Jump to content

Dzīvokļa iegāde Rīgā


Baigais Janka
 Share

Recommended Posts

psihiatrs

Esmu izgājis šim visam cauri un no bankām varu rekomendēt tikai divus variantus: Nordea vai SEB, ja ir vēlme būt drošam par bankas likmes nemainīgumu nākotnē. Bet vislabākā taktika: aizej uz DNB (šobrīd tur piedāvā vismazākās likmes) un tad dodies uz SEB un stāsti, kādu likmi piedāvā DNB. Ļoti ticams, ka arī SEB piedāvās DNB variantu.

Link to comment
Share on other sites

Destructo

@@_dunduks_,

 

šo starp citu arī skatos, vienīgais šodien divus citus skatos tajā rajonā, šo vēl nesanāks. Tas laikam būtu +/- vizuālais stāvoklis uz ko mērķētu. Dzīvoklis nav svaigais, bet nav miskaste, līdz ar to var remontēt pamazām. 

 

 

Salnas 21 - paldies nē. @@Kaspars12,

 

@@CAP,

 

25-30% (bez bērniem) 2.5% bankas. Es bik apsēdos ar tiem 25-30%. Man vienkārši te Nordea viens minēja 10-15%, pats uz Nordea gan tikai nākamnedēļ došos.  Problēma tajā, ja es iemetu šos 25-30% tad priekš kvalitatīva remonta diemžēl nāksies kādu laiku pakrāt. 

 

Algu + pensiju esmu gatavs pārvākt jebkur. 

 

Runājot par platību - šobrīd dzīvoju 64 m2, bet divistabniekā. 

Labots - Destructo
Link to comment
Share on other sites

likme tāpat kaut kad celsies. EURibors tak nebūs tik zems visu laiku. Vēl gadi divi un lēnām ies augšā.

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Vispār būs interesanti ar tirgus cenu daļai īpašumu,kur ņemas pārpircēji, jo visiem dzīvokļiem, kur nav deklarēti iemītnieki ir nopietns nodoklis no šī gada - tas ir 1,5% no kadastra vērtības. tas ir mega pieaugums, ja līdz šim bija no 0,2% līdz 0,6%.

 

Destructo ir varbūt kāda informācija kāpēc Salnas nē ? Esmu meklējis kārtīgus iemeslus kāpēc cena ir tik laba, bet nekas no šausmu filmas scenārija nav uzziets :D

Labots - Kaspars12
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Vēl jau atkarīgs, kāda ir iepriekšējā sadarbība ar banku. Ja ilgstoši esi bijis Swedbank zelta klients, tad arī nosacījumi būs labāki. 

 

Varbūt tagad DNB ir labojušies un jebkuram īpašumam var piedāvāt kredītu.  Atceros, par vienu nepabeigtu būvi pateica, ka nekādu kredītu nespēj piedāvāt.  Pat ne ar 50% pirmo iemaksu, bet citas bankas bija gatavas tūlīt un tagad slēgt līgumu.  

 

Galvenais ir izvērtēt savas iespējas, lai ikmēneša maksājums nepārsniedz 25%. Jārēķinās, ka padomju dzīvokļiem prasīs 15-25% pirmo iemaksu. 10% var dabūt bankas meitas uzņēmumiem.

Link to comment
Share on other sites

Destructo

@@usver,

 

Man sweds pateica ka ektornetam tu tū? Un viņiem pašiem neesot vairs nekādu īpašumu.

 

kas ar pirmskara, tajā pašā kategorijā krīt? 

 

@@Mezavecis

 

Par to 25% - pilnībā piekrītu. vienkārši šobrīd īre uzleca līdz šiem ~25%, tāpēc pašam lētāk un prātīgāk būtu "lieko" naudu kautkur ielikt un ikmēneša maksājumus nomest paņemot kautko hipotēkā. 

Labots - Destructo
Link to comment
Share on other sites

 

 

mēģināšu pabakstīt mironi. Ir tā sanācis, ka līdz ar īres kāpšanu esošajam dzīvoklim, jau kādu laiku aktīvi meklēju 3istabnieku Rīgā. Rajoni: Tālais centrs, Teika, Čiekurkalns. Diemžēl baigi daudz alternatīvu cenu ziņā (70k) centrā neredzu.

