Jump to content

w8 plansete ap 400 eiro


playback
 Share

Recommended Posts

Ir doma iegadaties w8 planseti, parsvara lai varetu darit visus nepieciesamos darbus kas jadara studentam


Cena ap 400 euro


Esmu noskatijis Microsoft surface 2 RT


Bet Latvija ar ta iegadi ir ta pasvaki un ja tomer ir kads, tad cenas ir vienkarsi..........                                                                                                               


Varbut ir kada cita planseta uzmanibas verta?


Apsvero domu panemt surfec 2 no ebay lietotu par krietni zemaku cenu, bet biede  tas garantijas trukums.


 


Link to comment
Share on other sites

Man domāt - līdz tiem verķiem vēl kāds laiciņš nogaidāms

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Piekrītu @@Volters, no RT Windowsa mūc kā no bitēm. Tur var tikai softu no Stores likt virsū.

Link to comment
Share on other sites

(labots)

RT nozīmē, ka iekšā ir tosteriem/ledusskapjiem paredzēts nīkulīgs procesors (ARM, ja tehniskus terminus gribas). Tas nozīmē, ka ierastos softus uzlikt nevarēsi vispār. Iedos tev kāds parasto Windows softu instalāciju - še, ņem, uzliec tur šito softu (Autocad modelēšana, Arena simulācija, kur nu vēl programmēšanai), tev taču windows - bet tev neies.

 

 

Liekas jocīgi, ka šitā čakarē cilvēkus, izlaižot kastrētas planšetes un skaidri nenorādot, ka tas ir pilnīgi kas cits.

Ja studiju darbi aprobežojas ar filozofijas studijām kā modīgs aksesuārs, uz kura uzlikt lapiņas, pierakstot pasniedzēja teikto un kādreiz kaut ko pierakstot vordā, tad var ņemt, bet savādāk nevienam RT neieteiktu.

Labots - usver
Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET
(labots)

Kaarteejo reizi naakas lasiit nepareizu interpetaaciju par SurfaceRT. Saakshu no nulles. iPad, vai Android planseti nez kamdeelj uzskata par normaalu un saprotamu lietoshanaa? Katrai ir sava eko sisteema. Un vinja savaa zinjaa arii straadaa. Tas ir jauki. iOS applikaacijas savaa starpaa var stelleet gan uz telefona, gan uz plansetes. Android to pashu izdariija no 4.x. Tikai vai ir nostraadaats liidz galam nezinu. Tagad naak talkaa Microsoft ar Metro UI, Modern UI applikaacijaam, kas dara to pashu funkciju. Vienota eko sisteema un jaasaka viss realaak, jo buus darbinaams, gan uz plansetes, telefona un desktop datora. Hmm, bet kaut kas nav riktiigi? Lasaam augstaak biedru komentarus par Surface RT. Atbilde sheit ir loti vienkaarsha, tad kaadu juus veelaties redzeet vienotu eko sisteemu starp Microsoft ieriiceem? Kaapeec jums Android, iOS laucinjaa tas liekas super un viss ir kaartiibaa, bet pret Microsoft galiigi garaam?

Man sieva lieto Surface RT darbaa, gan maajaas un vinjai ir pietiekosi un nesuudzas. Ja vajag datoru, tad vinja izmato portativo, taapeec jusu viedokli es neizprotu.

Piemeers sheit:

universal-apps-windows-phone-8.1-store-p

Labots - Rizla
Link to comment
Share on other sites

nevertell

Tāpēc, ka uz RT es nevaru darbināt lietas, ko pats rakstu. Uz androīda tas ir elementāri izdarāms. WindowsRT kā platforma ir mirusi, jo neviens izņemot MS neraksta softu priekš tās. Mazmīkstais ir izlaidis Visual Studio ? Ne'e. Uz tā RT var palaist kaudzi ar opensurs lietām, ko es varu dabūt un darbināt uz Android ? (ne jau konkrētas android applikācijas, bet wireshark utml) Turklāt, tu runā par modern UI, bet jaunais krutais Office for RT nemaz nedarbinās Metro vidē. Tāpēc kuļi tirs? Tev maikrosofts maksā par reklāmu un daiļizvadi ?

Link to comment
Share on other sites

 

 

Tāpēc, ka uz RT es nevaru darbināt lietas, ko pats rakstu
Vai uz iOS tas ir viegli izdarāms?
Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

 

 

Tāpēc, ka uz RT es nevaru darbināt lietas, ko pats rakstu.

Tu pats saprati ko uzrakstiiji?

Link to comment
Share on other sites

nevertell

Uz iOS to ir tikpat grūti paveikt, uz Androīda to paveikt ir elementāri.

