Jump to content

Lattelecom pārtrauc bezmasas epastu uzturēšanu


Kashmars
 Share

Recommended Posts

Cienītie Boot foruma lasītāji

Vēlējos noskaidrot Jūsu viedokli par Lattelecom attieksmi. Vakar saņēmu šādu vēstuli, kur Lattelecom informē, ka ar 1. jūliju pārtrauc uzturēt bezmaksas e-pasta servisu.

 

 

Godātais klient!

Paldies, ka saziņai izmantojat Lattelecom pakalpojumus. Lai arī turpmāk nodrošinātu tikai kvalitatīvus pakalpojumus, esam paplašinājuši funkcionalitāti elektroniskā pasta pakalpojumam.

Turpmāk E-pasta kastīte Jums nodrošinās ērtāku, drošāku un arī plašāku funkcionalitāti:
- stabilāku e-pasta darbību;
pilnveidotu drošību ar daudzlīmeņu drošības mehānismu (vairāklīmeņu ugunsmūris, e-pastu plūsmas kontrole pret pārslodzi, vīrusu un surogātpasta kontrole un citi);
e-pasta vide būs piemērota jaunākajām interneta pārlūkprogrammām un mobilajām ierīcēm.

Vairāk par e-pasta kastītes jauno funkcionalitāti lasiet šeit

Līdz ar to, sākot ar 2014. gada 1. jūliju, elektroniskā pasta pakalpojums @apollo.lv būs piedāvājumā tikai par maksu. Pakalpojuma abonēšanas maksa būs 1,45 EUR/mēnesī (bez PVN), pilna maksa ar PVN - 1,75 EUR/mēnesī.

Ja pašlaik izmantojat Lattelecom e-pasta kastīti un plānojat to izmantot arī turpmāk par abonēšanas maksu, lūdzam par to informēt līdz 2014. gada 1. augustam, rakstot uz adresi lattelecom@lattelecom.lv. Ja nesaņemsim informāciju, e-pasta kastītes darbība tiks pārtraukta.

Sazinoties ar mums, lūdzam paziņot savu klienta numuru un e-pasta kastītes/šu nosaukumus, kuru/as plānojat izmantot.

Papildus jautājumus uzdodiet, rakstot e-pastu uz lattelecom@lattelecom.lv

Jums ir iespējas, saskaņā ar Elektronisko sakaru likuma un noslēgtā elektronisko sakaru pakalpojumu līguma noteikumiem, viena mēneša laikā no šīs vēstules saņemšanas dienas, izbeigt līgumu par pakalpojumu bez līgumsoda piemērošanas.

Cieņā,

Elīna Abika
Privāto klientu daļas direktore
SIA Lattelecom

 

 

Kad slēdzu līgumu ar Lattelecom, nevarēju iedomāties, kad viņu piedāvātās 5 bezmaksas pastkastītes kādreiz būs par maksu un maksās 1.75 EUR, tādēļ daudzās vietās izmantoju šo e-pastu reģistrācijās. Ja es esmu Lattelecom klients, kurš izmanto internetu un telefonu, kādēļ Lattelecom nevarētu piedāvāt iespēju izvēlēties vai es izmantoju maksas servisu vai bezmaksas servisu?

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...