Jump to content

Komplektēts galda dators (spēlēm) no ~ €450 līdz ~ €550 iekš 1a.lv


kkadsrandomchalis123
 Share

Recommended Posts

kkadsrandomchalis123

Sveiki, lietotāji! Nāku ar nedaudz savādāku padoma lūgumu. Gribu zināt, kāda ir labāka komplektācija iekš 1a.lv komponentēm. Negribu būt ietiepīgs, bet pašlaik man no šī interneta veikala ir labs darījums caur paziņām, tāpēc lūgtu, ka jūs varētu man nosūtīt labāko salikuma linku pēc šādiem kritērijiem:

 

  • 450 EUR līdz 550 EUR (*Opcionāli* -  Vislabāk nespiest uz maksimālo cenu vai pat pāri, jo gribētos arī pāris lētus akesuārus nopirkt.)
  • Gribētos tādu ar ko var palaist mūsdienīgas spēles uz 1080p rezolūciju ar vidējām (pieņemamām) grafikām vai (vislabāk) augstākām. Aptuveni šādām spēlēm... (Battlefield 4, Assassins Creed: Black flag un gaidāmo Watch Dogs)
  • Labu operatīvo atmiņu ~6 līdz 8 Gb, strādājot ar ļoti atmiņas izsulkušām programmām kā piem. - Photoshop CS6.1 pārslēdzot ātri no vienas programmas uz otru bez kavēšanas.
  • Protams arī pievēršot nedaudz uzmanību elektrības patēriņam un uzkaršanas faktoram :)
  • Pēc iespējas modernākas/jaunākas detaļas un ar iespēju *upgrade'ot vēlāk (nākotnē).
  • Pievilcīgs korpuss... nepraso šeit nekādu super-ultra neonu un sazin kādu. Bet vienkāršu, toties skaistu, jo esmu redzējis tur daudzas plastmasas "atkritumu kārbas"
  • Var gan ar vai bez Disc-Drive. Man itkā vienalga. :)

 

Liels paldies, ja centīsies izpalīdzēt! :) Komplektu vari ielikt veikala grozā un atsūtīt linku ar pogu /Saite uz pirkuma grozu/

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Es kaut ko nesaprotu, priekš kam kaut ko komplektēt, ja nav nekādu zināšanu.  Ir taču vesels lērums ar gataviem datoriem, kur nav jāmoka sevi un citus ar n reizes izmaltajiem tematiem. Kur vēl vienkāršāk - aizej uz bodi, izvēlies datoru, nopērc un lieto. 

 

http://www.1a.lv/datortehnika/personalie_datori/

http://m79.lv/stacionarie-datori-89.html

http://datori.dateks.lv/

 

Tēmas apraksts neliecina par kaut kādām lasīšanas spējām un tāpēc atgādināšu to ieliekot nesen apspriesto topiku ar tieši šādām vēlmēm. Nenormāli grūti pameklēt?

http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/157394-kompis-l%C4%ABdz-400-jevrikiem/

 

Te vesels topiks ar dažādiem variantiem

http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/141560-datoru-komplektacijas-dazadas-cenu-grupas/page-3#entry1684110

 

 

Slēgts.

Labots - Mežavecis
Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...