Jump to content

Ziepene darbam


Aldy
 Share

Recommended Posts

vajadzētu nedārgu ziepjutrauku,  ar labu zibsni.. papromēju Nikonu fullpix 660 neapmierina bik tumsā fotkas. pat 520 lumija vairāk izgaismo.. vajag diezgan steidzamai.. varbūt ir kāds tirgonis no veikaliem. tad PM.. ir mums 2vi putekļ un ūdenspiesardzīgie.. bildes nav pietiekoši asas, bet ņemot vērā darba specifiku, gribās vismaz putekļdrošu, bet tiek izskatīti visi.. vajag uz rekvizītiem tā ka priv atkrīt. pašam ir bet firmai nepārdosi

Labots - Aldy
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Labs zibenis ir tikai ārējais zibenis un viss pārējais ir tikai parodija par zibeni. Līdz ar to meklē ziepi, uz kura var uzkrāmēt normālu zibspuldzi. Lēts nebūs neviens no variantiem. 

 

P.S. Ja cilvēks nemāk bildēt, tad arī spoguļkamera pa 5k EUR nepalīdzēs un miglu bildes būs garantētas.

Link to comment
Share on other sites

nu sorry man vajag tikai lai piefiksētu defektus.. tb neko krutu tok nevjag.. es jau coolpix 800 aplauzu ar tupu lumiju.. uzmini kam gaišāka bilde bija? nu nespēj tās ziepes filmēt bez zibenes...es jau ar gribētu spoguleni un  zibeni bet darbam ar kko mmazāku pietix

Link to comment
Share on other sites

  Atliek tikai atkārtot Mežaveča teikto:

Ja cilvēks nemāk bildēt, tad arī spoguļkamera pa 5k EUR nepalīdzēs

 Gan jau ka bildē tikai Auto režīmā.  Attālumā līdz kādiem  7 metriem, ja vien kautkas nebūs priekšplānā, jebkura lētā ziepja blicene tev parastu pankūkbildi normāli izgaismos (labu bildi dabūsi tikai ar ārējo pret griestiem, ar atstarotāju u.t.t.).  Bet arī ziepim ir svarīgi, kādus parametrus uzliec un kādu ekspozīcijas kompensāciju, kas vairumam ir no - 2EV līdz +2EV zibenim saregulē. Auto režīmā vienmēr būs tikai kaut kas vidējs no iespējamā.

 Pie tam - iespējams, saliekot pareizos parametrus, bez zibenes iegūsi daudz labāku bildi, ja vien neesi pilnīgā tumsā. Ar 1600 ISO un vairāk, ja ir - būs OK, tikai nedaudz trokšņains, bet to redzēsi tikai apmēram A4 izdrukās. Ir arī režīmi, kad priekšplānu zibene nogaismo, bet fons vēl turpina gaismoties - tikai tad statīvs vēlams.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

nav jau laika tur neko stutēt.. ir gan bijuša spoguļnieces, gan ar maināmām lēcām.. darba specifika ir- jānoķer burtiski sekundē un nav laika kko regulēt.. par to jau ar bij jaut.. vajag ātru fočiku un ideālā lai norukā automātā


aa nu 7 metri nebūs tur max 3 metri


jā vel varijants cik paspēj aizmukt

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Cik tad ir budžets ir? Pašlaik valk uz 2 variantiem - ļoti dārgu aparātu, lai varētu izspiest max kvalitāti vai jebkādu ziepjtrauku, kuru nav žēl sadauzīt. Hibrīdkamerām un advancētiem ziepjtraukiem arī kvalitātes rādītāji ir būtiski lielāki nekā parastiem ziepjtraukiem, bet tie sāk maksāt no 200 EUR. 

Link to comment
Share on other sites

tie kas āgenskalnā dzīvo jau zin vakardienas piedzīvojumus.. un dēļ šitāā man ari vajag to sūdu, lai tie sprādzieni mazāk būtu


nu godīg ap 150.. šobrīd maz ko vairāk dos


nikons mums vel latos deva pa 80 Ls nu po hibrīdu nepaņemsim, vairāk interesē kvalitāte


nu diezvai varu parādīt par ko ir jaut bet var promēt pietuvināt.. ugunsdzēsēji labi pastrādāja.. pa, papromēšu uz kompi uzmezst

Link to comment
Share on other sites

 

 

vajag ātru fočiku
  Ātrs un lēts ziepis - diemžēl nesavienojami jēdzieni.  Praktiski momentā nostrādā tikai dārgais gals un, protams, spogulenes. Ziepim vajag laiku, lai "saprastu" situāciju un nostrādātu autofokuss. Līdz ar to sanāk, ka bildējot ejošu kaķi, bildē redzēsi tikai asti :sarkasms: .
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Šajā budžetā nav nekāda dižā izvēle, ieej jebkurā internetveikalā un skaties uz tiem aparātiem, kam pēc iespējas lielāks objektīvs, kas arī nodrošinās kvalitāti. Viss pārējais ir matu skaldīšana aļa patīk vai nepatīk, jo parametri visām kamerām ir līdzīgi. Protams, ar peļacs objektīviem nekādas bildes nebūs. 

