Jump to content

Samsung ML-3310D problēma


Jurmalnieks
 Share

Recommended Posts

Īss situācijas apraksts - printeris Samsung ML-3310D, orģinālais kārtridžs MLT-205s, kurš nāca kopā ar printeri ātri tika nomainīts ar tās pašas sērijas tikai lielo MLT-205L. L kārtridžs sāka iztukšoties (par ko liecināja indikators uz displeja) un bija doma nomainīt uz uzpildīto S. Secināju,ka uz S kārtridža ir nomainīts čips pret citu. Arī L kārtridžs nav piejams, jo nodots uzpildei, nu jau ar cerību,ka arī tam netiks nomainīts čips.Uzliekot S kārtridžu, to sākumā neizpētīju un izmantoju FIX-u datu resetēšanai, bet bez izmaiņām, printeris to neatpazīst. Izlasīju krustām šķērsām forumus secināju,ka FIX-u liek pie konkrēta čipa,kuru izņem un noliek malā.

 

Tagad jautājums - lai pilnvērtīgi uzsāktu darbu, ieliekot jauno kārtridžu ar jaunu čipu, tas ņems to pretī.Kā jau rakstīju FIX-s tika veikts ar S kārtridžu,kam virsū kreisais čips.

 

Paldies jau iepriekš!

Link to comment
Share on other sites

Meklē ru forumos kā pāršūt printera firmwaei, ja nesanāk zvani savam kārtridzhu uzpildīdājam un saki HEL

Link to comment
Share on other sites

Jurmalnieks

Ar kārtridža pildītāju tikšu galā, man tagad tikai jādabū,lai printeris pirmdien no rīta 08:00 būtu spējīgs drukāt. Tāpēc ir doma iegādāties jaunu orģinālo kārtridžu un palaist darbībā.Varbūt orģinālais čips palaižas.No L čipa dabūju visu info par sērijas Nr., versijas Nr. un CRUM Nr.

 Gribējās noskaidrot,vai laižot FIX-u, tas nav jau nobloķējies. Dators viņu atpazīst (protams neko nedrukā, izņemot sample test lapu) - redz,bet nekādu reakciju.

Link to comment
Share on other sites

pāršujas printeris AR ČIPU!!!!! tad čips nahrenizējas, bet neizmetas.... atšķirībā no "pāršuvekļa", ieliekot citu čipu, aparats var nobloķēties.... liekam atpakaļ to čipu, ar kuru pāršuvi, tad izslēdz, izņem čipu, un... vajadzetu visam būt ok...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...