Jump to content

izvēle starp samsung un philips televizoriem


gunchens
 Share

Recommended Posts

Pienācis laiks iegādāties jaunu TV. Sākumā šķita, ka labu televizoru izmērā no 46-55 collām par kādiem 500-600eur nopirkt nav nekādu problēmu, bet izrādās, ka pētot un analizējot, prasības aug. 

 

Patreiz budžets palielinājies līdz max 1000eur.

 

Pavadot vairākus vakarus lasot informāciju forumos un ražotāju mājaslapās, izvēle krīt uz šādiem:

 

http://www.rdveikals.lv/products/lv/188/34412/sort/1/filter/0_0_0_0/UE-46H7000-STXXH-LED-Televizors.html

 

http://www.pta.lv/LV/elektronika/televizori/led_lcd/228779-philips_47pfs750912

 

Varbūt kāds zinātājs var ieteikt, kurš labāks? Vai ir kādi citi labi varianti šajās cenu robežās? Kurš ražotājs kvalitatīvāks?

 

Grūti paļauties uz veikala pārdevēju viedokli - katrs cenšas pārdot savu produkciju, tādējādi slavējot to un nopeļot citu.

 

Paldies jau iepriekš.

Labots - gunchens
Link to comment
Share on other sites

Konkrēti par LG no paziņām esmu dzirdējusi samērā negatīvas atsauksmes. Sākumā vispār skatījos tikai uz Philips, jo tie esot ļoti kvalitatīvi. Nu jau redzesloks paplašinās.

 

Noteikti izskatīšu arī šo variantu.

Link to comment
Share on other sites

Philips Tu maksā par nosaukumu, nevis par kvalitāti. Citādāk neko labu es iekš šiem televizoriem nesaskatu, bet visi tie bildes ulučšizaizeri tikai besī ārā. Protams, gaumes lieta. vienam patīk māte, otram meita, bet trešam kleita :sarkasms:

Link to comment
Share on other sites

Varbūt ir kādi objektīvāki viedokļi? Pēc pieredzes?

Labots - gunchens
Link to comment
Share on other sites

Tikko biju līdzīgas izvēles priekšā. Tikai budžets zemāks.

Beigās palika izvēlēties starp Samsung 48UE6400 un Philips 48PFS6609. Paņēmu pēdējo. Nesūdzos.

Link to comment
Share on other sites

Stepselis

 

 

... prasības aug. ...

 

Un kādas tad īsti ir prasības (reāli pamatotas, ne tāpēc, ka var dabūt)?

Un kas visvairāk tiks skatīts?

Tagad mārketings ir tādā līmenī, ka var iepirkt sev nederīgu aparātu par lielu cenu. 


 

 

Patreiz budžets palielinājies līdz max 1000eur
Link to comment
Share on other sites

Es arī par Sony. Ja runājam par izmēru 55 + collas, tad 1 kEUR ir tikai sākuma punkts. Reāli aparāti maksā 2x vairāk.

Link to comment
Share on other sites

Peedeejam Philipsam, ko skatiijos (kaadu gadu/varbuut divus atpakalj) bija nejeedziigi bremziigs menu.
Nez, jaunaakajiem modeljiem tas ir salabots vai nee?

Link to comment
Share on other sites

Prasības, ko sagaidi? Kas primārais? jo abi aparāti ir principiāli atšķirīgi it visā...

Link to comment
Share on other sites

3D  vajadzīgs kā zaķim stopsignāls. Nav ko skatities šai formātāun arī nebūs. Drīzak uzvarēs 4K bildes kvalitāte, nevis 3D. Philips menu nekad nav bijis cilvēcīgs. Tā viņiem tāda tradīcija, nemacēt normālu pulti uztaisīt un cilvēkiem saprotamu menu.  Ja no brendīgajiem TV tad es arī par Sony. Modelis jāskatā sbodē pēc bildes

Link to comment
Share on other sites

Ghost_az                                                                                                                                                                                                                                       Ko saki par tādu funkciju kā ambilight? Apmierināts?

