Jump to content

Vārdu spēle Android ierīcēm - Wordlett


itanium
 Share

Recommended Posts

post-68306-0-73198800-1422697225_thumb.png

Spēles nosaukums ir "Wordlett" (Vārdburtiņš?)
Diemžēl nāksies apbēdināt visus, kas bija cerējuši uz kārtējo grāvēju, kas spēs konkurēt ar lielo studiju izstrādātajām spēļu sērijām (Battlefield, Call of Duty, SIMS, Need For Speed, StarCraft u.c.), jo Wordlett ir vārdu veidošanas spēle.

Spēles noteikumi ir pavisam vienkārši:
Uz ekrāna ir doti 35-70 burti (skaits atkarīgs no līmeņa). Starp šiem burtiem ir jāsameklē kāds vārds angļu valodā, kas satur vismaz 3 burtus, bet ne vairāk kā 8. Vārdus drīkst veidot, izmantojot visus blakusstāvošos burtus. Jā, jebkurā virzienā!
Vārdu veidošana noris sekojoši:

  1. Ar pirkstu (vēlams) jāpieskaras pirmajam burtam - burta kvadrātiņš nomainīs krāsu uz dzelteno
  2. Ar to pašu pirkstu pareizā secībā, nepaceļot pirkstu no ekrāna, jāvelk pāri iepriekš noskatītajiem, blakus esošiem burtiem, kas veido sameklēto vārdu angļu valodā. Katram izvēlētajam burtam kvadrātiņa krāsa tiks nomainīta uz dzeltenu. Katru burta kvadrātiņu drīkst izmantot tikai vienu reizi - izvēloties jau izvēlētu burta kvadrātiņu, tiks imitēta pirksta pacelšana un gājiens beigsies
  3. Esot uz vārda pēdējā burta, pirksts jāpaceļ no ekrāna. Ja izveidotais vārds tiks atrasts izmantotajā vārdu sarakstā, tad izvēlētie burti pazudīs un par katru izvēlēto burtu tiks pieskaitīts burtam atbilstošais punktu skaits

Pēc katra izveidotā vārda var apskatīties šī vārda nozīmi, sinonīmus un vārda lietojumu teikumā, nospiežot pogu <Dict>, kas atrodas spēles skata labajā apakšējā malā (Vārdnīcā ir kļūdas, bet lielajam vairumam vārdu attēlotajai informācijai vajadzētu būt korektai).

Izveidojot vārdus ar vismaz 4 burtiem, kāds no blakus esošiem burtu kvadrātiņiem tiks padarīts īpašs. Iekļaujot šo īpāšo burta kvadrātiņu kādā no nākamajiem vārdiem, notiks interesantas lietas!
Vairums līmeņos ir aizslēgtie kvadrātiņi (ar atslēgas caurumu pa vidu) - šos kvadrātiņus var atslēgt, izmantojot īpašos kvadrātiņus. Līmenis netiks uzskatīts par izietu, ja spēles beigās būs kaut viens aizslēgtais kvadrātiņš.

Spēles mērķis: sasniegt pēc iespējas vairāk punktus katrā līmenī un iekļūt pirmajā vietā starp visiem spēlētājiem! Spēlētāju tops ir pieejams kopīgais visai spēlei un katram līmenim atsevišķi (Main Menu -> LeaderBoard)

Spēle ir pilnībā par brīvu un to ir iespējams apskatīt, kā arī lejuplādēt te : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Itran.Wordlett_Unity
Vajadzētu atbalstīt teju visu kalibru Android ierīces ar:

  • vismaz Android 4.0
  • vismaz ~4" ekrānu
  • vismaz 800x480 izšķirtspēju

Būšu pateicīgs gan par katru lejuplādi, gan par labu novērtējumu iekš Google Play Store. Nevienam nepatīk īdētāji, bet : 5star.png please?  :innocent:

Novērtēšu arī, ja kāds ieteks šo spēli saviem draugiem/paziņām.

Bet, tā kā spēles izveidei tika veltīts ļoti daudz laika, priecāšos arī par tiem, kas vienkārši paprovēs - kas zin, varbūt iepatīkas.

 

Neesmu ne programmētājs, ne mākslinieks, ne angļu filologs, un, ņemot to vārā, spēle, manuprāt, ir izdevusies +/- labi.
Gan, spriežot pēc lejuplāžu skaita un pašreizējiem ienākumiem no reklāmām, savu darba atlūgumu varu ielikt atpakaļ atvilktnē un priekšlaicīgu atvaļināšanos varu atlikt uz nenoteiktu laiku ;(

Ja ir kādi jautājumi, komentāri par pašu spēli vai izstrādes procesu vai ieteikumi, tad droši dalieties ar tiem!

 

Spēles izstrādei tika izmantota tikai un vienīgi bezmaksas risinājumi:

Labots - itanium
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...