Jump to content

100 Mb system partition, bootošana.


The Light Seeing Guy
 Share

Recommended Posts

The Light Seeing Guy

Labdien.

Stāts, dramatisks un ļoti interesants.

 

Sākumā, šinī kompjūterā HP MINI210 nebija iespējams uzinstalēt windows7 caur usb. Pilns internets ar šo problēmu "[..] setup could not create sytem partition [..]". Atrisinājumu atradu pats - iesaku, līdzīgām instalācijas problēmām, tas strādā:

  • no sākuma izveidoju win8 live external HDD (ar kaut kādu oficiālo tūli)
  • tad tanī vidē oficiālo Microsoft Windows 7 ISO pārtaisīju par Windows7 starter
  • ..kā arī slipstrīmoju atbilstošos draiverus (bet arī šādu iso caur usb neuztīvēt - tas pats "[..] setup could not create sytem partition [..]")
  • risinājums bija ar win7 offline instalāciju no windows8 vides ar ImageX tūli.

viss būtu labi - oriģinās samaksāts windows ar produkta atslēgu, beidzot ir un iet labi.. - tikai būtojams tikai no external HDD <- tur varēja uzbūtot gan window 7 , kas nu ir uz laptopa cietā, gan win8 live .. līdz kamēr, remontu gaitā, visu visu sajāju.

 

Situācija - ir 200 mb partīcija diska sākumā, tad ir windows7 (kas ir īsts bet tagad nebūtojams), tad ir lubuntu, no kura rakstu šo postu.

 

Arī 200 mb partīcīju izveidoju caur lubuntu un visu windows 7 nācās pārkopēt 200 mb tālāk, jo piemirsu, ka tādu vajag jo tur windows,cik nu izstudēts, glabājot boot failus. Tā ir fat32, anyway tukša!!

 

Lūgums atsūtiet, kādus failus man tur iekopēt, lai windows7 boototos. Ko darīt ar mbr? Visu tagad caur linux. Un labprāt sataisītu lai external HDD live 8 strādātu arī - tur visu visu sabeidzu ar easy bcd un comandline glābšanas tūtiem. Vispār sēklis! (.. sorry, there is no store files any more)

 

Nu palīdziet lūdzu piecelties, nokritu no sedliem.

Link to comment
Share on other sites

Njāa, skaidrā tavus domu gājienus un darbības nesaprast. Katrā ziņā pēc aprakstīto darbību veikšanas būtu brīnums, ja kas strādātu. Tagad prātīgākais būtu nonest visas esošās partīcijas un instalācijas laikā izveidot jaunas. Instalēt no pareizi sagatavotas USB fleškas, tad arī nebūs problēmas.

http://www.sevenforums.com/tutorials/2432-usb-windows-7-installation-key-drive-create.html?ltr=U

Labots - raiviic
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Gandrīz ieciklojos pamēģinot izprast kas, kā, kāpēc darīts..... Interesanti kādēļ nav izdarīts pats pirmais - normāli sagatavots disks instalācijai un normāli sagatavots instalācijas flash vai kas nu tur pa rokai...... mjā, dīvaini gan kādēļ pats sākums izlaists....

Link to comment
Share on other sites

Vito Ventura

Galvenais, ka viņš redz gaismu!

Link to comment
Share on other sites

The Light Seeing Guy

Mjā, paldies, bet tiem, kas šeit meklēs atbildes un skaidrību par boot failiem, to neatrast. Lūdzams, ja kāds zin, kā notiek sazvanīšanās starp bios, dzelžiem un OS lai viss grieztos, atklājiet to mums, jeb netēlojiet pārgudros, ja tādi neesat. Ja kaut vienam ir izpratne, tad LOĢISKI tas, ko lūdzu ir iespējams - uzbūvēt šos failus un sataisīt, lai mans windows 7 strādātu!

 

Un usb boot sākumā uztaisīt neizdevās, pirmās 10 reizes .. jo šim datoram sazin kas biosā - pilns internets kā jau teicu, HP MINI 210 pīslis ir bez vai ar tur ar SATA fig viņ zin problēmu, ko biosē šim kompim nevar pārslēgt... citiem var. Vecais labais errors "setup cannot create system partition" I6mpe.jpg

 

plus inteeresantāk būtu problēmu atrisināt šādi, kā lūdzu - reāli, ar to saskaroties.


es negribu uz 100 gadus veca makintoša vilkt savīrusotu parallels desktopXP un divu diennakšu laikā uztaisīt kārtējo usb bootable, kas neiet!

