Jump to content

Aquapel pa 6 EUR Ebay kopīga iepirkšana


Mikhail
 Share

Recommended Posts

Statuss: Saņemts 26.06.2014.

Nopirkts 08.06.2014; 20:30: http://www.ebay.com/itm/390846591924

Rezervētas kapsulas: 21; Pieejamas rezervēšanai: 0;

 

 

09.09.2014 10:56;

Rezervācija noslēgusies. Interesenti aicināti pieteikties gadījumam, ja kāds no jau rezervējušiem nesavāc savas kapsulas. Jebkurā gadījumā par detaļām informēšu.

Informācija tiem, kas ir rezervējuši: Pēc preces saņemšanas, katru informēšu epastā. Preci ir jāsaņem septiņu dienu laikā, kopš es informēšu par saņemšanas iespējamību, ja nebūs vienojušies citādi. Pēc septiņu dienu iztecēšanas, informēšu tos interesentus, kas būs pieteikušies pēc šī paziņojuma publicēšanas. Ja visas kapsulas tiks piegādātas ātrāk par šīm septiņām dienām, informēšu papildus interesentus par šo faktu.

 

 

Topiks tiem, kas zin, kas ir Aquapel.

Rīgā verķis nopērkams par ~12 EUR, tomēr iespējams pasūtīt no ārzemēm lētāk bet lielāku kvantumu.

http://www.ebay.com/itm/50-AQUAPEL-APPLICATIONS-Windshield-Glass-Water-Rain-Repellent-TREATMENT-Repels-/281328507773?hash=item41807c5b7d&item=281328507773&pt=Motors_Automotive_Tools&vxp=mtr

Vēlos iepirkt ebajā, bet tik daudz pašam, un tuvākiem draugiem nevajag, līdz ar to nepieciešami kompanjoni, kas par labu cenu vēlas piedalīties, proti, nopirkt pēc preces atnākšanas.

Cena, ja sakalkulē PVN+muita+konvertēšanas izdevumi, iznāk drusku zem 5 EUR par iepakojumu.

Vēlos apzināt interesentus, kam būtu vēlme piedalīties pasākumā un pirkt Aquapel par 5.5 EUR/gab.

Ja tiks savākts pietiekams interesentu skaits, nekavējoties pērku preci, un aptuveni pēc 2 nedēļām, kad preci saņemšu, būs iespējams katram preci dabūt. Dabūšana iespējama Jūrmalā un Rīgā.

Labots - Mikhail
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Ar ko šis līdzeklis ir īpašs? Vasku saturošus līdzekļus piedāvā daudzi ražotāji un lētāk. Pirms tam kaut kādu Turtle izmantoju, bet kaut kā nepatika, ka veidojas pastiprināti rasas pilieni.  

Link to comment
Share on other sites

Artic^MX

Es arī izmantoju "Turtle Wax water repellent". Cik uzmetu aci, tad tā pudelīte satur 300 ml un maksā ~6 euro.

Tā pudelīte man iet jau otro gadu. To slāni uzlieku ~reizi divos mēnešos. Citi saka, ka tos mēslus nedrīkst lietot, bet man patīk.

 

Ar ko šī kapsula atšķiras? Vispār nebūs jālieto slotiņas? Vajag uzklāt tikai reizi 5 gados?

 

P.S. Sāku to verķi lietot tikai tāpēc, ka aizpagājušo gadu noplīsa slotiņu tīrīšanas mehānisms. Kā īslaicīgu alternatīvu izmantoju šo līdzekli. Pie ātruma ~ 100 km/h slotiņas lietus laikā nemaz arī nebija vajadzīgas. Visas lietus piles forši slīdēja nost.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Mikhail
(labots)

Mežaveci: Plaši izplatīti ir divu veidu pārklājumi - silikona bāzētie, un tādi, kas veidoti uz šķidrā stikla bāzes. atšķiras ar darbošanās ilgumu.

Man pēc pieredzes turtle wax efektīvs ir divas nedēļas. tad ir pamanāma būtiska efektivitātes samazināšanās.

