comment
Share on other sites

AVilks

Mani pieci santīmi par operatoriem.

VIL, par neta ātrumiem, laukos 3G tīklā sapņot par 3-6Mbit ir jau nosacīts mazohisms.

Par zonu pārklājumiem, Bite, vēl ar pārklājumu diezgan atpaliek, Tele2 ir diezgan spēcīgi modernizējusi tīklu, jo atceros, ka gadus 3-5 atpakaļ cilvēks skraidīja meklējot zonu nu viss ir bumbās, pats braukājot pa LV retu reizi izjūtu, ka nav vai ir slikts pārklājums TELE2, par LMT, zona ir, protams ir reģioni kur ir problēmas ar to, bet lielāko tiesu tur nav nevienam īsti raidītāji. Tāds ir mans subjektīvais redzējums par mob. operatoriem. Tā ZZ akcija interesanta, bet es esmu viens no stagnātiem, kas paliks pie esošā, jo apmierina cena un piedāvājums. 

Link to comment
Share on other sites

Man laukos iekštelpās T2 zona ir labāka par LMT, tas nu fakts, bet nepārdzīvoju, tur arī pati māja kaut kādā nezināmā veidā ietekmē, jo izejot ārā viss ir ok. :D

 

Tieši dēļ tarifiem uz visiem tīkliem un īsajiem numuriem esmu palicis LMT, jo lai gan sarunu nav daudz, tāpat gadās.

Link to comment
Share on other sites

guntis456

Parunājos ar biti, piedāvāja arī bezlimita zvanus, sms un 4GB internetu uz gadu pa 3.88, pēc tam šis maksāšot 11.80

Link to comment
Share on other sites

LMT tā arī neatzvanīja ar savu piedāvājumu. :)

Link to comment
Share on other sites

 

 

LMT tā arī neatzvanīja ar savu piedāvājumu.

Biedrs VIL vakar šeit komentēja, palasīja šo tēmu, tēmas iespaidā no rīta darbā sasauca sapulci, LMT visi nolēma vairs nedot atlaides promgājējiem. :sarkasms:

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Līdz šim man bija 200 minūtes, bezlimita sms un 500MB.. maksāju 3.99€, tagad ir bezlimita sms/zvani uz VISIEM tīkliem un 500MB - 5.97€.. dārgāk mazliet, toties nav jāuztraucas par katru nezināmu un īsu numuru.. arī picerijai var pazvanīt bez stresa un papildus neko nemaksājot, kur nu vēl kādām interesantām iestādēm :D

Link to comment
Share on other sites

 

 

arī picerijai var pazvanīt bez stresa un papildus neko nemaksājot, kur nu vēl kādām interesantām iestādēm

 

Nu lab. Cik bieži un cik gari sanāk uz picērijām u.c interesantām iestādēm zvanīt? Esmu drošs, ka tik un tā nepārsniegs pārmaksu par iespēju zvanīt uz šiem numuriem. :)

 

Zvani uz citiem tīkliem Latvijā € 0,17 / min
Link to comment
Share on other sites

ykristaps

Nekur nevaru atrast sakarīgu atbildi. Cik bieži ir iespējams mainīt operatoru ? 

Link to comment
Share on other sites

 

 

Nekur nevaru atrast sakarīgu atbildi. Cik bieži ir iespējams mainīt operatoru ?

Reizi 2 darba dienās.

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

 

 

Esmu drošs, ka tik un tā nepārsniegs pārmaksu par iespēju zvanīt uz šiem numuriem.

Pārsniedz un kā vēl!

 

Pie LMT rēķins 10 euro, pie Teles 20! 

Link to comment
Share on other sites

Rigadons
(labots)

Migrējot uz šo fantastisko TELE 2 piedāvājumu "BOMBA" no Amigo kaut kāda parastā tarifa (~4EUR 350min ~100 SMS + 30MB), tika piedāvāts pakalpojums "Lielais" (neierobežoti zvani + SMS populārajos tīklos + extra 500 MB) pa 4 EUR uz gadu! Diemžēl vai par laimi (laiks rādīs), šis fantastiskais piedāvājums palika neizmantots.. Pamēģinās cik labi/slikti ir ar to TELE2.

Tas jau atkal ir tas pats vecais stāsts, ka neko tādu nepiedāvā, pirms neesi jau parakstījis līgumu par pāriešanu.

Šis tarifs principā spēj aizstāt LMT Brīvību+Neatkarību, ja neaizraujās ar baigo video strīmošanu. 20-4=16EUR Varbūt ir vērts pamēģināt, vismaz, lai noskaidrotu, vai arī LMT spēs pakustēties kāda superpiedāvājuma virzienā..

Protams, LMT ir labākā zona mežā, kvalitāte, serviss utt.

Labots - Rigadons
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...