Link to comment
Share on other sites

Mielestapa

Nospied - New!

Atbildēšu tikpat saprotami kā jautājums - GPT vai NTFS.

Kur tur FAT32?

Vēl UltraIso, jan nav slinkums caur komandrindu Diskpart,

Viss saprotams?

Link to comment
Share on other sites

Nu ja redzi to ko bildē - tad jābūt aklam, lai neredzētu New - un tālāk viss notiek.  Manu pirmo linku vispār apskatījies ?

Bet šis ... uzbūvēt šos failus un sataisīt, lai mans windows 7 strādātu!... protams ir iespējams - pareizi instalējot jaunu sistēmu.

...usb boot sākumā uztaisīt neizdevās... - Kas tieši neizdevās ? Nebootojas ? Rufus ir tavs draugs.

Kā pareizi uzlikt bootošanos no USB ir šeit:

http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Operating-Systems-and-Software/Installing-Windows-7-Home-edition-on-a-mini-210-1010nr/td-p/238809

  Ja nekas nesanāk - tad atrodi kādu, kurš saprot ko dara. Punkts.

  Nu vēl varinats "caur anālo atveri" - pieliec to HDD pie cita datora, sāc instalāiju līdz pirmajam restartam, tad liec atpakaļ un pabeidz instalāciju. Var nostrādāt.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

The Light Seeing Guy
(labots)

Nē nu jā, neesmu vectēvs un to bildi dabūju no interneta vienkārši. Protams, poga NEW uztaisa jaunu partīcīju utt, bet errors paliek tas pats! Kāds sakars!!!! Izlasi tas bija saprotams. Rufus ir draugs un labs draugs, nav šaubu.

 

Ieteikums caur anālo atveri, tiešām oriģināls un labs, bet noteikti nenostrādātu. Un nav arī tādu iespēju.  Usb boot sākumā uztaisīt neizdevās<- piedodiet neprecīzi izteicos, tas pats ērors ... būtojās jau man viss un tā tālāk, tikai tas pats err........

 

ps. nerviniekiem ..

 

  1. ir MBR
  2. ir store (bcd bootloadera) faili
  3. ir https://neosmart.net/wiki/recovering-windows-bootloader/#Attempt_Three_Nuclear_Holocaust (glābšanās metode, kas man sajāja pat iepēju būtot no external HDD manu windows 7, kuru jau esmu labi apdzīvojis UN netaisos būt neracionāls āpsis un uzskatīt clean reinstall par visu problēmu risinājumu)
  4. ir GUID (kas visticamāk izgāž Anālās Atveres metodi) ;)
  5. meistaram izraku
Labots - The Light Seeing Guy
Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Nudien nav saprotama spītīga vēlme atteikties no paša vienkaršākā risinājuma - nonest mbr kopā ar visam partīcijām un clean install izmantojot nemodificētu win instalāciju


Kas Tev tur grāmatvedības proga stāv uz kompja? Nu nav cita cienījama iemesla atteikties no clean install

Labots - Bonifacijs
Link to comment
Share on other sites

The Light Seeing Guy
(labots)

ekk .. nu mazliet apdzīvots tas jaunais windows ir. Knifs ir iso failā, tur sazin kādi SATA draiveri vāl jāslipstrīmo un tādas-šādas ekstras šim modelim, kas vēl jāmeklē.. var atrast, bet! Viieglāk jau būs sataisīt veco un būtot augšā (es tiešām  nevēlos šo visu studēt, domāju te kādam ir izpratne, kam, tas div' minūt' prasa padalīties.. )

 

ps. windows 8 smuki uzstiepjās no fleškas

 

un oriģinālais win7, pat neaiztikts iso ar vis oriģinālākajām microsoft usb/dvd creator utilitprogrammām tālāk par erroru netiek, Bon'.

