Jump to content

D klase


Luke
 Share

Recommended Posts

paldies paer FKP info. TAgad zināš, ka tādi ar ir Wimai.  nu jā rezitorus un citus mazvērtīgos komponentus vislabāk ņemt  uzreiz vairumā.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • osscar

    42

  • Tornis

    15

  • Darkheart

    16

  • Luke

    45

Top Posters In This Topic

Posted Images

 

 

Man piem. stāv bardačokā, un tur vēl palika brīva vieta. Bet tas ir 5 kanālu pastiprinātājs, kas it kā var atdot ~1kW.

nesmīdini tautu... 

Pats saproti, kas ir 1kW jauda?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ar savu L25D prodžektu bišķiņ nostiepu gumiju un šķūnējamās daļas pasūtīju tikai aizvakar. Sola piegādāt nedēļas laikā. Tā kā pa nākamo weekendu varbūt izdosies kaut ko piešķilt. :)

Ja forši skanēs, D klases virzienā bik vairāk domāju par Anaview AMS1000-2600.

Dažiem pat ir viedoklis, ka subjektīvi vērtējos performē ne sliktāk kā N-core:

I have seen a couple of guys that have compared AMS anaview new moduels with hypex n core and all who did said they prefer AMS anaview... notably, the somewhat famous audiovisjion, who BUILDS hypex amps and sells them, admitted that at the very least he prefered the amphion amp (which is using the anaview AMS modules) to the hypex ncore with the amphion one18 loudspeakers. reference:https://www.gearslutz.com/board/high...d-test-87.html post 2591 «Though I build the hypex Ncore amps in Norway I have to admit the Anaview´s modules from Amphion is a better match. They somehow bring out a level of resolution and focus that is even more impressive. I would not hesitate to use any of the two though. I tested the Anaview against a couple of amps from Harman & Kardon today costing twice the price of the Amphion and witness the transparency ,liniarity, focus and phase response just falling apart. It was quite sad to see the face of the buyer when he heard the difference.» Also, I have found a couple of guys who has went from hypex to anaview. I have gather that the new ams modules compared to the older aml modules arent that far appart though. so users with D-Sonic commercial amps that uses the anaview old modules has already said that they prefered the anaview to hypex.

http://www.diyaudio.com/forums/class-d/261596-anaview-ams1000-2600-project-3.html

Skatos, pa pāris mēnešiem cena jamiem iekš Profusion ir uzkāpusi teju vai par 30eur. Pērkot divus, var ietaupīt 30 eur, ja būtu vēl kāds interesents. ;)

Labots - Luke
Link to comment
Share on other sites

He, man arī tieši tagad nerāda tās cenas.

Kad skatījos, tad mazais vispār nebija piedāvājumā.

Lielas, tipa 2 x 500w maksāja, kaut kur ap 330eur (pāris euro zem), ja ņem vienu. Ja ņem divus, tad daži eur zem 300. Ja ņem 5 gab. tad vēl lētāk, bet tas tā.. IMHO, it īpaši, ja salīdzina ar Ncorēm- lēti.

Pa lielam, cik biju iepriekš skatījies iekš Shawelectric ( vai kā to kantori sauca), 150w cenas no 500w stiprekļa cenām ļooti neatšķīrās..


Man beidzot atvērās tā profusion lapa. 500w maksā 321.89eur (te gan nevar saprast vai ar vai bez VATiem).

http://www.profusionplc.com/pro/gex/pcatdtl0?ipartno=AMS1000-2600

Nu tie 500w, protams, ir uz 2 omu akustikas pie THD 1%. Nu cerams, ka pie tiem 150w varētu būt tie 0.05%..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Vakar piešķīlu beidzot tos L-25D pagaidām iesākumā abus ar kopīgu barošanu, jo nevarēju izdomāt, kuram no ejošiem Sharp System 7700 stiprekļiem labāk raut ārā barošanas trafu.

Kā allaž pieslēdzu kādu pus stundu pirms gulētiešanas laika. Nedaudz paklausījos, pirmais iespaids ļoti pozitīvs kopumā. Šovakar mēģināšu vairāk iztestēt. Šodien intereses pēc ielīdu Profusion mājas lapā. Ja pirms nedēļas Anaview AMS1000-2600 maksāja 321eur, šodien jau 361eur "excluding delivery and VAT".. Pie tam ir "Out of stock".. Njā, nez cik maksās ap Ziemassvētkiem..


