Jump to content

Tele2 un mob tel akumulators


d3m0n
 Share

Recommended Posts

Vakars labs!

Vai tie ir mani murdziņi vai ar Tele2 4g sim man bača izēdas 2x ātrāk? Pirms tam bija bite un ar baču brīvi dienu novilku vāvuļojot, bovzējot netu, respektīvi aktīvi lietojot, bet ar T2 uz vakara pusi jāmeklē kur pabarot. Šodien biju mašīnā aizmirsis tel. 8:00noliku ar 98%.... 17:00 bača 48%. nezvanot, nelietojot. Vai tas ir reāli? Būtu maza starpība nejustu, bet ka tik šausmīgi noēd grūti nepamanīt. Ir kāds ko līdzīgu novērojis?

Link to comment
Share on other sites

Tel neatbalsta 4G tīklu. strādā tapat tai 3g, tik sim ir 4g ar skatu nākotnē. Un pagaidām pēc t2 operātores vārdiem mobīlajos t2 nepiedādā 4g, 4g t2 ir tikai "internets datoram",

Jocīgi tad ka tas app nokāries ir tikai ar t2 sim. app neviena tel nav mainījusies. ne kad bija bite ne tagad

Link to comment
Share on other sites

Ja telefons kaut kādu iemeslu dēļ "neaiziet gulēt" (neiet energo taupīšanas režīmā), tad ir pilnīgi reāli, ka baterija izlādējās ļoti ātri. Pats pirms kāda laika saskarākos ar šādu "defektu" savam Lenovo A660. Biju noņēmis ekrāna atbloķēšanu velkot ar pirkstu dēļ nevajadzības - telefona ekrāna ieslēgšanai tik un tā ir jāspiež fizikā Power poga, tad nodomāja, ka nav nekāds jēgas no papildus "aizsardzības" velkot ar pirkstu. Bet rezultāts bija tāds, ka pat ar atslēgtiem GPS, WIFI, DATA akumulators vairs nebija spējīgs izvilkt pat 8 stundas. Kamēr meklēju defektu, paspēju gan jaunu akumulatoru no ebay pasūtīt, gan 2x atjaunot rūpnīcas iestatījumus, gan apraudāt par telefonu iztērēto naudu (domāju, ka telefons beigts un jāsūta atpakaļ uz Ķīnu). Gan iebūvētā akumulatora monitorēšanas programma, gan kaudze citu 3 puses programmu neuzrādīja, ka kāds process tērētu vairāk enerģijas nekā iepriekš – , viss kā parasti, vienīgā atšķirība, pirmajā gadījumā 3 procesi, kuri katrs tērē 30% to darīja 48h, bet otrā gadījumā 8h. Un beigās tīri nejauši atklāju, ka visu problēmu cēlonis bija atslēgtā telefona atbloķēšana.
Apskaties savam telefonam, pie baterijas iestatījumiem, cik bieži ir ieslēgts ekrāns un cik bieži telefons ir nomodā (nevis % pa procesiem, bet grafiku ar akumulatora darbības garafiku).

Link to comment
Share on other sites

Man tāpat bija, telefonu aizmirsu mašīnā, iznācu pēc darba ārā, pēc 8h un bačai puse apmēram jau vairs nebija. (nexus5)

Labots - kicker
Link to comment
Share on other sites

Iespējams, tavā pastāvīgajā uzturēšanās apkārtnē Tele2 signāls (torņi tālāk) kā tas bija ar Bite. Varbūt arī tornis biežāk pārbauda telefona esamību zonā un tml.

Link to comment
Share on other sites

Piemēram, izslēdz telefonu, ļauj viņam "atpūsties" pēc kāda laika ieslēdz palieto viņu 10-15 min, ja SIM karte ir jūtami sasilusi(nu parasti var just arī caur vāciņu, kāds var jaukt ar akumulatora sasilšanu.. ), paprasi lai nomaina SIM, ja trāpīsies "laba" SIM tad nekarsīs un arī nelādēsies tik ātri akumulators..

Link to comment
Share on other sites

Var gadīties, ka akumulatoru strauji samazina nevis 4G vai 3G, bet kāda no spēļu aplikācijām.

 

Man ir bijis tā (HTC One M7), ka esmu ieinstalējis Bubble safari un akumulatora % kritās diezgan strauji (aptuveni 5min - 10min laikā 3-4% bija nost un telefons tajā brīdī netika izmantots) un vakar Angry birds Star Wars II un tāda pat problēma.

Link to comment
Share on other sites

Vai nu es kaut ko nesaprotu, vai kāds cits kaut ko nesaprot!

Uz Androida taču var paskatīties, kādas ir palaistās lietotnes!

Mans domu gājiens ir tāds:

1) Atveram palaistās aplikācijas, izkaujam visu, kas tur lieks un kam tukšgaitā tur nav jābūt iedarbinātam.

2) Ja nepalīdz, ieslēdzam telefonu lidojuma režīmā.

3) Joprojām nepalīdz? Izņemam vispār laukā SIM un tad darbinām a) normāli b) apkaujot visus liekos prpcesus manuāli.

Link to comment
Share on other sites

Laikam bik nesaprotami vai nepilnvērtīgi esmu izteicies. telefonā ir mainījušās tikai 2lietas, batereja sēžas pa minūtēm ne stundām un otra lieta pieslēgums mainījies no bite uz t2. telefons ir samsung galaxy s2 plus. telefona lietojums arī ir nemainīgs, ja neskaita reizi kad aizmirsu tel iekš auto. ja no darba braucot prom ar biti man bija 50% tad tagad ar t2 jāsprauž auto lādētājā. šodien vēl viens novērojums. neizmantoju šodien wifi, izslēdzu laukā. un bača bija tukša jau pl 14. tātad ar izslēgtu wifi bača nosēdās vēl straujāk

Link to comment
Share on other sites

nē, pilnīgi neko nēsmu ne mainījis, uzlabojos, utt. līdz 5dienai pamocīšos, pa brīvdienām noporkšu gan bite, gan kādu no lmt kartēm patestēšu.

Link to comment
Share on other sites

Īstenībā nav izslēgts arī tas, ka attiecīgais aparāts tiešām neprot korekti darbināt usim karti un izmantot power savingu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...