Labots - The Light Seeing Guy
Link to comment
Share on other sites

BIOSā nav jāatslēdz tas secure boot, vai kas tur tagad  tiem jaunajiem biosiem? Ja vien tas ir iespējams. Rufus gan mākot uztaisīt būtojamo flešku priekš šitiem jaunajiem biosiem.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

No malas šķiet ka autors brauc uz kaut kada sava vilņa un ir tā aizrāvies ka nav spējīgs pašlaik atkāpties no uzņemtā kursa uzskatot to par vienīgo pareizo, bez kura izdzīvot nav iespējams. Nu neko, pamocies, pasēdi atslabsti kadu dienu un gan jau atnaks tā apjausma ka ne visas sienas ir vērts ar pieri gāzt. Būtībā PC uzbūve nav īpaši sarežģītāka par velosipēda, tik nevajag bāzties nevajadzīgās niansēs, tāpat ka veļikam ir vienkārši zobrats un nevajag bāzt degunu metala sastāvā, apstrādes pielaižu klasēs, un zobratu frēzēšanas mašīnas soļu regulēšanā

Labots - Bonifacijs
Link to comment
Share on other sites

The Light Seeing Guy
(labots)

Piekrītu... labi, kad sākšu bāzt degunu, tad gan bāzīšu tur kur vajag. Ja jau jāsāk būs to darīt .. un tad varēšu es padalīties ar jums, ar to, kā es atrisināju šo būtībā vienkāršo problēmu. < - kad trūkst tikai boot failu ejošā OS..

 

Skatos, vienā citā nišā, te no latgales viens kliedziens, kurš mieru rastu ar tām pašām atbildēm, kuras alkst mans veselais saprāts. ( šeit )

Labots - The Light Seeing Guy
Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Neesmu pastiprināti interesejies, bet nu ar aknām jūtu ka vienkārši iekopejot kaut kadus failus uz kaut kāda diska OS nepalaidīsi, gluzi tapat kā nepiestartēsi kompi no flash vienkārši ierakstot tur kaut kādus failus un win instalaciju


pasākumam ir jābūt bootojamam - gadījumā ar flash to vienkārši padara būtojamu un viss. Savukārt HDD var būt sadalīts kaudzēs partīciju, ka savukārt dalās primarajaas un ne tik primarās un ne visas partīcijas vispār var būt bootojamas. Nevar saprast ko tieši Tu tur dari un ar ko tieši cīnies, bet nu varu minēt ka iespējams centies būtot OS no nebūtojamas partīcijas, varbūt ne sevišķi precīzi termionos, vakars, šnabis, alus bet nu ceru ka apjautīsi kopējo posta jēgu un sapratīsi pats kur rakt sīkāk

Link to comment
Share on other sites

tikai būtojams tikai no external HDD

 

Win7 ir tāda būtojamā partīcija - aptuveni 100mb. Ja tā būtojamā partīcija Tev tagad ir uz tā "external HDD", tad iespējams vajag tādu izveidot uz iekšējā sistēmdiska un noklonēt to no tā "external.." ar Hirens-Ghost vai kādu citu live USB/CD tūli. Bet Tu saki, ka Tev tur vēl kaut kāds linuxs uzlikts, xvz, kā tas viss rezultātā sakodīsies.

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

tā 100 mb partīcija var arī nebūt - nu vizmaz man ir izdevies uzmaukt 7 bez tās

Link to comment
Share on other sites

Man nav izdevies, w7 man vienmēr tādu ir uztaisījis, bet es par to daudz nepārdzīvoju, ikdienā tāpat viņu neredz.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

kā tieši tas izdevas jau vairs neatceros bet nu nav gan!!! Pirms tam nocīnījos dikti lai tiktu no tās vaļā un beigās arī bija nebootojama OS


nu es tam piegaju kā sportam - izdosies man tikt no viņas vaļā vai nē - no esošās neizdevās nekādīgi, nu bet izdevās uzmaukt win7 bez tās

Link to comment
Share on other sites

 Ja instalējot, HDD jau ir partīcijas - šī partīcija neveidojas, viss sainstalējas sistēmas partīcijā. Tomēr  - ir problēmas, kuras daudz prātīgāk risināt, pareizi instalējot svaigu sistēmu uz pareizi sakārtota diska, kas aizņem varbūt pusstundu (nu pāris stundas, ja ņem vērā apdeitu, softu u.c. drazas instalēšanu un konfigurēšanu), nevis čakarēt nervus un tērēt laiku, mēģinot paveikt nepaveicamo. Skaidri redzams, ka esi visu darījis pilnīgi neloģiski, arī kad darbojās, tas bija kā kreisās auss kasīšana ar labo roku - bet nē, spītīgi turies pie sava. Nu, lai veicas.