 

visai interesanta rajonu izvēle, bet nu varbūt, ka autõrs zin, ka pretī ostai un čierī ir piedāvājumā viņam interesējoša tipa mājas...

 

par bankām - sākt ir vienkārši - izvēlamies paraug objektus, un piesakām visās pieejamās bankās randiņu ar speciālistu. nordea, dnb, swed, seb. (varbūt tagad ir vēl kādas). vajadzētu būt ka esošam klientam konkrētā banka dod labākus noteikumus (man piemēram pirmās divas nebija īsti pretīmnākošas).

 

ja pērc remontējamu dzīvokli, tad uzreiz ieplāno x mēnešus remontam - kad kredītu maksāsi, bet dzīvot iekšā nebūs iespējams. plus  attiecīgi, rezervē reālas 10k eur priekš remonta u.c. sīkumiem. pie tam ņem vērā, ka oficiālajā vērtējumā stāvoklis "apmierinoši" nevis "labi" arī uzreiz nozīmē lielāku pirmo iemaksu kredītā.

 

nekādā gadījumā neplāno daļēju remontu, tas ir nereāli!!!! izremontē, un tad tīrā tukšā vācies iekšā un dzīvo 10 gadus. (man sanāca knapināšanās, tāpēc daļēji remontēju, un tagad žēl)

 

attiecīgi, remontējamam dzivoklim minimāli: logi, durvis, elektroinstalācija, sienas&griesti, grīdas, ūdeņi&kanalizācijas, varbūt radiatori, sanmezgli, virtuves iekārtojums, sienasskapji, utt.

kopējo summu tev neviens normāli pateikt nevar, tā ka katram konkrētam darbam atsevišķi. (piem, virsmu apdares darbu no vecā līdz gatavam 2014g beigās prasīja 8eur par virsmas m2, utt)

 

ja ir iespēja, tad iesakāms algot darbu vadītāju, no kura tad prasīt par visiem kasjakiem (nu nav strādājošam cilvēkam laika izskraidīt līdz un katram gudriniekam izsekot). tam pašam, kam tu piedāvā samaksāt par novērtēšanu un atbildēm uz jautājumu.

Link to comment
Share on other sites

Nesen priekš SEB intervēju vienu famīliju, kas pirka īpašumu - ne dzīvokli, bet gan māju pāķos. 

 

Īsumā tā, ka jārēķinās ar 30% pirmo iemaksu + vēl nauda visām nodevām un formalitātēm. Ja ir bērni, tad Altums var nogarantēt daļu pirmās iemaksas. 1 bērns = 5 līdz 10% apmērā, 2 bērni 15% 3 bērni 20% utt.

Tā pirmās iemaksas garantija nozīmē to, ka šī summa tiek noņemta no pirmās iemaksas un pielikta atlikušajai summai. Vienīgais kritērijs - jābūt bērniem, citi īpašumi arī var būt, tā nav problēma.

 

Tai famīlijai par 1 bērnu samazināja  pirmo iemaksu tikai par  5% jo ne Altumam ne bankai nepatika īpašuma atrašanās vieta

 

Īpašums maksāja kaut kādus +/-60k, paši trīs gadu laikā bija sakrājuši ap 10k un kaut ko piekasīja klāt formalitātēm. Kredīts uz 15 gadiem, mēnesī kaut kādi 360 eiro, ja pareizi atceros.

Labots - Smii
Link to comment
Share on other sites

 

 

Man vienkārši te Nordea viens minēja 10-15%

Ir īpašumi, ko bankas pašas tirgo. Tiem % varētu būt zemāki - banka jau taču nopelna no tevis pirmajā dienā.

15% - varbūt jaunajiem projektiem. 10%, ja pērc dzīvokli Vecrīgā 300m2 par 70k.

 

viss atkarīgs no tā, par cik to dzīvokli banka rīt var pārdot, ja tu atstiep pekas vai nemaksā. Ja nasing spešel - lai klients pats maksā. Ja wooow, tad arī būs tā mazā pirmā iemaksa. Kazi - kamēr maksāsi, varbūt tās pekas atstiepsi, bankai paliks likvīds kumoss.

Link to comment
Share on other sites

Destructo

@@ervie,

 

Paldies, ņemšu vērā ietekumu par to daļējo.

