Jump to content

Kur vislētāk iegādāties jaunas spēles?


DeeR
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Nekad iepriekš man nav bijusi neviena spēļu konsole, tāpēc nav absolūti nekādas pieredzes to jautājumos, taču šajos Ziemassvētkos tiku pie Xbox One. Lielais prieks man apslāpa tad, kad sapratu, ka nepietiek ar iekārtu vien - spēles ir jāpērk, un jāpērk par labu naudiņu. Tad nu man ir sakrājušies daži jautājumi, uz kuriem ceru saņemt atbildi.

 

1.Kur iesakiet iegādāties spēles? Pieļauju iespēju, ka iekš paša Xbox pērkot tās būs visdārgākās. Vai pastāv kādas alternatīvas interneta veikalos?

 

2.Vai pastāv iespēja pirkt spēles lietotas, piemēram, SSā? Vai nebūs tā, ka vienreiz aktivizēta, spēle uz cita Xbox nedarbosies?

 

3.Vai Xbox One jau ir iespēja "čipot"? Lasīju par tādu iespēju 360ajam. Ko varu zaudēt, ja to "čipošu"? Iespēju spēlēt onlainā? Ja pareizi saprotu, tad Xboxam par onlainu ir jāmaksā, to taisīt negrasos, tādēļ to par būtisku zaudējumu neuzskatu.

 

Jau iepriekš PALDIES par atilbdēm un sorry par, iespējams, muļķīgiem jautājuimem. Esmu jauniņais šajā sfērā :)

 

 

Laimīgu Jauno! :)

Link to comment
Share on other sites

Sveiks!

1. cik daudzākais esmu ievērojis ja tev xbox ir cietais ar normālu vietu tad vissizdevīgāk būšot pirkt digitālās versija no interneta! (xbox veikals, g2a cik atceros tur ir tikai tās kartiņas ''Spēļu naudiņa'')

 

3. Čipotiem vienmēr ir tā kad ja tev konsule būs čipota tad par multiplayer un visām online fīčām principā varēsi aizmirst jo varēsi vilkt no interneta speles un bāzt cietaja un spēlēt priecīgs bet online

un par multiplayer abonēšanu

http://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-360 (iesaku ja pērc tad pērc uzreiz uz gadu jo ļoti izdevīgi)

 

Sacīšu savu viedokli, atklāti un patiesi. Xbox live abonēšana + veikala spēlītes (kuras tikai gaidu kad ir akcija)

Sanāk lētāk nekā aiziet uz veikalu un nopirkt spēli. Kā jau pierādijās!

 

Brālim uzdāvināju Just dance 2015 Samaksāju par vinu 40 eiro ''Akropole Lietuva'' bet xbox veikalā digitālā versija maksāja 20 vai 23 eiro.

Link to comment
Share on other sites

1. Jā, un pat ieteicams. Veikali - http://www.shopto.net/http://www.game.co.uk/ , arī tajā pašā amazonē, ebay. Iesaku sekot līdzi cilvēkiem twiterī vai sazin kur vēl, kas iemet linkus uz visādiem "dīliem", parasti no UK atceļo līdz 5 dienām, maksa smieklīga 3e, lkm.

 

2. Jā, uz priekšu. Iesaku piereģistrēties www.konsoles.lv/forums .

 

3. Aizmirsti uz kādu laiku, gads, divi.

 

Ā, jā, palasot pa abonēšanu, tad ir, laikam tā pat kā ar Playstation Plus, tb, katru mēnesi par to, kad tu abonē, dod dažas spēles par brīvu, protams, ne tā laika "must have" spēles, bet mēnesi, divus vecas - nu cik nu tur uz tām jaunajām konsolēm ir, parasti indie, bet tās ar ir pat ļoti spēlējamas. Ā, un vēl iesaku abonēt EA, par smieklīgu summu dodt BF4 un protams sporta spēles. Kā arī to pašu vari izlasīt konsoles.lv forumā.

 

Kā arī, iesaku spēlēt onlainā. Un saprast to, kad mūsdienu konsoles ar spēļu spēlēšanu neaprobežojas, filmu strīmings, mūzika, utt, principā all in one, kā tas pats dators.

Labots - emilz23
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Paldies par ieteikumiem! :) Piereģistrējos jūsu ieteiktajā forumā. Šobrīd gribu saprast kurā reģionā man reģistrēties, jo Latviju tur nepiedāvā. Ņemt UK? Esmu dzirdējis, ka lētākās spēles ir US reģionam, taču tur problēmas ar maksāšanu esot.


Izdarīju tā, ka kā reģionu izvēlējos ASV. Tur tiešām visas spēles ir lētākas. Pievienoju savu AmEx Blue karti, Billing adresi norādīju uz bobi kaut kādu San Francisko, bet adrese un telefons gan ir reāli, un viss sanāca. Iegādājos NHL15 ar 33% atlaidi.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...