Jump to content

yamaha 3000 vs 2100


andreart
 Share

Recommended Posts

Esmu jau šajā forumā 9 gadus, bet diemžēl esmu nolēmis pamest šo forumu un vairs nepiedalīties ne diskusijās, ne savas pieredzes apmaiņā, kamēr šeit valda bezatbildība un patvaļa, no tādiem kā drunk_lizard lietotājiem. Esmu sapratis ka administratori šeit uzspiež savu viedokli un savu pasaules sapratni, neredzot un negribot saprast citus. Mierīgi bez iemesla apvaino citus. Savā šaurībā verot ciet sev netīkamas tēmas, pat neaizdomājoties ka informācijas apmaiņas rezultātā rodas daudz noderīgas informācijas, kas noder turpmākajiem apmeklētājiem. Šis forums manās acīs ir zaudējis foruma jēgu, kur cilvēki dalās ar savu pieredzi un viedokli. Nevis bailēs no tirāniem atbild uz tēmās uzdotajiem jautājumiem privātās vēstulēš. wtf ? Šeit mīt man neizprotami likumi, kas balstās un simpātijām un antipātijām pret leitotāju grupu un to viedokli, kas nesakrīt ar konkrēto adminu viedokli. Šis ir izmisuma kliedziens, kas varbūt kādā veidā pievērsīs šai senai problēmai uzmanību.  Varbūt mana rīcība liks aizdomāties ne tikai man, bet arī citiem... 
 
Manā izpratnē moderators vai admins ir persona ar respektu no lietotājiem, cilvēks kurš ir spečuks konkrētajā nozarē, persona ar lielāko pieredzi konkrētajā jomā, nevis ....
 
... amorāls indivīds, kura pienesums forumā pedēja laikā pat nav mērojams ar 0, bet balstās uz draudzību ar foruma īpašniekiem.
 
Grisha, savaldi savus suņus.
 
drunk_lizard.jpg
P.S. Diemžēl esmu spiests izdzēst visu savu "saražoto" kontektu, jo tam izrādās nav jēga.
 
Labots - andreart
Link to comment
Share on other sites

Kas būs pastiprinātāja abos galos?

Kāpēc tieši Yamaha? Es nesaku, ka slikta utml., bet tomēr, kāpēc?

Kādu mūziku klausīsies?

Vai pašam ir izpratne par mūziku?

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Man rodas līdzīgi jautājumi, kas ir tavs līdzšinējais etalons, ja starp tik nopietniem pastiprinātājiem reāli domā saklausīt būtisku atšķirību ? Otra lieta, kas ir abos galos, ko jau jautāja Ju ?

 

Audio lietas nav tas pats, kas tava pamatnodarbošanās fotografēšana, kur nopietna dzelža iespaidu/ieguvumu var redzēt daudz labāk! Šeit tās nianses ir krieti grūtak uztveramas!

Labots - Kaspars12
Link to comment
Share on other sites

IMHO abi šie pastūži ir labi uzbūvēti un nav apgraizīt....bet tāpat imho cena ko par viņiem prasas ir kosmoss..jan nu vienīgi tu viņus pa lēto vari dabūt...piem  800EUR .

Link to comment
Share on other sites

Es labi apzinos, ka iegadajoties vienu vai otru, ka vajadzees arii vinu piedavato CD, lai izspiestu max, kuram ir DAC piesleedzams datoram. jo mūziku klausos no datora un īpašos brīžos no platēm.

 

Kapeec yamaha ? izskats ! no visiem redzeetajiem, kas kaut cik piejami no jaunajiem pastiprinaataajiem dizains manaa skatijumaa ir izcils. neviens cits nestaaav blakus. taa ir gaumes lieta, kuru nevar pārmācīt un īsti nav appriežama.

 

mūzika, modernās ārzemju grupas lēnie indie gabali, vecie jazz, piano, slow vocal. utt. īsāk sakot viss lēnais gan jaunais, gan vecais. indie, jazz, piano. chill.