 

 

Stepselis                                                                                                                                                                                                                                Galvenā prasība man ir nopirkt televizoru, kurš nebūs morāli novecojis jau pēc gada vai diviem. Tātad par noteikto cenu jāiegādājas tehniski labākais aparāts. Nav vēlme pēc pāris gadiem meklēt atkal jaunu. Svarīgi, lai attēls košs, dzidrs, lai spēcīga skaņa(iegādājoties portatīvo datoru tam nepievērsu uzmanību - tagad nožēloju). Pārsvarā jau televizors domāts filmu, raidījumu skatīšanai, bet noteikti, lai arī ne ikdienā, bet tomēr izmanošu internetu. Philips modelim patīkama šķiet ambilight funkcija, kā arī bezvadu zemfr. skaļrunis. 
Link to comment
Share on other sites

Neviens tv nebūs morāli novecojis pēc gada vai diviem... ja nekādas ūber prasības pēc tā interneta nav, tad var ņemt to filipsu, vai es tomēr drīzāk ņemtu 48pfs8109, mazāks, bet kudis labāks. Protams, ja virsū skatīsimies no vairak nekā 3-3,5metriem, tad jau labak uz ko lielāku skatīties...

Ambilight ir laba lieta, ja telpa viņu pilnvērtīgi atļauj izmantot...

Skaņa visiem tv (izņemot Sony x9 un s9 ka arī jaunie 9. sēriju filipsi) ir mēsls, soundārs ir kā minimums...

 

Konkrēti salīdzinot tavus modeļus, tad teikšu, ka melnā krāsa būs labaka samsungam, bet krāsas vairak spēs parādīt filipss, internets uz filipsa būs aptuven 2x lēnaks nekā sasmungā, kā arī nebūs flash atbalsta. Sogad filipsi vel ir raiti salīdzinot ar pagājuso gadu

Rīgā dzīvo? Ja jā, vari atnākt ciemos, pakonsultēšu, vislabāk, ja vēl savā flešā ir ierkstīts kads materiāls

 

Manis piedāvātie varianti no mana veikala būtu -

Sony KDL50w815b+sounbārs Sony HT-CT370 = 999eur

48pfs8109 filips + 5 gadu garantija aptuveni 1030 eur

Sony kdl55w815 = 999 eur

 

Vēlir jautājums, cik ļoti deg? Steizami vajag?

 

 

 

Svarīgi, lai attēls košs, dzidrs, lai spēcīga skaņa(iegādājoties portatīvo datoru tam nepievērsu uzmanību - tagad nožēloju).

 

 

Šim reāli tikai atbilst Sony 55x9005B, ja gribi to skaņu arī tv, bez atsevišķas iekārtas :)

 

P.s. Man pačukstēja, ka 9. janvārī bus nakts izpārdošana mums:)

Labots - Zin...
Link to comment
Share on other sites

@@Zin...,

 

Vēlir jautājums, cik ļoti deg? Steizami vajag?
 

 

 

Ļoti steidzami nav, vecā kaste vēl kaut kā rāda, bet nekādu baudu acīm un ausīm nesniedz. Vienkārši esmu iedomājusies, ka vajag un pacietība nav mana stiprā puse. Bet, protams, ja esmu tik ilgi gaidījusi, tad jau varu pagaidīt vēl, ja pastāv iespēja, ka tuvākajā laikā varētu uzpeldēt kāds labāks variants.

 

 

 

internets uz filipsa būs aptuven 2x lēnaks nekā sasmungā, kā arī nebūs flash atbalsta.

 

Vai tiešām šim modelim nav flesh atbalsta? Un kā ir ar citiem? Nevarētu teikt, ka interneta ātrums man šajā gadījumā būtu svarīgākais, svarīgi, lai tas nebūtu kaitinoši lēns.

 

 

 

Rīgā dzīvo? Ja jā, vari atnākt ciemos, pakonsultēšu, vislabāk, ja vēl savā flešā ir ierkstīts kads materiāls
 

Dzīvoju Talsos, un varu apgalvot, ka šeit nav iespējams atrast nevienu kompetentu pārdevēju šajā jomā. Dāma pie kuras esmu bijusi nu jau divas reizes, mēģināja mani pārliecināt, ka manis izvēlētais filips ir lielisks, un lika noprast, ka šajās cenu robežās neviena cita ražotāja tv nestāv klāt(lieki piebilst, ka šajā veikalā tirgo tikai philips modeļus).

