Jump to content

Noderigas programmas par velti.


INTRASERVERNET
 Share

Recommended Posts

Kaadu laiku esmu meklejis dazhaadaam lietaam alternatiivas. Tad nu ar paaris programmaam veelos padaliities.
Net Speed Monitor: neuzkriitosha programma tiikla atruma noveeroshanai. Loti parocigi, jo viss redzams taskbar.
Nesatur reklaamas utml bloatware utt. Ja veelies vari ziedot. Programma bez maksas. P.S. Iespejams nesaderiba ar Win 8.x instalaacijas laikaa, bet compability mode atzimejot Previous Windows version ljauj uzinstaleet un straadaa lieliski.
Ieguut varam sheit: http://www.floriangilles.com/software/netspeedmonitor/

NetSpeedMonitor_2.png

No GloryLogic ir vairaakas labas programmas ISO/BIN, DVD, Blu-Ray disku rakstishanai.
ISO Workshop ljauj izveidot Bootable diskus ar dazhaadaam failu sisteemaam. Ljauj ierakstit CD/DVD/BD, caurskatiit, atarhivet saturu no dazhadiem diska lejumiem. !!!Iespejams satur reklamu, bet neesu noverojis.!!! Lejupladejam sheit: http://www.glorylogic.com/iso-workshop/

ISO-Workshop_1.png

True Burner lieliska disku rakstiishanas programma. Lauj ierakstiit visos populaaraakajos diskos CD/DVD/BD. Datu disku, MP3, Audio utt. Neprasa daudz datoru resursus. Kas lieto Burnaware tad zinaas. !!!Iespejams satur reklamu, bet neesu noverojis.!!! Iegut varam sheit: http://www.glorylogic.com/true-burner/

True-Burner_1.png

Veel viena bezmaksas programma no GloryLogic. PDF Shaper, ljauj darboties ar PDF failiem iznjemt tekstu, bildes, convertet un dudz ko citu. !!!Iespejams satur reklamu, bet neesu noverojis.!!! Lejupladejam sheit: http://www.glorylogic.com/pdf-shaper/

PDF-Shaper_1.png

Unchecky bezmaksas programma, kas iznjem adware utml. lietas programmas installaacijas laikaa. Protams ne visas straadaa, bet visnotalj noderiigi pabridinas. Programma straadaa fonaa. Nesatur reklamas. Ieguut varam sheit: http://unchecky.com/

Unchecky_1.png

Veel viena disku rakstiishas programma AnyBurn. Vareetu patikt arii ar minimaallismu un visu vienaa, kaa arii ir pieejama portable versija. Programma ir bez maksas. !!!Iespejams satur reklamu, bet neesu noverojis.!!! Ieguut varam sheit: http://www.anyburn.com/

Free-Any-Burn_1.png

 

Windows Tweaker bezmaksas programma Windows sisteemas kustomizeeshanai. Iespeejot vai atspeejot dazhaadas lietas uzstaadiit izsleegshanas laiku. Viss vienu viet. Es neatbildu par juusu kljuudaam, ja nezini ko dari, tad nedari. Programma pieejama ari portable versija. Programma nesatur reklaamas. Iegut varam sheit: http://www.thewindowstweaker.com/

 

Windows-Tweaker-Portable_3.png

 

Update: Kam kretine Adobe Flash Player vilkt no Adobe Download Center (gan zina par ko runaaju), tad varam lejupldet no shekienes, tiiraa veidaa: http://www.adobe.com/products/flashplayer/distribution3.html

Es neesu visas sheit uzskaitiijis, bet kuras esmu lietojis, taas noraadiiju. Nebuusim skopi padaliisimies.

Labots - Rizla
Link to comment
Share on other sites

Uz ubuntu linux bāzēti distro izdarīs visu to un vēl vairāk bez reklāmām :D Ja gribi ko priekš Windows, tad Gimp ir alternatīva Ps, un Blender ir alternatīva 3d Max, maya utml.

 

Ah, tad vēl SketcUp ir laba programma kautkādu amatieru vajadzībām, kas arī vismaz kādreiz nāca parastajā versijā, kas ir bezmaksas un Pro versijā, kas ir maksas.

b

Labots - Morzek
Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Sheit nepiemineesim Linux. Prieksh Linux ir arii maksas programmas.

