Jump to content

cik lielam pamuļķim jābūt, lai liktu xp?


nnoname
 Share

Recommended Posts

Ir vietas, kur vecie stāvēs ilgi.Tadu ka akriss atlaistu, ja aģitētu par jaunu iegādi.

Kur vajag dažas elementāras darbības izdarīt.Uzskaitīt, nedaudz parēķināt.Kaut ko reģistrēt ut. Neliks tur jaunu, kamēr vecie kustēsies.Tāpat, kur vajag vienkāršu word , ekseli palietot.Nauda kokos neaug, nekādas lūgšanās nepalīdzēs.

akriss. ARM procesoru kodoli ir savādāka arhitektūra, kodolu skaits un frekvence neizsaka visu.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • usver

    22

  • vvv

    31

  • akriss

    30

  • jema

    22

Top Posters In This Topic

Posted Images

 

 

Tadu ka akriss atlaistu, ja aģitētu par jaunu iegādi.

 

es droši vien pats aizietu, ja priekšniecību uzskatītu ka labāk ir pist kapeikas kā nodrošināt normālus darba apstākļus.

 

 

 

ARM procesoru kodoli ir savādāka arhitektūra, kodolu skaits un frekvence neizsaka visu.

 

protams ka ARM un parastie CPU ir pilnīgi dažādas lietas, bet tāds 50 EUR vērts raspberry pi mazliet OC ar savu vienkodola 800 mhz proci, var tīri sprigani pavilkt pielāgotu debian vienkāršai interneta pārlūkošanai uz FHD ekrāna apmēram tādā pašā tempā kā 10+ gadus vecs XP. atvērt kaut kādus draugus un tvnet var zem 4-10 sekundēs.


Link to comment
Share on other sites

AMD eksistē un turpina eksistēt tikai viena iemesla pēc - lai būtu, kas ASV antimonopola komitejas priekšā Intel konkurentus tēlo.

Tas kantoris knapi velk dzīvību, lai gan ražo nesliktus produkts, labi, tagad kuļās ar videokartēm, bet arī tur - nVIDIA lien mobilajā segmentā ar Tegru, ko dara AMD?

Vērojot AMD mārketinga aktivitātes, brīžiem rodas iespaids, ka viņi paši nīst savus produktus.

Labots - Pirkss
Link to comment
Share on other sites

amd vienīgais ko dara ir pieliek vairāk tranzistorys un cores katrai nākamajai paaudzei.

 

intel-vs-amd_o_873261.jpg

Link to comment
Share on other sites

XP kastes būs vēl gadus 9.Dzīvokļos un firmās.Pat lielas firmas vietās, kur iespējams, taupībai turēs XP kastītes, kuras inženieri remontēs ar baudu¡

Citas izejas nav, ja naudas citam,datoram nav!

akriss, bet ja tev nav pieredze 5gadi, darbs ar XP arī labs, kamēr nopērc citu daroru.

Piemēram,,tu strādāsi par sisadmini pie bosa, kam būs W98,W2000,XP datori, W7,W8, varbūt vēl Linux.

akriss, un ko tu iesāksi?

Link to comment
Share on other sites

Jauns dzelzis un softs ir ok, ja vien tam ir pamatojums. Pašam mājās tagad lietošanā ir vecais no brāļa atdabūtais dators i neko.. man pietiek. Pašam datoram gadi 6i.. un gan jau vēl kādu laiku nokalpos.

 

Kas attiecas uz XP.. pats lietoju savā laikā XP no tā dzimšanas brīža 2001. gada līdz pat pagājušajam gadam, kad darbā datoru beidzot jaunu iedeva :) Darbā ir gan vēl vecāki datori, kuri joprojām labi darbojas uz XP.. dažiem pieliku RAM līdz 2GB un ar windows7 vecie dzelzīši kā jaunu dzīvību ieguvuši.

Link to comment
Share on other sites

Vispār jau XP ir 2 gab. Pēc pašu Microsoft vārdiem - XP līdz SP2 un XP pēc SP2 ir divas atšķirīgas OS.

Link to comment
Share on other sites

@@Pirkss, šim piekrītu.. un vispār to var attiecināt arī win7.. bez sp // ar sp1.. Tāpat arī windows 8 un windows 8.1 it kā tā pati, bet tajā pašā laika pavisam cita.

