Jump to content

Samsung R60 raustās ekrāna apgaismojums


eziic
 Share

Recommended Posts

Diezgan padzīvojušam lapsim uzradies šāds gļuks - ieslēdzot periodiski ik pēc 1-2 sekundēm raustās ekrāna apgaismojums (gaišs, tumšs) un lādētāja lampiņa, attiecīgi efekts tāds it kā kāds otrā galā raustītu barošanas vadu iekšā/ārā. Izņēmu bateriju un atstāju pie barošanas, vairs vispār nevar ieslēgt. Bonusā - barošanas vada gals, kas iet iekš lapša pamatīgi sakarsis (nekad nebiju taustījis, varbūt tā jābūt). Idejas?

Labots - eziic
Link to comment
Share on other sites

Atradu jaunu backup barokli, pieslēdzu - bez izmaiņām. Notestēju šādu variantu - izņēmu laptopam bateriju, piespraudu pie barokļa, lapsis iekšā neslēdzas. Varētu būt, ka ligzdai kaut kas atvienojies? Bet tad tak nelādētu vispār, tagad ir tā, ka pieslēgtu + bateriju beigu beigās uzlādē uz 100% ar visu raustīšanos.

Link to comment
Share on other sites

erikonkulis

Ligzdu lapsim maini kas Tev nav skaidrs. Pēc simptomiem un experimenta ar ejošu rezerves bb viss ir skaidrs kaa otilijas acs. Priekaa

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

nopirki to laptopu caur ss sludekli vai lombardu - nešaubos. Tam laptopam ir paredzēta mistkaste vai jātirgo detaļās ja gribi kādu naudiņu atgūt.

Link to comment
Share on other sites

Lapsis pirkts svaigs pirms ~5 gadiem, nekāda sakara ar sludekļiem un lombardiem. Pašam par līku rokas un nav vajadzīgā ekipējuma, lai pārlodētu ligzdu, bet pēc brīvdienām mēģināšu atrast kādu, kas var ar šo jautājumu izlīdzēt un došu ziņu par rezultātiem.

Link to comment
Share on other sites

 

 

paklau, tu, pAMULKJI! dellam un hp ir pilniigi savaadaaki gali un tos fiziski nevar iespraust samsunga ligzdaa. deriibu liceejs pasistais...
Redzi ko domā vīrietis, kam zūd spēks rokās!  :diablo:  
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...