Labots - Rizla
Link to comment
Share on other sites

Nu jā, bet uz linux iedarbināt brīvo programmatūru ir daudz vienkāršāk/ērtāk. Uz windouza open source programmatūru pielaist nereti ir problemātiski.

Link to comment
Share on other sites

Jocīgi gan. Man kompilēt no sources (aļa Linux) šķiet sarežģītāk, nekā palaist setup.exe. :p

 

Btw - par tēmu - Paint.NET - brīnišķīgs bezmaksas bezreklāmu grafikas redaktors. Nav gluži fotošops vai gimps, toties ikdienas lietošanai ideāls. Ļoti intuitīvs interfeiss un pieejama tonna pluginu.

Link to comment
Share on other sites

kas nu kuram...

ātrumu taskbārā visu laiku lūrēt... nu, nu...

diskus neesmu cepis jau dažus gadus un neredzu vajadzību...

Windowzu tvīkot ar vairs nav tas vecums. Patīk ka viss ir kā tam jābūt, 

Kas tajos pdf-os tāds ka būtu jārediģē? Speciāli radīts failu formāts lai tos skatītu kā autors radījis.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

tad Gimp ir alternatīva Ps, un Blender ir alternatīva 3d Max

  Nu par Blender varētu pat piekrist, bet salīdzināt Zaporožecu (Gimp) ar Bently (Photoshop) - tur jābūt izcili "apdāvinātam". Tad jau drīzāk Paint.NET ar pluginiem. Gim pat uz Linux ir neērtību pārpilns, par Windows versiju vispār nerunājot.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

 Ja pareizi sapratu, šī tēma domāta, lai forumieši viens otram ieteikt kādas bezmaksas programmas. Te šis tas no manis.

 Šad tad uzpeld forumā jautājumi par rasēšanas programmām. Kādam vajag ko uzrasēt, bet zina tikai pirātisko AutoCAD.

 No Solidworks izstrādātājiem ir tāds DraftSight Free http://www.3ds.com/products-services/draftsight/download-draftsight/ Profesionālim varbūt būs par īsu (kaut gan neņemos apgalvot), bet sadzīviskām vajadzībām ļoti labi. Turklāt absolūti bezmaksas produkts, vajag tikai piereģistrēties licenzes saņemšanai. To free var lietot arī komercnolūkos.

 Vēl ir viens krievu produkts, ko gribētu ieteikt. Krievu sakarā tagad ir tā diezgan nestabili, kas zin kā vēl būs nākotnē, bet tomēr. nanoCAD http://nanocad.com/  Šis ir pavisam līdzīgs 2D AutoCADam. Prasa reģistrēšanu, tad var izmantot komerciālām vajadzībām.

 Tie kas studē vai studējuši tehniskas lietas, noteikti zina tādu Mathcad. Visai dārga programma matemātiskiem aprēķiniem, paši izstrādātāji to sludina par tādu kā inženieru aprēķinu standartu. Ne pārāk sen viņi palaida diezgan apgraizītu Mathcad versiju absolūti brīvai lietošanai Mathcad Express http://www.ptc.com/product/mathcad/download-free-trial Iztikt ar to var ļoti labi. Arī prasa reģistrāciju, programmā gan diezgan uzmācīgi nāk virsū pilnā produkta reklāma.

 Tēma par bezmaksas programmām. Biedri, nevajag salīdzināt bezmaksas programmas ar mežonīgi dārgajām maksas programmām. Būs bezmaksas programma Zaporožecs vairumā gadījumu, bet labāk ar Zaporožecu nekā ar zagtu Bentliju.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Vilk, uz windows tu pat nevari tā īsti nokompilēt neko no sources, neinstalējot VS vai minigw. 

Es iesaku Vim un Lightworks

Āāā, arī Valgrind- izcils tūlis debagošanai ar C++.

Labots - nevertell
Link to comment
Share on other sites

Idiotu žults līst pāri malām... topikstarterim +1 un arī citi varētu paturpināt tādā pašā garā...

 

Starpcitu, šādas tēmas random forumos bija #1 gadus desmit atpakaļ..

 

edit: un nevajag tagad gudri izrunāties, ka visi visu labāk zin :>

Labots - biivers
Link to comment
Share on other sites

šī programma [ https://justgetflux.com/ ] maina monitora apgaismojumu atbilstoši ārējam apgaismojumam [pēc laika joslas]. uz vakaru apgaismojums kļūst maigāks. sākumā bij grūti pierast, bet nu jūtu mazāku spriedzi acīm uz sava vecā monitora.