Link to comment
Share on other sites

Jā, tā nu ir visu programētāju nelaime. Vispirms izgrūž tirgū produktu un tad sāk labot kļūdas. Iedomājaties, kas notiktu ar debesskrāpi, ja celtnieki pēkšņi sāktu pārtaisīt tam pamatus, bet ar Vindovs nekas, uzprogramē, izreklamē, tauta sapērk un tad "pamatus" pārtaisa.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Didzis

Pēc tavas analoģijas nez kāpēc ceļot mājas vecrīgā nav predzētas velojoslas, divjoslu auto kustība. Jāsaprot, ka IT jomā 10 gadi ir reālās dzīves 100 gadi. XP izlaida 2001.g nevis aizvakar. 

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Protams, ka nevar uzreiz visu paredzēt, bet reizēm par bargu naudu ir tāāāda Crapware! Tiesa gan tur programmētāja roku līkums savu lomu nospēlē!

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Par maksu vai bezmaksas izstraadaats nevar radiit pilniigu sisteemu bez kljuudaam. Visi klibo, nevis tikai Microsoft. Tikai jautaajums cik biezhi un cik aatri tiek padoti atjauninaajumi gala lietotaajam. Nestastiest man programmas nemaak rakstiit Microsoft. Arii Apple, linux izstraadaataaji kljuudaas. Un neiesim sheit bezteemaa.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Ja prioritāte ir darba lētums un cik ātri, neko vairāk nevar cerēt.

Varu pagatavot pusdienas 3, 30 vai 100 cilvēkiem.Uzmini, kad garšīgāk?

Tas pats ar tulkošanu.Maksimums, ko izspiedu, 26 lpp dienā, kad nevajag korektoru pēc tam.Vairāk, lūdzu korektoru algojam.

Didzis, pamēģini programmēt.

Labots - beryl
Link to comment
Share on other sites

 

 

Vispirms izgrūž tirgū produktu un tad sāk labot kļūdas.

 Mani vērojumi, tā tas ir ar visiem produktiem. Izlaiž, tad atklājas kļūdas, tad nāk firmware updates un servispakas, paiet zināms laiciņš, kamēr viss ir pavisam labi. Kā piemēru varu nosaukt vienu OCZ SSD. Nopirku to, kad bija jaunums, veikala pārdevējs, saslavēja ka bez maz vai brīnumu tajā laikā. Gāja man labi, bet pilni forumi bija par briesmīgām kļūdām SSD darbībā, nāca turpat katru otro nedēļu no OCZ jauni firmware update, katrs nākamais novērsa critical issues, katrs update bija important, ka bez viņa nevarēja... gadu nāca tās update, kamēr beigās bija viss ideāli, uzrakstīja gala variantu bez kļūdām.

 Par programmām pilnībā saprotami, ka tā ir. Tie kas programmē, lai pasaka mums nezinātājiem, cik gara rindiņa kodam ir kādai nelielai programmai. Simti metri, kilometri? Nu tad kā lai izvairās no kļūdām tādā pasākumā? Tas taču nav iespējams.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Jā, tā nu ir visu programētāju nelaime. Vispirms izgrūž tirgū produktu un tad sāk labot kļūdas.

 

Pilnīgi piekrītu. Mums ir kādi 9 miljoni lietotāju mēneša griezumā. Iedomājies, programmētāji nav nopirkuši 10'000 dažādu iekārtu, kādas vien figurē starp klientiem!

Programmētāji nav savākuši 100'000 lietotāju mērķauditoriju alfa un beta testiem, kā rezultātā sāktu līst ārā kļūdas, kādas parādās tikai pie LIELAS lietotāju dažādības un arī tikai LIELOS projektos.

Programmētāji nav izdomājuši visus iespējamos scenārijus, kas varētu aiziet greizi.

 

Un galvenais - programmētāji nav nodrošinājuši finanšu plūsmu, kamēr notiek izstrāde no A līdz Z un skrupuloza testēšana ar 100'000 testētājiem līdz viss sīkākais ir sataisīts!!!! 