 Ak jā - tajā partīcijā atrodas šādas lietas post-602-0-18724900-1408229038_thumb.png - tikai - viss redzamais (ja ieķesēts lai redz slēptos un aizsargātos sistēmas failus ) rāda ka aizņemti 18MB, bet  100MB partīcijai rāda, ka brīvi 26 MB - tātad domājam, kas ir neredzamais, vai kas rezervē brīvo vietu.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

The Light Seeing Guy

Būs jāsāk rakt. Tos failus , ko raivīc piedāvā man atsūtīt zipā .. varbūt. Domāju varētu būt iespējams rediģēt, editot un pielāgot mana vecā PC GUID (partīcīju adreses), jo manā gadījumā to failu (daudzi no tiem) vairs nav. Korumpēti...

 

bet lai šo sāktu ir jārod gaisma un izpratne.. no way, ka pa tumsu šādu pieeju izdosies novest līdz uzvarai

 

Labs ir iesim parakties pa īstam, pagaidām uzraku - šie esot atbildīgie faili..

 

Windows Vista/7/8 Key Boot Files

8.pngwindows.gif

BOOTMGR – Found in the MBR this file boots up the Windows operating system
BCD (Boot Configuration Data) - is text file that lists the available OS found and tells the BOOTMGR where to find boot partition
WINLOAD.EXE- Loads the Windows Interface
NTOSKRNL.EXE- Windows Vista/7 Core Files
WIN.COM - Windows Vista/7 command file
HAL.DLL - Hardware Abstraction layer of Windows Vista/7

 

ko nozīme konteksts "KEY boot files" ? Laikam ka tie ir lai usb boototos, bet man jau vajag HDD ... ekk..

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Es te pie reizes atcerejos ka, tad kad cīnījos ar to 100 mb partīciju, tad vienu brīdi nodzesu visu kas uz tās ir, partīciju noformatēju, pieliku citu burtu, pēc tam, samazināju līdz apmeram 30mb un vienalga 7win gāja rūkdams, tik tik ka nonest viņu pavisam nebija iespējams. Var gadīties ka pa vidu bij vajadzība palaist system restore, neatceros līdz galam, bet nu kad bija apnicis ar to ņemties kadu gadu vai 2 nodzīvoju ar 30mb partīciju, tukšu, vareja tur mierīgi kaut kādus datus rakstīt iekšā, visu kas ienāk prātā - nekas no tā nemainījās. Tā kā.... šaubos ka vienkārši iekopējot tur sarakstā minētos failus tur kas mainīsies, bet nu mēģini vien

Labots - Bonifacijs
Link to comment
Share on other sites

 Var, var nodzēst, ja gribas čakaru ne pa jokam (bet ko tie iegūtie100MB pie terabaitīga HDD dos :devil: ) .

http://www.terabyteunlimited.com/kb/article.php?id=409

Kaut gan, kā teicu - ja instalē uz jau esošām partīcijām, šo 100MB vispār neizveido.

   Par tēmu -  nu , man apnika ar topika autoru strīdēties. Ja tiešām nevari tik vienkāršu lietu, kā no konsoles bootrec /fixmbr un bootrec /fixboot  palaist - nu tad cīnies. Interesanti, tev apniks pēc nedēļas, mēneša? Atkārtoju vēlreiz - tev tur viss ir pilnīgi šķērsām sadarīts gan ar partīcijām, gan ar windows, linux instalācijām. Ja arī neticamā kārtā piešķilsi - tas nemaina lietas būtību. Vienīgais pareizais risinājums - nonest visas partīcijas, izveidot sistēmas partīciju (un pārējās drazas, ja vēlies atsevišķi) un atstāt vismaz 15 GB linuxam, kura instalācijas laikā izveidot swap (nu ap 1GB) un kādu Ext (2/3/4 ko nu vēlies) partīciju. Tad arī viss notiks un ja gribi, lai pirmais bootojamo izvēlnē ir W7 - sakonfigurē Linux botloaderi kā vajag.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Vispaar aizvakar instaleeju winduli tieshi konkreetajam modelim. Instalaacijas gaitaa probleemu nebija. Fleshka sagatavota ar oficisalo Microsoft tuuli - Windows 7 usb/dvd download tool.

