Jump to content

Cowon J3 atdzīvināšana.


Dermantīns
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Neesmu pārlienāts, vai pareizajā sadaļā rakstu, bet problēma sekojoša: jau neilgu laiku kopš pirkšanas iedevu paturēt rokās un paklausīties čomam pleijeri, kurš viņu eleganti nometa uz asfalta, kur atdures punkts bija precīzi ieslēgšanas/izslēgšanas/hold/ekrāna izslēgšanas poga. Pleijera iekšpusē noplīsa pāris mm liels plastmasas balsts, dēļ kā vairs nevarēja ieslēgt pleijeri. Izmantojot pāris 0,5mm platus plastmasas taisntūrīšus un superlīmi, uztaisīju diy balstu un kādu gadu strādāja ok. Tad izslīdēja no vietas, bet salaboju atkal. Ar laiku sāka parādīties problēmas pat tā ieslēgt, jo ieslēgšanas pogas mehānismam sāka nobružāties enģes (divi plastmasas puļķi). Šajā gadījumā palīdzēja spiediena pievienošana pogai no abām pusēm gar ekrāna malu (bet ne uz tā).

Anyway, nu jau vairs vispār neslēdzas iekšā, tāpēc nezinu, vai problēma ar to pogas mehānismu jeb pleijerim RIP. 

Ja ir kāds, kam varētu būt kas analogs tā mehānisma aizvietošanai vai pat padziļinātas zināšanas par to, kas liek pleijeriem griesties, labprāt kompensētu eiro formā. Būšu ļooti pateicīgs, jo J3 pašlaik ir discontinued un visi sekotāji ir uz android bāzes, kas nejēgā tērē bateriju (šim tur nedēļu). 

 

P.S. - Diemžēl nav normālas kameras ar ko nofočēt, tāpēc ceru, ka varēšu mutiski dot vairāk info, ja nepieciešams vai parādīt kaut kur centrā ārpus darba laikiem.

Link to comment
Share on other sites

Kāpēc esi ieciklējies uz Cowoniem?

Ir taču citi atskaņotāji ar līdzīgu, ja ne pat labāku skaņu un labu cenu.

Mans kovons noplīsa gada laikā bez nekādas krišanas - tačš sāka čakarēties.

Link to comment
Share on other sites

Dermantīns

Nu man patīk, veci, ko lai tev saka? Tur gadiem ilgi, bača nemirstīga un upsampling strādā lieliski manām ausīm. Bet ja zini ko alternatīvu, kam nav android vai kas nav apple izstrādājums, lūdzu neturi sveci zem pūra. ;)

Link to comment
Share on other sites

Nopērc sandisk sansa clip zip par $36,kā arī 64 vai 128gb micro sd. Tad uzliec rockbox un klausies.skaņa līdzīga cowoniem, 3rti lietot. Vienīgi baterijas darbības laiks mazāks kā j3.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...