Jump to content

Sasalst taskbar, pārlūks un aplikācija


RedzamaisVards
 Share

Recommended Posts

Lietojot datoru pēdējās dienas ik pa brīdim "sasalst" apakšējais taskbar, līdz ar to nevar pārslēgties, piem., starp interneta pārlūku un dokumentu vai mapi, tas pats notiek iedarbinot kādu aplikāciju vai youtube video, nevar veikt darbības, sasalšanas brīdī nevar ne aizvērt, ne minimizēt pārlūku. Vienīgais risinājums pagaidām ir Ctr+Alt+delete un tad Esc, bet tas ir pārāk kaitinoši - ik pēc katras darbības, piem., Pixlr'ā, veikt tādu soli. Kāds varētu būt risinājums? Vienā forumā atradu, ka varētu būt tā, ka Java apdeitojas ik pēc minūtes, un ka vajagot pārslēgt uz režīmu, piem., reiz nedēļā, bet nevaru atrast, kur to izdarīt, jo ir Win 8.1 un viss latviešu valodā.

Dators: 3 mēnešus jauns ASUS, RAM 4 GB

OS: Win 8.1

Pārlūks: Mozilla

Edit: saslst arī tad, kad piem. vajag open vai save failu. Ar chrome itkā šādu prblēmu nav, bet nevar atvērt iestatījumus, kā Chromei, tā pašam datoram. Ar peli klikšķinot nevar, tikai ar bultiņām un Enter.

Edit2: uz brīdi palīdzēja tas, ka Task manager atslēdzu Infite HD Octoshape pleijeri (to,ko izmanto Eirovīzijas tiešrades), taču pēc kādas stundas atkal sāka iesalt, gan darbības aplikācijās, gan pārlūks, gan taskbar, gan datora iestatījumus plašāk atvērt ar peli nav iespējams. Palaidu antivīrusu.

Labots - RedzamaisVards
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...