Link to comment
Share on other sites

Tās visas 100Mb partīcijas ir ākstīšanās. Disks ir jāformatē ar jebko ne-no-win-setup.

Tad palaižot instalāciju neko neprasīs. Sistēmas partīciju no datu partīcijas atsevišķi, pēc vajadzības noklonēt, un nekāda čikāšanās dienām/nedēļām.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Es pie sevis nospriedu ka dižas jēgas no 2 partīcijam sistēma/dati nav, tik vietas patstāvīgi pietrūkst izcūkotā diska dēļ. Foršāk ja ir kāds 120+Gb SSD sistemai un HDD pēc vajadzības datiem un turpmāk man vienmēr būs tieši tā

Link to comment
Share on other sites

The Light Seeing Guy

 

 

bootrec /fixmbr un bootrec /fixboot
Stabili nestrādā .. nu visi putni ūdenī .. nu pillnīgi. Viss tradicionālais jau ir izmēģināts, nepārstegsiet ar to.

 

Ziniet, man jāstrādā un laika studēt šo boot loģiku un risināt  situāciju tomēr nav .. nedeļām un gadiem. Citiem Tas ir darbs, paldies un iešu reģistrēties Microsof forumā..

 

Pazemībā atvainojos, savas vieglprātībās dēļ maldināju.. šis ģeniālais bios ir uz mazliet cita modeļa, nekā minēju rakstā pirms tam - HP MINI 200-4202sa

 

Wikipedia zin

 

During the BIOS Initialization phase, the platform firmware identifies and initializes hardware devices, and then runs a power-on self-test (POST). The POST process ends when the BIOS detects a valid system disk, reads the master boot record (MBR), and starts Bootmgr.exe. Bootmgr.exe finds and starts Winload.exe on the Windows boot partition, which begins the OSLoader phase [1].

-mbr ??
-bootmgr.exe
-winload.exe

During the OSLoader phase, the Windows loader binary (Winload.exe) loads essential system drivers that are required to read minimal data from the disk and initializes the system to the point where the Windows kernel can begin execution. When the kernel starts to run, the OSloader loads the system registry hive and additional drivers that are marked as BOOT_START into memory. [1]

-BOOT_START

 

 

Un es zinu, ka atrisinājums ir bez clean install. Pie tam w7 setup fleškas recovery vispār neuzskata, ka eksistē jel kāds windows.

Link to comment
Share on other sites

Es pie sevis nospriedu ka dižas jēgas no 2 partīcijam sistēma/dati nav, tik vietas patstāvīgi pietrūkst izcūkotā diska dēļ.

Pilnīga tufta. Tagad visiem ir terabaiti, un ja nav galīgi dumšs tad prot pareizās proporcijās sadalīt. Un tieši kad nav nekādu 100Mb boot/hidden/servisen/ficken flagotu partīciju - vieglāk noklonēt uz SSD, brīdī kad izdomā to piepirkt.

Ziniet, man jāstrādā un laika studēt šo boot loģiku un risināt situāciju tomēr nav

Tad kapēc tu nesamaksā datoriķim? Ieguvējs būsi tikai pats.

Un es zinu, ka atrisinājums ir bez clean install.

Nu ja tu ČŽ risinājumu uzskati par atrisinājumu tad turpini čakarēties :D Labots - McB
Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

khmm atvaino, man ļoti žēl, bet nu nav man tā TB, tik pusīte un grandiozas vajadzības, kamēr bija 2 particijas uz 500 GB HDD, patstāvīgi bij ta ka ta uz c tad uz d pietrūkst vietas, drusku bet pietrūkst, karože izbesija jau tas, pieliku 128 GB SSD un ūūūū vietas līdz acīm

Link to comment
Share on other sites

kamēr bija 2 particijas uz 500 GB HDD, patstāvīgi bij ta ka ta uz c tad uz d pietrūkst vietas

Nu varbūt tad pateiksi kādš daļās bija sadalīts?