 

 

 

 

Manis piedāvātie varianti no mana veikala būtu - Sony KDL50w815b+sounbārs Sony HT-CT370 = 999eur 48pfs8109 filips + 5 gadu garantija aptuveni 1030 eur Sony kdl55w815 = 999 eur

 

varianti šķiet ok, lai arī daudz no visiem tiem parametriem nesaprotu(tikai tik, cik emu salīdzinājusi ražotāju mājas lapās, forumos lasījusi).

 

Šobrīd galvā juceklis. Jūtu, ka pirkumu vajadzēs mazliet atlikt.

 

Uz Rīgu braukt sanāk samērā bieži, būs laikam arī tuvākajā laikā jāieplāno brauciens uz Rīgu, lai varu pakonsultēties un klātienē apskatīt, kas ir kas.

 

Varbūt man, kā parastajam mirstīgajam, kurš maz orientējas šajā jomā, nemaz nav nepieciešamas ekstras, kuras esmu iedomājusies, ka vajag? 

 

Tiešām viela pārdomām...

Link to comment
Share on other sites

katrs peerk pec savaam iespeejaam, jaateeree ir tik, cik nav zheel, vienam tas bus 500 vienam 2500...

taatad veelreiz, cik taalu tas tv atradiiisies no Tevis?

ja sanak buut riigaa, padod PZ, sarunasim kas un kaa, atbrauksi, tad arii AR savam aciim redzeesi vai ir verts teereet tos 500 vai 1000

Link to comment
Share on other sites

Es par Philips. Pašam ir 55PFL8008S 55" 3D Max DVB-T/T2/C/S/S2 , Ambilight XL,  Perfect Pixel HD. Pirmais,pēc Philips iegādes, uz noliktavu aizceļoja DVD atskaņotājs. Tagad viss caur usb. Ambilight ieslēdzu labākai noskaņai, vakaros skatoties filmas. Bildes kvalitāte būs atkarīga no ienākošā signala kvalitātes. Skatoties blu ray,var izbaudīt pilnībā attēla kvalitāti. Philips!

 

P.S. Ja attālums līdz TV būs pārāk mazs,bilde būs graudaina.

Labots - pw1a
Link to comment
Share on other sites

Tātad izsecinot no visa tā ko teici tagad apdomāšu kārtīgi:  (domājot uz nākotni būs droši vien labāks telefons vai planšete)

Piedod kad izeju no tavām izvēlētām firmām... Cerams ka sapratīsi :)

 

http://www.1a.lv/tv_televizori/led_tv/sony_kdl55w805b (NFC, Miracast <- visu lai no telefona, planšetes  paradītu uz televizora ) gandrīz viss tas pats kas ir Philips jo ar usb ārējo cieto droši priecīga varēsi skatīties filmas kā arī klausīties mūziku. kautvai to pašu visu vari darīt ar telefonu) viss vajadzigais ir lai varētu visu izdarīt! :)

 

īsumā izstāstīšu tos divus : (ja telefonam ir NFC un miracast) jauniem modeļiem vajadzētu būt un nekādas problēmas nevajadzētu sagadāt)

 

NFC - savienoties ar televizoru vienkārši var salikt telefonu ar pulti un tavs telefons universāli kontrole ierīci jeb televizoru (televizora pults = telefons, planšete)
 

Miracast - Attēlot savu telefona ekrānu uz televizoru, bildes muziku un visu pārējo :) kā arī iebūvētais smart tv kuru gan jau izdomāsi kā lietot :)

 

Par pārsteigumu A++ energoeffektivitāte... nu ganjau interneta varētu atrast vairāk informācijas

 

No savas puses izvirzu Sony (Žēl ka tikai 2 gadu garantija)

 

P.s  Kameru var piepirkt vēl klāt lai varētu droši taisīt skype zvanus.

Dators un televizors kopā

 

http://www.sony.co.uk/support/en/content/cnt-man/KDL-55W805B/list rekur vairāk informācija par produktu jeb viss kas tur būs iekšā! (palaid uz leju tur pat ir latviešu valoda uzrakstīts) cerams kad pietiekami detalizēti par preci ir informācija !

Labots - kasharis
Link to comment
Share on other sites

Pēc personīgās pieredzes ar Philips 40PFL5007K - TV daļa ir ok (bilde), bet "softa" taisītājiem gribētos pirkstus salauzt

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Miracast - Attēlot savu telefona ekrānu uz televizoru, bildes muziku un visu pārējo

Kaut kas līdzīgs jau katram smartam tagad ir, tik katram savādāk saucas. Vismaz nedārgam Samsungam arī ir.