 

Bet labāk tiešām būtu sēdēt un tūnēt produktu un izlaist to nākamgad. Kad pat pie unikālas idejas 3 citi būs jau realizējuši tavu ideju līdzīgā kvalitātē kā tu varētu. Un tie jau saņemtu naudiņu, ar kuru tu būtu varējis nosegt savus izdevumus. Bet galvenais jau ir tūnēt līdz pēdējam, vai ne? 


tāda ideja jau ir biznesa pamatā - labāk izdot Windows95 2015. gadā (toties bez kļūdām) nekā 95. gadā (toties ar kļūdām). :)

  • Patīk 4
Link to comment
Share on other sites

Nu re, paši atdzīstiet, ka XP visas kļūdas  novērstas, tad kapēc instalēt astotos,  nu jau laikam devītos, logus, kuri,simts punktu, ir ar kļūdām?

Ja sistēma labi strādā, nafi dzīties pēc jaunākā un negatavā produkta?

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

 

 

Ja sistēma labi strādā, nafi dzīties pēc jaunākā

 

Par šo +100 un visādiem akriem atpūtu uz mēnesi. :D 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Labs! :D


 

 

Labs piemērs ir krievu kosmosa kuģis Sojuz, kuram no Koroļova R7 raķetes laikiem

Par šo - cik tālu mēs esam aizlidojuši kopš Koroļova laikiem, starp citu?

Apmierināti sēžam 200km augstā orbītā un ?

Uz Mēnesi aizlidoja jau 69. gadā, kopš tā laika progress ir visai nosacīts. Jā, robotiņus gan sūta, bet cilvēks tā arī nekur vairs nav pabijis.

Link to comment
Share on other sites

"raspberry pi mazliet OC ar savu vienkodola 800 mhz proci, var tīri sprigani pavilkt pielāgotu debian vienkāršai interneta pārlūkošanai uz FHD ekrāna apmēram tādā pašā tempā kā 10+ gadus vecs XP. atvērt kaut kādus draugus un tvnet var zem 4-10 sekundēs."

 

Var redzeet, ka tev nav nekaada nojausma par shiem dzelzhiem. Veel pirms pusgada lietoju p4 ar xp un neatceros, kad lapas ielaade aiznjemtu tik ilgi. Adblock un flashblock dara briinumus. Toties avene taadu smagaaku lapu tieshaam ver valjaa 10sec un ne vienmeer atver. Tas vienu tabu, vairaak avene nevar.

Link to comment
Share on other sites

avenei ir 1 priekšrocība - videokarte, kas mierīgi H.264 varot BluRay kvalitātē hārdvāriski dekodēt.

Iespraudiet kādā 4. pentiumā/Pentium D iekšā līdzīgu karti ( ar Cuda vai tml ), uzlieciet lai tas ņem uz sevi slodzi un būs tāds zvērs, kas visas avenes un to pēctečus vēl 3..5 gadus mierīgi nenožagojoties brokastīs ēdīs. Nedomāju, ka tas vairāk par 10 EUR no ķīniešiem maksātu.

 

Kādus 4 gadus uz mazliet overklokota 2.8GHz Pentium D programmēju php un java. Kā tagad modē teikt - "biju full-stack full-platforms bling-bling bumciki-bumciki developeris ar navarotiem un pribambasiem". Bet tā kā vajadzēja nevis ākstīties un zīmēties, bet programmēt, tad visu brīnišķīgi varēja izdarīt. Būtu vairāk RAM iesprausts (1GB bija?) un kaut kas, kas hārdvāriski CPU atslogotu, vispār bēdu nezinātu. Graizīts XP, protams. Aizgāju prom, gan jau vēl kāds to kompi lieto.


un jā, avenes CPU pēc jaudas ir sūc (mana pirmā Android telefona līmenī, ko es ciest nevaru pēc jaudas), bet gods kam gods - ir entuziastu projekti, kas mēģina izspiest no tās hārdvāres iespējamo, investējot savu laiku. Man gan tā uzinstalējot dzelža jauda vairāk likās salīdzināma ar Pentium1, nevis ar Pentium4, tā ka salīdzinājums IMO neadekvāts.

Labots - usver
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Kāds procesors tai avenei ir?

