Jump to content

Jautājums par lielu summu ieskaitīšanu manā kontā, no ārzemēm


sellerslv
 Share

Recommended Posts

Labvakar, kā jau virsraksta teikts, velos noskaidrot ;so to par ieskaitijumiem. Esmu web programmētājs, it marketeris, stradaju ar paris kompanijam ASV, dazhas ir EU zonā. Jautājums ir, par izmaksām, viss ir skaidrs man par to, bet vai var izskaitiit teiksim 15. tukstosus Euro uz teiksim SEB kontu. Esmu dzirdējis, ka banka dod zināmu visu par mani VID, ja mani ienakumi parsniedz 10. tukstosus menesii. Vai taa ir ? vienkārši negribās lai kadi suudi sanaaktu, un mana sastradataa nauda aizietu bankai. Paldies. Cerams manu domu sapratāt.

Link to comment
Share on other sites

Par tēmu nezinu, bet ja tā ir tad sadali riskus , vairākās bankas, vai liec naudu citās ārzemju bankās un pārskaiti pakapeniski.

Nafig LV bankas.

Link to comment
Share on other sites

Par 15 000 protams ziņos. Kad ziņo meklē Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma finansēšanas novēršanas likumā.

Link to comment
Share on other sites

Fruzz - isti tavu domu nesapratu. Caur internetu es stradaju dazhadas kompanijas, ari ar marketinga sistemam labi pelnu, vienkārši caur paypal tas viss ilgi velkaas, atraakun labaak butu uz lv karteem, bet izskataas, ka labaak nee...

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Labāk paprasi sadalīt to summu pa kādiem 3 LV kontiem, Banka noziņos VID un ka tas reaģēs nekad īsti nevar zināt. Naudas saņemšana kā tāda pati par sevi nav ne noziegums ne arī no tās automātiski ir kaut kas jamaksā, taču VID var paprasīt sniegt paskaidrojumu par konkretas summas izcelsmi un iesniegt ienākumu deklarāciju


LV bankas var un vajag izmantot, jo tas ir nesalīdzināmi lētāk nu kaut vai elementari izņemot naudu bankomatā, cita lieta ka ir jāseko līdzi lai suumas nebūtu tadas par kuram bankam ir pienākums ziņot un protams tam lai neiekļūtu VID redzeslokā sakarā ar kaut ko nu, nu kaut vai dārgiem pirkumiem, kaut kādies strīdiem nodokļu joma par 3 kapeikām, lai kāds nelabvēlis nenostučī

Link to comment
Share on other sites

neticu , ka persona kura saņem virs 10t (pats saka) ir tik stulbs, lai neatrastu vid lapu un neuzzinātu visu par nodokļiem rezidentiem un nerezidentiem, īpaši, ja viņš ir banku klients citur.

p.s. paprasi bankā no kuras sūtīsi uz sebu. eu noteikumi parasti stingrāki. ja jau izgājis caur EU banku , tad ta parasti nepiesienas.

P.p.s. laikam jau esi arī par dumju lai noskaidrotu par dubulto nodokļu neaplikšanu.

Link to comment
Share on other sites

visi tik gudri :D:D spečuki ibio :D nekadas eu bankas seit nefiguree, tieshie maksaajumi no noteiktas kompanijas, un viss... Nevajag izcelt savu gudrumu, gudri runaajot. Bt daudz maz skaidriiba esmu ticis. Man ir arii Neteller karte un Skrill, kaa arii Payoneer. Takaa man nevajag maksaat nodoklus lv :p diraaju no bankomaatiem araa, ar arzemju karti.

 

Lai jums labi noiet. Paldies par adbildēm.

Link to comment
Share on other sites

Kaut kas te nav tīrs. Vismaz parakājoties netā un pameklējot info par šo biedru, atgrieztie rezultāti neliecina par godīgu naudas pelnīšanu un ož pēc pamatīgas cilvēku apkrāpšanas. Ja nenoķers Latvijā, tad US uz ķeršanu ir fiksāki, jo te nav runa par Čalovski, kas ķipa kaut ko uzlauza. 

 

Līdz ar to klapēju ciet šo tēmu. 

Link to comment
Share on other sites

 

 

Man ir arii Neteller karte un Skrill, kaa arii Payoneer. Takaa man nevajag maksaat nodoklus lv diraaju no bankomaatiem araa, ar arzemju karti.

Par kādiem nodokļiem tu runā? par tām ārzemju kartēm gan nevāji % aiziet. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...