Vakar padzenāju LJM L25D stiprekļus kādas pāris stundiņas. Tā kā varu padalīties ar saviem pirmajiem subjektīvajiem iespaidiem.

Nebrīnīšos, ja pēc kādas nedēļas to skanējumu raksturošu savādāk, kā arī pieņemu, ka kāds cits tajā skanējumā saklausīto arī kaut ko pa visam citu.

Tātad aizvakar pirmo reizi ieslēdzu ar kondensatoru C1. Vakar vakarā izdomāju to kondensatoru noīsināt, cerot, ka mans Buffalo 3SE IVY nedod ārā daudz līdzstrāvas. Ne kas slikts nenotika. Pieliku arī barošanu katram modelim savu, uztaisot Dual mono.

Jocīgi, ka pēc šīm darbībām līdzstrāvu vakar nomērīju šiem modeļiem ļoti lielu (salīdzinājumā ar aizvakardienu). Varbūt kaut kas misējās mērījumos. Rītvakar to vēl atkārtošu. Vai nu kā, kad pieslēdzu pastiprinātāju iesākumā pie testa skaļruņa, pēc tam pie tumbām, ne kas slikts nenotika. Ir gan viena problēma ar kreiso kanālu, kas būs jāpārbauda- iegriežot ručkā kreisajam kanālam uz pīķiem zūd skaņa un dziest LED lampiņa. Nez vai pie vainas varētu būt barošana..? Būs jāpārbauda varbūt transformators un/vai baroklis vai pie pīķiem nezūd spriegums (to vakar neizdarīju). Nav uzticības tam vienam trafam. Pārbaudīšu. Varbūt problēma ir kaut kur citur..?

Pirmais iespaids tos pastiprinātājus ieslēdzot bija ļoti pozitīvs. Likās īsts angļu hifi. :) Pirmā doma bija, ka jāsit gaisā Marantz stipreklis, vēl kāds stipreklis, kas man te mētājas un visur jāsaliek šādi te.

Sākot no zemā gala- subjektīvi basa likās nedaudz mazāk kā manam MESTam, toties tas bija, iespējams, ātrāks un labāk kontrolēts. Domāju, ka uz citām kastēm (it īpaši ne vis open, bet, piemēram, FI) tas būtu ļoti jūtams, ka bass ir labāks. Uz konkrētajiem open baffliem es gan laikam priekšroku basa galā dotu MESTam (subjektīvi). Vidi, vispār skaņa kopumā likās ļoti transparenta, varēja dzirdēt ļoti labi dažādas detaļas, piemēram, kaut kādus publikas uzsaucienus kaut kādā Dianas Krallas koncertā, ko nebiju iepriekš ievērojis. Skatuve diezgan labi fokusēta, bet ne tik labi kā manam MESTam. Skaņa salīdzinoši "vēsa", trūkst nedaudz klātbūtnes efekta. Augšas ir! Bet nav tik gaisīgas, zvaniņi, šķīvīši it kā noskan, bet nav tāda "dzin" pēcskaņa.

Kas mani nedaudz izbrīnīja- vieglums ar kādu tika atskaņota mūzika NEATKARĪGI no volūmes. Ar MESTu ir tā, ka uzliek kaut kādu Stevie Ray Vaughan, iegriež ručkā un ir tāda sajūta, ka, nu ir "skaļi" un domā, nez vai pie bungu uzsitiena nesāks skaļruņi blaršķēt- nu tāds kā saspīlējums. Iegriežot ručkā to L25D- troksnis ir, ausis liek ciet, bet tā skaņa tiek atskaņota bez mazākā saspīlējuma- ir tāda sajūta, ka tumbām/stipreklim ir vienalga vai uz galiem tur ir 0.5, 5 vai 50w.

Kopumā paklausījos kādas 2 stundas. Uz klausīšanās beigām "noguru". Gribējās slēgt ārā. ..vai arī slēKt atpakaļ MESTu, vai arī iet klausīties kādu citu sistēmu.

Rezumējot- nav slikti, bet ilgstoši klausīties to negribētu. Pēc atsauksmēm internetā bija viedoklis, ka L25 bez D uz augšām skanot saldāk par L25 ar D. Tā nu domāju- trafi ir, barokļi ir, protection boards būs- moš paņemt paspēlēties to. Vēl pēc atsauksmēm internetā- tas Anaview AMS skanot līdzīgi LJM L25D. Tā kā nedaudz vakar nomierinājos par faktu, ka tam Anaview tā cena kāpj.