Man te nedaudz kritiska ir ieraksta funkcija. Tāds Samsung diemžēl raksta kaut kāda linux formātā (failsistēma), līdz ar to bik čakaras kaut ko dabūt uz kompi, ja nu vajag. Protams, runa tikai arī par bezmaksas kanāliem gan. Bet tas tikai ierakstam. Flashka atbilstošā tiek pārformatēta, kas ar var izrādīties pārsteigums. Lasa gan bez problēmam fat.

Nezinu kā citiem ražotājiem.

Labots - ju
Link to comment
Share on other sites

Šobrīd tiek lietots 42" LCD, viens no pirmajiem ar ambilight - precīzu modeli neatceros, bet izskatās tāpat kā šis 

42PF9831D

Dizains briesmīgs salīdzinot ar mūsdienu TV.

Ir nolemts par nomaiņu uz 65", bet lielas izvēles nav, jo ir vēlēšanās pēc ambilight. Nedaudz gan jāpagaida, lai ievieš HDMI 2.0 un nedaudz pieslīpē jauno OS.

Labots - Damn
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Primāri izmēram vajadzētu būt svarīgam vadoties pēc telpas gabarītiem, kā arī brīvās vietas TV novietošanai. Protams, ir dīvaiņi, kas 3x3 m telpā iebāž 60" TV.  Lielāks ekrāns ne vienmēr ir labāks. 

 

 

.peec meenesha jau saaksi kost nagos un siekalojoties skatiisies uz 55 vai pat 60 collam
 

 

Flash atbalsts drīz pazudīs pavisam, jo tam nav nākotnes mobilās ierīcēs izņemot datoru, līdz ar to nav vērts iespringt uz pusizceptu tehnoloģiju. 

 

 

Vai tiešām šim modelim nav flesh atbalsta?
 
Link to comment
Share on other sites

pirms + - 8 gadiem viennoziimiigi Philips,

bet katru gadu Philips programnodroshinaajuma iztraadaataaji pievienojot ~5 jaunas opcijas,

tradicionaali vai pat obligaati, pazaudee kaadu svariigu opciju kas bija ieprieksheejiem modeljiem

 

briivdienaas paliidzeeju izpakot 55PUS9109 un biju shokaa:

1. par pazudushu "Autozoom", tik svariigu funkciju,

kas manaa saktiijumaa sviitro no izveeles listes Korejieshus, lai vai ar kaadu cukursaldu cenu

(tomeer veel daudz kanaalu apritee kas raida 16:9 materiaalus ieksh 4:3)

2. Ambilight diodes izvietotas 20+ cm no ekraana malas,

kaa rezultaataa gaismas pamatkuulis bliezh pa sienu aiz tv,

bet apkaart tv taada vaarga ziemeljblaazma

3. pilnai laimei bezvadu vuufers nepiedraudzeejaas

 

veel jaareekjinaas, ka Philips latvijas atbalsta dienests maak tikai atsuutii "autoreply" uz jebkuru jautaajumu

 

 

Labdien !

Paldies, ka sazinājaties ar Philips klientu apkalpošanas centru. Mēs vēlamies jums sniegt sekojošu informāciju.

Jūsu jautājumi ir pārsūtīti uz mūsu tehnisko nodaļu, tuvākā laikā jums tiks sniegta atbilde.

Tuvākājā laikā jūs varat saņemt anketu ar jautājumiem, kas skar sniegto konsultāciju. Jūsu atsauksmes un komentāri būs ļoti noderīgi, jo tie palīdzēs uzlabot mūsu pakalpojuma līmeni. Ja jums rodas jautājumi lūdzu sazinaties ar mums


Ar cieņu,

Philips Klientu Apkalpošanas Centrs

 

bet globaalaa http://www.supportforum.philips.com/

probbleemu guuzmu atrisinaaja pasleepjot zinjas kas vecaakas par 30 dienaam,

lai nekriit aciis :)

http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?11749-Choose-46pfl9707s-my-most-expensive-mistake-

 

 

Link to comment
Share on other sites

Pašam ir 55PFL8008S

 

Šis galīgi nav salīdzināms ar autores izvēli, tavs filips bija viens no labākajiem tv bildes ziņā 2013. gadā un, noliekot blakus šo pfs7509, atšķirība būs kā diena pret nakti...