 

http://www.tehnoland.lv/lv/foto-video-kameras/digitalas-foto-kameras?p=3

 

Un jā, neviena no šīm kamerām neatbilst kritērijam ātra, kvalitatīva un dod labas bildes tumsā. 

Link to comment
Share on other sites

Nu no tādām jau vēl var šo to izvilkt. 2 min darbs.

post-602-0-07773900-1406577690_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ja gribas normālu kvalitāti, vajag arī normālu tehniku, tas 1000100100 reiz te jau ir atrunāts :)

Tā teikt, ar p1... mežu nenocirtīsi :>

 

Pats nupat darba vajadzībām iepirku mini lētuci ziepi Fujifilm AX600 un jūtos tīri apmierināts. Tiesa, man tas vairāk tehniskai dokumentēšanai laptopiem, ja gadās kādu nolikt malā, lai vieglāk atcerēties tehniskos knifus.

 

Patika panorāmas opcija - salīmē ļoti labi, protams, neko daudz no 3 kadriem gribēt nevar.

Arī HD filmiņš normāls.

Labots - Red
Link to comment
Share on other sites

Aldy, Tu elektriķis? TP trafam vidsprieguma vai zemsprieguma kabelis palidoja?

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

nu tehnolands ir pēdējais kur lūrēt ja godīg. man jau spoguls tur ir sievai paņemts.. apjāja par 300 eirām

Tas ir kas? Tipa, paņēmu spoguleni, bet ņefiga bildes netaisa? Vai kā? Vai pārmaksāji, tipa pārdeva it kā labu, bet sūdu? Vai varvūt ar spoguli jāmāk pareizi darboties?

Nav skaidrs uz ko apjāja.

Labots - Zuxters
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

VS aizlidoja.. Trafa saite.. neder vienkārši spogulis.. bildes smukas un tas ar viss.. darbbam tas ir par dārgu

Link to comment
Share on other sites

 Ko te visi saklupuši autoram virsū ar saviem ieteikumiem? Pilnībā piekrītu. Jo labāka kamera, jo labākas bildes (te nerunāsim par fotografētāja meistarību un prasmēm). Bet autors prasa nedārgu ziepi. Dažs labs izsakās tā, it kā bez spogulenes vispār bildi dabūt ir neiespējami. Man pašam darba vajadzībām jau kuro gadu kalpo Canon PowerShot 495. Nopirku, kad bija pirms vieniem Ziemassvētkiem akcija, par kaut kādiem nepilniem 40 latiem. Protams, ka mēsls tā kamera, ja ir sarežģītāki fotografēšanas apstākļi. Bet tādu kameru nav žēl pa putekļiem, mitrumu, turklāt ērti ielikt kabatā. Priekš maniem dokumentiem bildes sanāk pieņemamas. Neesmu novērojis, ka kāds briesmīgi labo tehniku lieto līdzīgām vajadzībām. Ir ģimenes lietošanā labs ziepis, padārgs bija, tāpēc to nevazāju uz darbu. Ir tas lētais lēnāks, daudzas bildes ir jābrāķē, bet nekad man nav bijis tā, ka aizbraucot uz objektu, nav iespējams nobildēt, jo, redz, līdzi nav spogulene ar krutajām zibspuldzēm vai tādā garā. Sanāk bildes arī ar lēto ziepi.

 Autor, iesaku lētu Canon ziepjutrauku.

Link to comment
Share on other sites

(labots)

vismaz viens iebrauca tēmā.. Paldies... kko jau nāxies lūrēt. papromēsim ari kanonu.. pašlaik tik olympam nav ticamības.. viens mētājas ar neiebraucamu objektīvu (no mitruma atņirdzās)


pasūtijām gan canon gan Fujifilm AX600... nu papromēs.. atsauksmes ne ātrāk kā 1dien un šaubos ka ātrāk es kko ieraudzīšu.. tā kā načaļstva uzvedas dod dievs līdz nedēļas beigām dabūt.. a tam AX aķi jau nav?

Labots - Aldy
Link to comment
Share on other sites

Mēs paņēmam kantorim GoPro. //acc. - case, teleskopiskais kāts 

Šancē i kā ziepjutrauks, i kā videokamera.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...