Kopumā, ja man mājās kādai sistēmai būtu biampings, triampings vai quad ampings kā Darkheartam, apakšām un vidiem (iespējams) man pa lielam nebūtu ne kas pret salikt tādus L25D vai līdzīgus stiprekļus..

Labots - Luke
Link to comment
Share on other sites

normundss

Izklausās diezgan līdzīgi kā manas pieredze ar Hypex UcD180HG moduļiem.  Ir savi plusi basu kontrolē un vieglā skanējumā lielā skaļumā, bet pēc brīža klausīties negribas ni un ni.

 

Jācer, ka kāds no entŪziastiem saņemsies uz smalkajiem Anaview vai Ncore un padalīsies iespaidos ;)

Link to comment
Share on other sites

Darkheart

Dažas dienas eksperimentējot ar Normunda ampiem, secināju, ka tie man patika pirmajām 2 joslām, tas ir, līdz 500hz, taču beigās tā arī nesapratu, vai tā skaņa ir labāka vai tikai savādāka salīdzinot ar maniem ampiem. Virs 500hz mani AB klases ampi man viennozīmīgi patika labāk. 

Labots - Darkheart
Link to comment
Share on other sites

Mjā, tavi secinājumi lielā mērā saskan ar populāro viedokli par D klasi kā basa dzenātājiem. Patiesībā žēl, man tāpēc drusku sāk rasties šaubas par nCore šaibu.

Link to comment
Share on other sites

Darkheart

Cik lasīts, tad NCore neskanot kā tipiska D klase.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Mjā,. Patiesībā žēl

 

kas tur ko zheeloties. pat ja arii taa d klase buutu bez thd un imd, taapat jau katram no mums gribas kaut mazliet siltu putrinju vakaraa :p nju vienalga, vienam tas ir suliigs  piikstulis, citam lampu preamps, citam AB klases amps . visiem objektiivi nekad nebuus labi.

Link to comment
Share on other sites

tā arī ir...vismaz man patīk šad tad i siltu putriņu uzsēst gan auksto gaļu iekost :D  D klase gan pagaidām nav ēdienkartē, bet iespējams kaut kad būs ..jāskatās, kā tur lietas virzīsies tālāk.

Link to comment
Share on other sites

vismaz man patīk šad tad i siltu putriņu uzsēst

Es arī šovakar mēģināju putriņu.

Nostiepu vecās virtuves skapīša durtiņas ar D klasi virsū pus stāvu zemāk pieslēKt pie citām tumbām.

Tad pamēģināju putriņu version 1.0. Putriņa saucās Denon PRA-1500. Bija galīgās auzās. Skanēja tumbas, nu švaki īsi sakot. Liku to putriņu atpakaļ plauktā. Tad mēģināju putriņu version 2.0. Saucās Silver kaut kāds tur (slinkums celties skatīties). Oho, bija jau labāk, bet atkal skan tumbas, putras pa daudz. Tad es izdomāju version 2.1- saslēdzu tumbas pareizi fāzē. Šādi jau pa visam labi. Gan kā putriņa ar sviestu, gan kā ar zapti. Sākumā devu ručkā. Iegriezu preampam ručku uz pulksten 10tiem un brīnījos, ko sieva tik slinka palikusi- nenāk augšā lamāties. Tad izdomāju kaut ko cmukāku paklausīties. Pamēģināju Keith Jarreth. Tas man šim vakaram likās pārāk salkans. Tā vietā ieliku Radku Tonefu. To izrullēju gandrīz vai līdz galam. Tagad iet Bens Websters. Vēl ēdienkartē ir Gianluigi Trovesi, kam piečīgā klāt Gianni Coscia, kā arī Tord Gustavsen Enseble. Ja šo un vismaz vienu no nākamajiem izturēšu, tad jau jāsaka, ka būs jau labi. :)

Nākamnedēļ JJP solījās piebraukt ciemos paklausīties manas jaunās tumbas. Jāapskatās ko jams teiks- viņam lielāks listening ekspīrenz kā ne kā.. :)

Vispār varbūt kādu cmuku lampiņu varētu tai D klasei priekšā pielikt..? Vēl man bija ideja, ka varētu pamainīt ieejas kondensatorus.. :D

