Jump to content

Sautēta sivēngaļa aka tūristu brokastis


martinno
 Share

Recommended Posts

Žaks Noriss

Vecīt, neesi aptvēris augstspiediena katla būtību - tas ir kā vecās skolas multivāres katls. Samet visu iekšā, iekur uguni un aizmirsti uz dažām stundām. Tur galvenā māka ir pa ātru nenogriezt koksu, neatraut katlu vaļā. NC recepte izskatās paceļama pat lasītnepratējam.

 

http://www.fotoreceptes.lv/tusonka.html


http://ololo.lv/lv/maza-sadzives-tehnika/virtuve/augstspiediena-katli.html

Link to comment
Share on other sites

martinno

NC versijā pat tas katls nav vajadzīgs :)

Izskatās ceļams pasākums :)

Link to comment
Share on other sites

Martinno.

Vakar iepirku un pameegjinaaju viena biedra ieteikto Saldus galjas kombinaata Sauteetas cuukgaljas konservu ( alfas rimikaa Kleets stendaa ) . NJu--- konservs kaa taads nostraadaats godam, galjinja, zeleja, taucini biku, nju , kaa cuukgaljas konservs tieshaam ljoti labs( patiesiibaa peec sastaava/ konsistences  labaakais, kaads liidz shim proveets )  . Bet no veco laiku tuuristu brokastu garshas tur tomeer, nju, nav ne smakas ....tomeer prasaas taa liellopa klaatbuutne. man te veel ledusskapii staav briezha galjas mediijums kopaa ar liellopu ( kurland food ) , to riit noproveeshu tad padoshu zinju :p

Link to comment
Share on other sites

Vakar revidējot viesu zāli uzgāju veselu kasti pagājušā gada jūlijā štancētos meža gaļas konservus... Garšo kā svaigi :)

 

kso-1407604052-U7537.jpg

 

kso-1407604072-U7537.jpg

Labots - Edzhua
Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Tu nu gan izklaidīgs, veselu kasti konservu izlaist no redzesloka!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Neviens mājās viņus tā baigi neēd, pa retu reizi tikai tēvs, ja baigi sagribās... Tā meža gaļa vienkārši atrīta, pats studējoties pa Liepāju agrāk ņēmu līdz gandrīz katru nedēļu pāris bundžas... Laikam jau no malas tas izklausās smieklīgi, ikdienas cilvēkam, kam rados/paziņās nav mednieki :D

Link to comment
Share on other sites

Noproveeju Kurland Food Briezhu galjas delikatese. Ljoti labs konservs, iekshaa peecc skata un arii garshas tieshaam tikai ljoti laba liesa galja, zhelejinja, tauku gandriiz nemaz, tiesa , kaa jau mezha galjai, tomer ir neliels taads siivums tajaa garshaa, ir labs konservs un daudz tuvaak tieshaam RU laiku tuuristu brokastiim, bet nu cena arii attieciiga, 190grami maksaaj 2.72eur. pamekleeshu veel ko interesantu...

Labots - kevins
Link to comment
Share on other sites

ja taisa tušonku mājās tad tāda kā kombinātos parasti nesanāk

šie cūkādiņu buljonu, želantīnu un ko vēl tur .....

 

ja uztaisa mājās katlu tad no tā brīža tušonka pārstāj garšot

Link to comment
Share on other sites

Nopārdot, nu nezinu, ja ir baigā vēlēšanās, var kaut ko sarunāt.

Es esmu atrodams netālu no Liepājas šosejas, Jelgavas/Tukuma krusta...

Link to comment
Share on other sites

 

 

Kurland Food Briezhu galjas delikatese

Briežu gaļas konservi jau pēc būtības siltā veidā ēdami, auksti nav garšīgi. Cūkgaļas tomēr garšīgāki. Bebra konserviem arī nav ne vainas.

Link to comment
Share on other sites

interesē bebra recepte.vai lūdzu nevarētu ienest studijā?

Link to comment
Share on other sites

 

 

interesē bebra recepte.vai lūdzu nevarētu ienest studijā?

Recepte vienkārša - nomedī vairākus bebrus, tā lai kaut cik sakarīgs gaļas daudzums sanāk, atkaulo un gaļu uz kombinātu. Pēc dažām dienām brauc pēc konserviem.

Link to comment
Share on other sites

Žāvēts bebrs, manuprāt, ir garšīgāks nekā citādi pagatavots... Kamēr silts, viņam ir tāda riktīgi interesanta garša, kas nepiemīt meža gaļai...

Link to comment
Share on other sites

 

 

Žāvēts bebrs, manuprāt, ir garšīgāks

Na ļubiteļja. Man ne visai.

Link to comment
Share on other sites

Nu bebru dziedzeru uzlējumu arī kurš katrs nevar dabūti iekšā. Tas bebrs dīvains putns, neiespersi - nelidos :D

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...