Jump to content

Epson printerim kartridzhi ar chipu


Guest
 Share

Recommended Posts

Laiku atpakalj nobeidzaas mans printers, taadeelj naacaas iegaadaaties jaunu.

Nopirku Epson Stylus C64 Tagad vinjam beidzaas tinte, diemzheel nezinu kura jo redz nestraadaa viss printers un tas gudriits arii neuzraada kura tinte beigusies. Taatad varbuut kaads vareetu paskaidrot kaa, lai noskaidro kursh kartridzhsh ir tas tukshais.

 

Veel ir otra lieta.

 

Esmu dzirdejis ka var kaut kaadaas vietaas tos kartridzhus uzpildiit un tas esot diezgan leetaak nekaa pirkt jaunus. Bet esmu arii dzirdeejis ka kaartridzhus ar chipiem nevar uzpildiit vai veel kaada tur kjibele.

Jau pirms diezgan liela laika paskastee bija iemsta reklaama kur Baigie vechi seezh pie galdiem baltos kjiteljos un chakaree kartrizhus. Es domaaju vai vinji tiks ar tiem chipiem galaa vai vienkaarshi uzpildiis un chips taa pat teiks ka tinte beigusies. Lieta taada ka gribeetu uzzinaat vai veerts tos chipainos kartridzhus kur nest un ja jaa tad kur?

Link to comment
Share on other sites

Taatad mazliet pakonsulteejoties noskaidroju, kura tinte beigusies (protams ka melnaa), tagad palicis vairs tikai otrais jautaajums vai ir iespeejams pildiit kaartridzhus kuriem ir chips?

Link to comment
Share on other sites

Ir tāda jauka programma - SSC Service Utility, kura ļauj visādi čakarēt tos Epson čipus icon_smile.gif Kaut gan vispār nezinu, vai ir jēga pašam ņemties ar uzpildīšanu, jo kvalitatīvi neorģinālie kārtridži, teiksim, BASF, nemaz nemaksā tik daudz.

Link to comment
Share on other sites

Kas tie par čipainajiem kartridžiem?

Es savam epson stylus color 740 arī šausminājos par Ls 15 kartridžiem un jau apsvēru lāzernieka iegādi, līdz atklāju, ka 636 tirgo par ~3 Ls noname kartridžus...

Link to comment
Share on other sites

Tajos kārtridžos nāk iekšā head ink shots skaitītāji, kuri uzskaita, cik daudz konkrētais kārtdridžs ir izdrukājis. Ja tas ir izdrukājis noteikto limitu, tad printeris vairs neļauj drukāt, kaut arī tīri fiziski tajā vēl var būt iekšā tinte. Arī ja kārtridžs būs uzpildīts, printeris neļaus drukāt kamēr tie skaitītāji nebūs nomesti.

Link to comment
Share on other sites

ezis666

Man canon, tam skaitītājs pašam jānomet pēc katras tintes uzpildes

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

man te arii aktulaa probleema ar epson cx6400 katridzha uzpildiishana...kaa tur ir ar tiem chipiem...vai vinsh uzpildiitu kartridzhu atpaziiis kaa pilnu?

Link to comment
Share on other sites

Ir tāda jauka programma - SSC Service Utility, kura ļauj visādi čakarēt tos Epson čipus :) Kaut gan vispār nezinu, vai ir jēga pašam ņemties ar uzpildīšanu, jo kvalitatīvi neorģinālie kārtridži, teiksim, BASF, nemaz nemaksā tik daudz.

 

Nemaksaat ta nemaksaa, bet kad galva aizies shrejaa tad arii zinaasi cik esi ietaupijis uz 'leetajiem' kartridziem :D

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...