Labots - Luke
Link to comment
Share on other sites

imho tur lampa priekšā baigi nepalīdzēs, ja D kalse augšas salaidīs grīstē.... bet ja lampu preamps ir pareizs, tad viņa nekādu baigo kropļu nav - kaut tas pats aikido. bet ja grib buferi ar 2 H - tad es savulaik testēju Kaspiča harmonizatoru - tas varēja labi iedot 2H, bet ko tas dod ja jaudinieks ir "netīrs". To tad nenoslēpsi.  Es šodien saviem ampiem krāsoju poļu toro trafu stiprinājumus - jo biku korozija metas iekšā ( 5 gadi pagājuši) - būs sarkani :D  nopulēju un ar balonu nopūtu.  šovakar F5 klona vakars ..silst labi, biju piemirsis.

 

DSC00426.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nu es jau īsti nezinu cik šis stipreklis ir "tīrs". Slinkums mācīties nomērīt.

Bet nu šodien man tas amps "skan". Vot nezinu kāpēc- vai tāpēc, ka cita iZstaba, citas tumbas, cits sīģiks, DAC, vai preamps priekšā, vai vienkārši šodien pieGdiena. :D

Ar to siltumu man ir tā, ka viens no trafiem ir jūtami siltāks par otru. Tas trafs ir no tipa neejošā stiprekļa. Nu būs jāskatās, varbūt tā trafa vietā ielikšu to, kas ir otrā ejošajā Sharp stipreklī. Paša stiprekļa radiators tāds patīkami silts, bet ne ko daudz nekarst..

Link to comment
Share on other sites

 

 

jo biku korozija metas iekšā ( 5 gadi pagājuši)

 

Tev dzīvoklī paaugstināts mitrums? Kā ne kā visa Tava saimnicība tak tiek "izsildīta". 

Link to comment
Share on other sites

cik siltāks ? un kāda viņam jauda ? tafi silst pie slodzes. Kaut gan D klases pastūzim pie mūzikas viņam nevajadzētu baigi silt...es tik tā pēc saviem novērojumiem vados - jo vairāk strāvu "sūc" jo vairāk silst.


ggg7 - nav mitruma..vienkārši biju tās plāksnes nopulējis - un viņas palika tādas viegli matētas - nu tipa korozijas pazīmes :D  nav jau pulēts alumīnijs, bet tipa skārds parasts.

Link to comment
Share on other sites

Transformators ir no Sharp system 7700 gala stiprekļiem. Kluči pamatīgi. Tiem stiprekļiem jauda skaitījās tipa 2 x 120w. Kastei pakaļā rakstīts 500w.

Tas, kurš silst- grūti uz aci pateikt- nav man tā šikā termometra kā Tev. Roku noturēt var bez saspringšanas, bet silts. Domāju ap kādiem 50 grādiem. Otram varētu būt ap kādiem 30 grādiem..

Varētu būt, ka kaut kur sūc, jo ieslēdzot uz brīdi tā kā nedaudz iesīcas. Otrs nē..

Link to comment
Share on other sites

vēl Luke ņem vērā ka tradicionālais trafs sils stipri vairāk kā tors.


jā var būt kāda AF ierosme. parasti novērojama ieslēdzot - izslēdzot, ja nav mēraparātu. pamēri sprieguma kritumu uz kādiem rezistoriem abos kanālos. redzēsi, vai rij vairāk - jo ierosme  , ja tā ir  "liela" prasa to papildus jaudu.

Link to comment
Share on other sites

Nu tas mans izbrīns ir par to, ka viens trafs silst, otrs nē. Tiem galiem katram sava barošana un savs trafs. Tb divi vienādi trafi.

Labots - Luke
Link to comment
Share on other sites

cik paskatījos - nav kur pamērīt...viens variants ielikt virknē ar barošanas + un - kādus 0.1 R rezistorus ( var ielikt fuse vietā ar krokodil spailēm ) - un pamērīt cik uz tiem krīt spriegums ( un ar oma likumu izrēķināt I) un tad saprast vai abi kanāli "rij vienādi". .. ja nav oscilis - grūti noteikt ir vai nav ierosme.

Link to comment
Share on other sites

Nu oscilis man vispār ir mājās, bet nu tad būs jāņem palīgā arī manuālis un šodien es šā vai tā ne ko nedarīšu. Vispār domāju, ka vienkārši nomainīšu trafu un miers uz kādu laiku. Kad uznāks luste, tad varēs pētīt vai tur viss normāli ar to trafu..

