Jump to content

Noņemt OneDrive un paroli


pcruksis
 Share

Recommended Posts

Man ir divi jautājumi. Šodien sāku lietot Windows 8.1, kļūdījos un uzliku pieteikšanās paroli, pēc tam, kaut kādā veidā pievienoju OneDrive, kā man noņemt paroli un deaktivizēt OneDrive?

 

Liekas ar paroles noņemšanu nevajadzēja būt problēmām bet, Win 8.1 ir savādāks izkārtojums, ar OneDrive noņemšanu/deaktivizēšanuvt8sbygndvwuagwblzu6.png vispār nekas nesanāk. 

Link to comment
Share on other sites

Pats instalējot Windows 8.1 atstāju veco kontu, kas bija lokāls konts, nekāds Microsoft konts, kas piesaistīts e-pasta adresei. Domāju, tev jāizveido jauns lokāls konts, pēc tam to pašreizējo kontu izdzēs. Neesmu pārliecināts, bet pamēģini, varbūt sanāk.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Bonifacijs

Man savā garā prātojot un ložņājot pa jaunuzlikto Windows 8.1 iešāvās prātā tāda doma, pat 2 nedaudz atšķirīgas:

 

Nu pieņemsim ka cilvēks uzliek pirātisku win8.1, piereģistrē uz kaut kāda kreisā e-mail lietotāju, paņem ar KMS to nolegalizē un tagat paņem un teiksim ieliek OneDrive mākonī to pašu piratiskā win instalāciju, pa virsu uzsviež vēl pilnai laimei kaut kādus pirātisku kino/audio, un lai vieglāk būtu atrast vēl teiksim kaut kādus privatus dokumentus kuros ir minēta lietotaja pilnā famīlija, ģimenes stāvoklis un adrese, nu CV piemēram  - Microsoft darbības???? Šie ielien un apskatas ka OneDrive ir reģistrets uz kreisu e-mail un čalis vēl ir atļāvies tur ierakstīt piratisku kopiju un tad nu ņemas šo meklēt rokā? Viņi drīkst tā darīt kaut teorētiski?

 

A otrais variants WIN legāls, lietotājs īsts, bet nu paņem un ieliek ieks One Drive to pašu džentlmeņu komplektiņu ko augstākminētajā variantā - MS darbības??? Dara/nedara neko, drīkst/nedrīkst kaut ko darīt teorētiski?

Link to comment
Share on other sites

 Iet jau uz to, ka datora lietošana un anonimitāte kļūst par absolūti nesavienojamām lietām. Ko tādi MS drīkst, nedrīkst? Fig viņu zina. Bet problēmas sev lietotājs gan jau ka var sakrāt ar lielāku varbūtību W8.1 laikos nekā XP laikos.

 Kaut kādu laiku atpakaļ ziņās varēja izlasīt, ka krievi Kremlī gatavojas aizstāt datorus ar rakstāmmašīnām. Ne bez pamata tas.

 Tuvs radinieks strādā ar valsts drošību saistītā iestādē. Viņiem darbavieta izsniedz mobilos telefonus darba vajadzībām, kaut kādus sākuma līmeņa Nokia, bez fotokameras, bez interneta, bez nekā, tikai zvani un SMS. Tak visi sarauca degunus, nevajag viņiem tādus mēslus. Darba SIM kartes sasprauda savos galaksijos, aifonos un lūmijās, visi priecīgi. Ha, radinieks stāstīja, vienā brīdī noliedza visiem šitā darīt. Darba SIM kartes pavēlēja salikt darba piešķirtajos Nokia telefonos un lietot. Brīdināja vēl ar lielām nepatikšanām, ja pieķers kādu izmantojot darba SIM karti savā smārtfounā. Arī ne bez pamata tas.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

CAP  nu palasi tos noteikumus un mati saceļas stāvus, bet pieļauju ka Dropbox noteikumi ir uz mata tādi paši, bet nu Dropbox nelien manos parsūtamajos failos, vai arī ja lien tad nevienam nesūdzas par to saturu, tas nu točna.

 

Taču tajos MS noteikumos nav skaidras atbildes par to vai viņi paši mērķtiecīgi meklē saturu kas aizskar viņu tiesības, vai kāda cita tiesības. Tur itkā ir vien mīklaina frāze ka ja citiem nepatiks mans saturs un viņi izvirzīs pretenzijas... tas MS noņems saturu, partrauks līgumu utt. Tik kā var trešajam pusem būt iebildumu par manu saturu, ja viņiem itkā nav brīv no MS puses tam saturam tikt klāt, a es protams atsakos to uzrādīt trešajam pusēm.

 

Jautājuma dziļākā būtība ir par to cik ļoto var uzticēties tam OneDrive. Kad lietoju Dropbox, es apzinos ka tas ir mazs kantoris kam nu galīgi neinterese ne mani ne mana uzņēmuma noslēpumi, kam ir pie kājas saturs kuru es parkačāju un nu neskries viņi sūdzeties uz autortiesību organizācijām, jo tas nav viņu interesēs lai es partrauktu lietot viņu servisu. A kā ir ar OneDrive??? Atradīs ka mans CV ir uzrakstīts uz nelicencēta Word un sūdzes tiesā?

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Nez gribeetu zinaat kaa Word, Excel, Powerpoint var noteikt vai rakstiits uz legaalas vai nelegaalas programmas. Nu ja vari izlobiit saturu no docx (xml), tad luudzu vari papeetiit ko glabaa bez tavas dzejas dokuments veel. Nesuudzees tiesaa tevi Microsoft. Vieniigi vinji pabriidinaas, ka saturs kuru juus glabaajat paarkaapj vienoshanaas nosaciijumus. Taapeec tiek, tika dzeests. Un ja nepiecieshams tiks nodots policijas riiciibaa, kas izmeklees taalaako (beernu prngraafija utml.)

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Tas mudina uz tādu ķecerīgu domau ka vajadzētu speciāli iesviet tai OneDrive kaut ko tādu kas MS pilnīgi noteikti nepatīk un paskatīties rezultātu. Es te nedomaju porno utt. vienkārši kaut kadu KMS aktivātoru vai kaut kādu uzlauztu win instalāciju, nu tādu kas brēktin brēktu ka ir pirātiska gadījumā ja MS ņemtos analizēt kas tur ir iekačāts. Varbūt kads kam uz kompja nestāv darba lietas varetu joka pēc izmēģināt un noziņot kā MS uz to noreaģē. Pašam ir dikti interesanti, bet nu gluži ar darba kompi negribas eksperimentet, a lieka nav, jo nu mazums kā tieši šie noreaģē

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...