Ir lietots P Mobile ar 1GB RAM, nemaz tik traki nebija.Uzskaiti un kalkulāciju spēja forši.Ir arī doma, ka XP ilgi būs topā.Daudziem, kas dzīvo trūcīgi, datora upgreidi nav prātā.Nobeigsies, no diviem veciem saliks vienu, kas strādā. Usver arī taisnība, nemaz tik nevarīgi P4 nav, īpaši PentiumD un Pentium4EE.

Link to comment
Share on other sites

tiešām Latvija ir tādā pakaļā, ka ikdienas lietošanai 10 gadus veci PC ir norma?    par tiem dzīves uzskatiem laikam jau jāpiekrīt, esmu vēl pajauns 23 g.v. jaunēklis, "sieva", gan man ir (neesam salaulāti, bet kopā teju 5 gadus dzīvojam, lēnām arī par bērnu domājam), arī miteklis un auto man ir, darbs ar priekš latvijas nav tas sliktākais, neiespringstot savus 800 uz ķepas varu dabūt ar vēl nepabeigtu augstāko, stipri iespringstot pie 2000, varbūt tapēc mani uzskati ir tik tālu no jūsu realitātes.

Ir vairākas kategorijas.

Viena kuriem tiešām ir pakaļā.

 

Otrā pie kuras piederu es. Viedoklis nav oriģināls, daudzi to jau izteica, bet atkārtošu - kamēr esošais kompis fiziski strādā un OS&dzelži nerada diskomfortu, neredzu ne mazākās vajadzības tērēt naudu, pēdējam modes kliedzienam. Brīdī kad esošā OS vai dzelži nespēs apmierināt manas vajadzības tiks veikts datorvienības nomaiņa ar aktuāliem dzelžiem un OS. Un viņa strādās atkal līdz momentam līdz nepamierinās vajadzības. Tas pats arī ar citu tehniku. Tas nav skopums vai aizpriedumi, tā ir racionalitāte.

 

Trešā - vienmēr vajag visjaunāko un viskrutāko, nav svarīgi vai tas būtu auto, dators, mobilais vai virtuves kombains. Šīs kategorijas ļautiņi bieži vien to pat nevar atļauties, vai arī viņiem simt gadu tik kruti verķi nav vajadzīgi, jo tiek izmantotas ne vairāk par 10% no gadžeta iespējām. Kategorija kura ir īsts atradums marketologiem, tirgotājiem un citām saistītajām personām.

 

Gadu gaitā esmu nonācis pie slēdziena, ka nav jēgas pirkt un lietot ūberjaunos produktus, kuru blakusparādība ir augsta cena un visādas kaites un slimības. Vislabākais to darīt ir 1-1.5gadu pēc viņu iznākšanas, jo produkts joprojām aktuāls, bet jau par saprātīgu cenu un novērstām problēmām, kuras uz savas ādas notestēja pirmie lietotāji par maksimālo cenu.

 

Tādi lūk ir dzīves uzskati ģimenes cilvēkam, kura ikmēneša ienākumi neiespringstot pārsniedz tos kurus tu nevari aizsniegt iespringstot. Cilvēkam kurš vēl atceras kas ir perfokarte, fokāls, un komandrinda un kāda bija cilvēku reakcija un pāreja uz jaunumiem no augšminētājām lietām.

 

Izmantojot iespēju, pateikšu paldies trešās kategorijas pārstāvjiem, kuru pienesums manam maciņam ir samērā ievērojams.Lai dzīvo akriss un viņiem līdzīgie

Labots - m2tv
  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Tādas nepabeigtās augstākās nav.Vidējā izglītība un studē.Ko māca tajā iestādījumā, apskatījos.

 

Normāla situācija.Agrāk vairāk iztika ar papīra žurnāliem.Tagad vairāk uzskaita arī ar datoru, lai bosi ofisā vieglāk kontrolē.Iedomājies būvlaukumu ar konteineri, kur dežurē uzraugs un apsargs.Atnākušos reģistrē žurnālā, ievada datorā, viņi parakstās žurnālā.Atvesto materiālu PPR ieskenē, izvesto arī.Stāv vecs printers, skeneris,19collīgs monitors un veca kaste ar PentiumD. Sargam cita kaste un pāris monitori kamerām.Kurš un kad mainīs konteinerā šos PC?

Bosi no ofisa neizejot var kontrolēt datus, kas neskaidrs, izbrauc un bauda papīrus, skatās materiālus.