Jā, es saprotu, ko uzrakstīju. Zinu, C# un WPF, bet vajag Visual Studio. Vai es varu palaist Wireshark uz Windows RT ? Nmap ?

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET
(labots)

Joprojaam, tavs arguments kaapeec Windows RT buutu nelietojams nav pamatots. iOS applikaaciju izstraadei vajag Xcode, RT vajag VS. Un joprojaam, tas nenostaada ka RT buutu sliktaaks. Android kraanu staipiishana tza lai paliek pie tevis. Seit ir runa par RT tableti, nu labi varam diskuteet arii par Windows tableti.

Labots - Rizla
Link to comment
Share on other sites

Volters

Vot tā! Jau sākās! Autors klusē, kamēr pārējie mērās ar savām vajadzībām :D

Vienīgais arguments, kas jau minēts, kāpēc nepirkt Windows RT ir ļoti šaura pasaulīte, kurā būs jādzīvo.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Uz iOS to ir tikpat grūti paveikt

Ja Apple grib kontrolēt aplikāciju izstrādāšanu un izplatīšanu, ierobežoto iespēju radīt destruktīvas programmas, tad tas ir labi.
Ja Google nekādi neierobežo 3 puses programmu instalēšanu uz Android ierīcēm, un ne pārāk labi kontrolē to, kādas programmas nonāk Google Play, tad tas ir slikti.
Tad kas īsti ir labi – kontrolēt un ierobežot, vai nekontrolēt un neierobežot, un samierināties ar to, ka otrajā gadījumā iespēja uzinstalēt destruktīvas programmas būs daudz lielāka nekā pirmajā gadījumā (jā, protams lietotājs pats pie tā ir vainīgs – ar varu jau nevienu nespiež kaut ko instalēt)?

Link to comment
Share on other sites

playback
(labots)

OK, tad windows RT metam krumos

 

Uz kuru modeli tad ir verts skatities??

No zemak esojajiem vai varbut vel kadu citu?

 

Asus transformer book T100

Lenovo thinkpad 2

Bija kaut kas vel no dell, bet neatceros modei

Labots - playback
Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET
(labots)

Dell Venue 8 Pro, gan jau domaaji. Personigi lietoju Surface Pro. Varbuut ka taads tev labaak patiks, bet cena gan buus virs 400 EUR.

Labots - Rizla
Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

kaadaa komplektaacijaa naak tev Thinkpad Tablet 2? Serial number jeb model numuru studijaaa.

Link to comment
Share on other sites

nevertell

Firza, kur es saku, ka kontrolēt ir uzreiz ir labi ?

 

Man riebj tas, ka es nopērku dzelzi un tā ražotājs lemj, ko es uz tā darbināšu. Rizla, pastāsti man, soli pa solim, kas man jādara, ja man ir tikko nopirkta RT planšete, lai es uz viņas palaistu hello world programmu ? Kas man ir jādara, ja gribu kādu open surs tūli darbināt uz tās, piemēram kādu ssh termināli ?

Link to comment
Share on other sites

playback

Pamekleju ebay surface pro

Atradu ka var dabut lietotu par 420 dolariem, tas ir ap 300 eiro

Neesmu nekad ta darijis, bet vai pastav iespeja sazinaties ar preces pardeveju un sarunat kaut ko un kaut ka( butu labi ja kads apskaidrotu) lai nebutu jamaksa ievedmuitas nodoklis??

Link to comment
Share on other sites

 

 

Firza, kur es saku, ka kontrolēt ir uzreiz ir labi ?
Es jau nesaku, ka Tu to saki. Bet kad notiek diskusijas par to kāpēc uz Android ir 99% visu mobilo platformu vīrusu, bet uz iOS to praktiski nav, tad kā galvenais iemesls tiek minēts tas, ka Google nekādi nekontrolē aplikāciju izplatīšanu uz Andoid, bet Apple kontrolē visu. No kā var izdarīt secinājumu, ka Adnroid nedrošība ir kontroles tūkumā, bet iOS drošība – totālajā kontrolē. Tad nu nevar īsti saprast vai lietotāji grib kontroli un vīrusu neesamību, vai brīvību, bet ar iespējām uzinstalē arī ne pārāk labas programmas. Uztaisīt tādu sistēmu, kurā neviens neko nekontrolē un tai pat laikā nav iespējams darbināt destruktīvas programmas nav iespējams pat teorētiski un nepalīdzēs te ne open source, ne neatkarīgi programmu repozitāriji, kuros brīvprātīgo komanda pārbauda visas ienākušās programmas. Vienmēr būs lietotāji, kuri gribēs izmantot maksas programmu uzlauztās versijas, vienmēr būs cilvēki, kurus viegli pierunāt kaut ko uzinstalēt izmantojot sociālās inženierijas paņēmienus. Labākajā gadijumā var padarīt sarežģītāku programmu instalēšanas procesu, bet nevar pilnībā aizliegt uz savas ierīces instalēt arī destruktīvas programmas.
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Muita ir 5% vai 6%, tev no PVN jābaidās.