 

Aquapel man uzlika kādā automazgātavā ap šo pašu laiku pērn. Efekts vēl jūtams. Aquapelam ražotāja noteiktais efektivitātes termiņš ir 6 mēn.

 

hehe: paldies! cena lejā! sanāk pa 5.5/kapsula!

 

rememberme:

Nosūti savu kontaktu un interesējošo skaitu uz 1@astt.lv. kad pienāks brīdis, sazināšos. Brīdī, kad interesentu būs pietiekoši, pirmā postā norādīšu, ka tika izveidots pasūtījums. Kamēr tādas norādes nav, kapsulas nav pasūtītas.

Labots - Mikhail
Link to comment
Share on other sites

Bet kā tur ir, ja es lietus laikā izmantoju slotiņas, tā manta ātri vien nenoiet nost?

Kā ir ar rain X ? Paskatījos, ka tas it kā labāks pie lēnākiem ātrumiem, pie ātrākiem turpretī sliktāks par aquapel.

Link to comment
Share on other sites

Mikhail

Turtle wax un līdzīgajiem slotiņas pārklājumu noēd.

 

Aquapel ir imūns pret tām.

Link to comment
Share on other sites

Ar ko šis līdzeklis ir īpašs?

  Nu šis nav silikons, bet teflons. Tā manta ir uztaisīta tā , ka veido ķimiskās saites ar stiklu. Līdz ar to nemaz tik viegli nenoiet nost , logu birstes nenoskrāpē (pie reizes nedaudz aizpilda stikla nelielus skrāpējumus). Attiecīgi var kalpot no pusgada līdz gadam, bet... sliktāk atgrūž ūdeni nekā uz silikonu bāzes.  Principā vislielākā jēga ir ziemā, kad logi apsaslst ar ledu. Nu ja ir apstrādāts ar to aqupel tad vai nu vienkārši noraus ledu ar roku vai ar skrāpi, bet ar ļoti minimālu piepūli. Faktiski ledus nepielīpst. Ja vasarā, tad varbūt labāk rain x, tik būs regulāri jāuzklāj, toties ūdens agrūzšanas efekts labāks. Reku tas jautājums izķidāts.  http://hydrophobicsam.blogspot.com/2012/03/science-of-rain-x.html

http://hydrophobicsam.blogspot.com/2012/03/consumer-considerations.html

Savādāk dažā labā saitē vienam vai otram līdzeklim piesauc visādas nanotehnoloģijas utt, bet īstenībā viss ir vienkārši.

Labots - oxygen
Link to comment
Share on other sites

_dunduks_

 

 

Citi saka, ka tos mēslus nedrīkst lieto
Un kāds tam būtu pamatojums?
Link to comment
Share on other sites

Mikhail

Man, teiksim, ir liels slinkums ik pa divām nedēļām aptrādāt stiklu. Aquapel gadījumā ļoti patīkami, kad pēc siltāka, saulaināka laika ņem un uzlīst, bet tu esi tam gatavs, un brauc cauri lietiem un peļķēm ar baudu. Papildus tam - ja laiks ir lietains un garāžas nav, tad apstrādāt ar silikonu nav iespējams, jo tas prasa absolūti sausu stiklu (kas lietainā laikā ir visai apgrūtinoši). Līdz ar to sanāk braukt pa lietu ar neapstrādātu stiklu. Tikai kad laiks paliek sausāks, un tu tomēr veic apstrādi, tad ar svaigi apstrādātu maksimāli efektīvu apstrādi braukā pa sausu laiku.

 

Tas ir cēlonis tam, ka man tas turtlewax iepakojums palicis krājumos, ar palikušo tilpumu nedaudz virs puses. Ja kādam interesē, varu atdot pa velti. :)

 

 

P.S. Kad braucam pa ceļu ar risēm, un kāds uzbliež visu peļķes saturu uz vējstikla, un vadītājs aiz neapstrādāta stikla ir nobījies no pēkšņas skaņas, un kļuvis akls, un drudžaini spiež aktivizēt slotiņas uz max ātrumu, un nepacietīgi gaida tās laika kripatas, kamēr slotiņas nostrādā, tieši tajā brīdi tas, kuram stikls ir apstrādāts, uzsmaida, un viņa garastāvoklis uzlabojas.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Nu nezinu, priekšējo stiklu nekad neķellēju, bet ziemā 1x mēnesī Turtle Wax ūdens atgrūdēju gan uzklāju sāniem un aizmugurei, jo tad ledus klāt neķer.

