ivo Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 (edited) Sveiki, Gribēju padalīties iespaidos. Visu laiku lietoju Samsung Galaxy S2. Šodien tiku pie jauna telefona. HTC One M8. Paspēju paspēlēties 10 min. un nožēlot lēmumu aiziet prom no visu lamātā "samsunga sačakarētā" androida. Tagad nezinu ko darīt - raudāt vai vienkārši mest viņu pret sienu Tādu android crap savā mūžā vēl neesmu redzējis. PILNĪGI NEKAS nestrādā tā kā tam būtu jāstrādā jeb, kā esmu pieradis. Viss caur pakaļu jāmeklē... Sorry par beztēmu, bet nespēju valdīt emocijas Edited August 27, 2014 by ivo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viesturs0711 Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Kad pārgājju no Samsunga un HTC, man sajūtas bija līdzīgas, bet neko, pieradu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RudeWolf Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Beidz baidīties un mācies mīlēt TouchSense. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinno Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Ideāls risinājums problēmai http://www.xda-developers.com/android/convert-your-htc-one-m8-to-a-google-play-edition/ P.S.Iedomājies kā ir man - Vanilla Android lietotājam, kad citu ražotāju telefonu īpašieki uzbāžas ar saviem jautājumiem... itkā Androīds zināms, bet katrs ražotājs pa savam sačakarē 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo Posted August 27, 2014 Author Share Posted August 27, 2014 Viņam, bļins, pat LV valodas nav, kaut gan pēc apraksta jābūt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viesturs0711 Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Tātad paredzēts Eiropai ne Latvijai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubenis Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Nu lielo ražotāju android "uzlabojumi" ir iemesls kāpēc es joprojām lietoju Samsung Galaxy S2 ar Cyanogenmod androīdu 4.4.4 versijā. Samsungu biju gatavs pret sienu mest jau labu laiku atpakaļ, bet tad "uzmetu" garantijai un uzliku custom rom. Izmanto @@martinno, risinājumu un miers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andzs Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 Vai arī samaini pret manu OnePlus One Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruzz Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 Tagad nezinu ko darīt - raudāt vai vienkārši mest viņu pret sienu Paprovēt ar launcheriem,appiem saveidot tā lai būtu lietojams? ja nē, tad ar cyanogemodu m8 vajadzētu lidot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo Posted August 28, 2014 Author Share Posted August 28, 2014 Nav jau tik traki, paspēlējos un sapratu, ka tomēr ir lietojams. Tēmu slēdzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts