Jump to content

Gaming klaviatūra no 40 līdz 60 eiro


Doctor Raccoon
 Share

Recommended Posts

Labdien Dārgie BOOT biedri!

 

Meklēju mehānisko gaming klaviatūru (Dota 2,Sc2). Pašlaik visvairāk metu acis uz Windows Sidewinder X4, bet vēlos dzirdēt jūsu ieteikumus! Esmu dzirdējis par tā saucamajām "MX Cherry" klavietūrām, bet tās maksā apmēram 70 eiro. Kādas ir jūsu domas, vai ir jēga pirkt klavietūru par 70 eiro? Gaidu jūsu padomu! Ieteicams pieejamai Latvijas internetveikalos.

Labots - Doctor Raccoon
Link to comment
Share on other sites

Tufjord

 

 

Kādas ir jūsu domas, vai ir jēga pirkt klavietūru par 70 eiro?
Protams pat par divreiz lielāku summu( alternativas)ir vērts,ja viņa Tev patīk un erganomiska darbam/spēlēm.Viņu tak lietosi dien dienā un par komfortu taču jamaksā.
Link to comment
Share on other sites

 Tā tevis pieminētā Windows SideWinder X4 nav nekāda mehāniskā klaviatūra. Mehāniskajām katram taustiņam ir atsevišķs slēdzis, kurā atsperīte. Tie slēdži paši par sevi maksā, teiksim ap 1 $ gabalā. Pilna izmēra klaviatūrai ir 104 vai 105 taustiņi. Tāpēc maksā tās mehāniskās klaviatūras tik cik viņas maksā.

 Ja tiek daudz laika pavadīts pie datora (drukāšana, spēlēšana) un rocība atļauj, ir vērts pirkt mehānisko klaviatūru. Iesaku, nenožēlosi. Te forumā dažas dienas atpakaļ bija tēma par mehāniskajām klaviatūrām, tur jau uzrakstīju, ka sev nekad vairs parasto gumijas membrānas klaviatūru nepirkšu.

 Par mehānisko klaviatūru piedāvājumu Latvijas interneta veikalos jāsaka - diezgan švaki. Papēti šo lietu, redzēsi, pats sapratīsi, ka pasaules un Eiropas interneta veikalos izvēle daudz, daudz lielāka, varēsi paņemt to, kas tiešām iepatīkas. Jā, būs lielāka piegādes maksa. Ņem no Eiropas, nebūs nekādas muitas, piegāde ap 20 €.

 Kalpos mehāniskā klaviatūra ilgi. Ja darbs pie datora, klaviatūra ir tev vistuvākā lieta pasaulē (to pašu par peli var teikt), smejies, savai sievietei tu tik mūžā nepieskarsies, cik savai klaviatūrai.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

 

 

Tie slēdži paši par sevi maksā, teiksim ap 1 $ gabalā.

 

Khmm, vai zini ka auto degvielas uzlildes pistole ar kuru Tu benzīnu bakā lej Ķīnā maksā ap 5+ USD??? Es teiktu ka visas tās 100 podziņas kopā labākajā gadījiena maksā 5 USD, bet nu protams ka tā nav cena par kuru to šeit kadam geimerbojam piedāvā

Link to comment
Share on other sites

Runa bija par vienu slēdzi.

Viens patiešām varētu maksāt 1$, bet pērkot vairāk - lētāk, protams.

Un tas, ka lietas maksā lētāk nekā tās var nopirkt jau nav nekāds noslēpums.

Labots - Potato
Link to comment
Share on other sites

shadow118

Steelseries 6Gv2, cik esmu skatijies, viena no lētakajām mehāniskajām klaviatūrām, ap 70€ vietējos neta veikalos. Nav tādu ekstru, kā apgaismojums vai macro taustiņi, bet priekš budžeta mehāniskās nebūtu slikts variants.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...