Jump to content

Windows 8.1 kiosk mode


Gachaans
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Interesē palaist kiosk modi uz windows 8.1. Vajag lai strādā web browseris un kāds media pleieris, piemēram VLC. Diemžēl šobrīd ir izdevies sagoglēt un palaist variantu, ka kiosk modē iet tikai viea aplikācija. bet vēlamais variants būtu, ka var lietot gan browseri, gan media pleieri.

 

ir kādi ieteikumi?


Tiešām nav neviens, kas kaut ko tādu būtu darijis?

 

varbūt ir kāds ieteikums, kā tamlīdzīgu risinājumu veikt uz Windows 7. Sliktākajā scenārijā der maksimāli apgraizīts useris bez tiesībām un browseris kiosk modē, vai browseris startējams no desktop, win7 vidē. Kā vienkāršāk izveidot useri ar tiesībām tikai lietot web browseri vai kādu no media pleieriem? Kompis nebūs doeminā, līdz ar to grupu politikas nebūs variants, un powershellā arī ņemties negribās.

 

Uz XP kādreiz bija tūlis ar ko visu smuki varēja apgraizīt un izvētīt :)

 

Kādam ir idejas?

Link to comment
Share on other sites

Uz XP es reiz veicu ko līdzīgu. Uztaisīju tā, ka kompim ielādējoties palaižas FF kuram nav iespējams neko konfigurēt un tas arī ir vienīgais pie kā useris tiek. Ja FF aizver, tad tas automātiski startējās no jauna. Pa lielam recepte ir FF ar kioska modes pluginu un citiem pēc vajadzības, ilgs laiks eksperimentējot ar useru politiku + attālināta vadība, lai vajadzības gadījumā var piekonfigurēt. Bonusā vēl uzliku paranoisku DNS, kurš ļoti labi filtrēja saturu, lai apmeklētāji netiek pie porn, drugs, etc. tēmām.

 

Mati ceļās stāvus, kad atceros to jāšanos pāris nedēļu garumā.

Labots - Guncha
Link to comment
Share on other sites

principā diezgan apmierinošus rezultātus sniedza variants palaižot iexplorer ar atribūtu -k  .vienīgā problēma, nav back un forward bultiņas, kuras ir vajadzīgas. ir ieteikumi?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...