Jump to content

Logitech Z506 zūd skaņa!


TasEsmuEss
 Share

Recommended Posts

Ir īpašumā datora 5.1 tumbas Logitech Z506

 

Problēma tāda, ka kopš tika nopirktas - pēc nenoteikta laika viņas apklust. Gaismiņa, kas rāda, ka viņas ir ieslēgtas - deg.

Vienkārši - skatos filmu, pēkšņi apklust. Izslēdzu ārā ar pogu uz priekšējā skaļruņa, 10 sekundes paturu izslēgtas, ieslēdzu atpakaļ - skan.

 

Dažreiz tas notiek vienreiz dienā, dažreiz vairākas reizes dienā ,dažreiz ik pēc 10 minūtēm.

 

Neatkarīgi no tā vai ir pieslēgts klāt kāds no vairākiem datoriem, televizors vai telefons - nekādas dzīvības pazīmes. Arī caur austiņu ligzdu un kādu citu ieeju nekas neskan, kamēr neizslēdz un neieslēdz. 

 

Dažreiz vienkārši pēc kāda brīža atsāk skanēt pašas no sevis, tā teikt "atkrīt vaļā" sākumā ar čerkstošu skaņu vai barkšķi.

 

Visi jau teiks - ja jaunas, tad garantija. Problēma jau ir tur, ka garantijā neviens visu dienu neklausīsies. 5 minūtes patestēs - iet. Ok, sūtam atpakaļ, liekam maksāt par viltus gadījumu utt. Veikalā kur pirku man apmēram to pašu teica - lai paklausos, kamēr nojūk pa visam. Bet ka nejūk jau mēnešiem pa visam. Pērkot man vispār teica, ka Logitechs nekad nejūk un man baigi solījās, ka viss būs super.

 

Esmu lasījis internetā, ka dažiem vēl ir šādi gadījumi ar šo modeli, bet tas nav Latvijā.

 

P.S. Vadus raustīju - tur vaina nav. Kā arī problēma ir gan ar noslēgtiem basiem, gan ar max basiem. Tas pats gan stereo režīmā gan 5.1 režīmā (nepievienojot visas tumbiņas.)

 

Kur varētu būt vaina un ko darīt? ja būtu pa 20EUR pirktas, tad izmestu ārā, bet tomēr maksāja 90.

Varbūt kādam ir bijis līdzīgi.

Labots - TasEsmuEss
Link to comment
Share on other sites

TasEsmuEss

Izklausās, bet tas notiek pat ja nekas netiek atskaņots un pat ja vads ir atvienots no skaņas avota. Pēc laika pieslēdzu klāt - neskan.

Link to comment
Share on other sites

Bomaars/C12

Mēģini tā nofilmēt to momentu kad pārstāj skanēt, tad varēsi aiznest uz garantiju ar video:D

Link to comment
Share on other sites

NeticuNevienam

Šitām austiņas arī var pieslēgt vai ne? Nu man bija tā (ne ar šo modeli un nepavisam ar datortumbām, bet pavecu mūzikas centru), ka tie kontakti, kas nostrādā, kad iesprauž austiņas ligzdā un atsledz skaļruņus, čakarējās. Bija apsūbējuši un aparāts "domā", ka austiņas pievienotas. Pēc pāra reižu pakustināšanas kā arī pēc brīža (nenormēts laiks - tb jebkurā brīdī un tikpat labi pusdienas garumā) atkrīt, tad atkal čakarējas. 

Tur austiņām vai nu N/C kontakts vai N/O kontakts. Man gadījās ar N/C kontaktu un tas nozīmē, lai skanetu skaļruņi, kontaktiem jābūt savienotiem visu laiku, tos pārtrauc austiņu pievienošana un tad arī atslēdzas skaļruņi un skaņu padod ausīs. Ja kontakti apsūbējuši, vai hvz kas, tad var čarkstēt un pazust, mainīties skaļums un citi brīnumi, visādi būkšķi skaļuma regulēšanas laikā utt.

 

Nezinu vai šis palīdz, bet nu pamēģināt jau var!

