Jump to content

Web saita uzstādīšana uz hosta


Mezavecis
 Share

Recommended Posts

Hau!

 

Tātad kādu laiciņu atpakaļ ir viens php/mysql web portāls izstrādāts un pēc tam veiktas kaudze ar korekcijām. Lapa lieliski funkcionē uz lokālā datora izmantojot WAMP.  Pārnesot lapu uz linux serveri, ir bezgalīga cīņa ar to, ka nevar piekļūt kaut kādiem failiem un web lapa startējas daļēji. To pašu var arī izlasīt log failos. 

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /var/www/clients/client24/web99/web/content.php on line 3 Notice: Constant Access already defined in /var/www/clients/client24/web99/web/content.php on line 5 Warning: include_once(/config.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/clients/client24/web99/web/system/auth.php on line 2 Warning: include_once(): Failed opening '/config.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/clients/client24/web99/web/system/auth.php on line 2

Saitam ir konfigurācijas fails, kur var definēt visus galvenos parametrus, kā DOCUMENT_ROOT, mysql datus utt.  php.ini failam un failu sistēmām, protams, ka man nav pieeja, jo hosts aprobežojas ar ftp un phpmyadmin paneli. .htaccess darbojas lokāli, bet hosts to ignorē.

 

Meklējot googlē ir secinājums, ka problēma tieši ar relatīviem ceļiem, bet neviens no minētiem ieteikumiem īsti nestrādā. Kādus pasākumus vēl varētu veikt ?

http://yagudaev.com/posts/resolving-php-relative-path-problem/

Link to comment
Share on other sites

superKrona

Ātrākais ir pazvanīt izstrādātājam, lai salabo kļūdas, nav jau nemaz tik daudz.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Izstrādātājs ir tālēs zilajās un zvans atkrīt. Tagad nedaudz saitu čubinu, bet svešā kodā nav tik viegli iebraukt. 

 

Visus ceļus esmu izmainījies krustu šķērsu, kaut kas labāk sāka strādāt, bet no brīdinājumiem un citiem mēsliem neesmu ticis pavisam vaļā. Tie include_once n vietās ar relatīviem ceļiem jauc gaisu.

 

Tomēr gribētos saprast, kas tieši atšķiras vidēs, lai nebūtu jāuztur divas kodu versijas, jo nākotnē paredzēti vēl kaudze dažādu papildinājumu. Kaut kad biju mēģinājis uz raspberry (Debian) likt un ar kaut ko līdzīgu saskāros. 

Link to comment
Share on other sites

superKrona

Nu sesija jāstartē tad, ja tā jau nav startēta:

piemēram:

if(!isset($_SESSION))
{
session_start();
}

Fails apakšmapē: mape/fails.php

Fails 1 līmeni augstāk: ../fails.php; 2 līmeņi augstāk attiecīgi ../../fails.php

Link to comment
Share on other sites

ImissimI

Un fails tajā pašā mapē - fails.php - bez "/" ptiekšā, jo ar "/" priekšā norāda absolute path. "/" ir tas pats kas iekš win "c:"

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...