Jump to content

Video - audio capture PCI-E card


dreamrider™
 Share

Recommended Posts

Sveiciens forumiešiem! Radusies vajadzība pēc labas video - audio tveršanas kartes priekš PC, kuram nav PCI slotu, ir tikai divi mini PCI-e. Prasības - composite video ieeja, HDMI (var arī nebūt, bet ieteicams) un skaņas ieeja - pietiktu ar stereo - diviem kanāliem. Skaņu derētu noteikti, jo pēc pieredzes, ja skaņu padod uz Audio-in iekš PC, reizēm brūk sinhronizācija. Kartei būtu jābūt x64 Windows atbalstam - to pieminu tāpēc, ka e-Bay ir izrakts un tur šad un tad tīri labi verķi ir ar x86 windas atbalstu vien. Precizēšu - windows 7 - pietiek, uz 8.1 vēl nav vajadzības migrēt. Vēl kas - TV kartes labāk nevajag, USB arī.

Ko ieteiksiet?

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Pinacle caur firewire.

Link to comment
Share on other sites

Ieliec Firewire karti un tad konvertē caur kādu videokameru kompozīto vai labāk Svideo. Kameras ar kaseti tagad neko nemaksā. Kvalitatīva kapčurēsanas karte noteikti maksās dārgāk un vispār, kompozītā video dzīšana datorā izgājusi no modes. Ražotāji vairs uz to, digitālā laikmetā, neiespringst. Profezionāļiem to vairs sen nevajag, bet amatieri iztiek ar USB sūda konvertoriem.

Link to comment
Share on other sites

dreamrider™

Skaidrs. Nu, moviebox man mētājas no seniem laikiem, baroklis tik nosvilis. Jāsagādā tas un caur FW karti tad. OK, paldies.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...