Link to comment
Share on other sites

Tufjord

 

 

Problēma jau ir tur, ka garantijā neviens visu dienu neklausīsies. 5 minūtes patestēs - iet.
Nu tā jaunu ir viņu problēma,ja nevar defektu atrast/novērst.Neticu,ka tikai paklausoties nosaka defektu oficiālā serviscentrā

 

Ok, sūtam atpakaļ, liekam maksāt par viltus gadījumu
Muļķības.
Link to comment
Share on other sites

TasEsmuEss

Austiņas var pieslēgt, un šis ir mēģināts. Arī uz austiņām netiek padota skaņa, kad šis notiek. Ir mēģināts teju viss, un tūlīt sākšu pakot iekšā un uz veikalu nesu atpakaļ.

Link to comment
Share on other sites

Tufjord

 

 

uz veikalu nesu atpakaļ.
Neko nezinu par Tavu garantijas veidu un vai tuvumā ir pieejams servisa centrs,bet cik nu ir dots kas uz garantiju vienmēr sūtu uz oficiālo aparāta servisa centru.Neiesaistot veikalu.Tīrai laika taupīšanai,pirmā gadījumā ram nomaiņa pāris stundas otrā 3dienas mātesplate.
Link to comment
Share on other sites

Man ir Z323 -> 2.1 modelis. Arī bija problēma ar skaņas pazušanu reizēm, lai dabūtu atpakaļ nācās pārspraust / pakustināt vienu no vadiem.

Aiznesu uz garantiju - tā arī pateicu- ik pa brīdim pazūd skaņa. Pēc kāda laika iedeva vietā jaunas. Šobrīd skan bez problēmām.

 

p.s. Problēma bija, ka skaņa pazuda vienam no skaļruņiem.

Labots - Damn
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
@rmands

Novēroti līdzīgi simptomi logitech z623 skaļruņiem skatoties filmu vai spēlējot kādu spēli pēkšņi skaņa pazūd ieslēdzot par jaunu atkal viss momentā strādā būs laikam jānes uz garantiju skaļruņiem vien kādi 4 mēneši pirmie simptomi jau sāka parādīties pirms kāda mēneša.

Link to comment
Share on other sites

J.Reinis

Vai gadījumā nav tā, ka input level no datora ir pārāk zems (piem. uz datora uzgriests skaļums 5%, a uz tumbām volume uz pilnu klapi)? Es pats ar šo saskāros, kad pirms gada nopirku Logitech Z523 - tās iet 'sleep' režīmā, ja ilgāku laiku skaņas līmenis ieejā ir ļoti zems vai tā nav. Ērta fīča, bet sākumā man arī vairākkārt gadījās tā, ka tumbas 'nepamodās' līdz pirmajai skaļajai notij savas 30 sekundes iekšā filmā. Beigās vienkārši nogriezu tumbas uz pusīti, un datora Volume pacēlu uz 20%, un vairs nekādu problēmu.

Link to comment
Share on other sites

Homer J. Simpson

kaut kur ir dzirdēts, ka vispareizāk esot turēt datorā skaļumu vienmēr uz 100% un regulēt tikai uz tumbiņām

Link to comment
Share on other sites

nnoname

Uz 80%, lētajām iebūvētajām kartēm pie 100 mēdz būt diezgan ievērojams k.r.o.p.l.i.s pat uz zemu izejas slodzi.

Labots - nnoname
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Homer J. Simpson

arī izmantoju iebūvēto un uz 80 ir ok, uz 100 parādās kropļojumi, bet atradu, ka to var viegli salabot. jāuzliek realtek draiveris, jāatver realtek control panel un jāspiež uz zaļā jack, jāizvēlas Headphones (default stāv uz Front Speaker Out) un gatavs, kropļa vairs nav

Labots - Homer J. Simpson
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

man vislabāk ir uz kādi 90-97%, nu ja ņem pēc zemākiem kropļojumiem.

Link to comment
Share on other sites

@rmands

Izrādās ka labais skaļrunis ir klusāks nekā kreisais, nogriežot pavisam klusu pieliekot ausi pie paša skaļruņa var dzirdēt ka labais skaļrunis vispār neskan nezinu kāpēc bet skaņa nav vienmērīga un vel tā problēma ar skaņas pazušanu arī ir dīvaina klausoties mūziku liekas ka ne vienu reizi skaņa nav pazudusi bet skatoties filmas tas notiek ļoti regulāri spēlēs skaņa pazūd daudz retāk.

