Jump to content

Cube U65GT nelādē androidu


Lubyz
 Share

Recommended Posts

Radusies problēma ar Cube Talk 9x U65GT planšeti. 4.4.2 androīds

Pēc draudzes teiktā, androīds kaut ko pajautāja ar heroglifiem un izvēloties vienīgo iespējamo apstiprinājuma pogu esot rebootojies un ilgi kaut ko lādējis un planšete esot izslēgta lādēšanās brīdī. šobrīd ieslēdzot planšeti lādējās ar androīda cilvēciņu logo un heroglifiiem(pirms tam nebija tāds) un tad vai nu melns ekrāns, vai androīd cilvēciņš guļ.

 

Jautājums :

Vai ir iespējams palaist veco androīdu?

Vai ir jāmēģina visu nodzēst un likt pa jaunu

Šobrīd arī nesanāk pielikt pie laptopa lai redzētu kas iekšā

 

Link to comment
Share on other sites

Var mēģināt palādēt ,turot nospiestu (nofiksētu ar izoleni )ON pogu līdz kādai 1h.Varbūt atdzīvojas.

Link to comment
Share on other sites

es te varētu daudzreiz strīdēties un domāt bet nu pareizākais būtu šis :
turot ilgi izslēgšanas pogu ja ir uzkārusies sistēma- pēc laika izslēgsies (+ - 5 sekundes)

Viens no 2 variantiem:

 

  1. Piespraužam kabeli klāt un spiežam skaļuma pogu + (un izsauks android recovery sistemu)
     
  2.  Pievienojot Usb kabeli un spiežot skaļuma pogu - (vajadzētu universalajam android debug jeb kā zināms '''Download mode''

ja viens no tiem variantiem sanak .. tad atrodi attiecīgo rom/recovery un manuali pāršuj caur terminālu vai cmd.

Atceries dabūt arī driverus lai tev atpazīst adb un debug driverus .... cik atceros vēl tie ir universālie no google.

Link to comment
Share on other sites

Paldies pa ieteikumiem!

Kaut kādā kombinācijā dabūju uzrakstu loadding /data,  bet nekas nemainījās. pēc itkā lādēšanās ir tumšs ekrāns, bet nav izslēdzies.

esmu sameklējis flešu un rom'u un itkā arī draiveri.

Problēma, ka nevaru planšeti ar laptopu(win 7) saslēgt. kamēr vēl bija "maizes ēdājs" nepieinstalēju un tagad, itkā atrod bet pats neieinstalē, bet manuāli meklējot neredz planšeti. kaut kādā mirklī parādās ikona pie devices and printers kā neuzinstalēts(mirklī kad planšete startējās), bet tik pat ātri pazūd(kad itkā sāk planšete kaut ko lādēt)

Link to comment
Share on other sites

nestreso tas ir viss ''čill'' ka tev vispār viņa dod kādu signālu ārā. pameigināšu atrast driverus lai tev nav acis jadur ārā
Update : http://mobileresources.biz/714-cube-talk-9x-u65gt-android-usb-driver-latest-version.html  <- Driveri ... novelc tikai mediatek driverus jeb MTK

kad izdari dod ziņu un jau lenām skaties device manager vai viņš tev redz!

Labots - kasharis
Link to comment
Share on other sites

Pie draiveriem tiku(biju jau bijis tai lapā, bet tad man nevēra vaļā un nebiju novilcis)

sūdīgākais, ka piespraužot planšeti uz 1-2 sek parāda ka atrod ierīci un uzreiz pazūd, tiklīdz planšete sāk savu lādēšanu. izbeidzās baterija planšetei un vairs nelādē, bet ieslēdzās un izslēdzās līdz ar to arī visu laiku raustās pie laptopa. nevar uzlikt, lai draiveri instalē.

moš ir iespēja no SD kartes kaut ko lādēt iekšā? varbūt ka planšete lādējās ar to androīda ķemu paķer kaut ko no SD. Tik ko un kādā mapē lai liek?

Ja kompis atrastu planšeti un pieinstalētu draiveri, tad jau būtu puse no uzvaras :) 

Link to comment
Share on other sites

Kaut kas līdzīgs man bij ar vienu Lenovo - dabūju jaukt vaļā,celt ārā bateriju un atsevišķi uzlādēt,tad bateriju atpakaļ - urā-kompis atpazīst,un tad pāršūt pa jaunu.Tāpēc nepatīk planšetes bez atsevišķas lādēšanas ligzdas.

Link to comment
Share on other sites

sūdīgākais, ka piespraužot planšeti uz 1-2 sek parāda ka atrod ierīci un uzreiz pazūd, tiklīdz planšete sāk savu lādēšanu. izbeidzās baterija planšetei un vairs nelādē, bet ieslēdzās un izslēdzās līdz ar to arī visu laiku raustās pie laptopa

Paņem parasto telfona ladētāju micro-usb-charger-sm.jpg un atstāj viņu uz kādām .... hvz 40 min lai tur čilojās ja tas nelīdzēs tad vienkārši būs jataisa vaļā un manuāli jaslēdz iekšā bez baterijas!