Maza firma, dators priekš kalkulācijas karšu, ēdienkaršu sastādīšanas,grafikam un algu aprēķinam.Stāv vecs lapsis, ērtībai pieslēgts klavierei un 21 collu teļekam.Vista virsū.Firmā 11darbinieki.

Tā nav LV, tā ir Islande.Domāju, ka LV arī tādu netrūkst.

Link to comment
Share on other sites

 

 

es tikai saku, ka Windows XP ir zināmi caurumi

Bet cik vēl ir 7., 8., 9., ... nezināmi caurumi??? 

Naivi ir cerēt, ka tos kāds atradīs un izlabos 100%.

Ērtāk un izdevīgāk ir "uzcept" jaunu OS un iemānīt to pircējam.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Kāds procesors tai avenei ir?

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Raspberry_Pi#Hardware

 

The Broadcom SoC used in the Raspberry Pi is equivalent to a chip used in an old smartphone(Android or iPhone). While operating at 700 MHz by default, the Raspberry Pi provides a real world performance roughly equivalent to the 0.041 GFLOPS.[15][16] 

On the 
CPU level the performance is similar to a 300 MHz Pentium II of 1997-1999, but the GPU, however, provides 1 Gpixel/s, 1.5 Gtexel/s or 24 GFLOPS of general purpose compute and the graphics capabilities of the Raspberry Pi are roughly equivalent to the level of performance of the Xbox of 2001.

 

Link to comment
Share on other sites

 

 

Ērtāk un izdevīgāk ir "uzcept" jaunu OS un iemānīt to pircējam.

Vai Apple vēl uztur un labo kļūdas Mac OS 9.?
Vai Linux distributīvu taisītāji turpina uzturēt versijas, kuras iznāca 2001. gadā (runa nav par to, ka novelc jaunāko versiju un uzinstalē, bet gan par to, ka paņem veco Linux CD uzinstalē un tad saliec čupu ielāpu).
Vai Google labo kļūdas Android 2.2? Nē? Kā tad tā - tai versijai taču ir tikai 4 gadi.

Link to comment
Share on other sites

Esmu izmantojis Slackware uz Pentium1 datora ar Blackbox. Protams, var jau stāstīt, ka tas ir pilnvērtīgs un zvērīgs risinājums un visus P4+Win var mest miskastē, jo "ar slakvāri taču viss iet, tas nekas, ka jāpagaida", bet nu pirms tā apgalvot, vajag mēnesīti pasēdēt uz tā kā uz primārā izstrādes datora, uzreiz pirksti atlieksies atpakaļ pareizajos leņķos.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Komerciālie UNIXi - IBM AIX, HP UX, SUN/Oracle Solaris - kurus uztur katru versiju 5 un vairāk gadus.

Bet tie attiecīgi maksā.

Labots - Pirkss
Link to comment
Share on other sites

usver, sanāk ka tas CPU avenei švakāks kā Noķa520 divkodolu KraitS4 1,0GHz procis, tomēr S4 stiprāks par ARM9, un kā nekā 2 kodoli.

Cik tas var vilkt?

Link to comment
Share on other sites

Uz avenes var sakompileet uz speeleet pirmo quake. Nu un skatiities 1080p filmas un softiski dekodeet dts skanju. 

Link to comment
Share on other sites

quake1 es arī uz Pentium1 kompja varēju kapāt uz nebēdu pirms 15 gadiem. :D

 

beryl: nevaru izsmeļoši atbildēt uz šo jautājumu, jo detalizēti neorientējos mobilajos procesoros. tiem nav superPI 1M rezultāti zināmi publiski kā tas ir x86 procesoriem. ja būtu tādas lietas publiskas - būtu daudz vieglāk saprast samērus.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kā var tādu tuftu samurgot?

Tātad, pāris tādi kā fakti.