 

Rajonu izvēle interesanta, jo Ostai jābūt rokas stiepienā vai viegli sasniedzamai. :)

 

Zinu ,ka eksporta ielā regulāri ogļu putekļi uz palodzēm nosēžas, bet cik zinu, tad viņām šogad vajadzētu vākties uz Krievu salu.

 

Starpcitu: https://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/flats/riga/centre/blhep.htmlkāds šajā mājā nav neko skatījies?

 

Es biju vienu dienu garām braucot piebraucis vizuāli novērtēt, bet tur viss pagaidām tāds diezgan mežonīgs - šķūnīši, kodēji un ārējā fasāde pabēdīga + vēl pagājušogad ugunsgrēks bija (?) piektajā stāvā. 

 

@@Kaspars12

 

man Salna vairāk vietas dēļ. Es savulak dzīvoju tur blakus. Neesmu vairs gatavs iet uz mašīnu ar izsistiem stikliem, nozagtiem spoguļiem, kalpakiem utt. reizi divās nedēļās + man rajons nu galīiiiiigi neder.

Labots - Destructo
Link to comment
Share on other sites

No personīgās pieredzes:

 

2005. gadā pirku dzīvokli, nauda pirmajai iemaksai bija, bet remontam nē. Tā, lēnām, bez kredītiem pa vakariem divos gados viņu izremontēju, pa istabai vien. Protams, sākumā visa dzīve notika šanhajas stilā, guļamistabā, kur tika arī ēsts un dzīvots - vienīgā no putekļiem brīvā zona. 

 

Tā kā nav tik traki, kā @ervie saka. Tiesa gan man tur ikmēneša kredīts ir ap 100 eiro, līdz ar to arī remontam no algas atlika.

Labots - Smii
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Ja ilgstoši esi bijis Swedbank zelta klients, tad arī nosacījumi būs labāki. 

mani Swed ar visu zelta klientu sākumā pat kakāt pasūtīja, kad iesniedzu kredīta pieprasījumu auto, bet bija darba maiņa tieši tajā mirklī. Uz vēl labāk apmaksātu darbavietu, ja kas.

Es tur tāds - ēm, labi, ja izdomāsiet, ka uz auto ķīlu izsniegt nevarat, tad internetbankā rakstīts, ka ir arī aizdevums 15min laikā pieejams .. lielāki procenti, bet nu uzreiz.

Šī otrā galā laipni paskaidroja, lai pat nesapņojot.

 

Kamēr spīd saule, banka tiešām paturēs virs galvas lietussargu. Kad sāks līt - nu tad var sākt skatīties, kas notiks :)

Labots - usver
Link to comment
Share on other sites

 

 

mani Swed ar visu zelta klientu sākumā pat kakāt pasūtīja
Mani, pērkot dzīvokli 2012-ajā gadā, tieši tāpat. Aizgāju uz SEB - šie mani paņēma atplestām rokām. Beigās vēl arī firmas kontus uz turieni pārnesu.
Link to comment
Share on other sites

@@usver, gadu laikā palasot stāstiņus par swed.. ne mirkli nenožēloju, ka netapu par šīs bankas klientu, lai gan apkārt vieni swedinieki ir :D Bet nekas.. sievai otra karte atrisina problēmas :)

 

p.s. nezinu kā citās bankās, bet man Nordea ir fiksēts maksājums, ar mainīgu atmaksas datumu, kas koriģējas atkarībā no euribora. Respektīvi.. tu maksā savus 150€ un neuztraucies, ka nākamajā ceturksnī būs jāmaksā pēkšņi 200€.

Link to comment
Share on other sites

_dunduks_

 

 

bet man Nordea ir fiksēts maksājums, ar mainīgu atmaksas datumu, kas koriģējas atkarībā no euribora
Tīri teorētiski - kas notiek gadījumā, ja euribos palielinās, tik daudz, ka ar 150 eur nesedz pat procentus?

Es tikai tā - viss ir relatīvs, arī fiksētais maksājums, līdz banka neizdomā, ka jāmaina līgums.

Link to comment
Share on other sites

Pats kredītus neesmu izmantojis, taču ar nekustamajiem visi paziņas ir gājuši uz SEB, kas ir spēcīgāks tajā lauciņā.