Link to comment
Share on other sites

Mikhail,

Manā linkā shipping ir priority, ir arī lētāks tur shipping's un no tā izrietošās muitas, pvn un konvertācijas. 2 nedēļās iekļaujās abi. Es gan meklētu uzticamu privātpersonu ASV, jo tur standart shipping būs free, kas pārsūtītu kā gift ar stipri mazāku vērtību. Saprotu ka paka nav mega liela, kā arī var pārsūtīt pa daļām, to var arī darīt pats selleris. Neesmu no ASV sūtījis kur summa ir ir simtos $, bet pārdevējs vienmēr ir uzrādījis manis jautātos custom value kā 30$. Vai arī vismaz LV selleri ar uzkrātiem $ Paypalā kam izņemšana dārga. :D Labāk jau abus. Ārpus com ebay šis štrunts kotējas, un iespējams var taisīt pisnesu. :D

Link to comment
Share on other sites

Mikhail

Man kautkā neveicās ar US selleriem, jo, lielākoties, viņi noraida piedāvājumu norādīt mazāku sūtījuma vērtību. Ja, gadījumā, sanāks, tad, attiecīgi, kapsulu atlaišanas cena būs zemāka. :)

Link to comment
Share on other sites

Par pajautāšanu naudu nav jāmaksā. Nezinu, man ir viss bijis tip top. Pats teici, lielākoties! tā ka samazināt tok var, ja ne kā vajag, tad vidus.


jā, un co.uk šis iet stipri dārgāk. ja nav kur likt, vari piedāvāt man pārdot. es gan naudu maksāju kad pārdevu tālāk. :D bet man liekas, ka tā šoreiz štelle, kaut gan neko no tā nerubīju. neliekas pēc top shop.

Link to comment
Share on other sites

Njā.. Man viens jautājums: jūs taisāties kādu autoservisu apgādāt? Es nopirku vienu pa šejienes cenu tepatās Rīgā  garām braucot bodei(rudenī 7lvl). Nu ja kalpo vismaz pus gadu, tad labāk ieleju trīs litrus mazāk benzīnu, nevis dienām rokos netā kur to saekonomēt. Ja taisa biznesu , tad ir jēga , ja nē... Savādāk kā dažai labai tantiņai: "Braucu uz centrāltirgu , jo tur viss lētāks''. Tik nopērk pa 3eiro, bet aizmirst cik maksāja tramvaja biļete lai aizbrauktu. Beigās ekonomija ar milzīgu mīnusu.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

 

 

Savādāk kā dažai labai tantiņai: "Braucu uz centrāltirgu , jo tur viss lētāks''. Tik nopērk pa 3eiro, bet aizmirst cik maksāja tramvaja biļete lai aizbrauktu.
Tantiņa nevietā, penžiem par brīvu tak.
Link to comment
Share on other sites

Mikhail

oxygen: Par tantiņām - viņām braukšana RS transportā par brīvu. tiek patērēts tikai laiks.

 

p.s. kas tā par bodi? par 10 EUR sev paņemtu. man tā padarišana ieinteresēja tikai tāpēc vien, ka vietējie tirgo dārgāk par 10EUR, kas ir absolūti sarkana cena šai precei. Tas lika man iegūglēt, un atnākot pie secinājuma, ka prece pati par sevi TUR maksā USD5 mazumtirdzniecībā, man vienkārši ticība neļauj atbalstīt vietējos izplatītājus. Un, ja taisa biznesu, tad vēl jo vairāk.