 

īsti etalona nav pastiprinātājos , bet gribas izspiest maksimumu no skaļruņiem, un nopirkt tādu pastiprinātāju, kurš kalpos ilgi. kurš priecēs ne tikai ausi, bet arī aci.

 

par esošajām tumbām garš stāsts, drīz uzrakstīšu, bet īsumā tie ir skaļruņi no JBL 150, jaunā korpusā ar jauniem kvalitatīviem filtriem. tumbu pārtaisīšanas uzdevums bija izspiest max kvalitati no vecajiem papīrniekiem, bet ne par tiem ir šoreiz stāsts.

http://www.upload.ee/image/4237196/DF0_6752.jpg

 

gribas nedaudz atslēgt jautājumu kas tiks slēgts klāt, jo ar laiku tas mainīsies, un gribas pastiprinātāju nopirkt kas kalpos ilgi. vairāk jautājums jautājums ir ar ko tie īsti varētu atšķirties ? kāda varētu būt tā atšķirība, ko audio de žurnālā dod tie 10 punkti 2k euro vērtībā ?

Labots - andreart
Link to comment
Share on other sites

Nez vai te kāds pateiks, kāda ir atšķirība. Legato plus laikam dīleris, jautā viņiem, kad varēs paklausīties.

Baigai starpībai jau nevajadzētu būt, principā kādas nianses, kuras sadzirdēsi ilgi un dikti klausoties.

 

Stilam jau kaut ko no tā paša skandu laika var pameklēt ar visiem ceieriem.

Link to comment
Share on other sites

Nez vai tādu piķi izliktu par nedzirdētu stiprekli.

 

Nedomāju, ka kāds bez ezotēriskām zināšanām konkrēto pastiprinātāju uzbūvē spēs kaut ko prātīgu pateikt. Bet nu, ja piķi žēl nav, tad pērc dārgāko - tam ceijeri lielāki!

Link to comment
Share on other sites

Par to piķi sanāk nemazāk kvalitatīvi un jaudīgi bryston (šiem liekas bija 20 gadu garantija , kaut kur lasīju)un cit....bet tiem nebūs ceijieru. Kā saka Yamaha ir top līmeņa izpildījumā, bet tas bernds, kurš asociējas ar lētiem resīveriem un tumbām ....pēc tam viņu būs grūti pārdot.


un vēl jocīgi, ka krievu mērījumi atsķiras no vācu....krieviem 2 harmonika dominē, vāciešiem 3, imho  tā vajadzētu būt , kā vačiešiem...krievu saitā viss tur izskatās krietni labāk..

Link to comment
Share on other sites

nu tas skatoties kā mēra..pie kādas pretestības un pie kāda THD.....+- tā arī ir ....100W @ 8 omi pie 1% un 180 pie 4 omi +-/..pie 0.7% mazāk attiecīgi izejas jauda.

Link to comment
Share on other sites

vai nu es esmu galiigs tupaks starp jums, bet nez kpc neviens neskataas un nesaka, ka pat vidus jaudas diapazonaa THD 3shaa harmonika jau ir 0,1%. imo tas ir DAUDZ prieksh taada liimenja tehnikas. Tad jau kur te bija cilveeki kas taisiija kitus uz LM3886 ..... bet var jau buut ka es no hiend nemaz neko nesaprotu un taa jaabuut ......

nu varbuut tik ja hiendisti kaa parasti tos aparaatus tikai liidz 0,5 w klausaas, un tie 10-50w cipari ir tikai taadiem skaitljotaajiem kaa Osscar te raksta, tad var jau buut ka nav arii jeegas uzto iespringt. Kaut nu , tas mazjaudiigaakais nosaciiti aparaats kaut peec thd testiem uz mazaam jaudaam izskataas konstruktiivi nepilniigaaks. Vai ir jeega maksaat starpiibu --iiisti neiebraucu, cik taa ir, bet es droshi vien pamekleetu veel kaadas citas alternatiivas --- taa...nepiedaavaajot nevienu konkreetu brendu, lai neteiktu, ka esmu ieintereseeta persona.