Link to comment
Share on other sites

fiksēts maksājums, ar mainīgu atmaksas datumu, kas koriģējas atkarībā no euribora

 

tad ikmēneša maksājums fiksēts vai atkarīgs no Euribor? man liekas, ka DNB piedāvāja abus. tagad jau pofik, 95% atmaksāti :D

Labots - usver
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Man arī tajā brīdī bija darba maiņa uz labāk atmaksātu darbu un kredītu piešķīra tikai pēc 3 nostrādātiem mēnešiem jaunajā darba vietā. Ir arī svarīgi, pie kā un kurā vietā interesējas par kredītu. Pa telefonu šādas lietas neviens neskaidro un neko jēdzīgu no telefontantēm nevar uzzināt. Vismaz pēc čakarēšanās ar DNB, viss 2012.g. tika gludi nokārtots. Daudz kas arī atkarīgs no bankas aģenta, kurš kārto kredītu, kas DBN gadījumā arī bija klupšanas akmens. 

 

 

mani Swed ar visu zelta klientu sākumā pat kakāt pasūtīja
 
Link to comment
Share on other sites

Tīri teorētiski - kas notiek gadījumā, ja euribos palielinās, tik daudz, ka ar 150 eur nesedz pat procentus? Es tikai tā - viss ir relatīvs, arī fiksētais maksājums, līdz banka neizdomā, ka jāmaina līgums.

 

 

Banka īsti līgumu bez tavas piekrišanas izmainīt nevar. Mans Ab.lv ir pāris reizes mēģinājis, (veinreiz pat ar škandālu un PTAC iejaukšanos), bet tā kā tiek regulāri pasūtīts, tad liekās mierā.

 

Jautrākais bija tas, ka pirms kāda gada atsūtīja cedeli, kurā balstoties uz spēkā neesošiem likuma pantiem mēģināja izdiņģēt manu citu bankas kontu izdrukas :D - tipa lai monitorētu manu maksātspēju.

 vairs neatceros, vai ignorēju, vai uzrakstīju kaut ko rupju. Nē, šķiet, ka ignorēju.

Labots - Smii
Link to comment
Share on other sites

Nu pa telefonu tāpat vari uzzināt iesnieguma likteni. Iesniegts ir, tālāk jau no klerka maz atkarīgs - viņš neizlemj vienpersoniski. Tāpat "kredītkomisija" dažu svarīgāku seju izskatā savāksies šaubīgā gadījumā, izskatīs Tevis iesniegtos argumentus un iedos vai neiedos to kredītu. Manā gadījumā arguments bija darba līgums, kuru ieraugot uzreiz par 180o viss mainījās, uzreiz atkal labais klients esmu ar naudas kaudzi zobos, un pāris dienu laikā viss jau bija galā.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Mans Ab.lv ir pāris reizes mēģinājis
Ujj, cik dzirdēts no pazīstamajiem cilvēkiem, kam bijusi saskarsme, AB.lv tak ir leģendārs nagu maucēju kantoris - man liekas, ka tā ir palikusi pēdējā banka neatkarīgajā Latvijā, kas izmantoja firmu a la bēdīgi slavenā Arvik pakalpojumus braucot runāties par cilvēku maksātspēju. :D Tai bankai pieeja biznesam tiešām ir ieķērusies deviņdesmito sākumā. 
Link to comment
Share on other sites

 

 

Banka īsti līgumu bez tavas piekrišanas izmainīt nevar. Mans Ab.lv ir pāris reizes mēģinājis, (veinreiz pat ar škandālu un PTAC iejaukšanus)
 

 

 

Kamēr spīd saule, banka tiešām paturēs virs galvas lietussargu. Kad sāks līt - nu tad var sākt skatīties, kas notiks :)
 
 
AB kā reiz ir ar tādu reputāciju, ka lietum sākoties, iespraudīs klientam to lietussargu pakaļā.
  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Destructo

@@J.Reinis,

 

Nu tad man kā Arvik pārstāvim visi vārti vaļā ab.lv

 

Ja nopietni - tad vēl viens jautājums, kas ar cikliskumu, ir šķirba kad ņem dzīvokli? Ziema/Rudens, Pavasaris/Vasara.

