Jump to content

Ārējā akumulatora nesaderība ar mobilo telefonu


cash^
 Share

Recommended Posts

Ārējais akumulators Philips DLP3600U (no Statoil akcijas) nevēlas draudzēties ar Samsung Galaxy S4 telefonu. Nexus 4, Note 2, Sansa Clip+, Kindle Paperwhite 2 lādē bez problēmām, taču S4 uzlāde tiek pārtraukta pēc pāris minūtēm. Problēma atkārtojas gan ar Philips, gan Samsung kabeli pie dažādiem telefona/ akumulatora uzlādes līmeņiem.

 

Kur ir problēma? Faktā, ka Philips dod ārā 1A, bet Samsung lādētājs 2A? Par pēdējo jautājumu smagi nesist, ar elektrību nedraudzējos.

Link to comment
Share on other sites

kaut_kaads

Ampeeri netiek "doti laukaa", ampeeri tiek uztaisiiti laadeeshanas procesaa, respektiivi viens laadeetaajs speet tureet 1A slodzi, otrs 2A.

Vareetu buut deelj taa, ka tas "aarkaartas laadeetaajs" speej tureet mazaaku slodzi nekaa "Samsuuds" konkreetajaa briidii prasa laadeejot, un deelj taa telefons juut ka nav arshana un teereets tiek vairaak nekaa sanjemts un laadeeshanu atsleedz...

Un vispaar jaalaadee ir pie rozetes :)

Link to comment
Share on other sites

Tam Philips avārijas lādētājam visticamākais, ka iekšā ir viena 18650 LiPo 3,7V baterija, un ir aizdomas, ka gadījumos, kad izlādes strāva ir lielāka par 1000mA nostrādā kāda no lādētājā vai baterijā iebūvētājām aizsardzībā (pārslodzes aizsardzība, zema sprieguma aizsardzība).

Labots - Firza
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...