jaa nu paskatiiju krievu saitu, tur taa bilde ar kaartu savaadaka ir. tik lielas atshkjiriibas nevar buut meeriijumos, viennoziimiigi kautkur ir meeriijumu metodikas kljuudas ........ jo peec taa vaacu testa, tas pastiprinaataajs principaa vispaar ieksh hifi nav izmantojams . un par cik maksaa taadas naudinjas, es andreart vietaa nepienjemtu krievu saita likniites par absoluuto patiesiibu ..... to nu gan nevajadzeetu dariit ...vajag veel pamekleet/ parakt

Link to comment
Share on other sites

5000 evriki...tur sanāk McIntosh no Martini reklāmas ar visu Klūnija autogrāfu...

P.S.kādi smuki ceijeri ir big makam var pamanit 0:28 sekundē :)

Link to comment
Share on other sites

Makintošs gan ir baigi specifiskā lieta. Gan vizuāli, gan arī skaņas ziņā.

Link to comment
Share on other sites

Tu zini, cik jānokoitusē, lai jamam uztaisītu sakarīgu barošanu no 230V? Tas tak amīšu tirgum domātais, aiz to arī tādā cenā.

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Par skandām gan Tevi jāapsveic, izskatās jaunajos korpusos vienkāršī WOW.

 

Nezinu kas darās ar jūtību pēc visa pārbūves, bet sākotnēji tie ir bijuši 88db, kur ar dažiem w gan nepietiks, lai būtu pilnīga laime!

Link to comment
Share on other sites

 

 

Tu zini, cik jānokoitusē, lai jamam uztaisītu sakarīgu barošanu no 230V?

Domā, ka ar normālu trafiņu vien nepietiks? 

Link to comment
Share on other sites

nu tā tīri paskatoties iekšas, imho yamaha izskatās solīdāks par maku, bet nu tas tā...trafu nomainīt var, tikai ja atrod...protams naiva cerība, ka tur ir 2x115V tinumi :D un visticamāk, kakāds custom trafs būs vajadzīgs...tā ka domājams vēl dažus simtus EUR vajadzēs.

Link to comment
Share on other sites

Mēdz jau likt trafus starp rozeti un patērētāju, t.i. šoreiz pastiprinātāju. Un tur neko gudru nevajag, tik cik tinumu attiecību 1:2. Man pat viens mētājas mājās katram gadījumam.

Link to comment
Share on other sites

Lai hedrūmi saglabātu un "atsperīgos basus", tur ar "trafiņu" a la "travel adaptor" būs par maz, tur vajadzēs kaut ko uz kilovatu :)

Link to comment
Share on other sites

vēl vienīgais ārzemju atrastais apraksts ir ļoti dīvains http://www.stevehuffphoto.com/the-yamaha-a-s-3000-integrated-amp-review/

 

cilvēks, kuram bija Levinson, Krell, Cary, Wadia, Musical Fidelity Luxman, Prima Luna, McIntosh un citi klausās yamahu un priecājās, bet pēc salūšanas atdod atpakaļ un apstājas pie Audio Research VSi75. 

Testā arī tika pasaukts cilvēks no malas bez audiofīla ausīm. Bija interesanti palasīt, bet beigās īsti nevar saprast neko.

Link to comment
Share on other sites

Tev,ka stilu un dizainu,cienošam cilvēkam ieteiktu McIntosh,tam ir harizma un aura...kā kurš skan pie tadiem ceņikiem un ceijeriem ,jau vairs nav nekāda nozīme...slikti jau nebūs :)

Link to comment
Share on other sites

Makintosh http://goo.gl/vFS7hq man liekas bezgaumība bērnu rotaļa gan materiālu ziņā, gan zilajās gaismās, gan fonta izvēlē, gan nosaukums asociējas pavisam ar ko citu. neona matrix zaļais ar ēdīgo zilo, glancētais melnais.... brrr... daži modeļi atgādina krāsni vai mikreni.  dažu serveru skapja ieliekamos serverus vai to daļas. kaut kas no vecā frankenšteina piesitiena.  Esmu minimālisma un gaišuma, viegluma piekritējs. Etalons  dizainā vecais Braun, Apple, Stolar. Tā ir gaume, kuru nevar izmainīt...