 

Nav tā pat kā savulaik bija ar īres, ka visi šausmīgi derdzīgi met nost Oktobrī-Novembrī un ir gatavi kautko mahinēt arī par zemākām cenām, kad apkure nāk lieliem soļiem, bet iemītnieku nav?  

Link to comment
Share on other sites

@@J.Reinis, tu pārāk viņus slavē.

 

Īstie guru šai ziņā ir Norvik. Ko vien ir vērts viņu rebrandinga mēģinājums no bandītiskā Lateko pārtapt par kaut ko ziemeļniecisku un smalku :D

Link to comment
Share on other sites

 

 

AB kā reiz ir ar tādu reputāciju

Sen jau nekreditē, nodarbojas ar private banking (lai ko arī tas nenozīmētu, mhhhh). Bija intervija ar jamajiem ap 2010. kā šie kad sākās krīze, viņi fiksi atbrīvojās no kreditēšanas segmenta, kopā ar visu personālu.

Link to comment
Share on other sites

 

 

fiksi atbrīvojās no kreditēšanas segmenta, kopā ar visu personālu
 

laikam kaut kā šitā ..  :shok:

4984416.jpg

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nu esošie klienti nekur nav pazuduši. 


Vēl kādus 10 gadus maksāšu. 

Link to comment
Share on other sites

 

 

laikam kaut kā šitā .. 

Nevajag jau nu pārprast. Vienkārši atlaida visu kreditēšanas segmentu.

 

Esošos klientus protams, ka ārā nemeta, bet nevienu jaunu viņi vairs neņem. Ar visu to - 3. pelnošākā banka LV.

Link to comment
Share on other sites

@@usver, maksājamā summa nemainās, mainās tikai saskaitāmie un kredīta termiņš, kas atkarībā no % var samazināties, var arī palielināties.

 

tobiš.. mazināsies euribors.. termiņš paliks īsāks, maksājamā summa nemainās, piem. 120+30=150, 31.12.2019

palielināsies euribors.. termiņš palielināsies.. summa nemainās., piem., 110+40=150, 31.12.2020

 

p.s. man māte savā laikā strādāja AB.LV.. tieši uz tām reformām arī lielu daļu izmeta ārā.. pats arī gandrīz tur tiku strādāt, pēc pāris mēnešiem sākās reformas.. labi, ka netiku :D

Labots - CAP
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

ir šķirba kad ņem dzīvokli?
Ziemā ar dzīvokļu pārdošanas cenām tieši tāpat kā ar īres piedāvājumiem - ziemā daudz grūtāk iesmērēt dzīvokli, kam aukstas ārsienas, tādēļ nereti var redzēt uz ziemu arī krutos dzīvokļus par samazinātām cenām - remonts patiesībā pa lēto uztaisīts tīri kosmētisks, un nekas nav siltināts, un vējš zēģelē pa visām šķirbām. Tad nu attiecīgi var arī kaulēties, paprasīt pagājušo pāris mēnešu komunālos utt.

 

Par Euribor man pašlaik vispār pilnīgs prieks (tpu, tpu, tpu) - par tām kapeikām, ko pašlaik maksāju par SAVU dzīvokli centrā nebūtu iespējams pat NOĪRĒT kaut cik pieklājīgu midzeni. Ļoti ceru, ka tā turēsies vēl atlikušos 5 vai 6 gadus, cik tur man vēl palicis.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Mitekļu cenas pakārtotas sezonai tāpat kā auto. Visi tak remontējas vasarā, kad atvaļinājums, silts un var krāsojot atvērt logus. Protams, tas sakrīt ar celtnieku, arhitektu, mākleru ražas laiku, līdz ar to viss maksā dārgāk. Tāpēc darījumus veikt rudenī, kad parasti visi domā par ziemassvētkiem. Mīnuss gan ir tāds, ka ziema uzliek ierobežojumus.

 

Spriežot pēc šā brīža notikumiem globālajā ekonomikā, eiribors vēl ilgi necelsies. Man arī par būdu mēneša maksājums samazinājies līdz tādam līmenim, par kuru noīrēt var tikai 2.istabu dzīvokli jaunajā projektā ne centrā. 

Link to comment
Share on other sites

Destructo

Vēlviens varbūt primitīvs jautājums:

 

Mazākais ļaunums - pirmais vai pēdējais stāvs?