Link to comment
Share on other sites

Toreiz nopirku fn veikala http://fnserviss.lv/. Nu par ticību: dažreiz arī man gribās principa pēc, bet ... ja grib iezāģet, bet tā . Ja strādā algotu darbu, cik ir tava stundas likme?  Stundu rocies internetā- aprēķini cik jau jāpieliek pie tās mantas cenas ko esi atradis internetā.  Nu ja bezdarbnieks un nezini ko darīt , tad jā. Mums tāds ieradums ka skatāmies kur ''haļava'', tik aizmirstam ka tā vietā lai saekonomētu 1eiro stundas laikā, varēji ko darīt citu un nopelnīt 5 eiro.  Nu ja strādā valsts iestrādē kur nezin kā nosist laiku, tad gan....

Link to comment
Share on other sites

Mikhail
(labots)

Zināmā veidā tas ir laika kavēklis. Man tādas lietas patīk vairāk par sociāliem tīkliem un datorspēlēm. Dzīvē ir ne tikai algots darbs, bet arī bezpeļņas projekti.

Labots - Mikhail
Link to comment
Share on other sites

Vienu paņemtu, ja jau ir tik kruts! Lietoju Turle Wax, man kādu mēnesi turās.

 

Atvainojos, par mailu, info biju palaidis garām!

Labots - jema
Link to comment
Share on other sites

Mikhail

jema: 6. postā ir norāde tiem, kas vēlas piedalīties. Aicinu sekot norādei.


Kūtri, ļoti kūtri. Piecās dienās tikai 13 kapsulas. Sarosās! :)

Link to comment
Share on other sites

Peleecis

Nav brūķētas tādas mantas , bet ir dzirdēts ... jāizmēģina !

Pievienojos sūtītājiem .

Labots - Peleecis
Link to comment
Share on other sites

Mikhail

<ad>

Braucu sestdien no Jūrmalas uz Brocēniem 100km pa Liepājas šoseju, visu ceļu gāja lietus. Braucot ārpus apdzīvotām vietām intensīvā lietus laikā slotiņas nemaz nav vajadzīgas! un tas pēc vairāk kā gada, kopš līdzekļa iestrādāšanas.

</ad>

Link to comment
Share on other sites

Mikhail
(labots)

Pasūtīts.

Labots - Mikhail
Link to comment
Share on other sites

versatile

 

 

Beigās ekonomija ar milzīgu mīnusu.

Nepiekritīšu līdz galam. Ja to dara vienam sev, tad jā, ērtāk un lētāk, visticamāk, tomēr beigās ir izdarīt dārgāk,bet bez čakara.

Ja viens to dara veselam baram, kā šeit - tad kopējais ieguvums ir pozitīvs.

Link to comment
Share on other sites

mušas un citus lidojošos sprāgoņus jau šitas tāpat neatgrūž no stikla?

Link to comment
Share on other sites

Mikhail
(labots)

atgrūst neatgrūž, bet, ja tādi pielipuši, pleķis manāmi mazāks, un notīrīšana daudz vieglāka.

Labots - Mikhail
Link to comment
Share on other sites

Nav tāda efekta, ka lietus laikā slotiņas aiz sevis tādu kā dažu sekunžu plēvi atstāj?

Šitas efekts (vai defekts) novērots, ja pēc mazgāšanas ar vasku pāriet pāri.

Labots - Zuxters
Link to comment
Share on other sites

krishax

Normāli virsbūvei paredzēto vasku uz logiem neklāj.. Zinu, ka runa iet par karsto vasku, ko klāj automazgātuvēs, jā, tas šādu efektu spēj radīt.

 

"Ūdens atbaidītājiem" šāds efekts nav.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Normāli virsbūvei paredzēto vasku uz logiem neklāj..
Es parasti klāju, un nav ne vainas. Nav gluži "aquapel" efekts, bet ar logu slotiņām ūdens labāk slaukās nost nekā nevaskotam stiklam, sevišķi ja slotiņas nav pirmā svaiguma - tad pa vaskotu logu tās labāk slīd, un ūdens arī labāk tiek norausts. Iespējams ar dažādiem vaskiem tas varētu būt dažādi, bet ar Sonax vasku kam sastāvā karnubas palma (vai kā nu tur viņa saucās) ir ļoti ok.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kapsulas saņemtas.

Link to comment
Share on other sites

Mikhail

Tikai divi biedri pagaidām ir dabūjuši.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...