Jump to content

Neliela aizture sākot jaunu procesu (Windows7)


Deez
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

 

Tātad - lietoju Windows 7 (32 bit) un manam PC reizēm parādās apmēram 10 - 15 sekunžu aizture katru reizi, kad tiek sākts jauns process (piemēram, jaunas programmas atvēršana, Chrome tabs, etc). Tas nenotiek visu laiku, bet gan var sākties jebkurā brīdī datora lietošanas laikā. Dažreiz tas notiek vismaz 3x dienā, dažreiz pa nedēļu tikai kāds 1 gadījums. Pret šo vienmēr palīdz datora restarts, taču gribētos atrast cēloni. Varbūt kādam ir kādi ieteikumi?

 

Paldies

Link to comment
Share on other sites

Kā jau minēja - vai nu kāds process patērē baigi daudz atmiņu (bieži vien tie r nevajadzīgie procesi), vai cietā diskā ir kāds sliktais sektors. Windows bieži izspēlē šitādus gļukus, ja pats windows uz datora stāv ilgāk nekā gadu. Ja tu neesi sekojis līdzi visam, ko esi instalējis, liela iespēja, ka cietajā diskā ir ļoti daudz liekas informācijas..

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

:D

Darbā rezerves datoros laikam Windows nevar instalēt. Nostāvēs plauktā un sabojāsies.

 

Bet, ja nopietni, tādas problēmas nevar risināt no attāluma, neredzot ko rāda taskmgr un nezinot S.M.A.R.T datus, kā arī neredzot cik daudz putekļu iekšā.

Link to comment
Share on other sites

Dators - i3 540, 4GB RAM (3.2 lietojami), kaut kāds WD 500GB HDD. Disku pārbaudīju ar ražotāja softu, visi testi rādās ok, pēc tam ar HDtune - arī viss ok. Noslodzes un procesus var redzēt attēlā.post-87483-0-73486500-1401956317_thumb.png

Eventvīverī skatījos, taču neesmu pārliecināts, ko īsti tur meklēt. Katrā gadījumā error ierakstu tur nav, tikai information.

Link to comment
Share on other sites

itanium

Nočeko vēlreiz ar pro versijas trial.

Vismaz iekrāsos to, kas nav labs ;)

Labots - itanium
Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps

Un kas sarakstā ir BitGuard.exe? Draza! Interesanti arī ko dara conhost.exe... Vārdu sakot, zaraznijs tas dators ir. Ņem MBAM un skenē.

Labots - Inspektors Caps
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...