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

200+300

Link to comment
Share on other sites

Un kam tev sistēmai 200?

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

i nezinaju kurp stumdīt 100 GB Dropbox vs apmēram tikpat tekošie torrent un tas pa virsu ikdienas skrapam un foto/videoarhīvam, to 70 GB brīvi uz C un 5 pietrūkst uz D, te otrādi


nu pašlaik pietiek ar 128 SSD, nu kaut vai Pinnacle izejas failus ņem tikkai no C


kad ir kā mab vairākas 100+GB nedalāmas mapes, tad ir pagrūti tā starp diskiem žonglierēt


tagat vienkāršāk uz SSD tikkai sistema + Pinnacle imports + šis tas ikdiena s kas uz desktop stāv ērtībai nu tur 5-20 GB, a viss pārējais ko vien var iznests uz D un feini aizņemts +/- 100 uz SSD un 200-300 GB uz HDD


nav arī starp partīcijām/diskiem jākopē, kas pie lieliem failiem ir pailgi un apgrūtinoši (man daudz kas šurpu turpu ar 10+ GB jākopē pa 10x stundā) ilgi tomēr

Link to comment
Share on other sites

Pinnacle var pateikt kur stāv gan Temp direktorija, gan gatavie faili. Pašam stāv C uz SSD 128 gb, 70GB ir piestāstiti ar visādiem mēsliem, slinkums pat iedziļināties ar ko piestāstiti, pirms tam bija SSD uz 60 un visam pietika!

Labots - jema
Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Nu temp un  gatavie ir norādītui d, bet kad vēlies filmā ielikt kārtējos ~70 GB izejas materiāla, tad šis ņemas viņus visus pārkačāt uz My video, My Photo un tik pēc tam viņi skaitās importēti un vari ar viņiem ņemties, nu varbūt kaut kā var to izlabot, bet nu jau vairs nav tādas vajadzības

Link to comment
Share on other sites

Kas tev liedz My Video default mapi WIN norādīt uz D:\user\bonis\my video?

Link to comment
Share on other sites

+ Pinnacle imports + šis tas ikdiena s kas uz desktop stāv ērtībai nu tur 5-20 GB,

Un šitas viss uz sistēmas SSD ??? Kā ar veselo saprātu ?  Pirmkārt, visas lietotāja drazas mapes (My Documents, My Video, My Photos u.t.t. - uz D.) Otrkārt - nekādus gigabaitus uz desktopa, ja vien arī desktops nav pārvietots uz D. Pārvietošana - 5 min darbs, ja kas.

 Uz sistēmas diska tikai un vienīgi sistēmu OS + softi , viss pārējais uz cita HDD, pie tam, ja montē video - vismaz vēl divus vajag - vienu lielāku izejmateriālam, otru var mazāku - gatavajam.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

nu man nav mapes  D:\user   a tā varbūt ka var ar, neesmu par to domājis - tagat vairs nav aktuali a agrāk arī D bij līdz ausīm pilna periodiski, tā kā pat doma tāda prāā neienāca.. Nu īstenībā ir tā ka galvā ir 111 dažādas domas un pārsvarā ar PC viņas pa tiešo nav saistītas. Risinam tik to kas galīgi deg


raiviic - nu jā uz sistēmas SSD, tiesa gan My xxx satur vien Pinnacle importus, savus darba failus un arhīvu vienmēr glabāju uz D. Desktop pārvietot arī nav ienācis prātā, bet ikdienas scrap ir tik erti šķirot un svaidīt pa mapēm uz desktop....  par video montāžu jau nesen diskutējām pie maniem Athlon II X450 apgriezieniem ir pilnīgi vienalga cik HDD/partīcijas ir uz aparāta - 100% CPU noslodze pie snaudoša visa pārējā

Link to comment
Share on other sites

Visas mapes prom no C diska! Arī desktop!

post-97578-0-22090300-1408476944_thumb.jpg

Labots - jema
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...