Labots - @rmands
Link to comment
Share on other sites

Bomaars/C12

Ja par garantijām runājam, tad man atkal jāved CoolerMaster seidon 120v Dzese, pa nakti pastāv no rīta slēdz iekša dzese negriežas(lampiņa uz sukņa dega, biosa rada N/A udens necirkulē), parsbraužu pie 12v linijas ar parveidotaju nejeit pielieku pie fan control citreiz aiziet citreiz nē citreiz pēc vairakiem parspraudieniem aiziet(platē gan cpu fan vietā spraud cik gribi dzese neaiziet mainot tā ka piespraud pie 12v linijas vai fan control aiziet ), vainu suknii kkas ieķeras vai sūkņa shema glukii:D, dažreiz nedēļu griežas labi tagad gan sakusi katru dienu vai katru otro no rīta neiet, nezinu kā šie to garnatijā atklās, gluži kā šeit par tumbiņām  :D

Labots - Bomaars/C12
Link to comment
Share on other sites

Jautājums par garantijas lapu...

 

Ja teiksim internet veikalā vairākas lietas ir pirktas kopā un garantija ir uz vienas lapas uztaisot garantijas kopiju kādai atsevišķai precei šī garantija būs derīga ?


Kāds ir saskāries ar šo lietu?


.

Labots - Design
Link to comment
Share on other sites

martinno

Kā garantija dažādām precēm var būt uz vienas lapas?

Ja tās ir detaļas, tad katrai ir atsevišķa garantija. Ja tas ir dators, tad tam var būt garantija kā vienai vienībai.

Jebkurā gadījumā - jābūt oriģinālam pirkuma apliecinošam dokumentam un pārdevēja aizpildītam talonam, līdz ar to - serviss var pasūtīt 5 mājas tālāk, ja garantinas talons nav oriģināls... Viss atkarīgs no servisa.

Link to comment
Share on other sites

Ja tās ir detaļas, tad katrai ir atsevišķa garantija.

Tās ir datora daļas un viss ir uz vienas lapas kā viena kopējā garantija visām daļām veikals ir dataleks.

 

 

Kā garantija dažādām precēm var būt uz vienas lapas?

Nav ne jausmas bet tā ir. 

Labots - Design
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Fantamass

Brīžiem pazūd skaņa teiksim spēlējot kādu spēli un liekas ka skaļruņi nav pie vainas jo nekavējoties ieslēdzot kādu citu spēli vai video viss skan kā nākas lietoju windows 7 īsti nevaru atkost kur ir vaina ? Varbūt kaut kas ar mātesplati ?

Link to comment
Share on other sites

Homer J. Simpson

pamegini ieslegt loudness equalization. dazas speles parsvara ir klusas un kad kaut kas spragst skalums uzlec pamatigi augsa (piemeram gta 5 ta ir)

Link to comment
Share on other sites

 

 

Jautājums par garantijas lapu...   Ja teiksim internet veikalā vairākas lietas ir pirktas kopā un garantija ir uz vienas lapas uztaisot garantijas kopiju kādai atsevišķai precei šī garantija būs derīga ?
 

Daļēji pavecs jautājums, bet atbildēts vēl nav;

Ja mantām ir standarta 2gadu LR paradzētā garantija, tad tev nekādi garantijas taloni un citi sūdi nav nepieciešami, tos droši vari jau uzreiz izmest, vajadzīgs ir tikai maksājumu apstiprinošs dokumets(čeks, izdruka no bankas...), un tādam dokumentam tu vari taisīt kopijas, ja tas ir nepieciešams. Ja kaut kas nobeidzas, iesniedz prasījuma pieteikumu(vērsies pie patērētāju aizsardzības likuma par sīkāku informāciju attiecībā uz to, ko drīksti pieteikumā pieprasīt) kopā ar maksājumu apstiprinošu dokumentu(tā kopiju).

Ja ir sniegta papildus garantija, tev garantijas gadījumā ir jāiesniedz maksājumu apstiprinošs dokuments un kaut kas, kas apliecina konkrētai precei esošu papildus garantiju(nekādi citi nosacījumi var nebūt minēti, vajadzīgs tikai apstiprinājums, ka ir papildus garantija)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...