 

 

 

briivdienaas paliidzeeju izpakot 55PUS9109 un biju shokaa: 1. par pazudushu "Autozoom", tik svariigu funkciju, kas manaa saktiijumaa sviitro no izveeles listes Korejieshus, lai vai ar kaadu cukursaldu cenu (tomeer veel daudz kanaalu apritee kas raida 16:9 materiaalus ieksh 4:3)
2. Ambilight diodes izvietotas 20+ cm no ekraana malas, kaa rezultaataa gaismas pamatkuulis bliezh pa sienu aiz tv, bet apkaart tv taada vaarga ziemeljblaazma
3. pilnai laimei bezvadu vuufers nepiedraudzeejaas

 

1. Vari precīzak, tu domā to "automātisko tāllummaiņu"?

2. Paskatīšos šodien darbā, bet manuprāt tik traki nebija + daudzi aizmirst ieslegt apakšēj diožu malu, kas slēdzas atsevišķi

3. Ar to vūferu ir tā, iespraud to puļķi tv, ieslēdz vūferu, nospied to zilo diodi, lai sāk ātri mrgot, tad caur skaņas iestatījumiem mēģini pievienot, pirmo reizi nesanāks, meģini vēlreiz meklet ierīces un tad arī pievienosies, nezinu kadēļ,bet ar pirmo vinš neļauj

 

 

 

Pirkss, nezinu, kas kurā galā ir ko salabojis, bet man noiepriekšējās nedēļas manam 47pfl7008 rāda epg nrmali, biju pat šokā...

Labots - Zin...
Link to comment
Share on other sites

@Zin..

1. jaa

2. apaksheejais ir gar pashu malu,

bet to mees tiishi sleedzaam aaraa lai vadus negaismo

3. hmm, nekaads usb puljkis pa rokai negadiijaas :)

un tv arii nestaastiija, ka kas jaaiesprauzh,

tikai "iesleedziet un novietojiet 5 metru attaalumaa"

Link to comment
Share on other sites

Nu manam 2011. gada Philipsam (6000. sērija) salaboja ar kaut kādu firmware apdeitu. Tas ir pēdējais ar "normālo" - parasto, negrafisko menu ar baltajiem burtiem.

2009. gada 5000. sērijas Philipsam - nav salabots. Tā paša gada 3000. sērijai - viss OK. 

Radagabals nopirka kaut kādu 2013. gada modeli, tam atkal šis bags bija - neesmu ciemojies, iespējams jaunākā softā salabots. Senča TV, pie Tevis pirktais - neesmu skatījies, viņam Livas kabeļTV, līdz ar to nav VTV.

Labots - Pirkss
Link to comment
Share on other sites

 

 

3. hmm, nekaads usb puljkis pa rokai negadiijaas un tv arii nestaastiija, ka kas jaaiesprauzh, tikai "iesleedziet un novietojiet 5 metru attaalumaa"

 

Godīgi sakot mums tas pus9109 ir retums, jo viņus maz iepērk un cilvēki ātri izķer, manuprāt tagad viens stāveja darbā, aizbraukšu,pēc kādām 2-3 stundām dosu ziņu ka un kā,iespējams arī 9109tajā "usb puļķis" ir iebūvēts

Link to comment
Share on other sites

Ir nolemts par nomaiņu uz 65", bet lielas izvēles nav, jo ir vēlēšanās pēc ambilight. Nedaudz gan jāpagaida, lai ievieš HDMI 2.0 un nedaudz pieslīpē jauno OS.

 

2. Ambilight diodes izvietotas 20+ cm no ekraana malas, kaa rezultaataa gaismas pamatkuulis bliezh pa sienu aiz tv, bet apkaart tv taada vaarga ziemeljblaazma

 

 

Sorry, ja šī izskatītos mazliet kā reklāma vai offtopic, bet es savam monitoram tagad piepirku klāt ''Lightpack''. Cepuri nost no kickstarter līdz normālai firmai tas ir vienkārši  :shok:  jo viss tev ir lai izbaudītu visas ambilight funkcijas kautvai tavs televizors nav no krutajiem.