Link to comment
Share on other sites

Pa lielam bilžu apstrādei, tik cik man vajag, lietoju Windows Live Gallery. Izkadrēt, pamainīt biku ekspozīciju vai tml. pilnīgi pietiek. Ja kaut ko vajag izņemt no bildes ārā (to gan daru reti, slinkums), tad paint.net .

Arī video, tik cik priekš radiem salikt, kaut ko nesakarīgu izgriezt, to pašu MovieMaker.

Ja nu ko vajag ripulī ierakstīt, tiem pašiem radiem, kam ne katram labs internets, tad CDBurnerXP.

Visādām nopietnākām lejuplādēm - Free Download Manager.

Kaut ko tipa pakodēt  - PSPad.

Kad vajadzēja sadzīt CD kolekciju kompī - Exact Audio Copy. Ar šo var arī lielu audio failu pēc tā CUE saskaldīt.

Labots - ju
Link to comment
Share on other sites

Es izmantoju KiCad. Origjinalis ir diezgan sudigs, bet CERN tagad ir pielicis roku un programa jau ir samera lietojama, tik janem sources no CERN brach'a, jo sakompileta versija jau ir kadus 2 gadus veca

Apraksts

Winbuilder

Link to comment
Share on other sites

 

 

Uz ubuntu linux bāzēti distro izdarīs visu to un vēl vairāk bez reklāmām

Pēdējie ubuntu laidieni ir pārbāzti ar reklāmām, kā arī normāli aplikāciju uzinstalēt vairs iespējams tikai caur terminal vai synaptic package manager. Ubuntu Software Center ir kaut kas ļaunāks par google play :D nepavisam neatbilst opensource ideoloģijai. Manās acīs ubuntu ir norakstīts... 

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Nu normali Linux lietojams ir Slackware, RedHat Enterprise, Debian un Novell Suse. Paareejie vairaak vai mazaak saak palikt par bubuntu veidigajiem. Lai kaa negribetos atziit, bet diemzheel uz to tuvojas.

Link to comment
Share on other sites

Vēl pāris labas bezmaksas lietas Windows platformai (cik spēju atcerēties, neviena nesatur reklāmas):

  • Notepad++ - ja bieži darbojies ar plaintext failiem. Tam gan eksistē daudz citu bezmaksas alternatīvu, tā kā ir izvēle. :)
  • Far Manager - kad Windows Explorer apnīk. :)
  • Libre Office - Microsoft Office aizvietotājs. Nav gan ne tuvu tik spēcīgs, taču mājās personīgai lietošanai ir absolūti pietiekoši. Daudzi mazi uzņēmumi to arī izmanto. Saprot arī Word/Excel dokumentus, tā kā nebūsi norobežots no pārējās pasaules.
  • Adobe Reader - tas gan laikam jau visiem ir "pēc defaulta", bet pieminēt vērts. Izceļas ar to, ka ir oficiālais PDF failu skatītājs, tāpēc vari būt 100% drošs, ka atvērs dajebkuru PDF. Daudzi gan dod priekšroku alternatīvai Foxit Reader, un saka, ka strādājot ātrāk. Nez, es neesmu novērojis ātrdarbības problēmas pēdējos 5 gadus, bet arī Foxit nepazīstu, tāpēc nevaru salīdzināt. Beigās laikam jau gaumes jautājums. :)
  • Daemon tools - virtuālais CD/DVD/BR. 'nuff said.
  • SFTP Net Drive - vari piemapot SFTP kā disku iekš Windows. Bezmaksas edīcija gan uztur tikai 1 disku.
  • Oracle VirtualBox - virtuālās mašīnas aļa "kompis kompī". Plašas iespējas.
  • TeamViewer - attālināta otra datora kontrolēšana. Ļoti noder, kad vajag kādam radiņam palīdzēt kompi salabot. :)
  • SpeedFan - var paskatīties sava datora temperatūras, ventilatoru ātrumus, un HDD SMART.
  • VLC Media Player - manās acīs labākais video spēlētājs. Nav jāinstalē nekādas kodeku pakas utml, bet pretī ņem ABSOLŪTI visu. Tai skaitā prot spēlēt DVD bez reģionu ierobežojumiem. Ja gribas, var pat neinstalēt, bet vienkārši iekopēt uz HDD. Ideāli.
Labots - Vilx-
Link to comment
Share on other sites

Tad jau padalīšos es ar:

Ditto - clipboard manager (starpliktuves pārvaldnieks). Bez šī es vairs nu dien nevaru iztikt. Vairs nekādu stulbu copy/paste pa vienam "priekšmetam". Ideāli tiek galā ne tikai ar tekstu, bet arī ar attēliem, failiem. Saglabā vēsturi arī pēc datora restarta, kā arī atbalsta meklēšanu.

