Jump to content

Iphone garantijas remonts


robertspauls
 Share

Recommended Posts

Manam Iphone 4s pēc OS updeita neiet wifi. Aiznesu uz garantijas remontu trodeksā, bet man telefonam garantijas remonts nepienākas, jo esot pārāk apdauzīts. (Man pusgadu pirms wifi salūšanas telefons nokrita zemē, trāpija tieši uz stūriem, kuros izdrupa robi) 

Ko jūs man iesakat darīt, viņi piedāvā remontu pa 300 eiro, kas absolūti nav adekvāta summa.

Vai pastāv variants pārsūdzēt viņu lēmumu, vai arī es varu mēģināt šo telefonu kaut kur citur iesmērēt, jo principā bez wifi tam telefonam ir jēga tikai lai klausītos mūziku vai fotogrāfētu, jo es nevaru atļauties tērēt milzu summas par mobilo internetu.

Vai arī ja garantija man tāpat nepienākas arbūt varu salabot pats?

Link to comment
Share on other sites

AlCohol

uzzvani mobile monsters. ir 4s pieredze pie vinjiem bijusi par, gandriiz, kapeikaam un aatri. kaa arii, cik zinaams, veljoprojaam iet godam.

Link to comment
Share on other sites

EpicDamage

Pareiz ka nepienākas garantijas remonts, tur sīki viss līgumā atrakstīts. Pārsūdzēt vari tikai tiesā mēģināt.

Link to comment
Share on other sites

robertspauls

Varēju taču uzlīmes uzlīmēt virsū varbūt būtu šos apčakarējis :) Atliek mēģināt ar fēnu uzsildīt telefonu un tad saldētavā atdzesēt pēc youtube metodes. 

Link to comment
Share on other sites

Tufjord

 

 

Atliek mēģināt ar fēnu uzsildīt telefonu
Jā,bet ne jau ar matu fēnu nebūs tāds (efekts/rezultāts).Jo jasildot ātri un lielā temperatūrā,aizmugurējais kreisais augšējais stūris min 3-4.Kā minimums šādu https://www.google.no/search?q=Metabo+HE+23-650&client=firefox-a&hs=aBr&rls=org.mozilla:lv:official&channel=rcs&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=YQ63U-7NDsX80QWZ64GoCA&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1600&bih=763  Ps.Ja līdzīgas jaudas nav pieejams paņem nomā.
Link to comment
Share on other sites

AlCohol

jaasilda sava galva, chepeshkraasnii.. analogi kaa d_l teica.

 

ar taam plaisaam jau ir taa, ja vinji var salabot tavu probleemu, kad nebuus tev digi jaamaina (taisot valjaa telefonu), tad jau salabos, bet nu tavaa situaacijaa sanaak, ka vinju atpakalj neiestikjees, kaut taadu, kaads vinsh tagad tev ir. ko, tad var gribeet, lai maina arii tavu sasisto uz garantiju? man padlai otrajaa dienaa bij "sitiens" no mashiinas benkja pret konsoli, strauji bremzeejot. uz malaam pat shviiku nav, bet no home button uz leju aiziet plaisa. redzeet to plaisu var tik vienaa lenkjii, bet gan jau garantijas liktenis sagaidiitu taads kaa tev. :D

 

kgan, ja man par 3 eerikiem piedaavaatu mainiit kaut kaadu defektiivu fignju ieriicee, kas kopumaa izmaksaatu pashas ieriices cenu, tad drosvien no eebreja pasuutiitu jaunu stiklu, kas man sanaak 20usd ar visiem tuuliem un pirms doshanas garantijaa - nomainiitu vinju.

Labots - AlCohol
Link to comment
Share on other sites

nevertell

Par 300€ tev iedos jaunu aifounu, jo garantijā neviens viņus nelabo- tikai maina. 

 

Rollback'o, vai arī gatavojies piķot.

Link to comment
Share on other sites

AlCohol: domā meistars neredzēs a viņš ir mainīts :D

kāds bērnudārzs  - sildīt ar fēnu, mainīt korpusu ...

Link to comment
Share on other sites

sorry par uzbraucien, bet kaarteejais, kad var atljauties iphone, bet nevar mobiilos datus.. Cik tad vinji menesii izmaksaas?max 8 eur?

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Visai reāli, ka nevar atļauties mobīlos datus  :sarkasms:

1 Mamma iedeva savu veco Iphone un okarti

2 LMT (trodeksā) Bez patstāvīgiem ienākumiem paņēma iphone uz nomaksu jaunie iphone maksā ap 30 euro mēnesī uz 2 gadiem...

Labots - ricijs
Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...