Jump to content

Interaktīvu tabulu un shēmu veidošana


Pirenejs
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Radusies nepieciešamība administratīvā pārkāpuma lietvedības procesa stadijām (dokumentu saņemšana, apstrāde ar termiņiem, lēmuma pieņemšana, u.tml.) izstrādāt uzskatāmu shematisko attēlojumu, kas elektroniski būtu kopējā diskā pieejams un rediģējams vismaz 6 cilvēkiem.

 

Šī brīž shēma (uzrāda, ka nav a'tlaut spievienot to xml failu forumā, pieejams: http://failiem.lv/u/efrswqb) atverama caur www.draw.io.

 

Nepieciešamība būtu shematisko attēlojumu iekļaut vispārinātākās kategorijās, bet, kad izvēlas kategoriju, tad, pirmkārt, var rediģēt tās saturu, un, otrkārt, redz uzskatāmi atbilstošai kategorijai svarīgās tiesību normas, amatperosnu atsevišķo kompetenci un, iespējams, saistītās procesa stadijas.

 

Iedomājos par izskatu, kas līdzinās kabatas mūzikas atskaņotāja interfeisam, kad centrā rādā atspēlētā dziesma un tās ikonas sānos ir nedaudz mazāka izmēra ikonas, kur kreisajā pusē ir iepriekšējā dziesma un labajā - nākamā.

 

Interesētu uzzināt, vai kāds ar kaut ko līdzīgu ir saskāries, un vai var ieteikt, kā tādu ieceri īstenot - ar business process management programmām (freeware) vai citādāk?

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...