Jump to content

Win8 HDD acces denied


Hybrid
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Lieta tada,ka man sodien no rita portativais dators HP hp250 ar win8.1 (biju jau atjaunojis),sledzot ieksa PC man ielade neaizgaja lidz aplikaciju izvelnem u.tml (programma orginali nakusi ieksa),katra zinja,tiku lidz izvelnem,lai atjaunot windowu nezaudejot failus,bija vieniga iespeja visu atjaunot parlikt pa vecam!

Bet ir viens BET...

Netieku klat HDD (cietajam diskam) paradas acces denied,meginaju palaist savu microsoft accountu (kuru vins nelauj izdarit),nespeju ne ieladet,nedz ari citas funkcijas izpildit. Ka ari protams izmeginaju allow access administratoram,vins nelauj nedz operet ar shim atlaujam un uzmetas jauni bridinajumi,ka tas nav iespejams un errors C:windows~BT; Permission Denied lidzko censos opereties dzilak un meklet vainas ms-its:C:\WINDOWS\help\mui\0409\ACLUI.chm::/local/script.js cotext restricted un 0x80070005 error`s

 

Proti visas programmas kas lidz tam bridim bija uzinstaletas vairs nav u.tml,vienigais labums,ka ir saglajushies faili,kuri man nepieciesami.

Ko jus varetu ieteikt,jo parinstalet datoru nevelos,gribu,lai paliek orginala versija (ja nebus variantu ka atdzivinat ta pat vinju,apsveru domu to darit),vai ir kada iespeja labot kaut ko iestatijumos. Praktiski visu iespejamo esmu veicis,gan ar accountiem,permission un security lietam,bet diemzel.... Neesmu vel provejis zem BIOSA paskatities,bet tam ar to nebus nekada sakara nedz labuma! (bet windowam esmu ticis klat,hdd nav bojats,nav bijushi triecieni,kritumi,sishanas utt utt)

Palidziet un iesakiet kaut ko man!

Paldies jau ieprieks par atsaucibu!

Labots - Hybrid
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Viss ir kārtībā,vajadzēja tikai Full Recovery un viss,tas mazais recovery,kas datus tikai saglabāja taisīja lielas šmuces man,tā kā...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...