Žaks Noriss Augusts 7, 2014 Share Augusts 7, 2014 Vecīt, neesi aptvēris augstspiediena katla būtību - tas ir kā vecās skolas multivāres katls. Samet visu iekšā, iekur uguni un aizmirsti uz dažām stundām. Tur galvenā māka ir pa ātru nenogriezt koksu, neatraut katlu vaļā. NC recepte izskatās paceļama pat lasītnepratējam. http://www.fotoreceptes.lv/tusonka.html http://ololo.lv/lv/maza-sadzives-tehnika/virtuve/augstspiediena-katli.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinno Augusts 7, 2014 Author Share Augusts 7, 2014 NC versijā pat tas katls nav vajadzīgs Izskatās ceļams pasākums Link to comment Share on other sites More sharing options...
kevins Augusts 9, 2014 Share Augusts 9, 2014 Martinno. Vakar iepirku un pameegjinaaju viena biedra ieteikto Saldus galjas kombinaata Sauteetas cuukgaljas konservu ( alfas rimikaa Kleets stendaa ) . NJu--- konservs kaa taads nostraadaats godam, galjinja, zeleja, taucini biku, nju , kaa cuukgaljas konservs tieshaam ljoti labs( patiesiibaa peec sastaava/ konsistences labaakais, kaads liidz shim proveets ) . Bet no veco laiku tuuristu brokastu garshas tur tomeer, nju, nav ne smakas ....tomeer prasaas taa liellopa klaatbuutne. man te veel ledusskapii staav briezha galjas mediijums kopaa ar liellopu ( kurland food ) , to riit noproveeshu tad padoshu zinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzhua Augusts 9, 2014 Share Augusts 9, 2014 (labots) Vakar revidējot viesu zāli uzgāju veselu kasti pagājušā gada jūlijā štancētos meža gaļas konservus... Garšo kā svaigi Labots Augusts 9, 2014 - Edzhua Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonifacijs Augusts 9, 2014 Share Augusts 9, 2014 Tu nu gan izklaidīgs, veselu kasti konservu izlaist no redzesloka!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzhua Augusts 9, 2014 Share Augusts 9, 2014 Neviens mājās viņus tā baigi neēd, pa retu reizi tikai tēvs, ja baigi sagribās... Tā meža gaļa vienkārši atrīta, pats studējoties pa Liepāju agrāk ņēmu līdz gandrīz katru nedēļu pāris bundžas... Laikam jau no malas tas izklausās smieklīgi, ikdienas cilvēkam, kam rados/paziņās nav mednieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nain Augusts 10, 2014 Share Augusts 10, 2014 @@Edzhua, Varbūt vēlies kādas pāris bundžas konservu nopārdot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kevins Augusts 10, 2014 Share Augusts 10, 2014 (labots) Noproveeju Kurland Food Briezhu galjas delikatese. Ljoti labs konservs, iekshaa peecc skata un arii garshas tieshaam tikai ljoti laba liesa galja, zhelejinja, tauku gandriiz nemaz, tiesa , kaa jau mezha galjai, tomer ir neliels taads siivums tajaa garshaa, ir labs konservs un daudz tuvaak tieshaam RU laiku tuuristu brokastiim, bet nu cena arii attieciiga, 190grami maksaaj 2.72eur. pamekleeshu veel ko interesantu... Labots Augusts 10, 2014 - kevins Link to comment Share on other sites More sharing options...
mambo Augusts 10, 2014 Share Augusts 10, 2014 ja taisa tušonku mājās tad tāda kā kombinātos parasti nesanāk šie cūkādiņu buljonu, želantīnu un ko vēl tur ..... ja uztaisa mājās katlu tad no tā brīža tušonka pārstāj garšot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzhua Augusts 10, 2014 Share Augusts 10, 2014 Nopārdot, nu nezinu, ja ir baigā vēlēšanās, var kaut ko sarunāt. Es esmu atrodams netālu no Liepājas šosejas, Jelgavas/Tukuma krusta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo Augusts 11, 2014 Share Augusts 11, 2014 Kurland Food Briezhu galjas delikatese Briežu gaļas konservi jau pēc būtības siltā veidā ēdami, auksti nav garšīgi. Cūkgaļas tomēr garšīgāki. Bebra konserviem arī nav ne vainas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mambo Augusts 12, 2014 Share Augusts 12, 2014 interesē bebra recepte.vai lūdzu nevarētu ienest studijā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo Augusts 12, 2014 Share Augusts 12, 2014 interesē bebra recepte.vai lūdzu nevarētu ienest studijā? Recepte vienkārša - nomedī vairākus bebrus, tā lai kaut cik sakarīgs gaļas daudzums sanāk, atkaulo un gaļu uz kombinātu. Pēc dažām dienām brauc pēc konserviem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzhua Augusts 12, 2014 Share Augusts 12, 2014 Žāvēts bebrs, manuprāt, ir garšīgāks nekā citādi pagatavots... Kamēr silts, viņam ir tāda riktīgi interesanta garša, kas nepiemīt meža gaļai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo Augusts 12, 2014 Share Augusts 12, 2014 Žāvēts bebrs, manuprāt, ir garšīgāks Na ļubiteļja. Man ne visai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzhua Augusts 12, 2014 Share Augusts 12, 2014 Nu bebru dziedzeru uzlējumu arī kurš katrs nevar dabūti iekšā. Tas bebrs dīvains putns, neiespersi - nelidos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu
Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas
Izveidot jaunu kontu
Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!
Reģistrēt jaunu kontuPierakstīties
Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!
Pierakstīties tagad!