Link to comment
Share on other sites

playback

Nu ja

shippings 50 dolari

Import charges 120 dolari, cena uzreiz ta normali pieaug

Bet vai var kaut ko sarunat ta ka es atkratos no 120 dolaru maksasanas?

Piem, atzimejot sutijumu ka davanu?

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Domā tu tāds vienīgais gudrelis? Izjakarēs tevi lidostas muitā pēc pilnas programmas. Par nodokļu machinācijām ka tik nepienācās krimināllieta (K.L.218.p.2.d). Neesi jau nekāds Zaķis, kurs var ķerru caur brāļiem ikauņiem nomuģīt un pēc tam pateikt "sorry" un vilik paēduši, bet kaza brauc ar parketnieku.

Link to comment
Share on other sites

nevertell

Firziķi, iOS nav vīrusu tāpēc, ka AppStore'ā visas applikācijas ir auditotas. Ja tas pats būtu ar PlayStore, tad nebūtu 99% tikai uz androīdiem. Un ņem vērā, ka mērķauditorija androīdam ir plašāka un satur tādu cilvēku grupu, kas nekad nepirktu ābolus- lētos kapeikvarotājus. Un tie reti kad sajēdz ko dara, tāpēc instalē patvaļīgi dajebkādus apk no dajebkurienes, lai varētu dabūt applikācijas par brīvu.

Un es negribu, ka manu platformu ierobežo cilvēces stulbums un kapeikpisēju erekcija. Lai dumji cilvēki instalē ko vēlas, galvenais ir pašam nelikt virsū maldīgas applikācijas.

Un iOS arī var padarīt makten nedrošu. Aizstaigā uz kādu ātro ēstuvi vai jebkuru citu brīvo WiFi punktu, pieslēdzies un palaid nmap'u. Meklē iOS devaišus ar SSH portiem vaļā. Dzīves mazie prieciņi sākās tad, kad saproti, ka, pat ja cilvēks ir tiktālu sevi mocījis, lai jailbreakot'u savu aifounu, instalējis SSH, atvēris attiecīgo portu vaļā un ieslēdzis pareizo servisu, konkrētais indivīds nebūs mainījis root paroli. 99% android vīrusu ir bezspēcīgi, ja tu neinstalēsi dīvainas aplikācijas, kas dara dīvainas lietas. Aber pāris gadus atpakaļ diezgan ilgi iOS Safāris kautkā ne tā interpretēja PDF'us, ļaujot cilvēkiem palaist savu kodu bez nekādām problēmām. Jebšu tu varēji džeilbreikot savu iPhone'u atverot brauzera lapu.

iOS ir muļķudrošāks nekā Android, bet tas nenozīmē, ka muļķis neatradīs veidu, kā pats sevi apkāst.

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET
(labots)

Tavas plansetes specifikaacija:

Atom Z2760(1.8GHz), 2GB RAM, 64GB eMMc (Flash storage), 10.1in 1366x768 LCD, Intel Integrated HD SGX545 GFx, 802.11abgn wireless, WWAN, Bluetooth, Tablet Pen, Camera, Win8 Pro 32

Nekas nav tavam modelim no GPS.

post-97979-0-43936400-1399538868_thumb.png

Labots - Rizla
Link to comment
Share on other sites

Volters

Uzmanīgi ar Lenovo lapu! Tur var nebūt visu modifikāciju uzskaitījums! Iespējams, ka tāpat kā ar 6000H modeli, ir bāzes modelis un modifikācijas dažādiem reģioniem, kas nemaz nav minētas.

 

Uzkatu, ka neviena planšete nav tā vērta, lai par viņu atdotu vairāk kā par laptopu. Starp citu, lietoju tepat pie mums pirktu 6000H 3G (ar androidu). Par tādu naudu - vairāk kā apmierināts.

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET
(labots)

Nu tamdeelj jau ir model numurs, peec kaa izsekot. Kaa tam esoshajam Thinkpad Tablet 2 3679-*** , bet peedeejie triis var atshchirties, tas jau arii ir tas, kas nosaka kopeejo rezultaatu.

Labots - Rizla
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...