1. Man XP 64-bit, strādā ideāli, ar ārējo IP adresi. Nav nekādu vīrusu, nekādu faiervōļu.

2. Noklonēt XP aizņem mazāk laika un vietas, nekā Windows 6.0, 6.1 vai 6.2 (tas IR svarīgi tiem kas grib ar kompi strādāt nevis tirināties)

3. Neesmu pamanijis nevienu tādu (noderīgu/vajadzīgu) funkciju, ko nevar izdarīt XP un varētu izdarīt Vistas.

4. Nesvarīgi vai uzņēmums liels vai mazs, bet upgrade uz jaunāku OS ietver sevī daudz resursus

A. Izpēte vai vispār lietojamā programatūra strādās.

B. Jauna datora un Windows cena, 500€ un uz augšu, jo dažreiz nākas arī monitoru pirkt, D-SUB 15-pin VGA ta iet uz beigām.

C. Instalēšana, klonēšana, veco datu pārnešana, perifērijs pieslēgšan, kādas 3h uz katru darbstaciju sanāks mierīg.

D. Jaunu printeru un/vai skeneru pirkšana, jo kāds nav pamanijis ka vecie labie Epson, Konica vai Kyocera neiet uz Vistām.

E. Stāvēšana klāt un rociņas turēšana lietotājiem pirmo nedēļu. 40h

5. Grāmatvedei jāsaraksta jaunais inventārs, jānoraksta vecais. Sīkums, bet vai vajag?

6. Gļuki un problēmas, kāršanās ar update. (Nestrīdaties, tie ir fakti!)

7. Lielākā daļa XP ir aiz routera, un ja lietotājs pats prot atvilkt vīrusus, atarhivēt un palaist, tad arī neviena Vista viņu no tā nepasargās.

8. Liela daļa profesionālās programatūras uz Vistām nestrādā. Vai strādā daļēji, piemēram karās com/lpt ports.

9. XP classic tēma ir darbam ērtāka nekā Vistu ņirbeklis. Tā nenovērš uzmanību un nebremzē darbinieku. Šeit arī nestrīdaties! Es tos jūzerus esmu vērojis pietiekoši ilgi un analizējis.

10. XP strādā uz mazajām miniITX platēm ar built-in proci. Nevajag viņam daudz RAM. Priekš XP darbstacijas pietiek ar 30Gb SSD. Tātad kompis lēts. Vistas tu zem 4gb RAM (minimums) un dualcores nepalietosi, jo pats OS jau noēd resursus. XP ķišku cena ap 160€, priekš Vistām - 260+

 

Papildināšu ja atcerēšos vel kāu incidentu ar Vistām.

Link to comment
Share on other sites

@@McB, kāda h pēc tu vēl te Vistu iepini? Neesi par dažiem gadiem novirzījies no laika? ir 2014. gads, nevis 2007. gads.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Pa lielam tie visi ir viens un tas pats Windows 6.x

Un tas pats būs ar Windows9. Nelasiji ka kodols tas pats?

Link to comment
Share on other sites

 

 

quake1 es arī uz Pentium1 kompja varēju kapāt uz nebēdu pirms 15 gadiem

 

nesen spēlēju uz i5 ar gtx 760, aizvien iet, tikai pabriesmīgi dēļ 23 kapeiku moņa, būtu 17 vai 15 kapeiku crt, varētu pat iziet nostaļģijas vārdā :)

 

p.s. Par topiku, xp var lietot, bet vai to vajag tieši likt, nu nezinu, es negribu :)

Link to comment
Share on other sites

Jā, neviens uz pasaules nenoliedz ka vienīgā OS ir XP, kurai obligāti jādarbina Pascal. Tomēr nekas nespēj pārspēt БК.

XP ki§kas ss kā tirgo 15-70€ robežās.

Kur jau XP kastes ir, darbosies ~6-12 gadus, kur nav nekas XP tagad vairs neliks!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

 IE11 un .NET 4.5 arī var uzlikt? Ja reiz apgalvo, ka kodols tāds pats, tad visam šitam jāiet "de facto". Tikai nestāsti, ka tu kā speciālists nevari to visu iekurbulēt. Otrkārt, Vista sen ir vēsture.

 

 

 Neesmu pamanijis nevienu tādu (noderīgu/vajadzīgu) funkciju, ko nevar izdarīt XP un varētu izdarīt Vistas 
 
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

nesen spēlēju uz i5 ar gtx 760, aizvien iet, tikai pabriesmīgi dēļ 23 kapeiku moņa

 

ar glquake uz fullhd cik atminos bija diezgan ok ņemot vērā spēles gadus

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...