Link to comment
Share on other sites

cik rāda mana pieredze , amps var skanēt labi, bet ja paskatās ar oscili pie augstām F sinusoīda dubultojas biku agšpusē ( ap 15Khz piem) - liekas augšas dzidras, bet pie vainas par maza nomināla Mosfetu gate stopper rezistori. vai tei novietoti pārāk tālu no traņa kājas.


signālu (sinusoidālu) vari mierīgi padot ampa ieejā no skaņu kartes ar kādu softu - un ar oscili skaties uz tumbu vai ampa klemmēm.


nu katrā ziņā kaut kādas auzas ir ja viens trafs silst vairāk...vismaz es parastiem B , AB klases ampiem neesmu baigi silstošus trafus novērojis ja tie nav mega downsized. D klasei ar 90 % efektivitāti vēl jo vairāk..

Link to comment
Share on other sites

Pa brīvdienām ienāca prātā ideja paspēlēties ar ieejas buferiem.

Skatos glass-ware piedāvājumi ir sekojoši:

1. http://glass-ware.stores.yahoo.net/ocaicafo.html

2. http://glass-ware.stores.yahoo.net/acf9pin.html

Otrajam shēma kā izrādās "neatrodas uz servera".

Vēl kaut ko līdzīgu var mēģināt nopirkt te pat jevropā, piemēram:

http://www.audiophonics.fr/en/kits-modules-diy-preamplification/amc-kit-module-preamplificateur-srpp-lampe-6sn7-p-6571.html

Vakar vakarā papļāpāju ar čomaku no iKaunijas. Viņš savam Tripatham esot pielicis priekšā kaut kādu HA5002. Esot bijis "pienesums".

Jūsu domas?

Link to comment
Share on other sites

nezini, es laikam esmu skeptisks. pirmie ir bufferi =pastiprinājuma k=1. tas trešais ir ala srpp ar pastiprinājumu apm. k=14.nezinu , ja tik ļoti gribas ar bufferiem  samet kaut pass B1 bufferi vai tā klonus BJT uz maket plates un paskaties, patīk vai nē.


un ja gribi varu tev savu b1 klonu iedod patestēt.

Link to comment
Share on other sites

ToŠno, kaut kā baigi veiksmīgi biju noignorējis faktu, ka tam franču brīnumam gain ir 23dB..


Kas bija tas b1 klons?

Link to comment
Share on other sites

Vispār būtu incanti paspēlēties.

Varbūt vēlies pat kādu vakaru gar mani nobraukt ar visu b1? Paklausīsimies divatā? Ko saki?


BTW, vai kāds no forumiešiem nebija arī taisījis kaut kādu lampu preampu vai austiņu stiprekli, ka tik ne Aikido arī gadījumā?

Labots - Luke
Link to comment
Share on other sites

Rītvakar man sūdīgi. Man otrdienās, ceturtdienās florbola treniņi. Nu var jau it kā nosačkot, bet ērtāk būtu pirmdien, trešdien, piektdien..

Davai es Tev uzzvanīšu tūliņ!

Link to comment
Share on other sites

Man stāv savākts faktiski viss nepieciešamais Aikido preamp/HPA būvei uz oktālajām lampām, lampas, trafu, kenotronu utt ieskaitot. Nekādi nevaru saņemties uzbūvēt, allaž kas svarīgāks atrodas ko darīt. Aikido pre laikam bija Normundam.

Link to comment
Share on other sites

cik atceros aikido neienes nekādus baigos lampu kopļojumus. viņam thd pieklājīgi zems ja pareizi atceros. cita lieta  vai Luke vajag to pastiprinājumu -normunds ar aikido baroja passa F4 klonu, kuram gain=1. Tur vajag kārtīgu "svingu" ieejā.

Link to comment
Share on other sites

Man šobrīd rādās, ka pastiprinājumu man tur nevajag tam ampam.

Tas igaunis, kurš bija licis savam Tripatham priekšā to HA5002 to "pienesumu" mēģināja skaidrot pirmām kārtām ar tā HA5002 ļoti zemo izejas pretestību.

Kaut gan grūti teikt- tam TPA IVY arī esot ļooti zema izejas pretestība, bet tur uz tās sistēmas, kur to D klasi mēģināju vispirms, tās augšas vai kaut kas skaņā nebija pieņemams. Tagad ir nedaudz labāk. Ne labi, bet labāk..