Greenshot - ekrānuzņēmumu rīks, ko izmantoju, lai veiktu konkrētu ekrāna apgabalu ekrānuzņēmumus png formātā. Iestatīts, lai ekrānuzņēmumu saglabā dropbox public folderī (kopīgošana ar saišu palīdzību), kā arī starpliktuvē (clipboard).

AutoHotkey - ko tik ar šo nevar darīt: teksta automātisku aizvietošanu, personalizēti peles un klaviatūras shortcuti u.t.t.

Link to comment
Share on other sites

 Linux vidē ir varbūt viena tiešām laba foto apstrādes programma Darktable - stipri līdzīga Adobe Lightroom, bet ir viens ļoti būtisks trūkums - nav profila izvēles (Camera standart, Camera portrait u.t.t., nav iespēja uzlikt Lens correction - kas piekoriģē attēlu atbilstoši izvēlētā objektīva specifikai, novēršo vai samazinot konkrētās optika kropļojumus  - un vēl - nez kāpēc Darktable, vismaz uz Mint, daudzas darbības notiek stipri lēnāk kā Lightroom uz W8.1, kā arī, bīdot slaiderus, nav plūstoša kontrele, bet aizbīdi un tad tikai redzi kas tur sanācis. (Vispār tas pats murgs ir arī Gimp - aizbīdi, atlaid un tad tikai redzi).

 Protams, runa ir tikai un vienīgi par RAW failiem.

 #nevertell - interesanti, kādas darbības tu veic ar Lightworks ? Pirms kāda gada pat piereģistrējos pie viņiem, lai izmēģinātu pilnu versiju. Pamēģināju. Tas taču ir kaut kāds murgs. Ja jau vajag vienkāršu freeware, tad Kdenlive ir 100x labāks - stipri tuvs Sony Vegas, protams, ar mazāk iespējām un švaki ar pluginiem, bet tomēr - vismaz interfeiss cilvēcisks un nav viss bezjēgā sačakarēts, kā Lightworks.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Nu tad padalīšos arī es!

Lightzone - Rīks, kas ir ļoti tuvs Adobe Lightroom. Māk apmēram to pašu, lietots tiek priekš RAW failem, vienīgi pirms lejupielādes prasa reģistrāciju.

Inkscape - Kad vajag kaut ko specifisku uzzīmēt. Diez gan parocīgs.

7zip -  Bezmaksas arhivators, vieglāks par Winrar.

Link to comment
Share on other sites

 Uzslavēšu biedra Kazarms pieminēto 7zip. Nezinu citu bezmaksas arhivatoru, ko var lietot bez maksas arī komercvajadzībām. Cik dzirdēts, ka pārbaudēs iestādes iekrīt uz kaut kādiem štrunta Winrariem, kurus pat aizmirst un nelieto. Štrāfus maksā pamatīgus. Tam Winraram ir viltīgi - uzinstalē un trial periodu lieto bez maksas, pēc tam tikai viņš kļūst nelegāls, ja nesamaksā par viņu. Kāds pamana, ka viņam trial periods beidzies? Ne. Pēc tam gadās nepatikšanas, tik matus plēst atliek. 7zip patīk tas, ka interfeiss arī latviski. Visus vajadzīgos arhīvu formātus var atvērt (nav gadījies, ka ko never vaļā), var izveidot arī nepieciešamos arhīvus, rar formātā laikam nevar saspiest. Parasti arhivēju uz zip.