Labots - andreart
Link to comment
Share on other sites

Ir nācies saskarties ar cilvēkiem, kas tiecas pēc labas skaņas, parasti viņiem ir audiālais uztveres tips, kas "pa lielam" nozīmē to, ka viņiem dziļi pie pakaļas ir aparāta dizains, jo galvenais ir SKAŅA. Bet izskatās, ka cienījamais fotomākslinieks nav no tās kategorijas.

Link to comment
Share on other sites

Nu nevajag jau tik ļoti ģeneralizēt, zinu vairākus cilvēkus (ar dzirdi turklāt!), kuriem skaņa ir primārais, taču viņiem nav pohuj, kā tās kastes izskatās.

Un makintoša dizains ir uz mīlētāju, un piemēram tas viņa vinilatskaņotājs ir patiesi fugly pēc visiem laba dizaina kanoniem.

Link to comment
Share on other sites

...ja runājam par dizainu(ar nožēlu jāatzīst,ka kastes 5000euro vērtībā nav nacies klausīties)man Yamaha dizains izskatās tāds''nolaizīts''...tas vinilatskaņotājs makam tiešām ir tizls,bet kam gan negadās pa neveiksmei...

Labots - Nelsons
Link to comment
Share on other sites

...sorry,bet runājot par skaņu domāju,ka Latvijā ir kādi 50,kas to ir dzirdējuši un kādi 2,kas to lieto(varbūt)....

un te vēl viens burvīgs Luxman komplekts par krietni ''cilvēciskāku''cenu...P.S.un smukiem ceijeriem...

http://www.vrlat.com/devices.htm

Labots - Nelsons
Link to comment
Share on other sites

Es par Yamaha AS 3000.Katru dienu varēs priecāties un lepoties par to..kloķīšus esmu grozījis parastajiem modeļiem no tās sērijas-sajūta laba.Un vēl tie ceijeri..Izvēle izdarīta :D Andreart tumbas izskatās Vareni.JBL rullz šā vai tā..

Taču tomēr vēl iesaku padomāt par lietotu pastiprinātāju no e-bay vai citurienes.

 

Par skanējumu domāju var baigi neiespringt-skanēs atbilstoši citiem līdzīgajiem.Tehniskais izpildījums lielisks cik nu es no tā saprotu.Ļoti līdzīgs manam Pioneer m-73 pēc teh.datiem.Bet tomēr dažādu laikmetu aparāti.

Link to comment
Share on other sites

vēl jau smuks, bet jāgaida nākošais gads

 

http://www.whathifi.com/news/ifa-2014-technics-returns-high-end-hi-fi

 

technics_se_r1_slant.jpg?itok=hJkvfhGd

 

 

Devialet manupraat ir glamurīga, futuristiska dizaina ļoti labs piemērs, pie tam ja liek pie sienas tad remonta laikā jau vajag paredzēt vadus noslēpt sienā :(. kā arī skanējums neradīja wow efektu. Devialets uzskatu ir padārgs jaunums tirgū. janogaida alternatīvas, jo dažas tā fīčas ir overpriced manuprāt.

Labots - andreart
Link to comment
Share on other sites

Super,super...bet es tomēr uzskatu,ka visam jābūt līdzsvarā...ja amps 5t,tad skandām jābūt 10t,vadi nemazāk,kā 500-600eiro u.t.t.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Super,super...bet es tomēr uzskatu,ka visam jābūt līdzsvarā...ja amps 5t,tad skandām jābūt 10t,vadi nemazāk,kā 500-600eiro u.t.t.

 

nu jaa biezie jau varbuut var uzreiz ienaakt veikalaa sakraut grozaa to sho un sapikot 30t...

parsvaraa visi mirstiigie buuvee audio sisteemu lenaam kraajot katrai komponentei.  

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...