 

Man ir tikai pieredze ar pirmo.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Pēdējais stāvs vienmēr cieš no jumta problēmām. 100 gadus atpakaļ to izbaudīju samērā nesen celtā padomju ēkā. Tas pats ar jaunajiem projektiem darās. Toties neviens mēbeles nekad negrūsta. Ja lifts nestrādā (dažkārt uz bezgalīgu laiku), tad ir visa laime vilkties pa kāpnēm. 

 

Pirmajā stāvā nāk aukstums no pagraba un zagļu koeficients ir augstāks, t.i. grīda jāsiltina, logiem restēm būt un durvīm jābūt kārtīgām. Ja kādā no augšējiem stāviem plūdi (arī kaku), tad tie atnāks līdz pirmajam. 

 

Izvēlies, kādus labumu gribi :)

Link to comment
Share on other sites

Durvis labas vaig tā vai tā. Nav svarīgi pirmais vai piektais stāvs. Piektajā ir lielāka varbūtība, ka zagli kas mūķēs tavas durvis vaļā neviens neiztraucēs.

 

Nu nezinu gan par aukstumu no pagraba. Man nekas nenāk, Ir standarta padomju geīda ar 5 cm spraugu, tad skaidene, lamīnāta apakšas mīkstumiņš un lamināts.

 

Vēl mīnuss pie pirmā ir ka visi poģika durvis dauza un var gadīies kāds kaimiņš pīpmanis, kas nāk ārā pie tava loga uzpīpāt.

Link to comment
Share on other sites

Man gan patīk, ka virs galvas neviens nedzīvo, tāpēc atkal sanāca, ka dzīvoju 5. stāvā :-)

Vienīgais mīnuss, ka nācās šoziem ar bomzīšiem nedaudz pacīnīties, bet tur vairāk kaimiņi vainīgi, ka durvis atstāj lejā vaļā.

Nepārspīlējot, kopš sieva vienam iedeva pa tāsi un izdzina lidz pašai ārai, tā ir iestājies miers :-D

Link to comment
Share on other sites

Pirmajā stāvā tāds bonuss, ka visi garāmgājēji lūr pa logiem iekšā - viss kā uz delnas, jeb skatuves. Balkonam, ja tāds ir, obligāti jāliek restes priekšā, Ieteicams arī logiem. Jādzīvo kā cietumā......

Link to comment
Share on other sites

Ja mājas pirmais stāvs ir ielas malā, tad jā. Daļēji ārstējas jaunajos projektos, kur 1. stāvs ir apmēram 1.5 stāva augstumā.

Vispārīgi pieturos pie viedokļa, ka pirmajā stāvā var dzīvot tikai privātmājā, un arī ne tādā, kura pašā ielas malā.

Savulaik Ziepītī dzīvoju 12. stāvā, skats kolosāls - uz Mārupes laukiem, privātmājām, lidosta tālumā, pie apvāršņa navigācijas bāka Jūrmalā mirgo.

Īsi sakot - vislabāk ne pirmajā un ne pēdējā stāvā :)

Protams, ņemot vērā savas personīgās īpatnības - ir cilvēki, kuriem augstu dzīvot nav patīkami.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Nu nezinu gan par aukstumu no pagraba. Man nekas nenāk

 

Vai esi dzīvojis arī ne pirmajā stāvā? Varbūt esi pieradis, ir laba apkure, logi un tāpēc nav sūdzību.

Atceros, kad dzīvoju purčikā pirmajā stāvā, tad ziemā dzīvoklis bija krietni aukstāks kā kaimiņiem 2. un augstākos stāvos. Noteikti zinu, ka dzīvkli pirmajā stāvā vairs neņemtu.

 

 

 

Vēl mīnuss pie pirmā ir ka var gadīies kāds kaimiņš pīpmanis, kas nāk ārā pie tava loga uzpīpāt.

No šitā neglābs ne pirmais, ne pēdējais ne kāds cits stāvs. Šobrīd dzīvoju 8. stāvā un regulāri kāds kretīns zemākos stāvos pīpējot piesmirdina man, un drošvien arī citiem kas virs viņa un logs vaļā, dzīvokli. Savukart kretīni kas dzīvo virs manis regulāri met sērkociņus, benčikus, pīpju pakas ārā no lodžijas un tie sūdi mēdz ieplanēt manā lodžijā.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...