Personīgi pats paņēmu 2 ligtpack, 1 manam monitoram un otru. Salikšu kopā ar 42'' istabas televizoru kuram uztaisīšu tādā ziņā (smart tv) ''Raspbery pi'' vai ''ouya''. Nēsmu vell pats izdomājis kurš būtu labāks ķēriens jo abi atbalsta ambilight. Rekur viss paskaidrots.

 

Visu cieņu džeks ļoti ir centies un man prieks par to kad viņš visus update un gan jau arī pēc firmas palaišanas tagad to visu turpina ! :)

Labots - kasharis
Link to comment
Share on other sites

Jā, vienam patīk māte, otram meita. Es uzskatu, ka ambilight ir pirmais ulučšaizers, kuru vajag teļukam izslēgt. Man tas atgādina "krāniņa"pagarinātāju. Ja nevar nopirkt lielu teļuku, tad piepērk ambilight un "palielina" ekrānu :sarkasms: Labi, tā laikam tiešām gaumes lieta.

Prieks, ka beidzor  tiek uzrādītas Philips televizoru vājās vietas. Citādāk te laikam bija salasījušies nozombēti Philips fani, kuriem stāsti, ka tavs teļuks būtībā ir sūds, jo programnodrošinājums garāām, pults neērta, bildes ulučsizaizeri tikai attēlu sajāj, u.t.t. bet vienalga Philips krutākais. Nu tāpat, kā krieviem "krim naš" :sarkasms:

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

 

 

Personīgi pats paņēmu 2 ligtpack, 1 manam monitoram un otru.

parādi kādu foto, kā esi saskrūvējis

Link to comment
Share on other sites

 Sāksim ar to, ka ambiligh, pretēji ražotāju apgalvojumam, ka palīdz saudzēt redzi, dara tieši pretējo - ātrāk sačakarē acis un ne tikai - arī, tiesa, zemapziņas līmenī, nervu sistēmu.  Ja skaties TV, telpā nedrīkst būt nekāda gaismas raustīšanās (jo vairāk krāsainas) - acs un redzes nervs tādā gadījumā nepārtraukti cenšas pielāgoties un par labu tas noteikti nenāk.

 Jā, ne TV, ne datora monitoru nedrīkst lietot tumsā, bet telpā vai aiz TV/monitora jābūt neitrālam, mazjaudīgam gaismas avotam, kurš  izslēdz (vismaz samazina) ekrāna spilgtuma ietekmi, jo vairāk TV gadījumā, kad bilde visu laiku mainās. Ambilight var noderēt tikai vienam mērķim - ātrāk tikt pie vajadzības apmeklēt acu ārstu :devil: .  Bet vai par to kāds domā, tāpat kā par in-ear austiņu ietekmi uz dzirdi ?  Pēc gadiem saprašana nāks, bet - diemžēl tad būs par vēlu.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Es uzskatu, ka ambilight ir pirmais ulučšaizers, kuru vajag teļukam izslēgt.

Man tas atgādina "krāniņa"pagarinātāju. Ja nevar nopirkt lielu teļuku, tad piepērk ambilight un "palielina" ekrānu

Labi, tā laikam tiešām gaumes lieta.

redzes fokusaa tu nekaadi neaptversi 60" no 3m attaaluma,

bet 40-47" ekraans + ~20cm ambilight ideaali sakombinee - fokusaa ekraans, perifeerai redzei Ambilight

 

 

 

Sāksim ar to, ka ambiligh, pretēji ražotāju apgalvojumam, ka palīdz saudzēt redzi,

dara tieši pretējo - ātrāk sačakarē acis un ne tikai - arī, tiesa, zemapziņas līmenī, nervu sistēmu.

Ja skaties TV, telpā nedrīkst būt nekāda gaismas raustīšanās (jo vairāk krāsainas) -

acs un redzes nervs tādā gadījumā nepārtraukti cenšas pielāgoties un par labu tas noteikti nenāk.

kakja murgi! kas tev tur raustaas?

neesi lietojis, tamdeelj arii neesi atkariigais :)

Link to comment
Share on other sites

Nav laikam ko strīdēties, jo te tiešām Philips fani tusē. Nu patīk cilvēkiem ambilight un bildes ulučšizaizeri, tur neko nevar darīt. Man patīk kafija bez cukura un televīzijas bilde kāda tā ir, nevis sajāta ar visadiem efektiem.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...