 Vēl vienu lietu gribētos ieteikt. Līdzīgi kā pdf, ir tāds formāts djvu. Bezmaksas djvu failu lasītājs dotajā brīdī vislabāk patīk šis https://www.cuminas.jp/en/downloads/ Ar tiem djvu readeriem diezgan liels bardaks tagad. Senāk bija viens galvenais turētājs LizardTech, ilgus gadus viņu produktu lietoju, tagad viņiem vairs nav tā djvu readera. Ļoti daudz grāmatu internetā ir tieši djvu nevis pdf. djvu ir augstas kompresijas dokumentu formāts, ideāls biezām grāmatām - 500 lpp bieza ieskanēta grāmata tikai padsmit megabaitu fails.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Tam Winraram ir viltīgi - uzinstalē un trial periodu lieto bez maksas, pēc tam tikai viņš kļūst nelegāls, ja nesamaksā par viņu. Kāds pamana, ka viņam trial periods beidzies?
Kā to var vispār nepamanīt? Pirms katras izmantošanas logs uzlec kurš atgādina un jaaizver.Lai turpinātu lietot.
Link to comment
Share on other sites

 

 

Kā to var vispār nepamanīt? Pirms katras izmantošanas logs uzlec kurš atgādina un jaaizver.Lai turpinātu lietot.

 Tas ir tad, ja tu viņu izmanto. Var gadīties, ka tev ilgi nav nekas arhivēts vaļā jāver. Bija vienam paziņam darbā. Stāvēja dators, pie kura neviens pastāvīgi nestrādāja, ik pa laikam piegāja kāds, kaut ko izdarīja, ko vajag, tātad stāvēja tas dators bez darbinieka. Nu un iegadījās kontrole. Iet pie tā datora klāt, tur nelicenzēts Winrar. Dabūja maksāt sodu, spļaudījās visi stipri. Zin kā parasti ar triāliem ir. Paiet 30 dienas, un programmu vairs nevar atvērt, nedarbojas tā vairs. Tad soda nebūtu. Bet Winrar gadījumā, programma darbojas.

Link to comment
Share on other sites

No visām līdzīgajām man visvairāk patīk, tikai žēl, ka nav priekš linux.

 

FastStone Image Viewer 5.1 Freeware (Last Update: 2014-03-11)      

An image browser, converter and editor that supports all major graphic formats including BMP, JPEG, JPEG 2000, GIF, PNG, PCX, TIFF, WMF, ICO, TGA and camera raw files. It has a nice array of features such as image viewing, management, comparison, red-eye removal, emailing, resizing, cropping, color adjustments, musical slideshow and much more.

Link to comment
Share on other sites

Vairāk izmantotie brīnumi:

7Zip + 7zTM - arhivators

AIMP3 - muzons

WinCDEmu - piemontēt .ISO utml.

CD Burner XP - iededzināt disku

FolderSize1.4 - visērtākā programma pasaulē, lai apskatītos kas un cik aizņem vietas uz diska

Unlocker 1.9.1 - ja kāds softs vai windows ir nobloķējis failu un to nevar izdzēst

Double Commander + Total Commander plugini - bezmaksas Total Commander

Launchy - palaist jebkuru programmu ar pāris taustiņu spiedieniem

BlinkSync - ātra sinhronizācija (izmantojot .bat, .cmd failus)

Paint.NET un arī Gimp Inkscape

DoPdf - taisīt pdf

Sumatra PDF dzeltenais brīnums, lai skatītos pdf. Saprot arī chm, DjVu un sazin vēl kādus formātus

TinyWall - labākais ugunsmūris pasaulē

SpyBotSD 1.62 - spiegu ķērājs, bloķētājs - tieši šī versija, ne jaunāku.

Cathy - ļoti ātrs minimālistisks failu katalogs

Notepad++

KeyNote NF - piezīmes

quietHDD - apnikusi skaņa, kas nāk no portatīvā hdd?

 

Un protams:

XP Luna

To pašu var izdarīt ar Win8, tikai tēma būs Royale un ir dažas nianses, bet visu var izdarīt.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Adobe Reader - tas gan laikam jau visiem ir "pēc defaulta", bet pieminēt vērts. Izceļas ar to, ka ir oficiālais PDF failu skatītājs, tāpēc vari būt 100% drošs, ka atvērs dajebkuru PDF. Daudzi gan dod priekšroku alternatīvai Foxit Reader, un saka, ka strādājot ātrāk. Nez, es neesmu novērojis ātrdarbības problēmas pēdējos 5 gadus, bet arī Foxit nepazīstu, tāpēc nevaru salīdzināt. Beigās laikam jau gaumes jautājums.