Vēl es pieļauju iespēju, ka esmu paspējis pie tās D klases stiprekļa nedaudz "pierast". Tāpēc vairs tā skaņa neliekas tāda katastrofa kā pirmajā vakarā.

Nu Oskars brauks ar "svaigu" ausi, redzēs, ko jams teiks..

Labots - Luke
Link to comment
Share on other sites

Biju, paklausījos D klasi - zinu, ka šī nav augstā gala, bet tāpat IMHO manām ausīm pagaidām labāk patīk klasiskie pastūži, varbūt Lukes D klases setpas vēl nav īsti gatavs, bet nu iespaidi ir. Open baffle gan patika - to skanējums man pa prātam vairāk. Kopumā secinājām, ka vajag vismaz pāris sistēmas lai ir ko testēt, salīdzināt un pielāgot dažādiem mūzikas stiliem :D Rīga nekad nebūs gatava. Bet Luke labi ar darbmācību nodarbojies, sabūvējis visādus loriņus.

Link to comment
Share on other sites

Kā Tu aizbrauci, tā sieva paziņoja, ka iet gulēt. Esmu uzlicis tagad pa kluso un man tā liekas, ka tas buferis patīkamāk skan par to preampu.

Šobrīd liekas, ka būs jāpadomā par buferi. Tik jāizdomā vai tādu kā Tev vai kaut ko uz lampām. Liekas, ka pasūtīšu visticamāk rītdien vai tuvākajās dienās to Aikido plati..

Labots - Luke
Link to comment
Share on other sites

Aikido jebkurā gadījumā nebūs zemē nomesti līdzekļi. Noderēs citos projektos.ja tev mētàjas kāds labaks 24v baroklis vari nobarot manu b1 no kada cita.

Link to comment
Share on other sites

Ai nē, tas man nav tik vienkārši- nav īsti ar ko nobarot..

Nē, nu vispār pa lielam mani šis rezultāts apmierina. Ja mēs runājam par to, ka šajā cenu diapazonā vienkārši nesanāk bezkompromisa aparāti, IMHO pa lielam, piemeklējot pareizi citas komponentes, varbūt arī mūziku un varbūt arī klausīšanās ieradumus, tas sniegums manā skatījumā ir ok.

Cik man ir izdevies sagooglēt, nav jau arī daudz D klases aparāti, par kuriem pilnā joslā ļauži labi runā. Nu man ir zināms, ka labi runā par šiem uz IRS2092 taisītajiem, tad labi runā par Anaview, kas īstenībā izmaksu ziņā tur pat vien pa lielam arī sanāk. Nu un tad ir N-cores, kas pagriežas pie 4 cipariem, bet, varbūt skan arī labāk (a varbūt arī nē, var varbūt bišķiņ labāk..)..


Šodien sūtīju no Glass-ware http://glass-ware.stores.yahoo.net/ocaicafo.html

Ieliku grozā, apskatījos- pcb cena 24usd, shippings 23usd. IMHO, nav interesanti!

Tā nu lai būtu mazākas lomkas par shippinga izmaksām attiecībā pret preces cenu, pie tā paša shippinga grozā ieliku vēl http://glass-ware.stores.yahoo.net/bcf9pinpcb.html (varbūt iziesies). Tā kā uz nākamā mēneša sākumu, cerams, to Aikido buferi varbūt varēs mēģināt piešķilt. :)

Link to comment
Share on other sites

nu tam otrajam varēsi ar lampām paspēlēties. varēšu tev iedot kādas testam. 6cg6, 6gu7, 6n1p, 6n23p..ai tur visādas der :D


bet j avar ticēt M. Jones grāmatām, tad pēc viņa mērījumiem 6sn7 lampu kropļojumi ir vismazākie. Ne pat velti audiofīli uz jamajām ar uzspiež. Tur gan jāzina ražotājs etc. man gan eksperimentējot ar krievu kloniem - tās mikrofonēja vairāk par 9 pin versijām. tiešs analogs 6sn7 9 pin mazajā versijā ir 6cg7 (ar ekrānu starp triodēm) vai 6fq7 bez ekrāna. vēl ir 12.6 V versijas -12sn7. Labākās laikam skaitās ar GTA indeksu beigās.


pa gadu ievākusies jau kaudzīte ar mazjaudas lampelēm :

 

DSC00429.jpg

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...