Tas arī der, bet kā tu spēsi viņu pāršūt ja tev pašam nebus pieja terminālam ? viņam tev jau nav custom recovery!

Labots - kasharis
Link to comment
Share on other sites

Ar baču viss ok. atstāju uz nakti un uzlādēju. vienkārši rakstīju, ka kopis planšeti redz tik kādu 1-2 sek pēc ieslēgšanas un tad pazūd. un par cik bača tukša tad visu laiku slēdzās iekšā ārā un vienu reizi sanāca uzķert un norādīt draiveri bet kaut ko nolohojos un neto laikam iebaroju. vēl doma slēgt citam laptopam kas pirmo reizi viņu redz...jo man nepatīk ka zem nosaukuma rādās COM5 (cik saprotu tad ports) kaut ko paķēris ne to un iespējams gļuko.

Link to comment
Share on other sites

Vai tiešām tai planšetei nevar normālā veidā ieslēgt "recovery mode"? Pat, ja izdosies uzinstalēt tos draiverus, ir aizdomas, ka planšetes pāršūšanai no datora tik un tā vajadzēs lai tas darbotos "recovery mode", nevis kaut kādā nestabilā "boot-restart" režīmā. Un par to COM5 viss ir kārtībā, tā tam ir jābūt - planšetes flešošanas programmas parasti darbojas caur virtuālo COM portu. 

Link to comment
Share on other sites

Vai nu man līki pirksi vai nu tā planšete neslēdzās recovery mode. izmēģināju visādus + un - spiest vai turēt...pēc ieslēgšanās aiziet boot restart vai hvz kādā režīma un arī laptops viņu, tad neredz. izskatās ka ar draiveriem būšu tici skaidrībā, bet problēma kapēc pēc ieslēgšanās pazūd komonikācija?!?! un kā lai kaut ko noreseto vai nokauj planšetei līdz galam

Link to comment
Share on other sites

Nepārzinu Android teorētiski daļu (tas gan vairāk attiecas uz konkrēta čipa ražotāju nekā uz pašu Android), bet no personīgās pieredzes liekas, ka pieslēdzot planšeti pie datora, pie ieslēgšanas tā uz dažām sekundēm pāriet flašošanas režīmā un, ja šo sekunžu laikā flašošana nesākas, tad turpina lādēties tālāk jau normāla režīmā. Ja planšete visu laiku restartējas pa riņki, tad katra jauns ielādes cikls slēgs iekšā un āra flešošanas režīmu un Windows te atradīs jaunu ierīci un pēc sekundes to atkal pazaudēs.

Izlasi instukciju kā flašot Tavu planšeti, palaid flešošanas programmu un tad slēdz klāt planšeti pie datora.

Link to comment
Share on other sites

ir neliels progress

pateicoties šai pamācībai ---->

uzinstalēju draiveri (gan čakarējoties) un uzliku SP flash tool. fiška, kad palaiž download un tik tad liek pie kompja planšeti. nekas nerestatrējas un sākas pumpēšana.

ar pirmo reizi kaut kas nesagāja un uz 95% nokārās, bet vismaz planšetē izmainījās bilde un tieku menu iekšā.

Tagat tik ekspermenti un ceru ka šogad vēl palaidīšu planšeti!

Paldies Firza un kasharis par ieteikumiem un palīdzību!

Veiksmīgu jauno gadu un lai negļuko softs! :)


Sveiki jaunajā gadā!

Jauna vecā problēma!

Izskatās ka nelādējās baterija. iespējams kaut ko flešojot nodzēsu vau uzliku ne to ko vajag.

pozitīvais ka tagad tieku recovery mode, gan fast boot mode.

un par cik baterija ir praktiski tukša tad nevar uzlikt romu. sākumā atļāva līdz 95 % tagat pat sākot jau izmet "brom error s_ft_download_fail (4008) "

Mēģināt jaukt vaļā un manuāli lādēt bateriju vai softiski kaut kā dabūt režīmu, kad lādē pati planšete?

Link to comment
Share on other sites

hmm.... varbut vajag parkalibret baterijas uzstadijumu .... t.i recovery palaižot factory reset

softs domas ka batterija ir 0 un lades pec tam kad bus pilns atljausi lai iziet full baterija un tad vari droshi slegt iekša

jo factory tirishana tev ir pieja ari baterijas statiem t.i factory bus tādā ziņā arī nodzēsīsi visus battery stats un būs 100% bet izlādēsi līdz beigām un sanaks normāli

Velviens variants ir nomainit kabeli ar kuru tu lāde daudzreiz kabelis neatbalsta ladēšanu uz noteiktajām ierīcām (kautkādas plates smadzenes gļuks .... pretestības iet lenām čupā vai kā)

 

Principā viņš saka kad lādē un rāda ka ladējas bet effekts ir 0. Saku no dzīves man telefonam bija noluzis gals un slinkums bija uzlodet tāpēc paņēmu kādu universālo un haida neladējās ..... uzlodēju veco kopā un uzliku lādēties aizgāja!

Labots - kasharis
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...