Sākumā Foxit tiešām bija viegls utml. Bet tad, cik atceros, tajā kaut kādas reklāmas sākās vai tml. Tad atkal pamēģināju Adobereader, un bija OK. Vai nu viņi kaut ko bija salabojuši, vai nu arī kompjiem jau vairs tas nebija par apgrūtinājumu.

Bet tagad jau W8 ir iebūvētais PDF lasītājs, tā ka pat Adobi vairs nevajag.

Link to comment
Share on other sites

Taisnība, ju. W8 ir iebūvētais PDF lasītājs, tikai tā ir Metro. Ja grib desktopā vajag Adobe Reader vai tamlīdzīgu. Pats lietoju Adobe Reader. Apmierina pilnībā. To iebūvēto Metro variantu neizmantoju.

Link to comment
Share on other sites

Ā, tas atgādina - Sequoiaview. Softs nav updeitots jau 12 gadus, taču joprojām ir viens no labākajiem veidiem (manuprāt), kā vizualizēt aizņemto diska vietu. Ja kādam ir zināms kāds analogs, mūsdienīgāks softs - padodiet ziņu. :)

 

Šeit gan, starp citu, jāpieliek maza zvaigznīte - mūsdienās ar to cietā diska vietas aizņemtības noteikšanu ir tā riskanti. Visās OS (gan Windows, gan Linux) tiek daudz izmantoti hardlinki un simlinki, kā rezultātā viens un tas pats fails var parādīties dažādos folderos, bet tomēr aizņemt vietu tikai "vienreiz". Pagaidām neesmu redzējis tūļus, kas ar to tiktu galā - to būtu gan grūti vizualizēt, gan arī grūti atrast (vismaz hardlinkus).

Link to comment
Share on other sites

 

 

Ā, tas atgādina - Sequoiaview. Softs nav updeitots jau 12 gadus, taču joprojām ir viens no labākajiem veidiem (manuprāt), kā vizualizēt aizņemto diska vietu. Ja kādam ir zināms kāds analogs, mūsdienīgāks softs - padodiet ziņu. :)

Es lietoju Winstāstitat

Link to comment
Share on other sites

Gaumes lieta, bet esmu skatījies un man tie krāsainie baloni neliekas sevišķi ērti.

FolderSize čiks - divi klikšķi un viss ir redzams, var skatīties ne tikai visu disku, bet tikai konkrētu mapi. Ātri un ērti.

Link to comment
Share on other sites

Mana liste:

Notepad++

LibreOffice

Lazarus

Bullzip PDF printer

Calibre

Inkscape

Paint.net

Link to comment
Share on other sites

Mani bezmaksas favorīti:

LibreOffice - MS Office aizvietotājs primitīvām vajadzībām

Universal USB Installer - izmantoju, lai tiktu pie bootabla usb linukša, live cd

AIMP - kad nomira winamps ilgi meklēju, ko parocīgu

Audacity - piegriezt kādu gabalu zvana signālam :D

HWMonitor - paskatīties devējus

Pārējie favorīti jau ir maksas, tāpēc nedzīšu offtopiku.

Labots - intervall
Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Paldies, kas seit padalaas ar noderiigaam zinaamaam, gan nezinaamaam bezmaksas programmaam. Lai gan butu muljkjiigi cereet, bet lugums pabridinaat ja satur reklaamas, kaada no taam kuru juus noraadat.

Link to comment
Share on other sites

Grossmeister

 

 

Daemon tools - virtuālais CD/DVD/BR. 'nuff said.

Ar šito jābūt uzmanīgam instalējot - jāizķeksē visi sūdi laukā , ko instalieris satur . Nesen pat kaut ko garām palaidu , skatos brauzerī visādas reklāmas virsū lido , palaidu mbam , tas kādus 50 - 60 sūdus atrada , un tas tikko svaigi uzliktam Windowam .

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Jebkuram bezmaksas softam jāseko līdzi. Kaut vai to pašu Adobe Flash velkot standarta ceļā nevajag piemirst izķeksēt McAffee.

Ja kas, daudzi nav pamanījuši, ka ar W7 tajā ir parādījies Snipping Tool, ar ko var griezt ekrāna bildi, un kaut ko arī tajā fiksi atzīmēt.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...